Hos tandläkaren

William var så duktig hos tandläkaren idag! Han fick så mkt beröm för sina fina tänder, så fick han ju en tandborste oxå =)
Våran duktiga pojke, han börjar verkligen bli stor.


Let it snow..



Så här såg det ut imorse när jag gick ut för att ta in morgontidningen..
Snöar fortfarande ute, hur ska detta sluta? Dom varnar för snöstorm här, och jag som ska ut och åka tidigt imorgon bitti... Får hoppas det har lugnat ner sig till dess .


Vackert

Nu är halva hallen målad! Fint blir det, men inte kan man kalla färgen "nougat" heller.. Haha... Ja, jag säger inget.
Pontus är iväg och byter däck på bilen nu, sen när han kommer hem ska vi fixa klart andra halvan. Sen imorrn ska alla golvlister målas. Det är jobbigt när man ska ha det fint =) Men skönt att ha saker att göra iaf, tänk om man bara skulle sitta och glo i en soffa eller framför en dator hela dagarna? Då skulle jag bli tokig =)

Skulle begett oss till lekparken idag oxå, men det började spöregna, så vi får ta det imorrn.
Jag ska jobba imorrn oxå, skönt med lite extrapengar så här inför julen.

Jaha, sitter och funderar på om jag ska orka gå och ta kort på allt som vi ej ska ha kvar och slänga ut på tradera, men det är ju så jobbigt hehe. Blir nog bus med William i hans rum istället =)
På tal om hans rum, börjar verkligen bli hög tid att fixa iordning där inne. Drygt en månad kvar tills han ska flytta in där ju =) Usch, vad tomt det kommer kännas inne hos oss. Nog för att jag har Pontus, men William är ändå William =)

Nehe, nu blir det bus med världens goaste unge!

På fredag...

... ska William på sitt allra första tandläkarbesök!! =) Hihi, fick ett kort hem idag i brevlådan. Ska bli riktigt spännande! Han kommer antagligen bita dem i fingrarna, precis som på oss när vi ska undersöka om det är fler tänder på väg, haha.

Vad har vi gjort idag då?
Jag jobbade idag, trodde bara det skulle bli ett par timmar, med det blev 5 timmar! Men det var skönt.
Sen åkte vi in till stan en sväng, köpte nytt regnställ till William och ett par leksaker. Och handlade, som vanligt haha. Känns som vi är i affärn minst en gång varje dag.

Till middag blev det korvburgare. Riktigt gott. Har inte ätit det sen jag bodde hemma hos mamma och pappa, och det är ju en 5 år sen...

Nehe, nu ska vi vänta på att William ska vakna från sin lilla power nap, så ska vi åka och posta lite paket. Har sålt massa saker på tradera. Se där, den sidan är inte bara till för att shoppa =P Men, med handen på hjärtat så hatar jag att sälja där. Det är ju såå omständigt att först ta kort på grejjerna, sen paketera och sen skicka haha. Som småbarnsmamma har man annat för sig =)

Hm, kanske lite kaffe på detta? Ska höra vad hjärtat mitt säger.

Crispies

Åh, det är för gott!
Det åt vi ikväll till middag, med potatis och nån god kall fisksås. Yummy.

Det artar sig här hemma =)
Imorgon ska vi börja spackla hallen, skönt att nånting händer =)
Jag ska jobba imorrn oxå! Va länge sen jag jobbade i veckorna. Så det ska bli kul, jobbar på fredag med

Nehe, nu ska jag gosa ner mig i soffan med mina älsklingspojkar!
Ha en bra kväll!

Fullt upp!

Goddag!

Som rubriken lyder, vi har haft fullt upp här, därför jag inte skrivit så mkt.
Igår stog vi på loppis, det gick väl sådär.
Så har vi börjat "renoveringen" av hallen oxå. Längtar tills det blir klart, så man kan få lite ordning.
Vår byrå har oxå äntligen kommit, ska åka och hämta den i morgon =)

En tråkig sak är att det blev inget med den där vagnen *morr* Jävla oseriösa säljare som vägrar svara när man väl ska åka och hämta den. Usch på såna människor! Men vi letar vidare =)

Nehe, nu ska jag fortsätta här ett tag, om en timme ska vi åka på kalas! Min kusin Emelie fyller år, grattis gumman!
Sen efter det ska vi hjälpa S och S lite att flytta. Huva. Som sagt, fullt upp!!

