Today is the Day

Jaha, idag är det flytt på schemat då! Även fast det känns som att vi borde flytta imorgon, känns lite tajt eftersom jag jobbar idag, men men... och varmt som stryk kommer det blir oxå. Blä

Ska ta ett snack med Pontus oxå innan jag åker till jobbet. Jag somnade runt halv 12 igår kväll, och då var han fortf. inte hemma. Förstår inte varför det ska vara så svårt att hålla vad man lovar någon gång... Killar...

Nu ska jag trycka i min lite frukost, så jag orkar med dagen!

Blir så less..

Usch vad trött jag är nu. Ögonen går i kors. William håller på att somna, inte en dag för tidigt.
Och Pontus har åkt iväg ikväll. Han skulle vart hemma 21, fort. inte hemma. Blir så jävla less på hans oansvarighet. Vi flyttar imorgon, jag ska börja jobba 7 imorrn bitti, ändå får man aldrig nånsin sova ut kvällen innan jobb. Han har stängt av mobilen oxå. Nej, ikväll har jag inte mkt till övers för denna pojken.. Att man aldrig kan växa upp och ta lite ansvar. Allt är det "Jag tar det sen". Varför inte bara göra det på en gång? Vad är det som är så svårt med det?

Jaja... Nu har jag fått beklagat mig lite oxå.. .
Pallar inte flytta imorrn. Kommer vara pain in the ass-varmt.. Plus att jag jobbar innan = jag brukar vara helt slut efter jobber.. Men men, jag får väl vila ut ordentligt någon gång i livet. Typ när William flyttat hemifrån. Finns väl ingen chans att man får vila innat det.. Blä.

Godnatt. /en bitter Malin

Nu går det undan!

Ja, jisses. Imorgon flyttar vi, sista veckorna har gått rekord fort. Lite läskigt faktiskt. Vi som sagt hela tiden att vi har gott om tid att packa det sista. Jaha, nu står vi här, dagen innan. Och inte kunde jag byta bort min jobb-dag imorrn heller. Blä.. Har inte alls lust att jobba imorgon när vi flyttar. Kommer vara väldigt stressad! Men men..

Pontus och Mange har iaf åkt iväg med ett lass redan nu, dom fick med en hel del i den lilla kärran. Sänggaveln, tvättmaskinen, tumlaren, byrån och typ 15 kartonger. Inte illa pinkat. Se ifall dom kanske orkar åka en sväng till sen, skulle vara toppen, då är det inte mkt kvar till mogondagen. Ser ut som att det bara blir jag, Pontus och pappa =/ Min kära bror ska till Grönan, fuskis. Men men, det får gå som det går!

Nu ska jag slita mig från min lilla micro-paus och fortsätta packa resten.  

Malins önskelista

En liten önskelista så här inför min födelsedag. Ni som känner er manade, köp på vettja ;)

- Bärbar dator
- Platt-tv till sovrummet (ja även till vardagsrummet då, men det blir dyrt =)
- Ny mobil, den där svart/guldiga sony ericsson, minns ej vad den heter
- Diskmaskin
- Nytt databord
- 2st 3-sits soffor
- Och uppe på det kan vi ju slänga på 1 miljon i kontanter oxå ;)


Godmorgon!

morron morron.

Usch vad seg jag var i morse när klockan ringde, inte ofta man måste ställa klockan, haha. Men snart är det dax att tvätta. Ska tvätta upp lite mattor och sängöverkastet och så inför flytten. Såna där nödvändiga grejor =)
Mellan tvättpassen blir det att packa det sista. Jobbigt med alla smågrejer, såna där saker som man inte riktigt vet vart man ska ha dem. Egentligen borde man väl kasta skiten, men man vet ju aldrig när man behöver det. hehe. 

I eftermiddag ska William vara hos sin mormor några timmar. då åker jag och Pontus ut till lägenheten och tapetserar och så. Målar klart sängen. Nu är det verkligen inte långt kvar haha. En dag =) Skönt när allt är över så man kan koppla av lite.

Fick förövrigt ett gott besked igår, så nu kan jag stressa ner angående en viktig punkt i mitt liv. Härligt!

Nehe ni, nu måste jag springa ner i tvätten. Ska bli så skönt när vi äntligen kan koppla in våra egna maskiner. Känns lite surt att ha haft både tvättmaskin och torktumlare i flera månader, men inte ha kunnat koppla in dom. Men snart så =)

En trevlig dag!

Här kommer en liten resumé av dagen som gått...

Åkte ut till nya lyan runt 11. Målade nattugsborden. Imorrn blir det till att måla sängstommen. Kommer bli så fint =)

Hem och duscha och äta lite, sen åkte vi ut till Williams farmor på fika! Satt ute i gräset, var riktigt trevligt! Farbror Milton var oxå med. William var på toppenhumör, snäll och glad. Han pratade en hel del oxå =) Nej, det var väldigt trevligt, synd att det blev sån kort stund bara, men packningen hemma kallade. Och klanarslena jag och Pontus glömde ju ta med doppresenten till Elliot haha. Så Pontus får svänga förbi imorrn när han lämnat av mig i lägenheten.

Nehe, nu ska jag fortsätta packa lite. Blir att sova tidigt ikväll, tvättid kl 7 imorngon bitti zzzz...

Namnsdag

Idag har jag namnsdag =) Dock bara mitt andranamn, Jeanette, men iaf =)

Idag fick vi sovmorgon, William väckte oss vid 8.30, härligt!
Ska snart bege mig ut till lägenheten, ska måla sängen och ta med de mesta av våra kläder ut och packa in i garderoberna.

Men först måste jag ta lite mer kaffe. Ha en bra dag!

En underbar eftermiddag!

Vi har haft en underbar eftermiddag idag, jag och min underbara familj.
Vi åkte iväg till Skjulsta och hade picknick. Härligt väder var det ute. Strålande sol, men vi satt självklart i skuggan pga. William.
Vi drack saft och åt kakor, och William åt sin älskade banan&persika puré. Han är helt tokig i den =)
Det var massa änder där oxå, som tiggde mat, och William tyckte dom var såå intressanta, hihi. Stundtals fick man knappt kontakt med honom för han hade fullt upp med att hålla reda på alla änder. Sötnos!
Det var jättemysigt att komma iväg en stund, och mer blir det nu när sommarn är på intågande. Fast enligt min mening är det redan sommar. I helgen skulle det tydligen bli rekordvärme! Få se hur högt termometern stiger då, vid 17.00 idag var det 29 grader i skuggan! Inte illa...

Här kommer lite bilder från picknicken

     
      
         

Dagens bästa kommentar:
"Fan han körde rakt ut i 40 knyck".
Pontus garvar fortfarande åt mig =)



Utmaning

5 saker på min "Att göra lista" imorgon:
1. Spackla vårat nya arbetsrum
2. Gå ut och gå med William
3. Börja bli lite nyttigare
4. Anmäla att jag har jobbat till försäkringskassan
5. Se reprisen på Våra Bästa år

5 dåliga egenskaper:
1. Svårt att säga nej
2. Mitt temperament
3. Blivit glömsk efter förlossningen 
4. Dricker alldeles för mkt kaffe
5. Har lätt att döma folk jag inte känner

5 platser där jag bott:
1. Torshälla
2. Mesta, Eskilstuna
3. Carlavägen, Eskilstuna
4. Torshälla igen
5. Näshulta

5 jobb som jag haft:
1. Karamellkungen
2. Parken Zoo
3. Pressbyrån
4. Hårcenter
5. Hår och Inspiration

Stackars mina fötter!

