Dålig uppdatering

Ja, det har det vart i helgen. Har vart fullt upp, sen är vår dator inne på lagning. Tur man har resurser och har 2 datorer haha. Men den här, den gamla, är skitseg. Men idag förhoppningsvis får vi tillbaka datorn. Eller, det måste vi, för vi måste betala in räkningarna, så dom inte blir försenade.

Vad har vi gjort i helgen då?
I fredags kväll hade jag och William myskväll, Pontus var ute en sväng med några kompisar.
Sen i lördags jobbade jag, och efterdet tog vi resten av möblerna. Puh, vad jobbigt det var, stekande hett ute.
På kvällen hade jag och hjärtat mysigt, hade fin middag med ljus och grejjer. Det var länge sen.
Igår städade jag och mamma gamla lägenheten. Nu är det klart!! Det ända som ska göras innan vi lämnar in nycklarna är att hämta gasolgrillen och gräsklipparen i källaren. Det är det ända som är kvar. Gud vad skönt, sen slipper man tänka på det.

Nu är älsklingen på jobbet, och jag sitter och väntar på att lillplutten ska vakna. Tycker jag hör att han ligger och pratar lite för sig själv där inne. Han är så söt, han ska alltid ligga och dra sig en halvtimme innan han ska upp. Han ligger och pratar med sig själv och så. Så gulligt =)

Och han fortsätter resa sig upp själv, han är så himla duktig vår prins. Kanske det inte dröjer så länge innan han går nu då. Han tar ju steg när man håller i armarna på honom. Och han älskar det =)

Nej, nu ska jag gå och pussa lite på honom.

Ha en bra dag!

Vår duktiga pojke!

Idag ställde sig William upp helt själv, vår duktiga prins! Han såg så lycklig ut, han började hoppa hela han hehe.
Mamma och pappa älskar dig mest av allt!!!!



Själv håller jag på att tvätta. William sover en sväng och Pontus och Mange är och slänger lite grejer på tippen, från förra lägenheten. Lite möbler och så vi inte ska ha kvar.
Imorgon blir en stressig dag. Först jobbar jag, sen åker vi direkt och lämnar William hos sin mormor, och sen ska vi hämta resten av möblerna. Puh. Och på söndag ska jag och mamma städa.


Nehe, dax att hänga tvätt.
Ha en trevlig dag!

Dikt

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: " Det är hon... "

William buse

Min lilla bråkstake vill inte sova.. Klokan är massor, och mina ögon går i kors. Ja, vad gör man. Man är ju tvungen att sitta uppe haha.. Om jag lägger in honom bara gapar han. Usch på detta, han är verkligen inne i en trotsperiod nu. Så fort han inte får som han vill blir det liv i luckan. Och det är inte lite gnäll heller. Oj oj..

Runt 17.30 åkte jag och William till mamma, hon bjöd på chickybits. mums. det var jag som bestämde hehe. Var så länge sen jag åt det. När vi var mätta i magarna gick vi upp till Barnens Hus. Hittade jättefina Laban-badbyxor åt William, och Tummen-byxor. Blev 2 nya nappflaskor oxå och en till dyna till hans matstol. Och badleksaker. Hans kära mormor köpte en bil, nästan som en Bobbycar, fast med ljud och grejjer. Och en potta och lite annat smått och gott.
Sen gick vi in en sväng på Coopen och handlade.

Var en jättetrevlig eftermiddag, det är ju så tråkigt hemma när Pontus jobbar kväll. Skillnad när han jobbar dag, förmiddagarna går mkt snabbare. Men men..

Imorrn fm ska jag på snabbkurs. Ska bli kul! Svänga förbi gamla lägenheten oxå och hämta lite saker. Inte många dagar kvar nu innan den ska vara tömd.

Nehe, nu ska jag ge mig på ett nytt försök att natta prinsen.

Godnatt!

Dagens Fynd!

Idag var vi på Tuna Park och shoppade lite =) Hittade massa fynd, förutom Pontus skor då, dom var ej billiga =)
Här är det vi hittade:


Till William: Grå byxor, Name It, 75kr
Bruna byxor, KappAhl, 59.50kr


Till William: T-shirt, Lindex, 59.50kr


Till William: Pyjamas, Lindex, 79kr


Till William: Pyjamas, Lindex, 99lr


Till William: Tröja, Name It, 65kr


Till William: Tröja, Name It, 65kr


Till William: T-shirt, Name It, 30kr


Till William: Tröja, Name It, 30kr


Till mig: 2 linnen, Stadium, 99kr


Till Pontus: Adidasskor, Inter Sport, 580kr


Till mig: Sneekers, Skopunkten, 149kr


Till William: Sandaler, Skopunkten, 99kr


Till Pontus: Tofflor, Skopunkten, 99kr (Gratis)


Som ni ser blev det så klart mest åt William, som vanligt haha. Kan man låta bli??
Dom där små kläderna är ju såå söta. =)



HM eller Ellos?

Har lite beslutsångest.. Vi ska beställa lite kläder till oss alla 3, men vet ej om vi ska ta Ellos eller HM. Båda har reor. Fördelen med Ellos är ju att dom även har handdukar, gardiner och så... Vi skulle behöva lite nytt.. Men där hitta vi inte så mkt fint åt William. Hm, svårt val.


Ska ta och försöka natta William snart. Han är lite övertrött. Skulle klippa naglarna på honm för ett tag sen, men NEJ. Jädrar det ville han inte. Han som alltid vart så snäll med det innan. Han totalvägrade !! Får försöka imorrn istället. Fick iaf vänsterhanden och foten klara. haha. Men höger gick inte alls.

Vad ska ni hitta på ikväll då?

Williams 6:e tand...

...tittade fram idag =) Dom kommer som på räls. Inte undra på att han vart grinig förra veckan.

Halva dagen har gått och det känns som man inte fått något gjort.
Satt och fixa alla papper till jobbet i förmiddas. Ett par dagar försent, hade helt glömt bort det. =/ Jaja, nu är det postat iaf!

Sen åkte jag in till mammas jobb och lämnade papprena hon skulle faxa, och sen snabbt till Coop bygg och köpte nån mojäng till tvättmaskinen. Men inte fan fick vi igång den idag heller. Igår var morbror min här och koppla in strömmen till den, då såg han att vi behövde den här mojängen jag köpte för att koppla i röret. Bra, tänkte vi, sen funkar det, men nej nej. När vi skulle skruva på vattnet idag så såg vi att muttern var helt rundad.. Ringde hyresvärden, för han skulle fixa. Men det såg värre ut så han måste byta ut hela kranen. Men han skulle göra det så fort han fått grejerna. Det är ju bra. Men dessvärre ingen tvättning idag. =/ Jaja, har vi väntat så här länge kan vi ju vänta nån dag till. Tur mamma tvättar åt oss under tiden. Men man känner sig väldigt handikappad utan tvättmaskin..

Nu ska William få lite välling, se om han kan sova en stund, s jag oxå får vila ögonen hehe.


Vår underbara resa!

Nu är jag och älsklingen hemkomna, eller hehe, vi kom ju hem igår.

Det var en underbar kryssning, vi åt och drack gott, och hade jättetrevligt jag och mitt hjärta. Vädret var toppen, lite regn när vi lämnade Stockholm, men sen var det fint hela resan (förutom när vi kom tillbaka till Stockholm haha). Det blåste ingenting och inga vågor. Helt perfekt för en kryssning helt enkelt!!

