Vinn ett presentkort värt 400kr hos Sweet Funky!



Jag tävlar om ett presentkort värt 400kr hos Sweet Funky i Malins blogg.
Var med och tävla HÄR du också!



Tävlingsregler

1. Kopiera bilden + texten ovan och publicera i din blogg
(Du som ej har någon blogg tipsar minst 3 stycken via mail + en kopia till mig,
[email protected], så jag vet att du har mailat.)
2. Skriv ditt namn, din mailadress & bloggadress i en kommentar till detta inlägg.

3. Gå in på http://www.sweetfunky.se/ och anmäl dig till deras nyhetsbrev

(för att göra det måste du skapa ett konto (gratis), gör det HÄR)

Tävlingen avslutas den 20 juli klockan 20.00
(Vinnaren utses genom lottning)






Smält choklad

Phu för att jobba i denna värme! Det var nästan varmare inne vid avdelningen än vad det är ute, och ute är det runt 35 grader i skuggan. Jaja, ska inte gnälla =) Men tycker synd om dem som köpte choklad, den var inte fräsch precis...

Vad gör vi nu då?
Flickorna sover och Wille bus leker i sitt rum med pappsen. Ska snart gå och pussa och krama på honom, för han ska sova hos mormor och morfar ikväll. Så ska Pontus jobba oxå, så det blir ju lugna gatan här hemma ikväll, bara jag, Isabelle och Linnéa.

Håll utkik förresten, ikväll kommer en rolig tävling upp här i bloggen!

Ojojoj

Det är ju nästan så man smälter bort, cirkus 36 grader i skuggan har det vart idag.. Kommer vara så här fram till torsdag iaf. Jaja, tur att hjärtat är och hämtar hem en AC nu då =) Det är välbehö´vligt, flickorna har fått värmeslag ett X antal gånger. Jag klarar inte av det, mina barn är viktigare än nånting annat!

Blir int så mycket uppdatering nu, vem sjutton vill sitta och uppdatera flera gånger om dagen när det är SOMMAR ute? =) Ja, datanördar kanske? ;) Hehe,, Nej, nu passar vi på att vara ute så mycket vi kan.

Vi drog ut till landen sent igår eftermiddag, vi fick ett impulsryck och bestämde oss för att sova över där. Gick jättebra trots att William var lite bråkig vid nattningen, han skulle ju absolut inte sova =) Flickorna somnade skapligt och sov länge, skönt!
Annars var det jättetrevligt, vi grillade korv, spelade fotboll, badade och William fick äntligen sitta nere i båten med gammelfarfar. Han var i extas! Han och båtar, det är nått speciellt. Han blir helt tokig när han ser en.
Vi åkte hem skapligt idag, ville inte åka mitt på dagen eftersom bilen blir bastu. La barnen för att sova middag och så, sen fick William gå ut och plaska i poolen. Fast det var ju roligare att spruta ner morsan med vattenpistolen hehe...

Nehe, nu ska jag hänga tvätt och sen natta barn. När alla små hjärtegryn sover blir det en kaffe nere hos grannen.

Imorrn börjar allvaret! Tjohej!


Tidig morgon

Igår var en fartfylld dag!
Plockade lite och så medan Pontus jobbade och William bus var hos mormor och morfar.
Så fick Isabelle och Linnéa smaka gröt oxå =)

När P och W kom hem gick vi ner till grannen, barnen badade och hade krig med vattelpistoler haha. William tyckte det var jättekul. Isabelle och Linnéa låg och myste i vagnen få sina nya fårskinnsplädar dom fått av sin gammelmormor (min mormor).
Pontus och barnen blev kvar där nere medan jag åkte iväg och skrev köpekontrakt och så på Kiara. Känns lite konstigt, nu är jag inte hästägare längre. Men jag vet ju att hon får det toppen hos Carolin, dom passar varann perfekt.

Just ja, när jag kom fram till Köping insåg jag att jag hade åkt ifrån hela min väska. Smarta jag. Så jag hade ju åkt utan körkort, snacka om att jag var nojig på vägen hem? Jag hade även fått med mig hemmanyckeln, så Pontus kom inte in med barnen. Ja jag säger då det, kan jag skylla på värmen? haha... Snarare åldern.