Dom värker.. Har sprungit runt som en tok på jobbet idag. Måste verkligen köpa mig ett par nya skor. Dom jag har nu är verkligen inte sköna att jobba i....

William ligger med flaska nu, så fort han ätit upp ska vi iväg. Vart blir en hemlis tills vi är hemma igen =)

Ha en trevlig eftermiddag!

Det var väl självaste....

Vissa människor slutar man aldrig förvånas över.. Haha. Ja, jag skratta för jag tycker det är så patetiskt. Dom bryr sig verkligen inte, det är ju klart nu. Skönt, då slpper vi slösa energi. Om dom vill nått får fan dom höra av sig, och inte gnälla på att vi aldrig hör av oss när det är dom som vill veta något. Tror dom vi är tankeläsare??

Här sitter jag och kopplar av med mitt morgonkaffe. Jag slipper den stressiga dagen som skulle vart idag, Pontus blir hemma. Skönt!! Hatar att stressa på jobbet!
När jag kommer hem blir det förmodligen ett skönt varmt bad, sen ut till lyan och spackla i arb. rummet och plocka upp kläder och porslin. Nu är det inte många dagar kvar, på lördag flyttar vi. Fast det blir både lördag och söndag, eftersom jag jobbar på lördag fram till ca 13. Tror inte vi hinner klart på lördagen. Vi är ju inte så många heller, det blir jag, Pontus, pappa, min bror och ev. en till som hjälper till (Mamma har William så länge).

Nu ska jag gå och titta lite på mina hjärtan som ligger och sover. Hoppas William hinner vakna innan jag åker, så jag får gosa lite med mitt stjärnskott. Det är det bästa jag vet!

No Title..

Usch vad svårt det var att komma på en passande rubrik ikväll haha.. Så det fick bli denna =)

Pontus kom nyss hem från jobbet, han blir sjukskriven denna vecka oxå pga. foten. Stackarn!

I kväll har jag och William bara tagit det lungt, suttit ute på balkongen ett tag nyss, när solen försvunnit därefrån. Var så mysigt!

Nu blev jag beordrad till affären av Pontus, han ska ha nått bifidus-tjosan. Så det blir nog inget mer bloggande idag, Tiden är tajt nu dagarna innan flytten =)

Varför tar jag åt mig så mkt?

Blir så jädra trött på mig själv. Har sagt ja till att jobba imorgon, även fast jag vet med mig att jag inte kommer hinna. 3 butiker??? Varför ska jag ta åt mig så mkt ansvar.. Varför kan jag inte börja lära mig säga nej?

Jaja...

Idag är iaf rekord på sidvisningar på min blogg, kul att det går framåt =)

William sitter i sin gåstol nu, han har så kul så. Tur att han kan roa sig själv ibland =) Jag tänkte sätta mig och betala högen med räkningar. Förstår inte hur man kan ha så mkt...

Ha en trevlig dag!

       

Prinskorv & pommes

Gokväll!

Har vart duktig och packat lite nu i ett par timmar, William tittade så glatt på. Nu vilar han lite, och jag ska snart laga mat till mig själv. Som rubriken lyder, det blir prinskorv och pommes. Inget avancerat, men riktigt gott =)

Ändrade planer

Blev ingen sväng till lägenheten idag inte. Chefen ringde halv 8 och fråga om jag kunde jobba idag.. Och eftersom jag inte kan säga nej så blev det ju ett  j a . Så började på Stenby, tog längre tid än jag trodde, var helt utplockat =/ Plus att jag fick springa runt och leta efter pärmen, som till slut visade sig inte finnas där. Morr... Sen drog jag vidare till Nykvarn. Flöt på bra, la min andra order oxå =) Duktig jag är. Pratade med chefen i telefonen på väg hem oxå, jag skulle få gå en order-utbildning, plus att jag sa till om vår semester.

Kom hem halv 2, hann knappt duscha av mig innan älsklingen var tvungen att åka till sitt jobb. Så honom har man inte sett mkt idag =( Miss him already. Mitt hjärta.

Mitt andra hjärta (William) ligger och sover. Har gjort det sen jag kom hem, så han vet inte ens att jag är hemma, hihi. Blir en överraskning för han när han vaknar =)

Nehe, nu ska jag pimpla kaffe, så jag piggnar till, blev så sömnig när jag åkte ända från Nykvarn hem.. är ju 7 mil.

Tjoflöjt!

En solig morgon!

Solen skiner redan, härligt!
William har krånglat lite inatt. Hansomnade runt 21, men vaknade igen vid 22.30. Var jätteledsen, men efter lite mat somnade han om. Sen vaknade han 6 imorse, då var man trött!! Tror det är andra framtanden som är på G, han brukar bli lite så här när det är tand på väg.

Ska snart göra mig iordning och åka och lämna bilen hos farfar. Sen bär det av ut till nya lyan och städa, det blev inget av igår. Plocka upp lite tallrikar och så i köksskåpen, så slipper man göra allt när vi flyttat in.

Bjuder på lite bilder på vår solstråle som är alldeles färska =)
M a m m a  o c h  p a p p a  ä l s k a r  d i g  W i l l i a m  ! !

     

Godnatt!

Man blir trött av att springa på Ikea några timmar. Jisses vad fötterna värker. Fast jag tror ju iof att det beror på mina nya skor haha. Kanske skulle vart en idé att gå in dom lite innan man ger sig iväg på äventyr, men men gjort är gjort =)

Nu ska jag knoppa. William somnade för 45 minuter sen, och Pontus gick in och la sig för 10 minuter sen. Så godnatt gott folk.

Idag har det vart rekordmånga som läst min blogg, kul! =) Keep going.

Shoppinglistan

Oj, det blev en hel del inhandlat på Ikea, följande:

Badrumsspegel
Badrumsmatta
4 krokar till badrummet
Handduksstång
En vas
Möbeltassar
Köksslevar
Vispar
Kavel
Grytgaller
2 bringare
4 stora glas
6 små glas
10 tallrikar
3 skålar
Besticklådor
En back till Williams rum
4 krokar till min framtida hemmagjorda hatthylla =P
En lykta till trappen
Skåpspärrar
Kontaktskydd
6 ramar
Batterier

Ja, det var nog allt, haha...
Vi var ute efter mer, bl. a. sängkläder och handdukar men det blev dyrt, så vi får ta det nästa månad.


Sitter och väntar på Navy CIS nu, tänkte väl ta och stryka lite innan.

Ha en bra kväll!