På lördagkvällen åt vi på fin-restaurang, sen satt vi i baren och så. Spelade lite. Hur kan man åka på kryssning utan att spela? =)
Handla en hel del i Tax-Freen oxå. Hehe. Både till oss, mina föräldrar och min bror. Och till William så klart, men till honom fanns det inte så mkt, så han fick ett par Lego-shorts och ett gosedjur. Mina föräldrar fick sprit och godis (vad annars? Haha) och bror min fick öl och godis.

Det var sjukt vad kul vi hade, Pontus är fortfarande helt lyrisk och vill åka igen i helgen haha. Men nästa gång vi åker ska William och mina föräldrar med. Kommer nog (om möjligt) bli ännu roligare då.

Här kommer lite (en hel del) bilder!

Båten, Silja Festival
Båten, Silja Festival


Älsklingen på terminalen


Jag på terminalen


Gubbsen på båten


Utsikt


Ute på havet blåste det lite


Mysig utsikt


Ett kort stopp i Mariehamn


Mariehamn här med


Mitt ute på havet


Det blir lite skum efter båten =P


Här bodde vi


Och slutligen, Stockholms Skärgård


Silja Festival

Denna båt ska jag och älsklingen åka med idag =)




Ska bli kul! Hoppas bara vädret håller i sig, så man kan ligga uppe på soldäck =)


Nu ska jag packa våra väskor, och sen passa på att busa massor med William bus innan han ska åka till mormor och morfar. Kommer sakna honom!


Ha en trevlig dag!

Williams första Midsommarafton!

Vi kom hem för nästan en timme sen, blev lite senare än vad vi planerat, men men =)

Vi åkte ut till landet strax innan 16.30. Det var bara mormor och morfar där då. Vi pratade lite och spelade kubb så fort det slutade regna.
Sen efter någon timme kom Peter och Jenni med Engla. Fast dom skulle bara lämna av Engla, sen skulle dom vidare.

Vi spelade lite mer kubb, sen grillade vi. William och Engla var jätteblyga mot varann i början haha.. Dom var så söta. Sen efter ca 1 timme släppte det, då satt dom och lekte med varann.

Det var en jättetrevlig eftermiddag/kväll!
Nu ska vi ta och sova här hela familjen, men först lite bilder från dagen!









William står nu =)

Prinsen börjar bli stor!! Han har varit himla stadig i benen ett bra tag nu, och vi behöver inte hålla upp honom längre när han står upp, vi håller bara i så han inte ska ramla.
Men i onsdags (på min födelsedag) stog han flera sekunder själv =) Även idag! Åh, vår duktigt pojke. Mamma & pappa älskar dig sååå mycket!!

Har tyvärr inga bilder på det, tog kort med mobilen, och till den har jag ingen kabel. Får väl ta några imorgon =)


Nu ska jag blåsa och fixa håret, sen så fort William vaknar åker vi ut till landet!

Ha en trevlig midsommar!

Då var det min tur då.. Attans!

Pontus måste ha smittat mig igår medsin magsjuka.. Mådde skit illa imorse och kände hur febern kom krypande. Åkte iaf till S-näs för att se om jag blev bättre, men det blev sämre och sämre. Ont i hela kroppen *suck* Och det jävla illamåendet. Det löste sig iaf med min andra butik, så jag behövde bara göra klart i S-näs så fick jag åka hem. Tur det.

Nu har jag precis fått i mig lite mat. Inte alls sugen, men man måste ju äta lite.. Ska ta och lägga mig i badet nu, skönt att få koppla av lite.

Men förhoppningsvis är jag ju frisk imorrn, Pontus var ju bara dålig igår. Och imorrn måste jag va frisk =)

Trevlig Midsommar!

på er alla!


Hoppas det blir lika soligt och varmt som vi hade igår. Dock har det regnat hela natten, men då kanske det kan bli fint nu =)

Ska snart åka och jobba, Strängnäs och St Sundby idag..
Sen ska vi åka ut till landet. Äntligen!! Hoppas mormor och morfar känner sig lite kryare så vi kan spela lite kubb och så. Så kanske Vet inte om min morbror m. familj kommer oxå, dom brukar ju det. Då kan William och Engla busa lite =)

Nej, dax att göra sig iordning.

Mina Hjärtan!

Det finns inga ord som beskriver hur mycket jag älskar dessa
två killar. Mina prinsar!
Jag skulle göra allt för er, tack för att ni finns i mitt liv,
ni gör verkligen livet värt att leva!!







Go' kväll!

Älsklingen mår bättre nu. Bra, tycker så synd om honom.
Men nu sover han och William, lillplutten somnade redan vid 20.45. Han var helt slut efter att ha busat med morbror Adde hihi.

Idag har jag blivit klippt =) Var nere på Malins salong, kul att se henne, vi ses aldleles för sällan =/ Men jag har bebis, och hon jobbar som en tok. Men det ska vi försöka ändra på! Vart iaf supernöjd!! Du är så duktig gumman =)
Och nu sitter jag med hårfärg i huvvet oxå. Så bilder kommer när allt är klart =)

Nu är det dax att skölja, sen är det sängen som gäller för mig med.

Godnatt!

En Panikdag!!

oj herregud...

Dagen började iaf bra haha.. Pontus åkte till jobbet, men för att sen komma hem 1 1/2 timme senare och må skitdåligt. Magsjukan.. Panik fick jag eftersom jag skulle jobba nu i eftermiddag, han skulle slutat vid 12 egentligen. Men då sa han att vi skulle avvakta lite, för han trodde han skulle bli bättre.
Nåväl, han blev bättre, så vi åkte in till stan och gjorde ärenden åt hans mormor och så handlade vi lite. Då blev han sämre igen, så vi fick åka akut hem.
Då började paniken verkligen stiga i mig, eftersom jag visste att ingen annan kunde jobba. Ingen barnvakt heller, då mamma är i Malmö, pappa är i Kalmar, mormor är sjuk och farfar fortf. yr efter hjärnskakningen i förrgår. Fan säger jag på ren svenska. Men, så kom jag ju att tänka på min kära bror, Williams gudfar. Tänkte att han kanske kunde följa med mig och jobba så kunde vi ta med  William (bror min har oxå jobbat på Karamellen). Men han skulle stänga dagiset idag, så han är inte hemma förrän 18. Ännu mer panik. Finns ju ingen annan som kan tänkas vara barnvakt. Pontus mormor ville vi inte fråga, eftersom hon har haft det så jobbigt med andningen senaste dagarna, hon behöver vila. William är ju inte så lugn längre nämligen haha. Men iaf, äntligen kom vi fram till en lösning, så vid 18 är bror min barnvakt, så får jag en butik gjord idag iaf.. Hur det blir imorrn visar sig, blir väl en panikdag då med...


Ja, det är min dag än så länge. Får se hur den slutar haha. I katastrof ??

Min födelsedag..

.. är det idag =) Och den har vart helt ok!
Den började kanon. William har krånglat lite de senaste nätterna då en tand hållt på att växa ut, han har sovit dåligt och så. Men inatt har han sovit jättebra. Somnade runt 21 igår, och vaknade 7.40 imorse. Duktig pojke =) Och han har vart på strålande humör hela dagen! Mammas pojke.

Städade lite medan Pontus var på jobbet. Kändes behövligt.
Sen runt 18.30 kom mamma och Catta på fika hos oss. Fick present av Catta oxå och blommor av mor min. (presenter fick jag ju av mamma och pappa i lördags, ja av hela släkten då hehe).


