Tjoho!

Nu har vi alla fått känt på lite sjukdom i olika grad..
Började med William magsjuka, stackars. Lagom till han blev frisk åkte Pontus på nån superdundermegahuvudvärk i lördags som höll i sig hela dagen. I söndags vaknade jag med halsont och huvudvärk. Vilket blossade ut i halsfluss och hög feber, suck.. Var hos läkaren i måndas och fick pencillin, så har jag fått legat nerbäddad hela veckan. Attans vad mycket jobb jag missat nu, en hel vecka... Inte bra. Och jag blir så otroligt rastlös när jag är sjuk, vill pussa på och busa med barnen, men nej nej. Dom har fått hållits borta från mig så gott det går och peppar peppar verkar jag inte ha smittat dom. Men Isabelle och Linnéa har vart förkylda hela veckan, snoriga och hostiga. Ja, det är väl så här i vintertider? =) Det bara går runt runt runt.

Idag är jag iaf relativt pigg, har orkar städat och så. Antibiotikan har börjar gjort susen och det gör knappt ont längre. Blåsorna på halsmandeln är borta och ja, imorrn är jag väl frisk? =) Det får jag verkligen hoppas för på lördag är det kryssning!! Jag, hjärtat, Dennis, Linda, Johan och Jessica ska ut och gunga med Galaxy, ska bli väldans trevligt.

Nehe, nu ska jag ta mig en dusch och spola av mig lite sjukbasiller.

Ha en toppenkväll!

Sjukstuga och nya tänder

Gokväll!

Hoppas allt är bra med er?
Här är det bra, nu! Stackarns William åkte på nån släng av kräksjuka i onsdags natt, vaknade och spydde flera gånger. Igår hade han hög feber hela dagen och spydde igen senare på kvällen. Feber på kvällen, och lite dåsig imorse, men nu är det bara vips borta? Skumt iaf... Så nu sitter han här pigg som en mört, och vägrar sova. Men det förstår jag, så mycket han sov igår på dagen.

Linnéa fick sin 7:e tand idag oxå, inte illa.. Tycker lite synd om henne när dom kommer så tätt.

Jaha, nu är 2 veckor avklarade på jobbet, och det känns kanon. Synd att hon inte kunde va sjukskriven längre ;) Men det är ju drygt en månad kvar jag ska jobba, så jag ska väl inte ropa hej än. Kommer va helt färdig efteråt haha..

Imorrn ska vi på julgransplundring, dansa runt granen ;) Inte så lockande, men vår årliga jakt på godispåsar brukar vara något utöver det vanliga. Vuxna människor som alla ska vara först först först, haha.. Ja, släktn är värst heter det ju =)

Nej, det blev helt osammanhängande det här. Ville bara berätta att vi lever =)
Ha en fin fredagkväll!

För det är ingen vanlig dag...

... för det är hjärtats 25årsdag, hurra hurra hurra!
Grattis älskling!

Igår ordnade jag ett supriseparty för honom. Dennis, Linda, Johan och Jessika kom hit så drack vi, umgicks och spela spel. Mycket trevlig och hjärtat blev så förvånad och glad så =)
Och idag kommer släkten på fika, men först ska här piggnas till, damsugas av och så ska barnen hämtas hos mormor och morfar. Undrar när man är körduglig? Får nog be dom skjutsa hem dom istället, det blev nog en del igår haha...

Ska njuta idag av det sista som är kvar av helgen, imorrn är det jobb igen. Men jag är glad, det är inte alla som har jobb nu i dessa tider. Men snart är det dax för Pontus att söka jobb igen, så jag kan gå hemma helt tills flickorna börjar på dagis i augusti.

Nej ni, lite kaffeintag och min bok ett tag, så är jag nog människa sen igen!

Ett nytt år

Gokväll!

Vet inte, har inte så stor blogglust längre.. Beror inte så mycket på att jag inte har nått att skriva, för det har jag haha.. Men har inte så mycket tid nu när jag jobbar heltid, all ledig tid ägnas åt barnen.

Vi mår bra iaf! Barnen växer och står i. Linnéa har hunnit fått 6 tänder, och idag fick Isabelle sin 3:e. Dom har blivit otroligt stadiga i benen, går längs med möblerna och så. William kan ju redan gå, haha, men talet utvecklar han bannemig varje dag. Nu är det långa meningar som gäller. Och han har blivit ännu mer pysslig (om det nu är möjligt?). Hans favoritsysselsättning för tillfället är att laga låtsasmat, allt ska va på låtsas, själva maten oxå. Sen kommer han och bjuder en, och man måste äta tills han säger att man är mätt haha.. Gullungen.

Jaha, nu bestämde sig tydligen William för att han INTE skulle sova. Förstår inte, han har blivit så trotsig på kvällarna. Förut somnade han jämt vid halv 8. Nu, ja det är ett mysterium. Vi försöker och försöker med ALLT, men det slutar med att han somnat utmattad nångång mellan 21-22.30. Hur kul är det? Man vill ju gärna ha lite vuxentid på kvällen, det är ju enda tiden på dygnet man kan. Någon som har nått tips? Jag tar tacksamt emot..

Nehe ni, nu ska jag försöka få ungen i säng, sen fortsätta på min bok - När jag hör din röst.

RSS 2.0