Papper

Dessa jädra papper... Ska sortera in alla gamla räkningar i pärmarna nu, och det är ju så tråkigt. Men lägger ju hellre tiden på annat, men det måste ju göras.

Så fort William vaknat ska vi åka och göra lite ärenden. Sånt där som man oxå bara måste göra, haha. Mycket måsten. Sen ska vi till tippen om vi hinner, och slänga massa skit. Och sen ska vi ju som sagt hämta vagnen =) Väntar bara på vägbeskrivningen.

Ikväll blir en lugn myskväll framför Idol, för imorrn blir det till att gå upp tidigt. Kl 8 ska vi lämna William hos sin mormor och morfar, sen ska vi ju stå på loppis som två luffare haha... Men skönt att bli av med skiten, om man nu får något sålt!

Nehe, nu ska jag ta lite mer kaffe, sen ner i förrådet och rensa rensa rensa. Blä!

Blåbärspaj

Gokväll!

Nu har vi precis ätit blåbärspaj, mums! Hjärtat mitt gjorde den, han är så duktig!

Idag har vi vart och packat upp sakerna på loppiset. Får se om man får nått sålt, pinsamt om man inte får nånting sålt haha.. Men men. Sånt är livet =)
Var även en sväng till Maxi förut, om man handla för 100 kr fick man köpa Libero för 75 spänn. Skitbiligt ju =)

Jaha, imorrn bär det av till K-holm för att hämta vagnen, spännande! Har fixat förvaring för den hos momor och morfar oxå, vårat förråd är ju proppfullt...

Nehe, har väl inte så mkt mer intressant att skriva.
Vi lever och mår bra och är lyckliga =)

Ha en trevlig kväll!


Mitt hjärta

William vaknade till runt 21 igår kväll. La honom på min mage så la vi oss i soffan, där han somnade. Åh, vad mysigt det är!! Det är inte ofta han somnar så, men när han väl gör det, då smälter mitt hjärta. Älskar dig William!!

Det gick fort!!

Nu har vi hittat våran vagn =)
Ska hämtas på fredag, och vi är supernöjda!
Två mjukliftar ingick, till ett kanonpris, så vi slog till direkt.
En Emmaljunga Twin City Cross. Exakt som Williams,
fast han har ju en "vanlig" City Cross.

Denna blev det!


Barnvagn

Vi håller på att leta med ljus och lykta efter en tvillingvagn nu.. Men det är svårt De flesta är ju med såna där svängbara hjul fram, och jag tycker det är så fult =/ Dock har Emmaljuga en med vanliga hjul, ser nästan exakt ut som Williams Emmaljunga, fast tvillingvagn då. För ett tag sen sålde dom ut en sån på Babyproffsen, 08-a modell. För samma pris som vi köpte Williams för! Undrar om den finns kvar.. Den var dock helsvart, men priset var ju kanon. Dom är ju så dyra nya. Ja, vi får se helt enkelt =)

Har blivit riktigt dålig på att uppdatera här nu, men vi stånkar och står i här hemma. Ska bli klara med allt inna jul hade vi tänkt, och då gäller det att sätta fart =) Datarummet är snart helt urrensat, det ni =) Ni som sett hur det sett ut vet att det var en hel del att göra, hehe. Vi har även beställt byrån till hallen nu, som vi ska få av min kära föräldrar! Tusen tack mamma & pappa! Så den borde komma nu i veckan. Så ska vi ta oss i kragen och få upp den andra bokhyllan ur källaren, till vardagsrummet. Någongång ska väl vi oxå få ordning =) Så är det Williams rum oxå, bokhylla ska köpas, och även en liten byrå. Ja som sagt, det är mkt som ska göras =)

Nu hör jag att min solstråle har vaknat!
Ha en bra dag!