Mors Dag

Idag är det min första Mors Dag =) Härligt. Grattis till mig =)

Håller på och tvättar för fullt. Vid 14 ska vi till mina föräldrar och fira mamma. Sen ska dom vara barnvakt några timmar, så vi kan åka till Ikea och sen städa lägenheten (den nya). Se om vi hittar nått roligt på Ikea, prio nr 1 är ju säkerthetsprylarna. Kontaktskydd och skåpspärrar. Se om vi hittar några fina sängkläder oxå, och lite nya handdukar.

Sen ska jag åka och lämna volvon hos farfar oxå. Han ska fixa bromsarna fram. Det låter så jädrigt, är nått glapp någonstans. Som tur är har han ju 2 bilar, så jag får låna 940:n under veckan medans han meckar med min. Saknar 940:n!! Jag hade ju den "som min" i 3 år förut. Den är fin den. Men men.

Nehe, nu ska jag plocka lite, William sover och Pontus spelar tv-spel.

Dagens händelser

Gokväll!

Sitter och kikar lite emellanåt på melodifestivalen. Det är många dåliga bidrag med i år. Men Sverige var bra! Likaså piraterna =) Ingen annan låt jag fastnat för än så länge. Men jag är ju ganska kräsen.

Vad har hänt idag då?
Jobbade i förmiddas, sen tog jag och William det lungt när Pontus var iväg. Nej just ja, åkte ju till pappa och klippte honom. Så fick William träffa sin morbror oxå. =)
Sen åkte vi och träffade Williams farmor en snabbis, gav henne en mors dag present. Och gav Lina lite kläder, får hoppas något av det var bra iaf =) Fick även träffa en av Pontus mostrar för första gången (har bara träffat 2 av dem), var trevligt!
Sen åkte vi hem och städade och packade lite, sen tog vi en sväng till Maxi och handlade tvätt- och sköljmedel. Jag ska tvätta imorgon bitti, kl 7 zzz... Men vad gör man när det inte finns någon annan tid..

Nehe, man kanske skulle ta och knoppa. Väcka Pontus som ligger och snarkar i soffan, haha. Pallar inte sitta uppe ända till 00 för att se om Charlotte vann. Så någon får gärna uppdatera mig om det sen =)

L i t e  b i l d e r  p å  v å r  p r i n s
                

Shoppingen

Detta köpte jag till min älsklings William idag när jag var i Strängnäs och jobbade.
1. Adidas-skor. Såå läckra!
2. Lego-keps
3. Mexx t-shirt och skjorta

Det blev även en Snobben-nappflaska.

Men usch vad dyrt det var. 730 spänn =/ Men det är min son värd! Han är värd det bästa!!

         

Mattips #2


Pasta m. kyckling och citron & basilika-sås
(4 pers)

Detta behöver du:
400 g pasta av valfri sort
500g kycklinglårfilé
2 vitlöksklyftor
3dl krafitg kycklingbuljong (vatten + kycklingfond)
2dl lätt cremé fraiche
1 citron (skalet)
1 kruka basilika
olivolja till stekning
salt, peppar

Tillaga pastan
Skär kycklingfiléerna i bitar och bryn dem i lite olja. Salta, peppra och ställ åt sidan.
Hacka vitlöken och fräs i olja i en vid kastull utan att det tar färg. Häll i buljongen och låt sjuda tills hälften återstår.
Rör i cremé fraiche, rivet citronskal och bladen från basiikan. Mixa slätt med en stavmixer.
Låt kcklingen sjuda 3-4 minuter i såsen. Smaka av med salt och peppar.

Servera med pastan och några goda grönsaker.


Jobbat

Ja precis, idag har jag jobbat. gick fort idag, 4 1/2 timme! Hann även hoppa in på barnaffären i Strängnäs och shoppa lite åt William, återkommer med bilder sen! =)
Pontus har åkt iväg för att skjutsa sin mamma till hans mormor. Föreslog att vi skulle åka dit sen så William fick träffa sin farmor, men det dög inte för herrn (Pontus), han ska åka och titta på nått jädra rejs... suck. Även fast han vet att vi måste packa. Lixom bara 6 dagar kvar nu, börjat få lite smått panik. Men men.. det löser sig väl på nått sätt.

Och nu ringde pappa oxå. När William har ätit sin gröt så ska vi åka dit en sväng, han ville bi klippt. Dom ska bort ikväll, så då måste han ju vara snygg =)

Nehe, ha en bra dag! Som sagt, återkommer med bilder sen på mina inköp till lill-prinsen =)

Mammas pojke

Det värmer i hela kroppen när jag tittar på min son. Han (och Pontus) betyder verkligen allt för mig!

W i l l i a m  -  m a m m a   ä l s k a r   d i g ! !


Ny design & schlager

Som ni ser har jag ny design igen, man tröttnar fort på det man har. Haha. Så om några veckor blir det säkert ny design igen =)
Så, v a d  t y c k e r  n i  o m  d e n  n y a  d e s i g n e n ? ?


Sitter och tittar lite på eurovision.. Man kan ju inte kalla det schlager-festival längre, då det aldrig är några schlagerlåtar med längre. Tråkigt tycker jag.
Vi får väl hoppas att Charlotte går vidare! Annars gillar jag piraterna hehe. Dom var coola!! Turkiet sög, likaså musikal-snubben. Nej, det var riktigt många som var dåliga idag.

Mina älsklingskillar sover så sött. William somnade vid 21.30. Pontus var så trött så han slocknade för en timme sen hehe. Tycker synd om honom och hans fot. Stackarn, han har så ont.

Nehe, nu ska jag göra klart det sista på albumet, se om Sverige går vidare sen är det bingen för mig med. Blev sent igår, det känns idag.

Godnatt!

Kinamat och kyrkan

Nyss hemkommer från en tur på stan med tjejerna. Först var vi och åt på Ming Palace, mums säger jag bara. Det var riktigt trevligt, synd att inte Carro hann följa med. Sen bar det av till kyrkan (hehe). Carro skulle sjunga, dom hade nån konsert. Det är väl inte riktigt min grej (även fast jag gått i musikklass), men det var oxå riktigt trevligt! Var jätteskoj att träffa Helene, var ett himla bra tag sen. Men nu när hon har pojkvän, så har vi planerat in lite middagar. Kul!

Förövrigt har vi vart i nya lägenheten idag. Besiktningsmannen kom dit, och nu får vi iaf omtapetserat i Williams rum och omfixat i badrummet. Inte allt, men alltid något. Men arbetsrummet tänker vi fixa själva, den tapeten var inte fräsch. Vardagsrumstapeten tänker vi ha kvar ett tag, men så småningom ska vi tapetsera om där oxå. Till samma tapet som mina föräldrar har i sitt vardagsrum =)

Nehe, nu ska jag fixa klart min nya bogg-design, sen ska jag pussa lite på Pontus. William sover så honom får jag pussa på imorgon =)

Jävla grannar...