När William hade somnat sen så vart det lite kaffe nere hos grannen.

Idag pratade vi om att åka till Parken Zoo, men jag tror vi hoppar det. Ska bli ÄNNU varmare idag, och då är det fan inte kul att gå runt där. Inte nånstans för den delen. Så vi får se vad vi hittar på idag!

Nu ska jag ta lite kaffe och vika lite tvätt.

Isabelle & Linnéa 4 månader!


Grattis våra fina flickor =)
Mamma och pappa älskar er så mycket!

Hallå där!

Godmorgon!

Har varken haft tid eller lust att blogga de senaste dagarna. Har vart mycket nu.

Vädret har ju varit kalas, så vi har mest hållt till ute. Dock inte mitt på dagarna, då har det vart för varmt för att vara ute. Usch, sånt tycker vi inte om. Det kan aldrig vara lite lagom =)
Igår blev det en promenad med grannen och hennes dotter, men samma då, för varmt. Men man ska inte klaga, snart är vintern här igen blä. Då gnäller man på att det är för kallt ;)

Igår var det dopsamtal i kyrkan, kändes jättebra, prästen var hur go som helst. Inte så där virrig som Williams präst var, haha.. I samma veva var vi och beställde tårtorna också, dom kommer bli så fina =) Får vi hoppas att dom som inte svarat på inbjudan inte kommer, annars får dom ta med eget fika ;) haha... Jag menar, om man inte orkar göra sig besväret att höra av sig och meddela, då orkar man väl inte ta sig till kyrkan heller. Dålig stil tycker jag när man skrivit ett osa.

Vi har ju fått reda på ett och annat här i dagarna också. Folk gnäller på att vi skaffar 3 barn, att Pontus skulle kunna haft ett bra liv nu utan barn och utan mig som "har allvarliga problem" haha.. Ja, jag säger då det. En människa som jag aldrig nånsin gjort något ont, vräker ut sig såna här vidriga saker. Men men, alla kan inte gilla alla, så är det bara =)
Men det verkar populärt det där, att beklaga sig över andras liv. Tycker man ska lägga ner energin på sitt eget liv istället, man mår ju inte bättre av att gå runt och beklaga sig hela tiden. Och när man börjar lägga sig i andras liv hela tiden, påpeka allt man gör, då kan man inte ha kul om dagarna.... Nej usch, Pontus är vansinnig, jag bryr mig inte speciellt mycket, men blev lite besviken och ledsen. Men skönt att veta vart folk står. Synd bara att det ska gå ut över barnen, dom har ju lixom inte gjort nått. Oskyldiga små människor. Jaja.. Tur dom får kärlek från annat håll =)

Idag blir det iaf lite plock här. Pontus är och jobbar och William är hos sin älskade mormor och morfar. Ikväll ska jag och William bus åka till Köping och hälsa på Kiara och skriva på ägarbytet och så. Kommer kännas konstigt när hon inte är min längre. Nog för att hon vart ute på foder i över ett år, men hon har ju ändå vart min. Lilla gumman, tur att det är så nära så man kan åka och hälsa på.

Måste ta mig i kragen och åka ut till Sandra nån dag också och titta på hennes nyförvärv. Ett friesersto, inte illa pinkat =)

Nehe, ska sätta lite fart här innan flickorna ska ha mat!

Ha en fin dag!

William i sina tuffa knickers =)


Förbannad

Hur kan är nära släkting sätta en i sån skit?? Inte ens ha dåligt samvete, utan bara låta det bero.
Nu är vår sommar förstörd, tack så mycket. Jag skäms för dig, allvarligt....

Älskar mamma, älskar pappa

Vår underbara William, från och med igår kväll, har han börjat säga "Älskar mamma" "Älskar pappa". Det värmer såå i hjärtat dessa ord.
Lilla hjärtat, mamma och pappa älskar dig med, nått så otroligt mycket!





 


Kryssning!

En underbar kryssning har vi haft med bror och Sara. Kanonfint väder, förutom ett tag när vi var ute på havet då det kom världens dimma. Men ingen blåst och inget regn =)
God mat och bra underhållning, blev nog nån öl/cider för mycket för oss allihopa, men det var det värt ;) Var skönt att bara koppla av lite och ladda upp batterierna nu inför min jobbperiod.