Ny design

Ja, som ni ser håller jag på och mixtrar lite med designen. Den är ännu ej klar, så ha lite överseende med detta. Mycket småfix som ska göras. Men någongång blir det förhoppningsvis klart =)

Vecka 20 (19+5)

Jaha, då var det nästan halvtid då! (om 2 dagar).

Mamma
Innan graviditeten har gått allt för långt är det många som passar på att resa. Det är vanligtvis inga problem, så länge det känns bra. Om du är osäker eller undrar över just det land du ska åka till med tanke på vaccinationer och dylikt, prata med din barnmorska.

Barn
Fostret är nu ungefär 20 cm långt och väger 220 gram. Det prövar sina reflexer, griper, sparkar och suger, allt för att träna inför världen utanför. Vissa foster börjar suga på tummen redan nu, de kan vinka, göra olika grimaser och är känsliga för ljus. Hjärnan befinner sig i ett kritiskt utvecklingsstadium.


142 dagar till beräknat BF! Inte klokt ju...

Smärta

Igår stramade det som sjutton i nedre delen av magen. Ajaj, gjorde det! Har hört många som väntat tvillingar som berättat att i mitten av grav. så stramar det något enormt i huden, och ärr smärtan är olidlig. Trodde nog inte riktigt på det, förrens nu. Shit vad ont det gör!

Vad gjorde vår lilla famlj igår då?
Runt lunch åkte vi ut en sväng, åkte bort till lekparken på Djurgårn. Men där hann vi inte bli långvariga. Efter ca en kvart kissade William ner hela sig, stackarn. Så det var bara åka hem och byta om. Köpte med oss Kinamat hem, yummy. Sen när vi smält maten så gick ju ut på en promenad. Gick förbi kiosken och handla lite smått och gott. Vi skulle stannat till vid lekparken här hos oss, men det var så rått ute så vi sket i det. Gick upp och mös i soffan istället =)
Sen var det ju dax för Williams älskade söndagsbad. Åh, vad han älskar det! =)

Idag blir det till att fortsätta rensa allt skit som ska med till loppiset på lördag. Har även en del Traderaauktioner som går ut idag, så då ska man fixa det. Packetera och så. Trevligt värre!

Och jag längtar såå till jul! Har fått världens julkänsla nu, vill bara upp med allt pynt, men än är det ju lite tidigt =)
Längtar ni oxå tills julgranen står där så fin och adventsstakarna och julstjärnorna pryder fönstrena? Det är ju bara så mysigt.

Dax för påfyllning av kaffet! Sen gå in och se om mina karlar vörjar vakna till liv =)

19 oktober

Godmorgon!

Taskig uppdatering här, i know, men har haft fullt upp! =)

Vi har äntligen tagit oss i kragen och bokat bord på ett loppis nästa helg, perfekt, då blir vi av med lite "skit" =) Har fått ihop hur mkt som helst, visste inte ens att vi hade så här mkt som vi inte vill ha kvar haha..

Sitter och kikar runt lite på Tradera nu, har bjudit på två tyger som ska bli Williams blivande gardiner .Tur man har en jätteduktig mormor som syr =) Har inte hittar några fina färdiga gardiner alls nämligen, tycker barnutbudet är riktigt dåligt. Men som sagt, två fina tyger hittade jag =)
Vill ju få ordning på hans rum nu, jag bara längtar =) Dock längtar jag inte tills han ska börja sova där inne, har lite ångest inför det. Han kommer säkert klara det galant, men jag då? haha. Kommer ju vakna stup i kvarten!

Nehe, om man skulle gå och göra sig lite frukost. Men det går ju inte kom jag på, smöret är slut. Blä! Bäst jag springer in och väcker Pontus då, så jag kan åka till affären.

Ha en trevlig dag!

Helg!

Godmorgon!

Igår hann jag inte skriva något, det var fullt upp hela dagen =)
Först var jag och hjärtat i Norrköping, Lucky var på kliniken.. Men allt gick bra som tur var.
Hem till mamma och hämta William och sen gjorde vi massa ärenden. Åkte upp och fikade hos Pontus mormor oxå.

Om en timme ska jag åka och hämta pappa. Han ska lämna in bilen på service, så då måste han ju ha skjuts tillbaka till jobbet =) Tur man är en snäll dotter =)

Jaha, helg igen! Tycker veckorna bara flyger iväg? Men det är väl så det ska va!