Nu är jag så jädra less på våra grannar som bor under oss.. Ända sen dom flyttade in (dec/jan), så har dom spelat skithög musik under dagarna. I snitt 5-6 dagar i veckan. Det bara dunkar vårt vardagsrumsgolv. Vi har ringt Pagoden flera ggr, dom påstår sig ha vart hos dom och sagt till, men det bara fortsätter. Dom håller på nu oxå. Och det värsta av allt, är att dom har en bebis. Har dom inget vett i skallarna?? Jävla idioter är vad jag kallar dom. R e s p e k t l ö s t !!

En fartfylld dag!

Hejsan!

Idag har man inte suttit mkt vid datorn. Har haft fullt upp.
Busade med William hela förmiddan medan Pontus var hos läkaren. Vi hade så kul jag och min prins. Mamma älskar dig!!
Sen åkte jag ner på stan en sväng. Clas Ohlson för att köpa saker till mitt album, och Apoteket för att hämta ut Pontus antibiotika. 339 spänn!!! fy fan... Rån kallar jag det.
Sen hem och gosa med mina pojkar ett tag, sen åkte jag till mamma en sväng. Efterdet rullade jag vidare till Catta för att hämta månadsrapporter, och då fastnade man ju där ett tag och tjattrade.
Ja, det var nog allt =)

Nu ska jag sätta mig med min månadsrapport så den blir klar. Måste postas imorrn.

Ha en bra kväll!

Godmorgon!

Ska strax åka till affären och köpa välling åt William.. Det behövs fyllas på.
Måste ringa adress ändring oxå och se om vi kan skjuta på det en vecka, om det inte är försent. Får hoppas på det bästa =)

Lite bilder på William från igår..
         
    

Är så himla less nu.

Jag är så jädra trött på detta liv jag lever. Jag pallar inte mer!! Varje dag, samma jävla visa....
När ska människan inse att man är två om att uppfostra och ta hand om ett barn?
Han har vart borta 12 timmar idag, hinner knappt vara hemma 2 timmar (!) innan han nyss drog iväg igen. När sjutton ska jag få min egentid?? Jo, enligt honom räcker det när jag jobbar!! Japp, när jag jobbar. Aldrig annars får man vara ifred. Medans han ska jobba, och utöver det fiska och allt annat. Jag fick inte ens duscha idag! Det hade han inte tid att vänta på??
Detta har då hållt på sen jag sålde mina hästar. Och det är bra tid nu. Flera månader.

Nog för att jag älskar min son och vill spendera min tid med honom, men man måste få sin egentid oxå, att bara rå om sig själv. Eller har jag fel där? Och om man nu inte "har rätt" till egentid, varför får han det hela tiden??

Och det går inte att prata med människan heller. Inget funkar, varken lungt prat, gnäll eller tystnad. Alltid är det nått fel.

Nej, om inte denna ignorans och kaxighet försvinner illa kvickt då tänker fan inte jag ställa upp mer. Aldrig mer. Min kropp och mitt hjärta okar inte mer. Jag ger upp...

Nu ska jag gå och pussas med min underbara son, som för tillfället sakar sin pappa.

Falska idiot.

Att en människa kan vara så himla falsk. Det äcklar mig något enormt.!!

Mattips #1

Detta kan ju bli kul. Tänkte börja med att lägga in lite goda mattips. Så låt er inspireras =) De flesta recepten är inte så avancerade, men riktigt goda!



Fläskfilé m. Cuisine och ris (3-4 pers.)

Detta behövs:
ca 500g Fläskfilé
1 liten burk Champinjoner
1 burk Minimajs
1 burk Vattenkastanjer
1/2 Buljongtärning
2-3 vitlöksklyftor
2 burkar Creme Bonjour Cuisine (min favorit är den bruna med svamp)
Soya
Ris


Stek fläskfilén så den blir genomstekt. Krydda efter behov.
Lägg i champinjoner, minimajs och vattenkastanjer i stekpannan (tillsammans med fläskfilén).
När detta är klart, häll vatten i stekpannan så det precis täcket köttet . Lägg i 1/2 tärning kött- el. grönsaks-buljong. Häll i den hackade vitlöken, och låt det sedan stå och puttra tills vattnet dunstat bort. 
Medans detta puttrar är det lagom att sätta på riset.
Åter till filén.
När vattnet dunstat bort, rör du i båda burkarna med Cuisine och tillsätter soya efter eget behov. Du kan behöva salta lite, då cuisine´n kan vara lite sur i smaken.
Låt sjuda några minuter.
Klart att servera! =)

Supergott, och detta går att göra med det mesta; Kotlett, grytbitar, kyckling, kassler.


Tillägnat Rocco...

Detta inlägg är tillägnat vår gamla hund Rocco. Matte och husse saknar dig pojken, men vi vet att du har det toppen hos dina nya ägare. Du är finaste hunden och kommer alltid finnas i våra hjärtan!!

          

Dagarna innan Prinsen anlände

Dessa bilder är tagna 6 dagar innan William behagade att titta ut. Shit, vad stor man var! Haha

    

William

Dagsfärska bilder på vår solstråle!
         

Burr!

Usch vad kallt det ska vara ute då!! Och regn blir det nog när som helst. Suck. Får hoppas på att det blir bättre väder i veckan!

William sover nu. Pontus är och fiskar. Om en timme ska vi äta lunch hos mina föräldrar. Skönt att slippa laga mat själv ibland hehe.

Nehe, nu ska jag fixa lite kort!

Skippa blöjorna till ditt barn...

Hmm... Läste nyss en artikel på Aftonbladet om blöjfria barn - redan från födseln. Tycker det låter lustigt. Visst är det bra för miljön om antalet slängda blöjor minskar, men NEJ, jag skulle INTE sätta en 2 veckors gammal bebis å pottan.

V a d  t y c k e r  d u  o m  d e t t a ? ?

Nybakade bullar!

Det har vi ätit idag! Var riktigt gott! Men det var inte jag som hade vart duktig och baka. Det var min mormor. Vi åkte förbi henne och morfar tidigare ikväll. Vi hade så tråkigt hemma. Men det var precis så vi klarade oss dit, taskigt med bensin i bilen. Ajaj.. Den röck som sjutton sista biten. Som tur var kunde vi tanka i en skvätt innan vi åkte hem igen. Inte kul att få motorstopp inte. Det har jag fått en gångi hela mitt liv (dock inte pga. tom bensintank). Aldrig mer säger jag bara! Höll på att skämmas ögonen ur mig.

Jaja, nog pratat om det!
Tänkte ta och knoppa snart. Godnatt!

Williams 4:e tand =D

Idag tittade Williams fjärde tand ut! Höger framtand uppe. Kul!
Vänster fram verkar oxå vara på G, så den kanske kommer här snart oxå.

Vi har precis tittar på Så ska det låta här. Var helt ok! William håller på att somna för natten. Han ligger med sin pappa i soffan och myser.

Idag har inte vart någon speciellt händelserik dag (förutom Williams tand då). Jag har jobbat hela dagen, eller hela och hela, 5 timmar. Det räcker =D Resten av dagen har vi bara myst. Just ja, när jag kom hem från Strängnäs hade Pontus städat hela lägenheten. Min älskling. Blev så glad!