Silja Line Galaxy
Den var rääätt stor hehe


Adde och Sara på terminalen


Älskling på terminalen


Skärgårn


Jag på däck


Pontus fular sig


Turturduvorna


Det var ingen dålig dimma som kom in


Sen dog batteriet på kameran, så det blev inga fler bilder haha

Midsommar!

Gomorron!

Vår midsommar blev lyckad, trots konstigt väder. Vi hade jättefint hemma på förmiddan, varmt och soligt. Pratade med mamma och dom hade spöregn inne i stan, haha. Lite skadeglad var jag fast det kanske man inte skulle vart? För när vi skulle bege oss ut till landet började det först spöregna, sen hagla! Usch och fy.
Men väl ute på landet var det mycket bättre, riktigt skönt faktiskt. Visst kom det lite regnskurar, men dom höll i sig max 10 min åt gången. Helt okej för att vara midsommar =)
Vi åt god mat och pratade och så. Spelade lite kubb och fotboll, och morbror min lyckades ju självklart sparka ner fotbollen i sjön hehe.
William var ett riktigt charmtroll hela tiden, och han vart såå söt i sin krans. Gullunen. Linnéa sov mest hela tiden, och Isabelle skulle bara sitta upp. Hon blir vansinnig om hon får ligga på rygg, gumman. Nu är det bara sitta som gäller, och hon drar sig upp själv. Men hon har ju vart tidig med allt annat oxå, så om hon fortsätter i den här takten går hon väl när hon är ett halvår, haha.. Nej då, det får vi hoppas hon inte gör =)

Lite bilder från gårdagen

   
     
     
  

Min födelsedag

Min dag kunde nog inte vart bättre.
Började med lite jobb, hann gott och väl till 11.30. Då var det dax för BVC. Flickorna växer och följer sina kurvor kanon. Isabelle väger drygt 5,8kg och är 56cm och Linnéa 5,4kg och är 57cm. Inte undra på att 56-kläderna börjar sitta tajt =)
Sen var det raka vägen hem för mamma och pappa kom förbi med lunch! Sen var det ju då Ikea. Hittade inte så mycket. Blev lite till barnen, bl.a. ett påslakarnset till William. Några kastruller och så, såna där bra att ha-saker =)
Sen ägnade jag eftermiddan och kvällen med min underbara familj. Kan dagen bli bättre än så?
Så kom grannen förbi oxå med sin fina lilla Alva. Vi satt och snackade lite skit och så.

Nehe, nu är det dax att slå igen dom blå (gröna så klart, men det låter ju bättre med blå ;P)

Godnatt!

Ikea

Godmorgon!

Idag fick man frukost på sängen av hjärtat, tack =) Vilken bra start på födelsedagen...

Ska jobba nu på förmiddan, hoppas jag hinner 2 butiker bara, för 11.30 ska vi vara på BVC med Isabelle och Linnéa. Sen kommer mamma och pappa efter det, dom ska köpa med sig kinamat =) Mums! Sen bär det av till Ikea, fick presentkort i present. Så mamma och pappa blir här med alla barnen, så vi får åka iväg själva. Inte ofta det händer =)

Nu ska jag göra mig iordning, hörs sen!


<-- Isabelle och Linnéa -->

o.s.a.

Ang. det här när man skriver o.s.a. ett visst datum på en inbjudan.. Vad gör man när folk inte meddelar? Har vart några såna diskutioner på ett forum jag skriver i.
Men skriver ju o.s.a. av en anledning, att man vill veta hur många som kommer..
Själv tycker jag att dem som inte svarar, dom skiter man i. Dom får man räkna som att dom inte kommer helt enkelt. Varför ska man själv ringa runt? Tycker det är dåligt.. Vi har fått ringa ett par samtal ang. dopet, men nu skiter vi i det. Som sagt, dom som inte svarat, dom får ingen fika, hihi...
Tänker ju inte stå och baka och sen äts bara hälften upp...

Kalas x 2

Godmorgon!

Sol! Äntligen är det sol ute. Klarblå himmel. Snälla säg att vi slipper regnet iaf till efter helgen.