Nu ska jag ta lite mer kaffe, och sätta igång med disken innan mina 2 sjusovare vaknar =)

Ha en bra dag!

William & Lotta





Om vi hade behållt hästarna så skulle denna underbara ponny vart Williams. =)

Utedag

Godmorgon!

Här sitter jag pigg som en lärka, vaknade kl 6. Mina pojkar ligger fortfarande inne och snarkar i kapp, så söta så =)

Igår hade vi en riktig utedag, iaf på eftermiddagen =)
Först begav vi oss till Rothoffsparken, där William fick gunga, krypa runt och busa i löven. Det var strålande sol så korten blev ju underbara =)

Sen åkte vi till Sandra och Stefan och stog där och snacka lite skit och så. Trevligt som alltid! Passade på att säga hejdå till min älskade Lotta, hon åker till sin nya ägare nästa vecka. Buhu =(. Sötare liten häst får man leta efter.

Vad händer idag då? Om det blir fint väder så blir det nog någon lekpark idag igen. Men först ska vi ta det sista i arbetsrummet och rensa ut. Så man får ordning där.

Nu ska jag fylla på kaffemuggen, så man piggnar till någongång ;)
Ha en trevlig dag!






Jag har hittat den!

Jag har hittat vår byrå nu! Perfekta mått, dock lite lägre än vad vi hade velat ha, men vad gör det. Ett par höga vaser och en fin spegel ovanför så blir det kalas =) Ska bara ta oss tid (och råd) att åak och köpa den oxå. Det var 500kr rabatt nu, så frågan är ju hur länge den finns kvar...

Hjärtat håller på och lagar mat nu, lasagne. Den är verkligen god den!

Nu kom posten, bäst jag går och kikar vad det var för nått. Antagligen bara räkningar - BLÄ

Oxå min mardröm

Usch, sitter och läser ett inlägg på fl om en tjej som börjat öppna sig redan i v. 27. Vilken mardröm. Och då var det bara en i magen oxå. Gud vad jag hoppas hoppas hoppas att våra små håller sig inne i magen till iaf v. 37.

God morgon förresten!

Igår var mina föräldrar här på middag, jättetrevligt som alltid!

Idag har vi inga planer alls, hela lägenheten är ju storstädad nu, så inget plock har man heller. Så skönt så =) Fast jag får nog ihop till en maskin tvätt iaf =)

Nu ropar William på mig från sängen =)
Ha en trevlig dag!

Godmorgon!

Idag set det ut att bli härligt väder ute igen =) Då får man passa på att vara ute.

Men just nu sover William en stund, så ska passa på att städa lite.

Vill måla om i hallen, men har inte riktigt bestämt vilken färg. Det blir så jobbigt att tapetsera där, så mkt vinklar och dörrar. Jag vet, vi är lata haha.. Men måla funkar ju det oxå! Bara man gör det fint =)

Nehe, städa lite då. Ha en bra dag!

Marknad

Goddag!

Hann inte blogga imorse, kan bli så ibland =)

Har jobbat idag, sen så var det ju Strängnäs marknad, så jag gick runt där och kikade lite innan jag åkte hem. Just ja, köpte ju ett par nya skor till William i den där barnaffären, jättefina var dom. =) Och dom passa perfekt.
 
Igår var vi iväg nästan hela dagen. Hittade iaf lite på Lager 157, men det var inte så mkt att ha. Det mesta var dyrt, och vad är då vitsen när det är ett outlet?
Väl hemma i stan igen fick William en till mössa och 2 par tumvantar. Sånt där som går åt nu i detta ruskväder haha.

Kvällen bestog som sagt av mys i soffan. Tittade lite på Idol, men det var inte så bra igår. Förutom Lars (Eller Las som han heter i programmet hihi).

Nehe, nu ska jag skicka upp älsklingen ur badet, så jag får ta plats där =)

Att det ska vara så svårt?

Igår höll vi på att leta ihjäl oss efter en byrå till hallen, utan resultat. Ska det vara så svårt att hitta en med rätt mått? Och dom 2 som måtten stämde någorlunda kostade över 7000 (!!) spänn. För en sketen byrå? Ja, vissa är ju gjorda av pengar, men inte vi.

