Williams första fajt

Åh, vad lungt och skönt det är här hemma =P Flickorna sover, William är på dagis och Pontus är och jobbar. Fast lite liv kunde det ju vart, nu är det nästan för tyst, haha..
Håller på och plockar lite, bäddat rent alla sängar och så.

När vi hämtat William kommer hans (och flickornas) älskade mormor och morfar hit. Dom ska busa lite med barnen medans jag och Pontus åker iväg till den där kyrkan. Få se om det är nått att ha ;) Men både Pontus och mamma tycker den är jättefin, så det är den säkert!

Igår hamnade William i sin första fajt oxå. Pontus var uppe och lånade en annan pappas garage. Och då busade William och Oliver. Sen vart dom oense om en spade, hehe. Så William har rivmärken på hela kinden, och den andra ungen fick blåmärken efter William nyptag. Små barn, små barn..

Idag är det ju valborg oxå, vi ska ner och grilla hos grannen. Sen får v se om vi går och tittar på brasan, beror på vad William är på för humör. Den tänds ju inte förrän 22, och då sover ju han för läänge sen haha.. Jaja, det visar sig helt enkelt!


Vi ska till kyrkan

Vad långtråkigt det är på dagarna när William är på dagis och flickorna sover, haha..
Fast nu är förvisso Pontus uppe och hämtar honom, men dom skulle upp till garaget en sväng. Så jag får längta ännu en halvtimme efter världens goaste son.

Efter dagens middag tänkte jag och William bege oss till mormor och morfar. Ska lämna tyget som mormor ska sy gardiner av, till Williams rum. Pontus skulle städa lite då, han säger att han inte kan städa när jag är hemma haha... Sen är det ju åter kväll igen. Dagarna går sjukt fort.

Just ja, imorgon ska vi försöka ta oss iväg och kika på en kyrka. Kanske blir det den flickorna ska döpas i. Sen blir det då til latt boka dag, och fixa inbjudningskort. Måste ju vara ute i god tid =)

Nehe, ska fixa diskmaskinen innan pojkarna kommer hem.
Ha en fin dag!

Tidig morgon

Jobbigt är det när man vaknar tidigt och inte kan somna om igen. Men men, nu är man uppe och det är dax att ta tag i lite saker. Pontus ligger inne i soffan och gosar lite med Isabelle, som oxå behagade vakna för ett tag sen.

Idag ska jag ta och rensa ut flickornas garderob, alla urvuxna kläder. Linnéa kan förvisso ha några 50 kläder, men på Isabelleär det tajt. Hon är ju lite längre. Byxorna i 50 dock kan dom nog ha ett bra tag till. Lustigt.
Kanske skulle passa på att ta min garderob oxå, den skulle behöva ett lyft, är så less på alla kläder där inne. Se om mamma vill ha lite.

Så ska vi börja planera inför dopet oxå! =) Ska bli lite häftigt med dubbeldop =) Måste ringa och boka kyrka, antar att det är många som kommer ha dop så där i början av sommaren, så lika bra att vara ute i god tid. Men dopklänningarna blir ju ett litet problem. Vi har ju en som går i släkten och som William hade på sig, men som sagt, det är ju bara en. Man vill ju gärna ha två likadana. Kanske skulle be mormor sy en likadan? Om jag inte minns fel så är det hennes mamma som gjort den som finns. Och mormor är ju en höjdare på det där med att sy. Jaja, det tåls att kollas upp!
Vi ska iaf ha dopet ganska snart, skönt när dom inte är så stora. William var 5 månader på hans dop, alldeles lagom. Då är dom så pass stora att dom är med lite och inte kräver mat hela tiden, men ändå så små att det inte blir jobbigt för prästen ;).


<-- Linnéa & Isabelle -->

BM och BVC

Idag har vi fart runt.
Först hade vi återbesöket hos barnmorskan i förmiddas. Vi pratade lite och så. Mitt HB var fortfarande lågt, 105.. Så nu är jag beordrad dom där satans järntabletterna varje dag. Attans. Och, en glad nyhet, jag får äntligen bada =) Blöder fortfarande, men hon var 99% säker på att det var pga tabletterna.. Men inte hann man bada idag inte.. =/

Sen var det dax för BVC med Isabelle och Linnéa. 2-månaderskontrollen, så det var en doktor där som kände och klämde på dom. Allt såg bara bra ut =) Och Linnéa har nu gått om Isabelle i vikten! Dock bara med 40g, men iaf =) Kan ju iof ha att göra med att Isabelle var dålig, hade feber och åt dåligt i veckan.