Vad har hänt sen jag skrev sist då?
I söndas förmiddag hade vi besök. Ett par grannar kom över på en fika med deras lilla fina flicka på ungefär 3 veckor. Så söt! Det var trevligt.
Sen var det kalas på eftermiddan hos mamma och pappa. Barnen skötte sig exemplariskt, det är mina barn det ;) Min fantasi tröt nät det gällde present åt pappa, så vi skojade till det lite. Han fick rostbröd, och massa olika oster som han älskar. Plus några lotter. Men han blev superglad =) Själv fick jag kläder, presentkort på Ikea, presentkort på Plantagen, vinglas och en jättefin JLo klocka.
Igår kvar det lite plock och tvätt som gällde på förmiddan, sen på eftermiddan var det kalas igen! Vi firade mig och pappa igen fast hemma hos farmor och farfar. Dom kan ju inte ta sig nånstans.. Fick pengar till Ikea då med, kalas!

Det var riktigt jobbigt att se farmor så dålig som hon var igår. Vet inte vad jag ska göra, hur jag ska bete mig. Mår så dåligt inombords, men vet inte om jag ska visa det eller visa en glad fasad. Det är jobbigt när ens älskade är sjuka.

Igår gick William runt och sa "Bambis" hela dagen. Det är hans ord för Bamse. Så ringde jag mamma och berättade det, och sa att jag försökt få honom att säga just Bamse hela dagen, men han propsade på sitt "Bambis". Vad säger ungen då, bara för att mormor är i telefon? Självklart, BAMSE. Haha, älskade barn! Kan ju tillägga att resten av kvällen sen var det återigen "Bambis"... =)

Nej ni, nu ska jag sätta mig framför burken ett tag innan barnen vaknar.
Bjuder på lite bilder fårn de senaste dagarna, då jag vart lite dålig på det i de senaste inläggen =P


Williams nya fina säng, han är så stolt över den =)


Tuffing =)

 
William provar sina nya fina solbrillor

 
<-- Linnéa & Isabelle -->

 


Linnéa redo att åka på kalas


Isabelle redo att åka på kalas


William redo att åka på kalas 

Nej nej nej nej nej nej nej nej



Sista avsnittet igår.... Det allra, allra sista...
Varför?
Vad ska jag nu titta på på måndagkvällarna?


Grattis!

Grattis älskade pappa på din födelsedag =) Hoppas du får en kanondag, ses sen!

Jaha, idag fyller som sagt min pappa år. I eftermiddag blir det kalas för både honom och mig, eftersom jag fyller i veckan. Ska bli kul att träffa hela tjocka släkten, var ett tag sen nu. Och det blir första gången morbror och cm träffar Isabelle och Linnéa.

Jag sov sjukt bra inatt när vi flyttade sängen till andra sidan rummet, lustigt! Tjejerna verkade också sova bättre i varsina sängar, slippa ligga och sparka på varann hehe... Och William sover jättebra i sin nya fina stora säng. Han ser så stolt ut =)

Nu ska jag bara vara ett tag innan barnen och Pontus vaknar. Och hoppas, hoppas, hoppas att det spricker upp idag. Det brukar alltid vara strålande sol på pappas och mina födelsedagar ju.

Tankeställare

Varför är det så svårt att stava till dyslektiker?
Varför är ordet förkortning så långt?
Varför finns det bokstaven "S" i ordet läspa?
Om nu ingenting fastnar på teflon, hur får dom då fast det i stekpannan?
Om Du lyckas få upp en bil i ljusets hastighet, vad händer då om Du tänder lyktorna?
Varför hade kamikaze-piloter hjälm?
Finns det ett annat ord för synonym?
Om man kväver en smurf, vad får den då för färg i ansiktet?
Hur vet man att en penna med osynligt bläck har tagit slut?
Varför är det aldrig upptaget när man ringer fel?
Om en har-tass bringar lycka, vad hände då med haren? 
Varför trycker man hårdare på fjärrkontrollen när batteriet håller på att ta slut?
Varför heter det rusningstrafik när bilarna kör som långsammast?
Om man klonar en sjörövare, får man då en piratkopia?