Här ska vi krypa till mormor


Och här busar vi med xtra-mormor Catta


Och här är en trött William från imorse


Nehe, nu ska jag ringa mamma och se om hon skulle ha skjuts hem från Catta.
William sover och älsklingen tittar på fotbollen. Jag har inte tålamod för sånt haha

Vårdnadsbidrag igen

Nu har det kommit på tal igen, om vårdnadsbidraget. Att man som förälder ska få välja att istället för dagisplats vara hemme med barnet tills det fyller 3 år, och då få 3000kr i månaden i vårdnadsbidrag.

V a d   a n s e r   d u   o m   d e t ?

Jag tycker det är bra, under barnets första 3 år är det föräldrarna det är i mest behov av. Plus att om de inför detta, blir det förhoppningsvis inte lika långa köer till dagisplats, då vissa kanske är hemma längre, och vissa vill ändå ha dagisplats vid 1 - 1 1/2-års ålder. Sen vill andra ha dagisplats vid 2 år, 2 1/2 år osv..

Men antagligen går inte detta igenom.. Och om det nu skulle göra det, lär det ju inte hända i år prec

En vanlig födelsedag



Jaha, då blir man ett år äldre idag då! Nu börjar man komma upp i den där åldern då det inte känns spec. mkt att man fyller år.
När man var liten, då jädrar. Det var svårt att sova dagen innan, man låg ofta uppe länge och var pirrig i hela kroppen och undrade vad man skulle få i present. Sen på morgonkvisten kom hela familjen och sjöng för en och man fick frukost på sängen. Det var tider det. Saknar det lite.

Fick iaf. lite mys av älsklingen imorse, blev ju tidigt, han är på jobbet nu. Så jag får väl ta frukost på sängen ikväll haha..

Ikväll kommer mamma och Catta (mammas bästis) över och hälsar på. Trevligt! Resten av släkten firade mig ju i lördags. Och pappa är i Kalmar.

Nehe, nu ska jag kika lite på Ellos sommarrea! Vi alla 3 behöver lite nya kläder.

Dagen slutade bra!

Efter en hel förmiddag och en halv eftermiddag med mulet, åska och regn sprack det upp och solen har närvarat sen dess. Alltså slutade dagen bra =)

Älsklingen kom hem redan vid 18, han hade huvudvärk stackarn. Vi tog en prommis bort till kiosken, då blev det bättre, när han fick komma ut i friska luften. Fast jag tror det var glassen som gjorde susen =P Även William uppskattade glassen, hehe, han är helt tokig i det!

Nu ska jag kika runt lite efter nya kläder till William, sen blir det sängen så fort plutten somnat.

Ett nytt framsteg!


Idag har lill prinsen lärt sig klappa händerna!! Eller, det har ju vart på G ett bra tag, och han har gjort det förut, men idag är det första gången han gör det när jag gör det. Har testar flera gånger och han klappar hela tiden hihi.






V i s s t   ä r   h a n   d u k t i g   = )


Åska i luften


Här är inköpen som gjordes till William igår! Fina va? =)
Tycker speciellt om piké t-shirten, älskar färgerna!



Och så här mörkt ser det ut på himlen om man tittar till höger ut genom vår dörr.
Det roliga är att om man tittar till vänster, är det klarblått.



Och här kommer två bilder på vår Prins för ett par dagar sen.




Jaha, vad har hänt hittils idag då? Jag har jobbat, hade 2 butiker idag, alldeles lagom.
Åkte hem, så åt vi och så, och nu är älsklingen på jobbet.

William vilar, så jag ska väl göra lite nytta. Imorgon, äntligen får vi tvättmaskinen
inkopplad. Inte en dag försent. Tvätthögen bara växer och växer. Som tur är tvättar
mamma åt oss nu tills våran funkar. Vad skulle vi göra annars?

Nej, nu stänger jag ner, hör att åskan är på väg hit. Snart brakar det nog loss, regnet har redan börjat.

Nalle Puh-citat

Haha, ramlade över en sida på nätet med citat från Nalle Puh. Kände mig bara tvungen att skriva in några här, han är ju för go, Nalle Puh!

*

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat."

*

"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig." 

*

"En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket."

*

"Om man tänker efter en stund kan det hända att man kommer fram till ett mycket viktigt beslut"

*

"Kom inte för sent till det du vill komma i tid till." 

*



 

Tuna Park!

Nu är jag och William nyss hemkomna från Tuna Park, vi var där en sväng med mamma.
Fick ett presentkort i födelsedagspresent så passade på att utnyttjade det, så det blev en bh och ett linne till mig, och ett linne, en piké t-shirt och en munkjacka åt William. Billigt och bra =) Behövde bara lägga till 6 kr hehe.

Nu ska jag och William busa lite, springa ut till bilen så fort det slutat spöregna och hämta in kameran, och sen hoppas jag han ska sova tidigt idag. Det tar på krafterna när han somnar så sent haha..


Nån som vill?

Nån vänlig själ som vill komma hit och spackla klart och tapetsera åt oss? Haha... vi har fan ingen ork till det alltså. När vi flytta in sa vi att vi direkt skulle börja (detta handlar alltså om arbets rummet). Nu har det gått 3 veckor, och vi har bara spacklat halva rummet, haha..

William vilar en stund oh älsklingen jobbar. Tänkte ta mig i kragen snart och få upp lite prydnadssaker här. Det kan behövas. Men skulle vilja köpa lite nytt, får se vad Pontus säger sen. Då kanske vi kan ta det på vår Ikea-tripp =) Som blir av snart hoppas jag =) Antagligen näst nästa helg. Men det ska vi nog klara av att stå ut till, så långt är det ju inte.

Förövrigt så är allt bokat och klart för våran kryssning!! Wooho. Synd att inte Sandra och Stefan kunde följa med, vi skulle haft så kul. Men jag och älsklingen får det nog trevligt ändå =) Ska bli skönt att få ägna lite tid åt varandra bara för en gångs skull. Och lillplutten får ju vara hos mormor och morfar. Det dör han inte av =)

Nehe, dax att göra nytta!!

Jobb jobb jobb

Godmorron.

Blev väckt tidigt idag med, kl 6.. Putten är nog inne i någon period nu, kanske är det mer tänder på G Tycker dom kommer i ilfart.

Ska snart fixa iordning mig och åka och jobba. Idag har jag bara en butik, skönt det. Mår inte så bra, halsen värker efter allt hostande. Blä.
Sen är det dax för Pontus att jobba, vi avlöser varandra haha.

Om det blir uppehåll i eftermiddag ska jag och William ta en långpromenad. Men just nu ser det ostadigt ut. Molnen hopar sig. Annars blir det forts. plocka. Haha ni tror säkert att vi har hur mkt saker som helst, eftersom jag jämt skriver att vi plockar och donar. Men, det tar tid att få upp allt när man har bebis =) Spec. när ens son är inne i en period att så fort man vänder bort blicken blir det sura miner. Han ska ha all uppmärksamhet nu haha. Älsklingen.

Nu ropar Pontus på mig, han vill väl ha lite kärlek ;)

En händelserik dag som alla andra

Gokväll!

Idag har vi fått mkt gjort här!
William väckte oss 5.30... zzz.
började plocka och dona, så nu är sovrummet, vardagsrummet, köket och badrummet klart. skönt!