Nehe, nu ska jag lägga mig. Alla barn sover, tror Pontus oxå slocknade haha.. William slocknade direkt 19.30, lilla gubben.
Skönt att återgå till vardagen igen, och få tillbaka våra rutiner.

Godnatt!

Helgen som varit

Torsdags
Barnens farmor, faster Nickholina och farbror Milton kom strax efter lunch. Blev lite prat och så innan jag gick upp och hämtade William på dagis. Han såg lite chockad ut när vi kom hem, han är ju inte van att det är folk här när han kommer hem från dagis, haha. Han var lite blyg i början, men efter ett tag kom han i gång.
Barnen fick jättefina presenter, kläder, gosedjur och leksaker. Det tackar dom för!
Lite senare åkte jag, William, farmor och faster till Coopen och handlade hem lite mat och så. Hem och laga middag, sen blev det lite prat och så på kvällen. Nickholina åkte vidare till Flen.
William krånglade lite vid nattningen, ville inte gå och lägga sig utan ville ju vara uppe med allt folk hehe.

Isabelle fick massa prickar på hela kroppen under dagen. Började i ansiktet på förmiddan, sen mot kvällen var det hela kroppen =/. Hon hade lite feber på kvällen, men efter en Alvedon gick den över tack och lov. Hon sov oroligt hela natten.



Fredag
Ringde barnkliniken direkt 7.30, men dom ringde inte upp förrän 8.30. Då skulle hon jag prata med vänta och prata med doktorn som kom vid 9. Men vid 10.30 orkade vi inte vänta på att dom skulle ringa längre, så jag packade in mig och Isabelle i bilen för att åka in till akuten. Men på vägen ringde barnkliniken och tyckte vi skulle komma dit istället.
Prickarna visade sig inte vara någon fara, det var en reaktion på förkylningen och febern. Så det hade inte med salvan till halsen att göra så vi skulle fortsätta med salvan till på söndag.
Hem och så åt vi lunch, sen gick vi ut allihopa till sandlådan. William tyckte det var jättekul att bygga sandkakor med farmor och farbror =)
Efter middagen spelade vi lite yatzy och satt och pratade. Gosade med barnen. Ja, vi gjorde inte så speciellt mycket på hela helgen, tog det mest lungt och skönt =)




Lördag
Dagen började md loppis för mig och William borta i sméhallen. Hittade massa fynd! =) Eller, pappa rättare sagt.
Lagom när vi svängde in på vår gata så somnade William, så vi packade ner barnen i vagnarna och gick bort och åt mjukglass. Underbart väder var det, som alla andra dagar denna helg. Riktig sommarvärme.
På eftermiddan blev det bus i sandlådan igen. =)
Sen åkte farbror Milton till sin pappa, och farmor Madde åkte till sin syster, båda var borta över natten.
Vi tog det lungt där på kvällen, William somnade som en stock 19.15. Men det är klart, han är ju inte van att det sover folk hos oss. Klart han blir uppspelt =) Jag och Pontus somnade ganska omgående oxå, så fort flickorna somnat.




Söndag
Jag och William åkte till Maxi på morgonkvisten och handlade lite, sen hämtade vi upp farmor och åkte hem och fikade =)
Det blev en utedag idag med! William älskar att vara ute, så när det är sånt här kanonväder blir det ju nästan hela dagarna =)
Sen åkte Pontus, William och farmor upp till Pontus mormor och hälsade på. Då passade jag på att städa hela lägenheten. Fattar inte att det blir så skitigt direkt när man har barn haha..
Farbror Milton följde med hit sen igen, så till middag blev det pizza.
Och samma som alla andra kvällar, lite tjatter och så =)




Måndag
Dagen började med lite tvättning. Jädra rännande i tvättstuga, men nästa månad, då måste vi bannemig skaffa en ny maskin. Har inte tid att springa där nere, haha.
Lite kaffe och fika och så, sen åkte jag en sväng till TunaPark för William behövde en ny pyjamas. Fyndade riktigt ordentligt. Den kostade 100kr, men när jag kom fram och skulle betala, så var det visst 70% rabatt =) Så 30kr kostade den, inte illa!
Efter lunchen gick vi ut igen, pratade och lekte och så.
William fick bada sen oxå, dumma oss vi glömde ju bort hans bad igår.
Sen var det dags för farmor och farbror (och faster) att åka hem. Pontus skjutsade dem så de åkte runt 18.30 härifrån.
Jag och barnen kopplade av lite innan det var dags för nattning. Så klart strulade alla barnen bara för jag var själv. William somnade snällt vid 19.30, men vaknade efter en timme och somnade inte om förrän 22.30! Och Linnéa ville inte somna förrän 01.00, zzzz. Isabelle däremot var duktig och somnade runt 21.30, men vaknade och var hungrig PRECIS när Linnéa somnat och jag bäddat ner mig i sängen. Typiskt. Så natten har vart ganska sömnlös.