Jobb, tvätt och bak

Har redan hunnit tvätta upp 4 maskiner, och dagen har knappt börjat. Eller jo, den började 5.30 för min del, hehe... Fast jag fuskade lite, 2 av maskinerna körde jag nere i tvättstugan. Det går lite fortare där.

Pontus är iväg och jobbar, och alla barn sover middag, lungt eller vad? Men det blir inte så mycket avkoppling, ska ta tag i vårt sovrum. Inatt ska flickorna få sova i varsin säng för första gången, och för att få in två stycken så måste vi flytta sängen till andra sidan rummet. Men tror inte jag klarar det själv, svintung är den.. Men jag kan ju röja bort alla högar med smutstvätt och allt skit som ligger ivägen så länge hehe...

Så ska jag försöka ta mig tid att få ihop nån kaka eller nått till kalaset imorrn. Mamma skulle baka, men jag hjälper gärna till. Man ställer ju upp för varann =)
Blir lite tufft på dopet bara, mamma och pappa är bortresta dagarna innan, så dom hinner inte hjälpa så mycket. Får se om vi kanske ska fråga mormor om hon kan baka nått. Men det verkar ju inte komma så mycket folk, så det är nog ingen fara. =) Är nästan bara min släkt, och det är ju inte så många längre. 2 av dem är för gamla så dom orkar inte, och sen är det ju farmor som man inte vet med om hon orkar eller ej.

Jaja, nog om det.. Nu ska jag hänga sista maskinen tvätt, sen försöka sno ihop någon lunch så William har nått när han vaknar. Lilla gubben orkade inte hålla sig vaken så han somnade innan lunchen.

Ha en fin dag!
Här regnar det inte, peppar peppar!

800 kilo godis



Ungefär så mycket hade jag att plocka idag. Puh! Folk var som galna, som hetsmaskiner. Dom skulle bara ha, ha, ha. Sen att det var max 2kg/hushåll, det gav dom blanka fan i.. Som vanligt då =)

Nu sover William bus så gott i sin nya fina stora säng. Han vaknade till förut, och det var så mysigt att bara kunna krypa ner hos honom och hålla om honom tills han somnade om. Det gick ju inte direkt i spjälsängen ;) Hoppas han sover gott inatt, han såg så nöjd ut när jag tassade ut. Låg och log för sig själv, min älskade underbara pojke! Du håller hårt om mitt hjärta du!

Ute ser det ut som om det äntligen kommer bli uppehåll. Det vart jättefint igår, framåt kvällen. Sol, jätteskönt. Sen under dagen idag kom regnrusket tillbaka. Riktigt höstväder, burr. Tur man jobbade då då =)

Nej ni, nu ska jag gå och titta hur det går för Pontus och flickorna. Förhoppningsvis sover dom, då blir det kudden för min del med.

Förresten, Isabelle tokskrattade här ikväll, gick inte att få hejd på henne. Lilla söta gumman!
Och Linnéa snurrar runt som en vilde, ett riktigt litet yrväder =)

Tävlar hos Carolina



"Jag är med och tävlar hos Carolina om 1 valfritt plagg från Hej Baby!
Var med och tävla du med!"

Tävlingen avslutas Lördagen den 11 juli kl 18.00.

Fotboll

Det gick smidigt att jobba idag, det var inte så mycket så vi hann med 3 butiker och en fika emellan det =)
Imorrn ska jag jobba igen, dom kör 3kr/hg på en butik, så det lär ju finnas lite att göra där!

Efter dagens middag klädde vi på barnen och gick bort och kolla när grannpojken hade fotbollsträning. Underbart väder var det, och barnen var glada, kan det bli bättre?
Nu väntar vi på att flickorna ska somna, så man får lite sömn själv.

Imorrn ska vi ta tag i och börja planera dopet och vår tripp till Kolmården. Ska bli skönt att komma iväg bara vi och William, få ge honom all vår uppmärksamhet. Får hoppas han kommer tycka det är kul med djuren också, men det är nog ingen fara, han älskar ju Parken Zoo =)

Nej, nu ska jag gå och se hur det går för flickorna.
Ha en fin kväll!

Jobb!