Runt 11 åkte vi och hälsade på Pontus mormor, William gammelfarmor. Eller ja, jag kallar det gammelmormor, vet inte hur det där funkar riktigt. Hon är ju Pontus mormor, då borde det ju bli gammelmormor. Jaja haha. Hon blir alltid lika glad när William kommer iaf =)

Sen åkte vi till gamla lägenheten och plockade, sen åkte vi till Maxi och gick runt där och kikade nån timme. Köpte lite bra att ha-saker. Sen drog vi vidare till Underbara Hem och köpte lite prydnadssaker.

Sen blev det att lämna tillbaka filmen vi såg igår, och sen skulle vi egentligen bara svänga förbi mamma och säga hej, men då blev William kvar där hehe. Han blev såå ledsen när vi skulle åka så han fick vara hos momor ett par timmar. Mormors pojke =)

Nu ska jag busa lite med William och vänta på att Pontus ska komma hem så han kan börja med maten. =) Han fick åka tillbaka till Maxi, för vi glömde köpa en gardinstång haha. Så det kan gå...

Ne, nu kallar prinsen!

Strålande sol

Godmorgon!

Idag strålar solen igen! Härligt. Bara det itne blir så där extremt varmt nu igen, det kan ju vara måttligt. hehe.

Igår kväll tittade vi på film. The Heartbreak Kid


Kan ju inte påstå att den var speciellt bra. Den var rolig emellanåt, men annars ganska kass faktiskt. Känns som om de flesta Ben Stiller-filmerna är likadana... Lite tråkigt.
Men, en film jag älskar som Ben Stiller är med i är Tro, Hopp & Kärlek. Den är så fin, kan se den om och om igen. Så den rekommenderar jag varmt =)

Nehe, nu har jag inte tid med detta, vi ska plocka lite här medans William vilar!

Kalas!

Nu är vi hemkomna från kalaset! Var riktigt trevligt att träffa alllt folk! Bilder kommer senare någongång.
Idag var William lite mer medveten om Engla, och hon var inte lika blyg för honom som hon brukar haha. Dom var så söta ihop =)

Fick lite smått och gott, pengar, kryssning, Ikea-tripp, inredningsprylar m.m.m.m. Supernöjd!!

Pontus och William sitter och tittar på fotbollen, vi ska snart börja med maten. Blir potatisgratäng och nått kött. Riktigt gott. Blir alltid gott när vi lagar =)





Ni andra som läser min blogg har säkert fått en helvetes-bild av mitt och Pontus förhållande ang. vissa löjliga kommentarer här (som för den delen nu är borttagna då jag anser det som påhopp).
Kan ju berätta sanningen för er andra, vi är en lycklig familj och vi älskar varandra. Vi bråkar som alla andra par, men låååångt ifrån varje dag, som vissa verkar tro? Nej, detta kommer jag och Pontus ta med oss länge, detta glömmer vi inte.
Huvudsaken är att Vi vet vad vi vet och känner, sen kan folk snacka hur mkt dom vill, tro att dom vet bäst, det rör oss inte i ryggen.

Med detta sagt som en förklaring till er andra trogna bloggläsare om vad som hänt senaste dagarna, sätter jag punkt på detta. Om dom som känner sig berörda av det jag skrivit vill oss nått så får ni ringa, eller på något annat sätt prata privat.

Grattis!!

Grattis Pappa på din dag! <3

Och grattis Helene på din dag med! =)




Inatt har varit en jobbig natt. Har hostat som en gris, har väl sovit sammanlagt 2 timmar blä... Som tur är har inte William vaknat av mina hostattacker.

Så nu är man fräsch och pigg och ska börja jobba om en timme. Haha... Får lägga på ett kol på jobbet idag. Måste hinna hem och duscha och måla fejset för kl 15 ska vi bort. Stress, stress, stress. Varför lever man ett så stressigt liv? Och varför är det så svårt att bara ta det lungt ibland.

Ne, nu ska jag gå och göra mig lite frukost, kaffet är slut. *morr* Hur ska jag klara denna dag?
Ska ta och ringa Sandra oxå, se hur det gått med lilla Lotta.

Jag kokar

Idag har man fått höra det ena och andra av personer man inte trodde.
Och sen blir tillsagd att ge sig, när man skriver sina tankar och funderingar? Hmm..
Jag lämnar iaf. inte ut namn i mina "beklagelser" och hänger ut någon på det viset, så på den punkten är jag
betydligt mognare.

Och varför jag skriver mina tankar och funderingar?? Lätt; jag rensar hjärnan på det sättet. Varför skriver ni om era tankar och funderingar?

Som sagt, jag hänger inte ut någon, och har ingen fundering att göra det heller, tycker det är barnsligt och omoget att sitta och kasta skit mot folk på en blogg. Dumt att ta det öga mot öga med personen det gäller?? Istället för att låta hela världen få veta?

Jag kokar


Nu tänker iaf inte jag lägga mer ner energi på detta. Jag har en son och en sambo att lägga min energi på.
Och jag tänker inte göra mig till heller, jag är den jag är, så enkelt är det.


No Bio Tonight

Idag har jag haft 3 gånger så mer sidvisningar än besökare. haha, undrar varför.

Blir ingen bio ikväll, dom ringde från bion i morse och sa att filmen vi skulle se inte hade premiär förrän efter midsommar??? Öööh, men vi kunde boka biljetter på nätet. Jaja, tokigt det kan bli.
Så min mamma bjöd oss på en hyrfilm istället och lite god mat till ikväll.

Vid lunch åkte jag, Pontus och William in till stan och träffade mina föräldrar. Köpte lite kläder till mig. Sen gick vi och åt på restaurang, var jätte trevligt! Tack för maten kära föräldrar, ni är underbara!

Sitter och väntar på Pontus nu så vi kan dra igång filmen =) Eller först åka och köpa något gott till den. Han är iväg och spelar lite fotboll.
Fast han borde ju inte vara det, eftersom han inte har någon fritid. Muahahaha.

Det är lustigt att människor tror att dom vet mer om mitt och Pontus förhållande än vad vi två gör? Jag och Pontus skrattade gott åt det idag. Men det bjuder vi på! Tro vad du vill vännen, om du inte har något bättre för dig än att deprimera dig i våra liv, så bjuder vi på det med =) Vi är för lyckliga för att låta oss påverkas. Och det kommer vi alltid att vara, sorry. Denna saga slutar inte på ditt sätt.

Bio

Bio blir det ikväll med älsklingen =) Inte för att det är nån film jag vill se, men iaf. haha. Man får väl ställa upp!

Ska dona lite här idag, sätta upp hyllor och så, om orken tittar fram. Den har vart lite frånvarande på sista tiden.

Ska även åka ner på stan en sväng med mamma och titta på en kjol till mig. Till imorgon =) Då blir det kalajs, ska bli trevligt att träffa hela tjocka släkten. Inga sura miner på min sida av släkten inte =)
Min morbror ska även komma ut hit i helgen och installera våran tvättmaskin, äntligen, tvätthögen bara växer och växer haha. Och det är ju såå långt till tvättstugan så dit orkar man ju inte gå. Muahaha. Vet inte ens vart den ligger för den delen.

Vädret är skapligt här i dag faktiskt. Lite moln, men uppehåll. Får se om det kommer någon skur snart.

Nehe, nu ska jag pussa på mina hjärtan

Bus

Idag har varit en bus-dag med William, oj vad vi har busat!
Nu sitter han här bredvid mig och är övertrött, har försökt natta honom, men han vill inte. Så väntar ett tag, och försöker igen. =) Hoppas han somnar inom en timme iaf, annars slocknar jag haha.
Annars kan man ju lika gärna vara vaken tills Pontus kommer hem, det är ju om bara 2 timmar. Så kan vi pussas lite. =)

Nu ska jag ringa mor min, se om hon kommit hem från V-ås än.