Om cirkus 2 timmar ska vi åka till Lager 157 och kika lite. Har inte blivit av än att vi åkt dit, men idag så =) Se om man hittar något roligt.

Ikväll blir det myskväll framför Idol, ska ju upp tidigt imorrn och jobba. Ev. följer Pontus och William med mig till S-näs, måste köpa nya skor till William och dom har en jättebra barnaffär bredvid där jag jobbar. Hur mycket skor som helst =)

Nehe, nu ska jag ta mig lite frukost, sen ska hjärtat sitta här en stund. Han och hans jädra krigsspel haha.

Ha en trevlig dag!

Regn och rusk

Blä, idag är det riktigt pissväder ute. Grått och mulet och regn. Men såna dagar ska ju oxå finnas.

Blev en tidig morgon idag, William var pigg som en lärka redan 6.30. Lät Pontus få lite sovmorgon, snäll jag är =)
Nu ligger dom 2 och latar i soffan, jag ska strax hänga tvätten jag tvätta imorse.

Vad som händer idag visar sig! Inte planer alls faktiskt, skönt ibland =)

Ha en trevlig dag!

Förresten. Funderar på att ändra designen på min blogg, men har idétorka... Så får se när det blir av. Nån som har några idéer ? Färger och så...Vet inte alls.

Gokväll

Denna dag har gått ruskigt fort! Lite läskigt faktiskt.

Eftermiddagen spenderade jag ihop med Sandra. Hon bjöd mig på lunch, tack gumman!, och så snacka vi massa skit. Trevligt som alltid att umgås med henne, synd att hon jobbar som en dåre bara så man nästan aldrig ses =(
Sen åkte vi och handla hela familjen, trevligt det oxå =)

Ska strax natta William.
Var nån film kl 21 som Pontus ville se, får se om jag med fastnar där. Brukar ju inte gilla såna där pang pang--filmer som han gillar haha. Men vissa av dom är faktiskt bra!

Nehe, nu ska jag kika runt lite på mitt favvo-forum, sen som sagt natta William.

Rekord?

Senaste dagarna har antal sidvisningar på min blogg skjutit i höjden. Haha... Något intressant jag skriver? =) Besökarna har oxå ökat lite, men sidvisningarna är 5 ggr så fler än besökare. Så mkt intressant skriver jag ju faktiskt inte, hehe.

Har städat köket nu på morgonkvisten, skönt att ha det gjort tidigt på dagen =) Eller klart är det ju inte, men nästan. Har bara spisen och golvet kvar, sen blir det att fortsätta in med dammvippan till sovrummet.
Ska väl ta oss ut och hitta på något oxå, det är ju så härligt väder! Får höra med Pontus sen vad han vill hitta på. Handla ska vi iaf göra ikväll.

William har börjat sova längre nu på mornarna, måste vara för det är mörkare ute. Vaknar runt 8, så skönt. Och somnar mellan 20-21 på kvällarna, så 11-12 timmar sover han vår duktiga pojke =)
Tror även att han är inne i någon växtperiod, han äter som bara den. En burkmat går åt direkt, förut har han bara velat äta en halv max. Men äta måste man ju, om man ska bli stor och stark =)

Nehe, nu ska jag gå in till soffan och pussa lite på mina pojkar, innan jag fortsätter med städningen.
Ha en trevlig dag.

Monopol

Goddag!

Solen skiner här idag med! Helt underbart.

Igår var vi en sväng till skjulsta, så William fick mata änderna med sin pappa. Han busade även lite på stranden.
Idag blir det bara en tur ut till sandlådan, men det duger lika bra det om man frågar honom =)

Jag och älsklingen har spelat lite Monopol idag, känns som det var tusen år sist haha.. Men det gick inte så bra, för min del alltså.. hehe. Ganska stortorsk, men vad gör det =)

Nu ska jag och vilda Wille busa lite i hans rum, Pontus är och fixar massa papper på f-kassan.

Ha en bra dag!

Just ja, William var jätteduktig igår när jag klippte honom =) Och det blev såå fint.