Idag blir det jobb, jobb, jobb. Måste hinna med att följa med Catta på alla hennes butiker, eftersom jag tar över hennes schema i sommar. Kommer bli tufft, jobba heltid i 5 veckor när man är van att gå hemma och skrota haha... Men kul ska det bli! Speciellt sen när lönen kommer =)

Ska strax ta och få liv i William oxå, han ska till dagis om ett tag. Är bara 3 veckor kvar för honom, sen blir han hemma i 5 veckor. Han ska ju oxå få lite semester ;)

Nehe, nu ska jag göra mig i ordning och så. Eller inte, hör nu att flickorna vaknar för mat. Får utfodra dom först =)

William har fått ny säng!

Gokväll!

Vi tog sängen, William blev superglad =) Men det blir premiär att sova i den imorgon, måste tvätta överdraget till madrassen och så först. Så ska vi låna hem grinden från mamma så vi kan sätta upp den ut till köket, vill gärna inte att han springer där ute om han nu skulle smyga sig upp mitt i natten =)

Annars har det inte hänt speciellt mycket idag, städat lite och så. Dagarna går så ruskigt fort nu för tiden. William blir 2 ÅR (!) om mindre än 2 månader, och jag kommer ett år närmare 30 om en vecka.

Nehe, nu ska jag försöka lägga en envis William bus som INTE vill sova trots att han är jättetrött.

Irriterande

Var nere på stan igår och köpte några nya bodys till flickorna. När jag kommit hem och tagit bort lapparna och så, ser jag att det är ett fult hål efter larmet på en av dem. Hoppas den går att byta trots att jag tog bort lappen.. Risken finns ju att det där hålet växer, och hur kul är det. Har iaf kvar lappen och kvittot, så får åka ner idag och kolla.

Idag spöregnar det här, vart tog sommaren vägen? Grannen frågade om jag och barnen ville följa med till Parken Zoo idag, men jag tror vi hoppar det, hehe. William är ju lite småkrasslig, inte så bra för han då att vara ute i spöregn i flera timmar. Så han ska få vara hos sin älskade mormor medan Pontus jobbar nu på förmiddan. 
Då ska jag passa på att rensa barnens garderober medan flickorna sover middag. Känns som dom behöver en genomgång, mycket som dom vuxit ur som ligger där och skräpar. Och det i sin tur betyder ju att dom måste ha nya kläder, huva, man blir ju ruinerad. Flickorna växer som sjutton nu, känns som vi byter storlek hela tiden. Tur William inte växer så fort längre, han har haft sin storlek ett halvår nu innan det är dax för större, helt okej. =)

Har letat som en tok efter en juniorsäng till William, men inte hittat nått som fallit oss i smaken. Sen nu i morse såg jag eakt en sån viär ute efter i tidningen, får åka och kika på den. I värsta fall får man väl måla om den, men det blir ju ändå billigare än att köpa en helt ny. Jaja, vi får se hur det blir!

Nu ska jag kika runt lite på Tradera, läsa lite bloggar och få i mig mitt morgonkaffe. Jag vaknade pigg som en mört 4.45, men nu kommer tröttheten smygandes.

Ha en fin dag!

Det närmar sig...

5 dagar kvar till pappa fyller, dvs kalas för både mig och han
9 dagar kvar till jag blir ett år äldre, tjohoo
11 dagar kvar tills vi åker på kryssning!
26 dagar kvar till dopet!


Har vart taskigt med uppdatering, blir så ibland!
Har väl inte hänt så jättemycket de senaste dagarna, vädret har ju inte vart på topp, rena höstvädret, men vi har vart ute mycket ändå.
Igår var jag äntligen iväg och köpte nya blommor till trappen, så dom ska jag plantera nu hade jag tänkt. Flickorna sover, William är på dagis och Pontus jobbar. Lugna gatan här hemma med andra ord =)

På tosdag ska traktorn (Volvon) besiktas, lite nervös är man. Har ju vart lite strul med bromsarna och så, men nu ska den funka som en klocka.. Får vi hoppas!

Nehe, blir visst inget planterande nu iaf, nu ropar Linnéa på mig ;)

Ha en fin dag!