Nehe, nu har jag inget mer att skriva idag, har lite idétorka för tillfället.

Telefonkö

Skulle ringa försäkringskassan igår och anmäla at jag jobbar igår och idag. 36 minuters väntetid!!! Men jag var ju tvungen. När jag har pats 6 så dör mobilen! Snacka om att jag var förbannad.... Så det är bara ringa idag istället. Hoppas det är mindre kö...

Nehe, nu ska jag göra mig iordning och åka och jobba. Har 2 butiker i Strängnäs idag.

Ha en bra dag!

William i sin gåstol

Satte William i sin gåstol idag. Sist blev han rädd för den, men idag älskade han den! Jädrar vad han for! Fram och tillbaka gick han. Både backade och snurrade runt. Så duktig var han =D

         

Jobbdag idag

Nyss hemkommen från Stora Sundby, jag och Malin var där och fixa och dona. Ska äta lunch nu, sen ska jag till Nykvarn och jobba.
Imorrn ska jag oxå jobba, i Strängnäs. Blir mkt jobb nu, kul! =D Och vi behöver ju pengarna.

Nehe, nu ska jag passa på att gosa lite med William och Pontus innan det är dax att åka igen!

William

Lite ovanliga bilder på William =D

        

Godmorgon!

William har blivit lite hostig. =/ Men som tur är ingen rethosta, utan det kommer lite enstaka hostningar då och då. Hoppas det håller i sig så. Inte roligt om han ska bli sjuk nu när vi ska flytta. Han sitter och leker med sin Mumin-boll och tittar på när pappa spelar tv-spel. Tur han är lättroad =)
Jag ska snart ta och göra mig iordning, Malin hämtar mig om 45 minuter.

Hoppas ni får en bra dag!

En bild



Tyckte den här blev riktigt cool faktiskt hehe. Ser ut som en tavla =)

Besvikelse

Första halvan av Men in Trees var o-textad. *morr* Och med min dåliga engelska och en mycket pratglad William bredvid sig förstog man ju inte ett skvatt. Som tur var så hoppade texten igång efter halva programmet. Tack och lov! En liten del av kvällen räddad =D

Skulle behöva gå och lägga mig snart. Ska jobba imorgon! Måste ringa f-kassan oxå och meddela det. Men är så less på dem, alltid är det över 20 min. väntetid när man ringer. Det är lite störande!! Vissa (spec. inte småbarnsmammor) har inte tid att sitta i en telefonkö i evigheter. Dumt att dom fixar det.

Var en sväng till min mormor och morfar förut och lämnade boxern och fotona som jag lånade och scanna in på datorn. Så vi satt och tjattrade lite där, var trevligt!

Nehe, godnatt gott folk!


Äntligen!

Äntligen har mitt paket kommit. Så nu är det bara sätta igång med albumet till mamma och pappa! =D

Och en till bra sak, min mobil började fungera idag igen, wohoo.

Idag är jag på bra humör, allt känns toppen! Ska gå och pussa lite på mina älsklingar nu innan jag sätter igång med albumet.

Kramis

Ehm... Sol?

Det är sol ute? Det skulle ju spöregna idag. Jaja, jag klagar inte =D Tvärtom. Men det skulle ju faktiskt vara skönt med lite regn emellanåt.

Sitter här med min kära kaffekopp. Ska snart ge William gröt, sen ska jag putsa fönster, som är sååå tråkigt. Ev. åka ut och börja plocka lite på nya stället.

Ha en trevlig onsdag! Jag ska sitta och vänta till kl 20, för då är det Men in Trees =D

Till er besökare =D

Dom senaste dagarna har det vart väldigt många som läst min blogg.. Skulle vara gulligt om ni lämnade ett spår efter er så man har ett hum om vad det är för folk som läser ;D

Det kommer bli tajt om tid!

Idag var vi i nya lägenheten och kikade. Tapeterna såg lite värre ut nu är när den förra familjens möbler stog där. Det var mkt fett-fläckar och hål. Köket var helt ok, likaså den lilla toaletten. Men badrummet måste rustas upp, hoppas dom hinner fixa det innan vi flyttar in. Ingen lust att bo där medan dom håller på. Plus så tycker vi att alla tapeter förutom i köket behöver bytas ut, just pga. fläckar och massa hål. Det lär dom ju aldrig hinna fixa på en vecka =O... Suck. Alt. 2 är ju att dom står för materialet, så tapetserar vi själva. Pappa skulle isf. hjälpa till, han är duktig på att tapetsera.
Ja vi får se imorrn helt enkelt, då ska vi ringa dom och be dom komma ut när vi är där. Och ta det med dom.

Nu ska vi försöka natta William, han verkar pigg som en lärka! även fast det är läggdags nu. Men men, man kan inte ha det bekvämt jämt =D

Ha en trevlig kväll!

image94
V ä r l d e n s   f i n a s t e   W i l l i a m ! !

Tiden bara flyger iväg?

Det är bara en vecka kvar tills vi flyttar. Sjukt! Tyckte nyss det var 3 månader kvar.
Idag ska lyan besiktas, så får vi se om vi får omtapetserat, annars gör vi det själva. Jag har ju värsta planerna =D Vi ska iaf. ha samma tapet i vårt nya vardagsrum som mina föräldrar har i sitt vardagsrum. Tycker om den tapeten starkt! Jag får väl komma med bildbevis sen =)

Nu väntar ett par lite halvjobbiga veckor här. Flytta är ju aldrig kul, tar på krafterna. Men det är kul sen när allt ska upp på nya stället =) Sen kommer återigen det tråkiga, städa denna lägenhet. Blää.. Det hade vi klarat oss utan. Men men!

Nu ska jag fortsätta städa lite. vid 16 ska vi åka ut till nya stället och planera lite.


Ett besök på BVC

Nästan precis hemkomna från BVC. William vart godkänd, Haha =D
9915 g och 70,5 cm lång. Inte illa!
William pratade som sjutton med Kerstin och alla där borta. Sa hejdå, för nästa gång vi ska på BVC-besök blir det ju faktiskt inte där. Lite tråkigt, alla är så trevliga där. Men men life goes on!

Nu ska jag söka med ljus och lykta i frysen efter något ätbart. Shit vad tajt vi har nu innan löning, det var länge sen det var så här.

Mobil f*n !!

Min mobil slutade fungera imorse. Går varken att ringa eller skicka sms. Morr. Står bara "begränsad service"..... Ja, vad gör man. Det är vid såna här tillfällen man inser hur beroende man eg. är av nallen...  B l ä  på detta...
 
Pontus blir hemma från jobbet idag med. Så nu sitter vi här och dricker vårat kaffe. Vår prins William (hihi vad klyftig jag är) busar på golvet. Han är så fin vår skatt. Det bästa som hänt oss.