Helt ok dag

Goddag!

Sitter och dricker lite kaffe nu medan William far runt i sin gåstol. Om han inte får gå i den ett tag varje dag blir han tokig haha. Då får han humör!

Har jobbat idag, gick bra! Men det är ju så grymt segt att sitta och åka ända till Nykvarn. Men men, det bjuder jag på! Jag får ju so tur är ersättning för det, jobbigt skulle det vara annars, 18 mil tur och retur lixom..

Fick besked nu oxå att vi fick lånet hihi. kul. kanske man kan komma på fötter igen.

Nu ska jag snart ta med mig William på en lång promenad, sen ska vi åka in till hans mormor och busa lite. Vi ska kolla på en kjol till mig tills på lördag. Kalas då!

Ha en trevlig eftermiddag

Jag har blivit utmanad...

...av Mathilda.


Utseende och allt däromkring ;

Anser du dig själv som snygg?  Jag duger!
Vem är snyggast?  Har inte sett alla. haha.
Hur många hål har du i öronen?  9
Har du en hårborste i din väska?  Inte i min handväska, men i resväskan =)
Har du några högklackade skor?  Ja, många
Vad får du oftast komplimanger för?  Mitt hår och min ögonfärg
Har du nytvättat hår?  Japp =) Fortfarande blött

Fakta ;

När är du född?  18 juni
Brukar du bada i sjöar om somrarna?  Det händer
Smeknamn:  Malle
Stjärntecken:  Tvilling
Vilka språk kan du prata?  svenska, engelska, lite spanska. och så klart rövarspråket
Längd: ca 161
Ögonfärg:  Gröna (ibland skiftar det i lite gult)
Skostorlek:  38/39
Förhållanden: Till vad? Har en sambo, en underbar son och min kära familj/släkt
Är du kär?  O ja
Hur många gånger har du varit kär?  Många
Är du en bra flickvän?  Absolut
Har du någonsin varit otrogen? Ja
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Innan jag blev tillsammans med min sambo var det oftast jag som blev uppraggad.
Är du svårflörtad? Ibland

Framtid ;


Vill du ha barn? Har redan ett
Vilket är ditt livsmål?  Att ta hand om min familj
Drömjobbet:  Eget företag
Vilken är din favoritfärg?  Vitt, brunt
Sämsta färg då? Limegrönt
Favoritkaraktär i bok: Läser inte ofta
Favoritpizza:  Oxfilépizza med mos och bearnaisesås
Favoritfilm:  Har många; Dirty Dancing, Armageddon, Pearl Harbor, Hairspray, Grease  m.m...
Favoritbok:  Svårt val.
Vad gjorde du igårkväll?: Jag och William träffade mamma, mormor och morfar 
När blev du fotograferad senast? Det var nog inte så länge sen
Vilken låt lyssnade du senast på?  Johnny Cash
Hur många speglar finns i det rum du är i nu? zero
Var är du nu?  I vårt arbetsrum
Har du bråkat med någon idag?  Ja, med mitt hår imorse. hehe 
Saknar du någon nu? Ja, min älskling som är på jobbet. Och min pappa som är iväg på jobb
När var du i en affär senast?  Idag!
Mötte du någon du kände då?  Kände och kände.. nja.
Tycker du om dina grannar?  Vet ej, har bara bott här 1 1/2 vecka hehe
Hur många datorer finns i ditt hus?  Två
När fick du senast en present?  Oj, det var ett tag sen.
Hur många syskon har du?  En bror
Är dina föräldrar gifta?  Självklart
Vad får dej att bli glad? William, Pontus, resten av min släkt, positiva människor, oväntade pengar, ett samtal från Sandra
Vad får dej att bli ledsen? Falska människor, svek, när någon jag håller av mår dåligt, när William gråter (då skär det i hjärtat)
Går du ensam till skolan?  Var många år sen man gick till skolan =)
Har du blivit hotad via telefon?  Ja
Vad har du för planer för helgen?  Fredag - tapetsera arb. rummet, Lördag - jobba och sen fest för mig och pappa, Söndag - rensa källaren
Hur många lampor har du i ditt rum? Har flera rum ;)
Längtar du till din nästa födelsedag? Japp
Hur många gånger har du flyttat? 6 gånger

Vänner ;


Vem har du känt längst?  Elin
Har någon fått dig att skratta omkull?  Flera ggr
Vem står dig närmast?  Sandra
Vem är yngst av dina vänner?  pass
Kan du prata om allt med någon?  Ja
Har du lätt att få nya vänner?  Det tror jag nog
Har en vän svikit dig? Ja, fast bara för stunden

Jobb idag!

Ska snart ta och börja rulla. Ska bara vänta på att mina älsklingspojkar ska vakna först, så jag får pussa lite på dom =)
Har bara en butik idag, skönt, men ända bort i Nykvarn. Äh, det är bra med milersättning =)

Vad ska ni göra idag då?

Hallå i stugan!

Nu är jag och William hemkomna. Vi åkte in till stan, skulle följa med mamma och mormor och åka och hälsa på morfar. Han ligger på sjukhuset.
När vi nästan är i stan börjar det VRÄKA NER, det verkligen spö regnade. Och vi skulle ju så klart ut med vagnen ur bilen vid sjukhuset. Vi tyckte vi skyndade oss som bara den, men tydligen inte haha. Under den tiden det tog att få ut barnvagnen, sätta i William och gå till entren blev jag dyngsur. Det bara droppade om mig. Mamma den sparven hade ju självklart paraply haha. Som tur var hade mor min med en extra tröja, så jag bytte om.

Det var skönt att se morfar. Han mådde mkt bättre, och får förhoppningsvis komma hem till helgen. Ta det lungt nu morfar! Vi älskar dig!

Nehe nu kallar prinsen, han vill ha välling. Kanske, kanske om jag har tur så somnar han för natten =) Har ju blivit lite sena kvällar nu.

"Min morbror är..."

Hehe, stog och sorterade Williams kläder förut, och hittade hans fina t-shirt han hade på sig på sin morbrors (min brors) 20-års fest, det står "min Morbror är snällast i världen" på den. Och det stämmer verkligen. Det finns ingen snällare människa än min bror. Verkligen inte.
Är så himla glad att han är Gudfar åt William, vi kunde inte ha valt någon bättre! Han avgudar William, och han verkligen lyser upp när man kommer dit med lillpojken. Det är så en Gudfar ska vara!

Älskar dig bror! <3

W i l l i a m  ä l s k a r  h o n o m  o x å =)

Ingen ork

Idag är ingen bra dag känner jag. Jag är lättirriterad oxh har inte alls någon lust att plocka här hemma. Nån som har något bra tips på hur man finner orken?

Pontus har åkt till jobbet. Williams snurrar runt i sin gåstol. Och jag sitter här. Utan ork som sagt.

Runt 17 ska vi in till stan. Ska åka och hälsa på morfar. Han mådde bättre nu, men blir kvar inatt oxå. Lika bra, då har dom uppsikt.

Ska gå och pussa lite på min son nu, då kanske orken kommer tillbaka?

Himlen har öppnat sig!

Äntligen! Det regnar! Trodde inte man kunde bli så glad av lite regn.