Skitsnack

Är så jävla less på att folk finner det så jävla intressant att sitta och snacka om vad vi gör, om vårt liv och vår livsstil. Undrar vad dem får ut av det?
Ren pajkastning, mår man bättre av det? Är man så olycklig själv, att man måste snacka skit om andra? Eller vad är det som triggar detta beteende? Kanske är man rent ut av en riktig skvallertant? Som äääälskar att bara sitta och tjattra om hur andra har det, så man slipper tänka på sitt eget.
Vi lever inget superintressant liv, så ni kan lika gärna sluta på en gång ;)

Godis, migrän och 350-års kalas!

Goddag!

Idag har jag jobbar, puh vad mycket det var! Fick reda på att det skulle ta max 3 timmar, tog nästan 5 och då stressade jag på oxå. Men det gör inte så mycket, det är ju röd dag = 100% OB =) Ska jobba imorrn oxå, härligt att börja få in lite extrakulor igen.

Jag har förresten fått migrän för första gången i hela mitt liv! Fy fan vilket helvete.. Det började i förrgår och håller på fortfarande. Får som flimmer för ögonen först, ser jättesuddigt och det typ blixtrar på vissa ställen. Sen kommer den där satans huvudvärken. Läste att migränanfallen kan hålla i sig upp till en vecka, huva!

Jaha, igår sov William hos mormor och morfar. Jag och Pontus tog det lungt med flickorna, tog en långpromenad på kvällen och sen bara mös vi i soffan. Skönt att slippa tänka på allt som heter städa, tvätta, diska m.m..

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Lite konstigt väder, ena sekunden uppehåll, andra sekunden spöregn. På stan är det nog fullt liv iaf! Eskilstuna firar ju 350 år, och så är det ju studenten idag! Skulle vilja åkt ner och kikat lite men flickorna är ju liite för små. Det får bli en annan gång!
Går nog ut en sväng med barnen iaf här på ftermiddagen. Pontus har vart så himla duktig och storstädat hela lägenheten när jag jobbade, så det kan man ju inte roa sig med =) Skönt. Att bara få vara för en gångs skull.

Bjuder på lite bilder på barnen =)
   

 

Presentkort hos Kotteshopen


"Jag vill vinna ett presentkort värt 250kr från
Kotteshoppen hos Tant Ulrika"

Tävlingen avslutas den 22/6 kl 20.00

Vi är med i tidningen!

Idag kom bilden på barnen med i tidningen, nyfödd-annonsen alltså! Det har tagit himla tid för oss att få arslet ur vagnen och skicka in bild, hehe.. Först tänkte vi åka in till studion och va med på kortet alla 5. Men dom har bara öppet en dag i veckan tydligen, och då är William på dagis, så vi valde att ta bilden hemma istället. Så det blev ju som det blev! Isabelle ser ut som en liten fläskpadda, hihi, hon sjönk ner så mycket. William ser ut som ett stort frågetecken och Linnéa är alldeles nygråten. Och alla tre ser jättebleka ut, tack vara kameran. Men men! Det är våra underbara och vackra barn iaf =)


Lurigt

Godmorgon!

Flickorna är inne i en period då dom inte sover så länge på nätterna igen... Max 6 timmar, så man är ganska sllutkörd emellanåt. Får försäka få dom att sova mindre på dagarna.

Isabelle fick feber igår efter vaccinet, lilla gumman.. Och dom fick ju inte en spruta, utan 2! Dom har ju börjat med nått nytt nu för i år, mot lunginflammation.

Jaha, just nu skiner solen, men dom har lovat regn idag, får se hur det blir med det! Jobbigt när det är sån här växlande väder, blir så mycket extrakläder att ta med till dagis haha..

Nej, det här blev osammanhängande, skriver mer sen när jag har lite mer vettigt att skriva =)

BVC

Det gick bra att vaccinera flickorna, visst blev dom ledsna, men det gick fort över tack och lov!!
Vägde och mätte dom oxå, Isabelle vägde drygt 5,4kg och var 55cm. Linnéa vägde 5,1kg och var 54cm. Så dom växer inte fort våra prinsessor.. Men dom följer sina kurvor jättebra iaf =)

BVC, dagis och jobb

Godmorgon!

Det blir en hektisk morgon för oss. Fick boka om tiden för flickornas vaccination, så vi ska va där redan kl 8. Mamma kommer hit och är här med William så länge, eftersom han antagligen inte vaknat när vi åker.
Sen blir det fort hem eftersom jag ska jobba och William ska till dagis.