Läste en artikel på Aftonbladets hemsida, om att man blev lyckligare om man INTE skaffade barn.  K y s s  m i g  i  a * * l e t  s ä g e r  j a g  b a r a  p r o f e s s o r  D a n i e l  G i l b e r t ! ! !  Hur kan man stå och säga att barn gör en olycklig? Barn är ju det bästa som finns! Han menade även att barn förstör förhållanden? Ja, men om nu vissa förhållanden går i kras när man får barn, då är ju inte dessa personer menade för varann.
Läste ett bra citat för ett tag sen, "Om förälrarna fortfarande håller ihop när barnet fyller ett år, så håller de troligtvis ihop hela livet".. Så sant som det är sagt, det första året som föräldrar kan vara jobbigt och tufft, men det gäller bara att hålla ut, och ha i baktanken när allt känns hopplöst att man har satt en underbar individ till världen. Som älskar en villkorslöst av hela sitt hjärta.

Nej, att barn gör en olycklig köper jag inte. Inte för fem öre.


Så, nu har jag skrivit av mig lite =)
Ska ta och städa av lite här. Kl 11 ska vi till BVC.

Nycklar vart är ni?

Idag ska vi få nycklarna till nya lägenheten! Väntar bra på att dom som bor där nu ska ringa. Jobbig väntan.

Vi ska snart äta här. Och försöka få William att sova lite. Han är övertrött och lite gnällig. Tand 4 och 5 är ju på G nu.. Stackarn, lider med honom.

Pontus blir hemma från jobbet idag, han brände sig på foten i förrgår och har världens blåsa nu. Så att ta sig sig ett par skor kan han glömma.

Nehe, nu har jag viktigare saker för mig =D

Från Då till Nu

Som rubriken lyder. Här kommer bilder från han var 1 dag gammal, till för en vecka sen, då han blev 9 månader. Lite skillnad =D

               
      1 dag              1 vecka             2 veckor       3 veckor

                   
 1 månad           1 månad          1 1/2 månad      2 månader

              
2 1/2 månad     3 månader         3 1/2 månad        4 månader

              
4 1/2 månad     5 månader     5 1/2 månad    6 månader

              
7 månader        7 1/2 månad      8 månader    8 1/2 månad


9 månader

     

Fåglarna kvittrar...

.....utanför fönstret. *morr* Det var dom som väckte mig för en timme sen. Har sovit lustigt inatt, vaknat hela tiden. Inte konstigt när det är så varmt nu. Man dör ju. Så resultaten av en jobbig natt? Jag sitter här skittrött och på ett inte alls för roligt humör. Toppen!

Ska gå ut och sätta mig på balkongen nu, passa på innan karlarna vaknar. Se om jag får mig lite färg i ansiktet. Fast jag kanske blåser bort, det stormar här ...

Medelhavsvärme!

Dom varnade förra veckan för medelhavsvärme i helgen som vart nu. Och det blev det! Vi har haft 40 grader (!!), i solen förstås, på vår balkong nu senaste dagarna. Helt sjukt. Idag var det 27grader i skuggan... Hua. Men skönt har det vart!

Har nyss haft en livlig och intressant diskussions med min svåger (Williams farbror) på msn. Intressant! Det gick lite hett till i början, men slutet gott allting gott! Du är rolig du Hampus, oj förlåt, Milton!. Känns konstigt att säga Milton till dig nu, för mig kommer du alltid vara en Hampus =P

Ska gå och knoppa nu strax, mina pojkar ligger redan och snarkar ikapp Hihi.

Min fina Lucky

Eftersom jag la in bilder på Kiara, måste jag ju självklart lägga in ett par bilder på min andra häst oxå, Lucky =) Saknar honom enormt.

      

Min fina Kiara...

Nu är vi nästan nyss hemkomna från Köping. Åh, vad kul det var att träffa Kiara! Hon har blivit jättefin med sin sommarpäls och nya muskler. Hon är verkligen fin min (ja än så länge hehe) häst. 

                

      

Ny design!

Nu har jag ny design! Fast det är inte riktigt klart än, lite småpyssel kvar, men i det stora hela är den klar!

Svårt val !!

I 1-års present ska William få en ny vagn av sin kära mor ch far. Men gud vilken beslutsångest vi har!! Vi har valt vagn, den är vi helt överens om! Mn färgen, finns ju så mkt att välja på. Men vi har sorterat ut 4 färger som vi tycker om, men vilken av dom vi ska välja, GAAAH. Svårt val.


V i l k e n   t y c k e r   n i   ä r   f i n a s t ? ?


        

Bilderna är lånade från Emmaljungas hemsida.

En tripp till Köping!

Idag ska vi åka till köping , jag och Pontus. Vi ska hälsa på Kiara =) Ska bli kul att se henne, min lilla tjej. Se om hon vuxit nått. Uppdaterar med lite kort sen!
Men först ska vi grilla hos min mor och far. Mums!

Håller på och tvättar för fullt idag, började kl 7... ZzZz... Sjukt vad man blivit morgonpigg sen man blev mamma! För ett par år sedan låg jag och sov nu fortf. Kunde gå upp vid 12. Nu för tiden vaknar jag automatiskt senast kl 7 om inte William redan vaknat.

Nehe, nu ska jag gå och gosa lite med mina älsklingskillar innan det är dax att gå ner i tvättstugan igen.

Williams nya body!

        

S ö t n o s e n ! !

Han fick en hel del nya kläder av sin mormor igår, men den här bodyn älskade jag speciellt =)
Visst blev han söt? =)


Att ha ett jobb...

Låg faktiskt och drömde om detta inatt Haha. Man ska vara lyckligt lottad om man har ett jobb. Alla har inte den "lyxen". Vissa söker i flera år utan resultat. Och nu pratar jag om dem som verkligen vill jobba, inte dem som söker lite bara för synens skull, som egentligen inte vill jobba. Som lever på soc. bidrag för att de bara vill gå hemma hela livet. Förstår mig inte på dessa människor. Varför inte göra rätt för sig? Visst finns det dem som inte kan jobba, pga. rörelsehinder osv. Men det är inte dem jag pratar om, utan om fullt friska människor som inte vill ha något med arbetslivet att göra.
Jag är jätteglad att jag har mitt nuvarande jobb, det passar mig som handen i handsken. Och jag hoppas, hoppas, hoppas att sen när Pontus ska gå hemma pappaledig att jag får jobba fullt där. För just nu är det bara timjobb.

Ja, jag ville väl bara skriva av mig lite så här på morgonkvisten! Nu ska jag åka och jobba =)

Så Det Kan Låta!

Nu har vi nyss tittat på Så ska det låta. Det var helt ok idag!
Har ni spelat spelet  S å  D e t  K a n  L å t a ? Åh, det är så kul! =) Det rekommenderar jag verkligen, man får sig många goda skratt kan jag lova.

Eftersom jag inte skrivit här idag kommer här en liten resumé av dagen som gått...

Under dagen när Pontus jobbat här jag och William tagit det lungt här hemma. Packade ett par kartonger, inget mer.
Sen i eftermiddas åkte Pontus till sin mor ett tag. Då åkte jag och William till mina föräldrar. Följde med dem till gårds butiken och köpte kött till deras grillkväll. Det var trevligt att komma iväg ett tag!