Så här såg det ut precis innan himlen öppnade sig

och nu spöregnar det. Härligt =)



Nu har vi bokat biljetter till fredag. Jag och älsklingen ska på bio. Ska bli skönt att bara få ägna oss åt varandra ett par timmar, det är inte ofta det händer nu för tiden. William ska busa hos mormor och morfar då. Det har han nog inget emot =)

Nehe, nu ska jag sätta fart här. Plocka massa idag. Imorgon ska jag jobba nämligen. Och hela nästa vecka.

Vårt charmtroll

Lite bilder på vårt busfrö från igår. =)

         
         
               
         

Det blåser!

Här blåser det ganska friskt nu. Sitter och tittar på hur grannens tält håller på att blåsa bort hehe. Lite kul är det faktiskt =) Oh grannen under oss, deras babypool har blåst iväg över parkeringen. Också lite kul =) Skadeglädje? Ja, lite kanske hehe. Det är den enda sanna glädjen ;)

Pontus har precis åkt till jobbet. Vad ska man göra nu då? William ligger och sover och jag sitter här. Skittrött.

Fick besked imorse. Det var inte så illa som det verkade. Men man måste ju vara passupp. Håller tummarna!

Vad ska ni göra idag då? Är många som läser min blogg, men kunde ju vart kul om mer än ett par stycken kunde kommentera, så man vet vilka det är som intressant följer min vadag. Eller vill ni vara hemliga?

Nu ska jag kika runt lite efter lite fina sommarkläder till William. Han behöver snart byta upp sig en storlek vår pojke, han växer så det knakar = ) Någon som vet någon sida med fina kläder? Baby/barn-kläder alltså.

Ha en trevlig dag! Blås inte bort ;)

En superpigg William

Det är vad jag har bredvid mig nu. Inte vill han sova inte. Även fast han sov så lite inatt. Suck. Och jag som är jättetrött. Får väl ta och busa järnet med honom ett tag nu så han blir lite trötter. Det brukar hjälpa =)

Är riktigt orolig för en person... En person som står mig mycket nära. Mitt eget kött och blod kan man säga. Har inte hört något än hur det har gått ikväll. Hoppas mamma hör av sig snart. Jag tål inte denna väntan. Jag är uppriven. Gråter fast det nog egentligen inte är någon fara. Men ändå. Usch för det här.

En överlycklig William

Om man tittar på honom just nu ser han verkligen överlycklig ut. Går runt i sin gåstol, och bara skrattar hela tiden. Sötnosen min!! Nyss har han krypit runt på golvet lite, jädrar vad han far hehe.. Man får vara passupp, det tar bara några sekunder från ena sidan vardagsrummet till andra sidan.

Pontus har åkt till jobbet nyss, så nu återstår en lugn och skön eftermiddag med min son. Mamma kanske skulle titta förbi en sväng sen, om hon hann mellan tvättpassen. Annars kommer hon hit på onsdag och hjälper mig packa upp lite.

Nu är det inte många dagar kvar till kalas, bara 5 dagar. Kul =) Och förhoppningsvis får Pontus jobba åt Acke fredag och söndag. Så det blir en upptagen helg =)

Nehe, nu ska jag dricka lite kaffe och busa med William. Sen skruva upp lite hyllor och så.

Godmorgon!

Vissa dagar är det väldigt svårt att hitta på en rubrik, är det det för er med?

Inatt har vart en lite halvjobbig natt. William vaknade vid 01.30. Han hade nog haft en mardröm. Gjorde lite mat till honom och bytte på han. Sen var han tokpigg. Och vi var jättetrötta... Busade lite med honom så han skulle bli trött, och gav honom en till flaska. 03.00 somnade han äntligen om. För att väcka oss igen kl 7.00. Så nu är man seg kan jag lova! Inte van att han vaknar mitt i natten haha.

Ska dricka upp mitt morgonkaffe här, sen är det full fart att plocka innan Pontus ska jobba. Känns som det bara blir mer och mer grejer haha. Trots att vi packat upp massor är det massor kvar. Hmm.. Kanske dags att sorla bort lite prylar?

Godnatt!

Blir tidigt i säng ikväll, William väckte oss tidigt imorse.
Han sover redan, Pontus är på väg in nu. Så då får väl jag dra mig in jag med haha.

Godnatt!



Utflykt

Idag har vi hela familjen vart på en lite utflykt in till stan.
Skulle först in på Jysk, men dom hade stängt?? Dom brukar ju alltid ha öppet på söndagar. men men.. Då åkte vi till Växtriket, köpte lite blommor till trappen. William var så fascinerad av alla blommor hehe.
Sen drog vi vidare mot Rusta, trodde dom skulle ha det vi skulle köpt på Jysk, men inte. Suck. Så då åkte vi till Corner och käkade istället =) Mums!
När vi kom hem var William helt slut så han slocknade på 2 minuter. Sov ca 2,5 timme! =)

Sen har vi städat och plockat hela eftermiddagen. Badrummet är helt klart nu, skönt att ett rum är färdiga haha. Bara 6 kvar. 

Nu ska jag ta med mig William prinsen (Prins William hihi) ut i köket och börja med middagen. Blir pita-bröd ikväll med köttfärs och ris. Pontus borde kommer inom en halvtimme, han är iväg och fiskar en sväng. 

Ha en trevlig kväll!

Lite dagsfärska bilder på vårat charmtroll

Nehe, det går tydligen inte att ladda upp bilder just nu. *morr*

 

Det blev så fint!

Igår monterade vi upp sängen, det blev jättefint =) Mkt finare i vitt tycker jag. Fräschare. Får väl fixa bildbevis sen =)

Sitter och dricker lite kaffe, Pontus och William busar i soffan.

Ska ta och börja plocka nu, försöka få upp det sista idag. Det tar ju lite tid nu när man har William att se efter hehe.

Ha en trevlig dag!

Ännu en tand har tittat fram =)

Idag tittade Williams 5:e tand fram. =) Vänster framtand. Så det var nog därför han vart lite snorig i går och förrgår (han är helt bra idag). Så då mår jag lite bättre nu när det antagligen inte var jag som smittade honom =)

Satt och tittade igenom lite kort på honom förut. Från födseln fram till nu, dom ändrar sig ju så himla fort nu första året. Sjukt fort! Jag tycker inte det finns några drag kvar alls sen han föddes. Han är så fin vårt hjärta. Världens vackraste bebis. Helt perfekt
Och vi har ju vart så grymt bortskämda, han har varit så snäll hela tiden. Nästan för snäll ibland hehe. Vi har sluppit koliknätter och allt det där *tackar Gud*, han har sovit hela nätterna igenom ända sen han var knappt 2 månader. Endast 3 nätter (sen han började sova hela nätterna) har han vaknat och velat ha lite mat (det har vart i samband med tänderna). 3 nätter på 8 månader! Man kan ju inte bli gladare. =)

William - Du är det finaste och dyraste vi har, vi skulle kunna göra precis allting för dig, vi skulle dö för dig! Du gör oss så lyckliga och du ger så mycket kärlek. Vi älskar dig!   

None

Hur kan man göra så???

Glömde ju berätta en grej vi såg igår.. Det gjorde mig så arg.

När vi var på studenten nere på stan, utanför skolan så såg vi ett par som hade med sig sin bebis. Måste vart precis nyfödd, såg mindre ut än vad William var när han föddes (och William var liten).. Ungen hade bara blöja på sig, ingen hatt/mössa, och dom höll i denna mitt i solen. Vad fan tänker man med egentligen om man gör så?? Och sånt liv det var oxå, tutor som tjöt och orkester m.m. Dunkande musik. Passar ett litet spädbarn in i den bilden?? NEJ!
Det gjorde så ont i hjärtat på mig. Behöver jag tillägga att ungen skrek som en tok?