Sen när jag slutat ska vi ta och bada flickorna. Passa på när William är på dagis. Vi har ju inte fått badat dom p åatt tag pga deras utslag på halsen, men nu så! Det är behövlig..

Annars händer inte speciellt mycket idag. Vi storstädare hela lägenheten igår, så det skulle väl vara att tvätta lite då.

Nehe, nu ska jag packa skötväskan och lägga fram kläder till William och så.

Ha en toppendag!

Skor!



"Jag tävlar om ett par skor från Vikings vår och sommarkollektion 
från Barnskoshopen i Thereses Blogg
TÄVLA HÄR DU MED"

Tävlingen avslutas 16 juni 20.00

1 månad kvar bara

Om en månad är det tvilling dop! Ska bli spännande =)
Hoppas flickorna sköter sig och att dom ger fan i deras morbrors näsa hehe.
Så får vi hoppas det inte blir så mkt dubletter av presenterna hehe... Minns att William fick 4 stycken "Min första tand" askar. Lite tråkigt, men så kan det gå! =)

Tävlar om en Nova Star mössa!


Jag tävlar om en Nova Star mössa från
Pilutta
i
Nikitas blogg,

Tävla HÄR du med!

Tävlingen avslutas 8 juni 20.00

Haha, så det kan gå

Såg nu att jag inte skrev någonting igår om rubriken jag satte.. Så det kan gå.

Det jag skulle skriva var om utbudet av barnkläder. Varför finns det tusen gånger mer bättre utbud på tjejkläder? Det tycker jag är dåligt...

Jaja.
Idag, äntligen, är det svalara ute. Då kanske man kan ge sig på att städa här hemma utan att drunkna i svett.. William ska äntligen till dagis vad han tjatat i helgen! i gjorde misstaget att gå förbi dagis igår när vi var ute, usch vad ledsen han blev.. "Bygga barnen, bygga barnen BYGGA BARNEN. Bygga DÄÄÄÄÄÄR", sen brast han ut i gråt när vi gick förbi. Lilla plutten, idag ska du å bygga med barnen! =)

Igår fick jag arslet ur vagnen och skickade in bild till tidningen också. Får se när den kommer med! Var svårt att få till det med alla barn, men det fick duga.

Jaha, städa idag som sagt. Och tvätta, nya maskinen funkar toppen! Nog för att den låter väldigt mycket när den centrifugerar, men det får man väl ta.

Imorrn är det dax för flickornas vaccination, huva. Måtte det gå bra. Sen är det jobb för mig som gäller. =)

Ha en fin dag!


Barnen i sina underbart fina bodysuits från Villervalla =)


Sötaste flickorna
Isabelle i vitt, Linnéa i rosa

 




Barnkläder

Gokväll!
Taskig uppdatering på senaste tiden, det blir väl så när det är så härligt väder ute =P Men ärligt talat, så är det nästan för varmt. Eller det är det rättare sagt. Inne har iv bastu, och William vill inte vara ute och leka på dagarna. Max en halvtimme, sen vill han in pga värmen. Så idag tog vi en långpromenad med barnen runt 18, när det blivit lite svalare. Det var skönt!
Sen när vi kom hem åkte jag med grannen till Maxi, hon ville ha lite sällskap. Passade på att köpa kaffe, dom hade 3 för 59kr, billigt och bra =)

Isabelle har börjar rulla nu! Mest från mage till rygg, hon har gjort det ett tag men igår gick det riktigt fort =) Tack gud för videokameran! Och både hon och Linnéa jollrar och har sig dagarna i ändan, låter så gulligt! Och deras underbara skratt, man smälter ju som is.
William fortsätter med nya ord varje dag, idag har han rablat upp alla färger. Han har även börjat på senaste tiden att berätta vad han gör. "Kasta det där" t.ex. så tar han upp nått skräp och går och släner det i soptunnan. "Vatten där" så pekade han på kranen och stoppa fingret i munnen, sen gav han mig flaskan. Haha, så jädra go!

Nehe, nu ska jag passa på att lägga mig, flickorna somnade tidigt, så bäst att passa på nu eftersom det finns en stor chans att dom vaknar inatt.

Godnatt!

RSS 2.0