Nu har William somnat för natten, han måste vart helt slut, har inte sovit alls idag på dagen. Så nu tänkte jag krypa till kojs oxå, ska ju jobba imorrn bitti.

Ha en bra fredagskväll allihoppa =)

Oj vad hurtiga vi vart!

Jag, Pontus och William har nyss vart ute och gått en mil, eller ja William satt ju i vagnen =)
Gick bort mot Gärdtre, sen tog vi slingan runt hela skogen. Varskönt! Men varmt.. är riktigt soligt ute. Så imorrn kanske man har lite färg på sig hehe. Aldrig fel.

Tänkte hoppa in och ta en kall dusch nu. Skönt värre! Sen är det dax att börja med maten.

Tjohej!

Vår perfekta lilla familj..

Älskar min lilla familj. Verkligen jättemycket. Visst har både jag ch Pontus våra små brister, men vi älskar varandra gränslöst. Och det är det som räknas! Att vi ställer upp för varandra i vått och torrt. Och efter att vår underbara son kom till världen älskar vi varandra ännu mer, om det nu är möjligt. Det är en lycklig familj!




Tänkte ta och städa lite här idag, blir så skitigt så fort när man håller på och packar. Helt sanslöst. Har dammsugit varenda dag denna veckan.. Blä för det.
Vill ha lön nuuuuu. Vill köpa, köpa, köpa massor till nya lägenheten. Nu är iaf en Ikea-resa inplanerad med älsklingen, William och min mor. Så fort lönen kommit. Brukar bli lite billigare oxå när mamma är med, hehe =)

Nehe, ska försöka få William att sova enstund nu, han är jättetrött min gullunge.

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt...

Blev ingen källare idag. Tog tag i och storstädade köket istället, så det kan gå. Skurade alla skåp och lådor, slipper man anstränga sig så mkt sen när vi flyttstädar. Får ta källaren imorrn! Eller i helgen, då kan Pontus hjälpa till så får mamma vara barnvakt =)

William far runt på golvet som sjutton nu. Och idag har han krypit oxå =) Mammas duktiga pojke

Väntar på att Pontus ska komma hem så jag får hoppa in i ett varmt långt bad. Det förtjänar jag. Han är och postar ett paket åt mig, har sålt lite på tradera, skönt att bli av med skiten.

Ha en trevlig kväll! Det ska jag =) Först ett skönt bad, sen  M e n  I n  T r e e s.  Kan inte bli bättre.

Fundersam..

Vissa människor slutar aldrig förvåna mig. Bryr dem sig verkligen? Eller låtsas dom bara? Jag börjar undra. Allting har förändrats, det var mkt bättre förut. Eller låtsades de bara då med? Isåfall kanske det är bättre nu, när man insett sanningen. Då kan man sluta slösa energi på att bry sig själv. Köra med samma medel.


I morse var jag och William och hälsade på Pontus på jobbet igen. Köpte med en baguette till honom, det var uppskattat =) Hälsade även på Williams mormor på jobbet. Han blir så glad så fort han ser henne =) Mormors gullegris.

Nu har jag fixat adressändringen. En sak avklarad =) Nu ska jag bara ringa runt lite och meddela vår nya adress oxå. Får ta det lite senare, tänkte ta fönstrena nu. William sover, då får man passa på =)

När Pontus kommer hem från jobbet måste jag verkligen ta mig ner i källaren. Det finns inte mkt tid kvar nu.

Tjohej!

Men in Trees

Wohoo, ikväll är det Men in Trees. Denna serie är ju helt  u n d e r b a r , älskar den.

Godmorgon! Sitter här med min kära kaffemugg. Sista mölken tog jag, så det blir bara 1 1/2 kopp. Blä. Kommer bli en dålig start på dagen. Får verkligen hoppas att jag får in pengarna idag, inte en dag för tidigt.
 
William sover fortfarnade. Hinner nästan bara sitta här nu när han sover, det börjar bli fart på pojken =) Han har inte börjat krypa ordentligt än, men han rullar, OJ vad han rullar! Från ena sidan av vardagsrummet till andra sidan på 2 sekunder. Det gäller att vara passupp!

Till löning har vi planerat in en tripp till Ikea. Massa saker vi måste handla till nya lyan. Blir nog ett dyrt besök...

Förövrigt händer nog inte så mkt idag. Som vanligt packa, inte mkt alls kvar nu. Det är nästan bara kläderna som ska packas och alla kökssaker som vi fortf. använder. Men det är ju sånt man får packa kvällen innan. Tänkte ta och börja flyttstäda lite redan nu. Damma ur köksskåpen och putsa fönstrena. Skönt att ha lite gjort. Nu är iaf datum för flyttning spikat! Skönt. Då känns det lite mer verkligt. Sen sista helgen i maj städar vi här, så kan dom komma och besikta lägenheten redan då. Skönt att ha det oxå avklarat.

Nehe, dax att fixa adressändring och lite sånt.

På återseende!

Sundbyholm idag igen!

           


Idag har man hunnit med mkt.

I förmiddas tog jag och William en promenad till kiosken och hämtade ut mitt paket. Äntligen!!
Sen packade jag en hel del. Alla tv-spel, finglas och så. När Pontus kom hem åkte vi ut till Sundbyholm med William och tog en promenad. Var jättemysigt. Helt vindstilla.

Nu sitter vi och smälter maten lite. Blev hemlagade köttbullar, popatis, gräddsås och lingon. Mums.
Ska ta och damsuga av lite snart, lite mindre roligt.

Ha en trevlig kväll!

Kurragömma..

Tror solen leker kurragömma med oss här nu. Det var likadant igår. Jättemulet hela dagen, fram till tidig eftermiddag, då kunde den kika fram! Se om det blir likadant idag.

Har lite småsaker jag behöver fixa idag, ska bara ta mig tid till det oxå. Hehe. Måste ringa f-kassan oxå. Det som alltid är sååå kul ... "Du har plats 277 i kön... beräknad kötid är 35 min..." Jo men visst. Ofta man orkar sitta så länge och vänta. Dumt att införskaffa mer telefonister så det går lite snabbare. För så här är det närsom helst på dygnet man ringer för fan.. Men sist jag ringde dem fick jag en chock, kötiden var 1 minut! Jaja, nogpratat om dom och deras jädra kötider..

Älsklingen har åkt till jobbet. Miss him already.. Väntar på att min lill-prins ska vakna til liv. Han sussar så sött nu.

Min stor-prins och min lill-prins gör mig sååå  l y c k l i g.  Det finns inte ord att beskriva hur mkt jag älskar dessa pojkar. <3

Nostalgi

Idag var jag, Pontus och William hos min mormor och morfar och hälsade på. Satt och tittade på gamla kort, shit vilken nostalgi kick! Var riktigt kul. Men då insåg jag verkligen hur fort tiden går. Tittade bl.a. på kort från mina föräldrars bröllop, 14 år sedan! Känns som det inte alls var länge sen. Det är lite skrämmande faktiskt. Hur fort tiden går! Om 7 år är man 30, då har redan 1/3-del av livet gått lixom...