Skumt väder...

Vaknade i morse och det spöregnade ute. Verkligen vräkte ner. Skönt tänkte jag, det kan ju faktiskt behövas lite regn. En kvart senare börjar solen skina som bara den, och sen har det vart stekande hett resten av dagen. Men på tisdag ska det tydligen bara bli runt 10 grader ?

Vid halv 9 imorse åkte jag och lämnade William hos hans morfar, sen begav jag mig till jobbet. Pontus åkte nästan samtidigt.
Det gick snabbt på jobbet idag, hann åka hem och duscha innan jag hämtade William. Han och morfar hade vart ute på långpromenad. Skönt =)

Sitter och väntar på att kaffet ska rinna ner nu. Pontus har inte kommit hem än, blir nog några timmar till han får jobba.

Nehe, nu har jag inte tid med det här =)

Bästa låten just nu


Jason Mraz - I'm Yours

Well you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but you're so hot that I melted
I fell right through the cracks
and now I'm trying to get back
Before the cool done run out
I'll be giving it my bestest
Nothing's going to stop me but divine intervention
I reckon its again my turn to win some or learn some

I won't hesitate no more, no more
It cannot wait, I'm yours

Well open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find love love love
Listen to the music of the moment maybe sing with me
Ah, la peaceful melodys
It's your God-forsaken right to be loved love loved love love

So I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours

I've been spending way too long checking my tongue in the mirror
And bending over backwards just to try to see it clearer
But my breath fogged up the glass
And so I drew a new face and laughed
I guess what I'm saying is there ain't no better reason
To rid yourself of vanity and just go with the seasons
It's what we aim to do
Our name is our virtue

I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours

Well no no, well open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find love love love love
Listen to the music of the moment come and dance with me
ah, la one big family ([2nd time:] ah, la happy family)
It's your God-forsaken right to be loved love love love

I won't hesitate no more
Oh no more no more no more
It's your God-forsaken right to be loved, I'm sure
Theres no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours

No I won't hesitate no more, no more
This cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours, I'm yours


I LOVE IT!

Värmen tar på en

Shit vad trött jag är nu. Man blir helt slut av denna värmen! Puh..

Jag och William har nyss kommit hem. Jag och Pontus var nere och gratta hans kusin när han tog studenten. Då passade William på att vara hos mormor och morfar och busa lite.
Nu är Pontus hos honom på lite mat, jag åkte hem med William eftersom både jag och han är förkylda. Fast William är bättre idag, men inte jag =/ Har hostat hela natten. Suck.

Nu ska jag försöka få lite nytta gjort här. Om William tillåter =)

Färska frallor & nybryggt kaffe

Det står framför mig nu =) Köpte hem lite frallor när jag åkte hem från gamla lägenheten. Så gott! Alldeles mjuka.

Så fort jag ätit upp ska jag sätta fart här. Äntligen kan vi få in alla kläder i garderoberna, nu har jag hämtat trådbacken. Sen blir det till att montera ihop sängen och fixa klart allt i sovrummet. Får se om man hinner något mer sen, vi måste åka härifrån runt 14. Så ska man hinna göra sig iordning oxå.

Student-partaj

Det blir det idag. Eller nja, jag och Pontus ska ner på stan och titta när dem springer ut, sen åker Pontus själv hem till honom en sväng. Vi sjuklingar (jag och William) får ligga hemma i soffan och tycka synd om oss själva haha.

Känns som det var evigheter sen jag själv tog studenten. Inte konstigt det var en evighet sen haha. 3 år sen.



Nehe, om man skulle dricka upp sitt kaffe och sen bege sig till gamla lägenheten. Måste hämta

Målarfärg och solbränna

Håller på och målar för fullt här, möbler. Blir så fint så =) Och uppe på det får jag ju bränna oxå, sitter ju knappast inne och målar =)

William sover ett tag nu, men så fort han vaknat ska vi knalla bort till affären alla 3. Köpa något gott till ikväll. Det är ju som fredag, eftersom Pontus är ledig imorrn =)

Vi tänkte åkt till Williams mormor och morfar en sväng, men vi skippar det idag. Är så jädra varmt i bilen, trots AC. Och han ska ju vara där imorrn när jag och Pontus är nere på stan (student) och likaså på lördag när både jag och Pontus jobbar.

Nu vaknar vår solstråle. Ha en trevlig kväll!

Bilder


Lite bilder från min och Williams mysstund i gräset i förmiddas







Du är bäst älskling! Du lyser upp mamma & pappas dagar tusen gånger om!

Lista

Kopiera gärna och sätt in på er blogg. Sätt kryss vid vad ni gjort.

Detta är min lista:

(X) Rökt en cigarett,
(X) Druckit så mycket att du spytt
(X ) Krockat någons bil
( ) Stulit en bil
(X) Varit kär
(X) Blivit dumpad
(X) Fått sparken
(X) Sagt upp dig
( ) Varit I handgemäng
(X) Smugit ut ur dina föräldrars hem
(X) Haft känslor för någon som inte känt tillbaka
( ) Blivit arresterad
( ) Gått på en BLIND DATE
( ) Ljugit för en vän.
(X) Skolkat
( ) Sett någon dö
( ) Varit i Kanada
( ) Varit i Mexiko
(X) Flugit flygplan
(X) Gått vilse
(X) Rest runt I Sverige:
( ) Besökt Washington DC
(X) Simmat I havet
(X) Känt som du skulle dö
(X) Gråtit dig till sömns 
(X) Lekt tjuv och polis
( ) Nyligen ritat med färger
(X) Sjungit karaoke
(X) Betalat för maten med enbart mynt. .....
(X) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra
(X) Busringt
(X) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
(X) Fångat en snöflinga på tungan
(X) Dansat I regn
(X) Skrivit till Jultomten:
(X) Blivit kysst under en mistel
(X) Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(X) Blåst såpbubblor
(X) Grillat på en strand
(X) Gått på en fest du inte var bjuden till
(X) Åkt rullskridskor
(X) Åkt skridskor
Något smeknamn? Malle
Tatuering? 4 stycken
Piercing? En
Hur mycket gillar du ditt arbete? Det passar mig som handen i handsken
Födelseplats? BB Eskilstuna
Favorit semesterort? Alcudia
Någonsin varit till Afrika? Nej
Någonsin stulit en trafikskylt? Ja... hehe
Salladsdressing? Äter inte sallad
Favoritpaj? Blåbärspaj
Favoritnummer? 16
Favoritfilm? Alldeles för många. Armageddon är en
Favorithelg? Julafton och Midsommar, kan inte välja
Favoritmat? Grillat och Kina
Favoritdag i veckan? Lördag
Favoritmärke på kroppstvål? Olika
TV program? Våra bästa år, Men in Trees, Moonlight och många fler
Tandkräm? Colgate
Vad gör du för att koppla av? Myser med min älskade son
Meddelande till dina vänner som läser detta: Hej =)
Hur ser du dig själv om 10 år? Tar en dag i taget
Vad gör du när du är uttråkad? Pussar på William och Pontus
Vad tycker du om att få? Kärlek

Somrigt värre

Solen steker idag igen. Undrar när det ska komma regn? Det ska ju bli kanonväder fram till söndag iaf, sen visar det sig väl. Liiiite regn skulle ju faktiskt inte sitta fel. En dag eller så, inte en vecka. =)

Nu under förmiddagen har jag och William legat ute på gräsmattan och busat, laddar upp lite bilder sen, om nån nu är intresserad =P Kommentarerna har avtagit rejält nu ju..
Efter vårat bus gick vi en sväng till affären, och köpte en glass. Trodde plutten skulle somna, men nej nej. haha. Men nu börjar han bli lite smågnällig, trött på gåstolen nu. Får ta och ge honom lite lunch här snart och se om han vill sova. Snorisen.

