I'm back

Godmorgon =)

har haft en riktig bloggtorka ett bra tag nu, har inte haft tiden heller. Känns som dagarna inte riktigt räcker till till allt annat så =) Det är barnen, hemmet och så pluggar jag nu=)

Läser en kurs på distans nu så jag har behörighet att söka in till ett program i höst. Jag hoppas, hoppas, hoppas jag kommer in, men ärligt talat så känner jag mig ganska rökt.. Till antagningen i januari var det 600 pers som sökte in till programmet, och 100 kom in. Jag hann aldrig göra högskoleprovet nu innan jag bestämde mig för vad jag ville göra, och idag spelar ju det tyvärr en stor roll för om man kommer in eller ej. Och eftersom jag kommer komplettera med betyg i juni från den kursen jag läser nu, har jag tydligen ännu sämre chanser för då kommer jag med på andrahandsvalet=( Ja, det känns ju så där lagom kul.. Men det är klart man hoppas!

Mycket energi har gått åt till att fixa till hemmet oxå! Har renoverat lite begagnade möbler, det är ju så kul! Nu saknas bara en ny soffa, och lite skit på väggarna, men det kommer väl så småningom =)

I helgen som var så var älskling på kryssning, och barnen sov hos mormor och morfar. Då passade jag på att tokröja här hemma och flyttade in oss till vårat sovrum, så nu har flickorna sitt rum ifred äntligen =) Ska ta tag i att fixa allt därinne idag, mattor ska rotas fram ur klädkammaren, tavlor ska upp och så vidare. Det finns alltid nått att stå i om man säger så =)

Barnen växer ju som ogräs oxå. William har kommit in i någon växtfas så han har skjutit i höjden bara över en natt, vilket resulterat i att han tunnat ur som fan mitt lilla gryn. Byxor som tidigare suttit för tajt i midjan är helt plötsligt för stora. OCH för kota nu då hehe... Min stora kille, tänk att han snart blir 3 år, sjukt vad fort tiden går.
Flickorna blev ju 14 månader nu, inte klokt där heller. Men dom är fortfarande små, dom använder fortfarande sina babyskydd i bilen haha.. Är för korta för att ha sån stol som William har. Men tvillingar är ju lite mindre säger dom.. Går gör dom för fullt med sina gåbilar, gåvagnar och så. Men vågar inte riktit släppa än. Några steg tar dom, speciellt Isabelle, men det kommer väl med tiden. Varför stressa? William var ju liksom 17 månader när han börja gå för fullt haha..

Jaha, det var en liten update här från soffan. Nu ska jag plugga lite innan barnen vaknar.
Ha en toppen dag!

RSS 2.0