UL-besked!

God eftermiddag!

Solen strålar fortfarnade, helt underbart är det =) Kanske blir en tur till lekparken idag igen. Ska höra med gubben om han orkar, han har sån jädra huvudvärk =/

Vi var ju som sagt och gjorde UL idag! Oj, vad hon mätte och höll på. Allt såg toppenbra ut! Dom sprattlade som bara den och sparkade på varann =). Så nu kan man pusta ut, både jag och Pontus var jättenervösa innan eftersom dom inte sparkat så mkt. Det skillde bara 2 mm mellan dem, så det är ju ingenting =) Plus att BF är framflyttat 2 dagar oxå. Tyvärr kunde hon ej se könen, då bebbarna inte ville "blotta sig" haha.. Men det kommer ju bli en himla massa UL, nästa om ca 6 veckor, så förhoppningsvis ser dom det nångång innan dom tittar ut =)
Och William var så söt, han vinkade åt sina små syskon när han såg dem på skärmen hehe.

Snart ska vi åka iväg här. Göra lite ärenden inne i stan.
Sen ikväll ska jag klippa William för första gången! Har dragit och dragit på det, är så rädd att han ska rycka till och så. Men ikväll blir det iaf av!
Jag klippte ju många små barn på salongen jag jobbade på förut, så man har ju lärt sig att det måste gå undan med de små =)

Nu ska jag busa lite med vilda Wille, innan det är dax att åka!

Vackra måndag

Åh, det blir sol idag! Underbart, då blir man alldeles glad. =)

Vaknade för en timme sen cirkus, skitpigg. Kanske för jag är nervös inför UL-et. Var likadant med William.
Pojkarna sover fortfarande, älskar den här lilla tiden på morgonen man får för sig själv.

Idag är det som sagt UL. Sen tar vi dagen som den kommer.
Ska väl ta tag i och rensa ut allt vi inte vill ha kvar här. När vi skulle plocka ur allt ur Williams rum när målarn kom, så kastade vi ju in allt i arbetsrummet haha. Det ska fan väck idag!

Önskar man kunde vinna en så där 100.000 kr (Ja en miljon är ju inte heller fel) så man kan köpa massa nya möbler och så. Tavlor och prydnadssaker. Vill göra om helt här nu. Men det kostar ju oxå. Blä. Och eftersom det snart är jul så är väl inte det prio ett precis.

Har ni oxå börjat få ångest inför julhandlandet?

Nej, nu ska jag ta sista skvätten kaffe och nån macka innan William börjar sjunga i sin säng =)

Ha en bra dag!

Ny dag, nya tag

Godmorgon!

Har sovit dåligt inatt, måste vart för det blåst så mkt. Lät som om väggarna skulle rasa in haha. Och nu regnar det. Som sjutton.

Idag blir en städdag, inte kul men det måste ju göras! Tänkte vara duktig och försöka sätta mig med alla räkningar och stoppa in i pärmarna. Börjar bli lite rörigt i arb. rummet.

Nehe, vet inte vad jag ska skriva mer. Får återkomma =)






Finns det nått bättre?



Mamma och pappa älskar dig hjärtat. Always.

Lekparken!

Godmorgon!

Ska alldeles strax åka och lämna William hos sin mormor och morfar och sen åka och jobba! Älsklingen är och fiskar lååångt borta, strax utanför Örebro. Miss you already! Men vi får ta igen det ikväll =)

Ska städa lite sen efter jobbet hade jag tänkt, om William tillåter mig =) Han har blivit så mammig. Gullungen..

Igår var vi i Rothoffsparken och lekte lite. William asgarvade när han gungade, han tyckte det var så kul =) Så titta han på när hans pappa matade änderna oxå. En riktigt trevlig eftermiddag.
Kvällen bestog av mys framför Idol.