Var rädd om livet! Gör allt ni drömmer om, imorgon kan det vara försent.



Nu har vi precis tittat klart på 2:a Asterix & Obelix-filmen. Vilken flopp! Värsta komedin ju.. Nej, den var inte så bra. Den första var mkt bättre.

Våra bästa år

Sitter och tittar på reprisen nu. Det är sjukt vad beroende framkallande denna serie är! Har inte missat ett program på säkert 2 år. Eller jo, ett på 2 år kanske. Egentligen börjar det ju bli sjukt dåligt, men ändå följer man det.

F ö l j e r  d u  o x å  V å r a  B ä s t a  Å r ? ?



William ligger oxh sover nu. Stackarn är nog lite slut. I morse (runt 7.30) tog vi en sväng med bilen. Åkte och hälsa på Pontus på jobbet. Sen svängde vi förbi mammas jobb oxå på väg hem. Skönt att komma ut lite sådär på morgonkvisten! Man piggnade till lite.

Nu ska jag sätta mig och skriva ner när i sommar jag kan jobba och så. Bra med extrapengar. Plus att jag måste säga till chefen om lite ledigt. För v 30 åker vi på semester! Ska bli riktigt härligt! Vi reste ju aldrig iväg förra sommaren.

Ha en bra dag!

Go kväll!

Idag har vart en packar-dag. Så nu är man helt slut.
Självklart har jag gosat med vår stora pojke oxå =)  G r a t t i s  i g e n  W i l l i a m  =)

Ska försöka få Pontus på lite bättre humör nu, han har vart småsur hela dagen. Han har nog  m a n s..

Men första ska jag kolla klart på Navy CIS!

William 9 månader idag!

Idag blir lillpojken stor. Hela  9  m å n a d e r.  =)
Gud vad tiden går fort. Känns som det var igår vår prins kom till världen. Nu är det bara 3 månader kvar tills han fyller 1 år!

G r a t t i s  v å r  s o l s t r å l e  ! !


         

En överlycklig William

William blev såå glad när jag kom hem från jobbet idag. Han skrek av lycka min underbara prinskorv =) Gud vad jag älskar honom!

Pontus och William kom förbi Maxi när jag jobbade.Kul =) Sen åkte dom till min mamma och fikade.
Oh nu har jag och William varit hos mamma en sväng. Vi tog en promad först till affären, sen runt ån. Mysigt!

Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem från fisketuren, så vi kan börja med maten. Kyckling står på menyn ikväll. Ska bli gott!

Ha en trevlig lördagkväll! Det ska vi ha =)

Scrapbooking

Håller du på med sådant?
Jag väntar bara på alla grejer, sen ska jag sätta igång =) Verkar skitkul!
Har redan massa saker, men nästa vecka kommer alla papper och stämplar, då kan jag sätta igång på allvar =)
Tänkte ha ett album för varje månad i Williams liv. Iaf upp till ett år, sen blir det väl per år.
Men fy sjutton vad dyrt det är!! Har redan handlat för 7-8ookr. Och har inte spec. mkt. Men men. Jag lägger av med en dyr hobby (hästarna) och börjar med en annan (scrapping). Haha. Det är bra.

Idag ska man jobba. Men jag åker inte dit förrän till 9 tänkte jag. Lite lugn och ro måste man få ha nångång en lördagsmorgon =) Och det drabbar ju bara mig själv, att jag kommer hem en timme senare. Är verkligen nöjd med mitt jobb, är så skönt att inte ha några fasta tider. Det passar mig perfekt!

Nu ska jag mynsa lite med  m i n a  ä l s k l i n g a r  innan jag ska jobba.

En lugn och skön dag!

En liten resumé av dagen då!

Imorse blev älsklingen stoppad av polisen. Flygande kontroll. Dom sa att han va rtvungen att byta framdäcken på hans bil,  i d a g .  Som tur var så hade OK kvar däcken från Volvon som vi lämnade in i förrgår. 2 av dom däcken var ju nästan nya. Så det var bara hämta dom igen, och sätta på Saaben istället. Kanon!

Sen åkte han och handlade med sin mor. Så jag och William hade en mys förmiddag.

Vi skule rensat källaren idag, men älsklingen blev sen hem, och min mor hade inte tid att vara barnvakt så mkt senare, så vi fick skita i det. =/ Men jag och William åkte över en sväng iaf till mamma och pappa och hälsade på. Pontus åkte till Biltema och kikade lite.

Så ikväll tittade vi på Så ska det låta och åt  k i n a m a t,  MUMS!! Jag skulle nog kunna leva på det =)

Och nu ska jag gå och sooova. Blev plötsligt dötrött. Ska jobba imorrn oxå, så det är lika bra att dra sig!

Godnatt!

Deprimerande dag

Ja, idag är en sådan. för ädret är så himla tråkigt. Gråmuet och snart blir det nog regn oxå. Usch och fy.

Om 2 timmar åker min bror, far och farfar. Flyget gick tydligen inte förrän imorgon. Lyllos dom som får ut och resa! Fast jag är inte så mk för att flyga, men iaf =)

Lite bilder på vår prins för ett par dagar sen. Något var fasligt kul =)


        





Promenad i Sundbyholm.

Igår kväll tog vi bilen ut till Sundbyholm hela familjen. Tog en promenad längs vattnet ut till udden. Var så mysigt! Vädret var toppen. Skönt att få släppa tankarna på packning ett tag, och bara koppla av. Tack älskling för den underbara idén!

       

En god sockekaka!

Jag och William har nyss vart hos mina föräldra och fikat. En jättegod sockerkaka som min mor bakat. Mmm. William tyckte det var jättekul att busa med morfar =)

Imorgon åker min pappa, min bror och min farfar till Milano och ska titta på fotboll i helgen. Min bror fick resan i 20-årspresent. Hoppas dom får kul och att flygresorna går bra!!

Nu sitter jag och Wille och väntar på att Pontus ska komma hem så vi kan äta. Han är och fiskar.

Nehe, dax att börja plocka lite. Det röjde fram en tornado här igår när jag försökte packa. muahahaha. Och uppe på det hade jag sönder strykjärnet igår kväll oxå. Jag tappade det i golvet =/

Hmm...

Blir väl ett par inlägg iaf, innan jag lägger ner bloggen.

Blir så himla  l e s s  på vissa människor alltså. Såna där som  i n t e  b r y r  s i g  ett skvatt, och sen får de det ändå att låta som om allt är någon annans fel. Men vi klarar oss, det har vi alltid gjort och kommer alltid att göra. Jag och min underbara familj.



För en som  b r y r   e r  (=P) så sitter jag här med mitt morgonkaffe. Karlarna sover så sött, mina prinsar. Dom ligger och snarkar ikapp Haha.  
Ska jobba idag, men tänker inte åka dit förrän till 9. Då skulle Malin oxå komma. Skönt att vara två. Hon skulle inventera, så då börjar jag plocka.

Sen, ja, vad händer sen? Älsklingen skulle fiska en sväng. Sen blir det nog bara en mysig hemma kväll.

RSS 2.0