Ha en bra dag!

Snorisar

Usch nu har jag smittat William. Han är snorig och nyser, även lite rosslig. Som tur är så är han pigg som en lärka som vanligt. Skönt det! Ingen feber heller.

Nu ska jag och min son äta lite frukost, sen ska vi gå ut och lägga och och slöa på gräsmattan.



Godmorgon!

Idag är man uppe med tuppen haha. Skämt o sido, har inte kunnat sova så bra inatt, hostar som en tok nu, Blä på detta. Känns som halsen rivs sönder när hostattackerna sätter in. Inte kul alls.

Igår åkte vi till Rusta och Willys när Pontus kom hem från jobbet. William fick busa hos mormor & morfar så länge. Det tyckte han om =)
På Rusta köpte vi bl.a. parasoll till balkongen, dynor till min snaaart färdiga skobänk, mer färg, shampoo och sånt. Och mat på Willys då.

Ne nu ska jag ta mig lite kaffe och sätta mig ute på trappen en stund. William vaknar nog lite tidigare idag än vad han brukar, han somnade redan 20.30 igår. Han blir så trött när han vart och busat med mormor & morfar haha.

William 10 månader!

Grattis prinsen! Inte långt kvar nu till ett år =)

Mamma & pappa älskar dig otroligt mycket!

None

Besöksrekord

Idag har jag haft besöksrekord på min blogg. Skoj! Tråkigt att ingen lämnar ett spår bara.. Men, då slipper ju jag kommentera tillbaka haha. Rätt ska vara rätt =)

Idag har det varit supervarmt här. Och så är man sjuk, ingen vidare bra kombination.

När Pontus kom hem från jobbet tog vi en promenad bort till kiosken och tog en varsin glass. Men vi fick inte så mkt, William ville ha glassen för sig själv haha. Plutten. Han är så fin vår prins, världens finaste pojke. Efter glassen gick vi ner till gropen, sen vidare runt hela området och hem igen. Tog ca 1 1/2 timme, det var behövligt.

Dagarna som återstår av denna vecka blir det fullt upp. Packa upp alla saker, idag har jag vart lat, inte packat upp knappt nått. Men jag har ju nått att skylla på, jag är sjuk. Så det så =)
Sen på fredag är det student-firande, på lördag jobb. Pontus ska oxå jobba i helgen.

Nehe nu ska jag gå och knoppa. Mina pojkar sover redan. Godnatt!

Sjukling

Det bara smällde till så där.
Som en bomb i ansiktet.

Vakande snorig.
Nu håller huvudet på att sprängas och benen ge vika.

Feber?

Evig kärlek

W i l l i a m , vår prins. Det går inte att beskriva i ord hur mkt vi älskar dig. Vår kärlek till dig är evig, den kommer aldrig någonsin dö ut. Vi älskar dig mer och mer för varje dag, om det nu är möjligt. Du förgyller våra dagar.
 Puss på dig vårt hjärta!
/ Mamma & Pappa




Vårdnadsbidrag

Läste i tidningen igår att dom dragit upp debatten om Vårdnadsbidrag igen. Jag hoppas verkligen dom inför det i Eskilstuna. Jag tycker det är hemskt (kanske fel ord, men men) att sätta sin 1-åring på dagis, tycker det är alldeles för tidigt, men förstår fullt föräldrar som inte har råd att vara hemma längre pga. att föräldrapenningen är så sjukt låg. Men om nu vårdnadsbidrag införs, har man ju möjlighet att vara hemma längre. Under ett barns 3 första år är det ju föräldrarna som är huvudpersonerna, det är dem barnet behöver mest.

Så vi får hålla tummarna! Vissa kommuner har ju redan infört detta, men inte denna stad. Suck.

Tiden går bara fortare och fortare.

När man var mindre tyckte man tiden gick såå sakta. Dagarna kändes oändliga, minns det fortfarande. Nu för tiden hinner man knappt slå upp ögonen innan det är dax att sova igen.
Det är redan juni, halva 2008 har snat gått! Sjukt.

Bara 15 dagar kvar nu tills jag fyller. Woho =) Se om man får något roligt. Och vilka som kommer.
När Pontus fyllde blev det ju bara ett mindre kalas. Min mamma, pappa, bror, mormor och morfar och farmor och farfar kom och fikade hos oss.

Och snart blir William 1 år! =) Då blir det storkalas hihi. Hoppas man får hjälp med bakning och så, man börjar ju bli gammal nu och orkar inte allt själv. Muahaha. *ironi*

Nehe, nu ska jag pimpla lite kaffe och vänta på att William ska vakna. Sen måste vi åka en sväng till älsklingens jobb, han glömde matlådan hemma. Klant =)

Godnatt

Har inte så mkt att skriva ikväll.
Har fått en del konstiga besked idag, vet inte riktigt hur jag ska ta dem. Får fundera på det över natten.

Ska iaf försöka få William att sova nu, Pontus ska lägga sig nu. Lyckost. Det vill jag med. Men han ska ju upp 4.30, så det är ju självklart att jag tar William ikväll..

Nehe, godnatt på er i värmen.

Värmeslag.

Hua, vad varmt det är. Äckligt varmt. Jag borde inte klaga, eftersom jag älskar sol, men ända sen jag blev gravid har jag blivit lite känsligare mot värme. Skumt...
Lite regn på det här skulle faktiskt behövas. Om inte annat för Williams skull. Han kan ju inte reglera värmen som en vuxen än. Stackarn.

Nu ska jag ta en paus i upp-packandet och ta med mig prinsen ut och lägga oss på gräsmattan ett tag. Pontus borde komma hem om ca 30 min. Perfekt =)
Sen runt 17 ska vi åka och handla på Maxi.

Ha en trevlig eftermiddag i värmen!

Bilder..

Lite bilder från igår kväll!

   
   
 

Ett litet livstecken från oss

Ja, vi lever. Haha. Men knappt, usch vad möra vi är i kropparna.
Det var ju då flytt i lördags. Så jädra varmt ute. Men det fick ju gå, vad gör man inte? Dock var det brist på folk (förstår inte varför alla flyr sin kos när man ber om flytthjälp..), så det var bara jag, Pontus, pappa och Mange. Lite jobbigt men det gick. Dock tog vi inte allt, ett par möbler står kvar som vi hämtar nästa helg.

Vi tog alla första kvällen och natten här bra (även fast det var grymt varmt i sovrummet). William sov bra, han somnade lite sent, men det är ju förståeligt. Massa nytt att titta på ju =)
Men nu i natt sov(er) han bättre. Ja, han sover fortfarande min prins =) Så då passar jag på att sitta här ett tag. Vill inte riva i kartonger nu och väcka honom. Men så fort han vaknar blir det röj här haha.

Se om vi kan komma ut lite i det vackra vädret idag, men det är nästan för varmt. Inte för mig kanske, men för William. Som tur är skulle det bli svalare imorgon.

Jaha, det var en liten rapport från oss. Finns inte så mkt mer att uppdatera er om =) Jo, vårt internet funkar såå mkt bättre här ute på buschen än inne i stan hihi.

RSS 2.0