  

  

v. 18 (17+5)

Mamma
Har du känt några sparkar än? Vissa gör det redan nu, andra om ett par veckor. När de väl kommer är det spännande, ett påtagligt tecken på att det finns någon därinne. En del konkreta besvär kan börja göra sig påminda. Du kan känna dig andfådd, få halsbränna och sura uppstötningar. Det brukar lätta om du undviker att äta och dricka sent på kvällen och även undviker starkt kryddad mat. Det finns också läkemedel receptfritt på apoteket. Om du vill har du nu möjlighet att göra ett ultraljud. Med ultraljud kan tiden för förlossningen fastställas, man kan se hur mycket barnet har vuxit, om det är ett eller fler barn, var moderkakan sitter och om det finns allvarliga missbildningar. Du och din partner får möjlighet att se barnet på en bildskärm. Ni kanske ser armar, ben, ryggraden och hur hjärtat slår.

Om du väntar tvillingar eller trillingar får du reda på det under ultraljudet. Det kan väcka starka känslor, både positiva och negativa. Prata med din barnmorska, som har information och säkert kan tipsa om grupper.

Barn
Varje vecka händer det något nytt med livet inne i din mage. Den här veckan syns exempelvis fostrets fingrar och tår tydligt. Med hjälp av en dopthone, ljudförstärkare, kan barnmorskan lyssna på fostrets hjärtljud.



I onsdags kände jag en litenliten spark. Härligt =)
Nu är det bara 3 dagar kvar till UL, både längtar och oroar mig på samma gång, var likadant med Wille. Orolig för att någonting är fel, men förhoppningsvis ser altl bra ut!

Johnny Depp is back!

Åh vad jag har längtat. Läste idag att det blir en till Pirates-film. Fast det var ju väntat, men nu vet man att den är på gång =) Verkligen älskar dem filmerna, och Johnny Depp - ja vad säger man? =) Love him.

Pontus är och fiskar en sväng nu, sen när han kommer hem ska jag luncha med min kära mor. Blir buffé på Kina, mums =) Det sitter aldrig fel inte. Tycker lite synd om hjärtat bara som inte får nått, men nån gång ska väl jag få unna mig nått själv =) Det är inte ofta det händer..

Ikväll blir det myskväll, vi ska se Idol och så. Blir väl att lägga sig tidigt eftersom jag jobbar imorrn. Hoppas jag kan jobba långt in i grav. nu. Älskar verkligen det där jobbet. Men det visar sig, min rygg kanske pajar ihop snart. Blä!

Såg ju Sex and the city-filmen igår, helt ok. Inte så där "Wow, den måste jag se igen", men absolut värd att se!

Nu ska jag försöka få William att sova sin förmiddaslur, kanske ska man passa på att vila lite själv då oxå. Nej just ja, måste ju se reprisen på vbå =)

Ha en bra dag!

Ångest

Nu börjar min ångest inför julklappshandlandet. Man ser överallt att det börjar skyltas med "julklappstips" osv. Snart kommer väl allt julpynt oxå... Dom brukar ju vara tidiga.
Som sagt, ångest, inför vad man ska köpa. Jag har alltid haft svårt att hadla saker till andra. Jag vill att det ska vara speciellt, inte något som känns som man bara handlar i sista sekund för man inte vet vad man ska handla. Så det börjar bli hög tid för mig att börja fundera ut vad man ska handla =)

Det blev en tidig morgon idag, William behagade vakna redan kl 6. Segt, men nu när man är uppe och vaknat till så känns det ganska bra. Tycker mornarna är så mysiga, lungt överallt och ja, lugn och ro helt enkelt =)

När det är dax för William att sova sin förmiddagslur tänkte jag titta på Sex and the City filmen, se om det är nått att ha. Nån som sett den som har nått att säga om den?

Nej, nu ska vi få lite frukost i våra magar här. Ha en trevlig dag!

1 oktober

Bara 3 månader kvar på detta år!

Goddag förresten!

Min hosta är bättre idag, tack och lov! Så inatt sov jag faktiskt skapligt.
Nu ligger Pontus och William i soffan och tittar på film, började se jag med, men inte riktigt min filmsmak =)
Men ikväll får jag hem Sex & the City filmen.

Idag blir ganska lungt, och skönt. Ska bara damsuga av lite och tvätta en maskin.

Nu kommer posten, så nu måste jag kila =)

Ett par bilder på William i sandlådan, äntligen hittade jag sladden =)








RSS 2.0