Vill tacka för en jättetrevlig helg =) Hoppas vi kan ses snart igen.


Barnkliniken igen

Usch vad dålig uppdatering, men vi har besök. Barnens farmor är här uppe över helgen, deras farbror har oxå vart här några dagar.
Vi har inte gjort så mycket, all tid går ju åt till barnen haha..
Men uppdaterar efter helgen sen, måste snart gå och hjälpa Pontus med flickorna =)

Igår åkte jag in med Isabelle igen till Barnkliniken, hon hade fått röda utslag över hela kroppen. Men det var som tur var ingen fara, det hade med hennes förkylning och feber att göra. Halsen ser mycket mycket bättre ut nu oxå. Tack och lov!

Och Williams sovtider har rubbats helt, han som alltid sover vid 19.30. De senaste dagarna har det blivit mycket senare. Igår somnade han inte förrän 23.30!! Men idag somna han 19.30 igen, tack och lov. Men det är klart, han är ju inte van att ha folk sovandes här, klart han blir uppspelt och undrandes.

Nehe, hinner inte skriva mer, ska mysa lite med älsklingen och flickorna. Pontus mamma är hos sin syster ikväll.

Ha det bra !

Akuten

Sent igår kväll åkte Pontus in med Isabelle. Hon fick feber och lite tungt att andas.
Som tur var så var det ingen infektion i kroppen, det kunde ha att göra med hennes hals. Men hon ville inte kissa där, så dom kunde inte ta urinprov. Hon fick behålla den där påsen när dom åkte hem, så skulle vi åka in till barnkliniken med den idag. Men imorse när vi tog av blöjan hade den läckt, så inget var kvar i påsen. Suck.
Så nu sitter jag och väntar på att barnkliniken ska ringa här vid 10, så vi kan åka in och ta ett prov.

Moppen i högsta hugg

Idag blir det storstädning, usch så tråkigt. Vi fick ju ingenting gjort igår eftersom vi spenderade 3 timmar på sjukan.
Det gick bra där i alla fall, Isabelle fick en salva till halsen. Linnéas hörseltest gick dock inte så bra, vi får komma tillbaka och göra om det om en månad, hon hade för mycket vätsta bakom trumhinnorna. Men hör gör hon ju, hon får såna där små ryck som William hade när han var pyttis hehe.

Just ja, tvättstugan idag med, suck!

Nehe, skriver mer sen, måste gå och byta på William känner jag haha..

Mulet och tråkigt

Godmorgon!

Isabelle och Linnéa sover bara bättre och bättre på nätterna, vilket resulterar i två mycket gladare och piggare föräldrar =)
William har börjat somna senare på kvällarna, antagligen för att det är så löjust ute när han egentligen ska sova. Men, men han sover ju längre på mornarna nu, så han får ju sin sömn iaf =)

Idag är det dagis time. Man märker att han tycker det är skönt att komma dit ett tag, komma bort från sina skrikiga systrar ett tag och bara vara =) Men sen så fort han kommer hem, då måste hangå in och titta till sina bebisar hehe. Så söt.
Han har börjat prata så mycket nu, varje dag kommer det nya ord. Igår var det majs. Sen gick han och sa det hela kvällen, haha. Men det ord som används flitigast av honom är "bebis". Och "NÄ!" Det säger han till allt. Måste få honom att börja säga Ja istället =)

Idag ska vi till sjukhuset med flickorna. Först är det barnkliniken med Isabelle som gäller, måste få nån salöva till hennes hals. Sen direkt efteråt har Linnéa tid för det där hörseltestet. Dom kunde inte göra det på BB, hon hade så mycket fostervatten kvar i öronen.

Nehe, nu ska jag läsa klart tidningen och ta en kopp kaffe innan William slår upp sina fina blå.

Ha en fin dag!

Till mig!

Äntligen prioriterar jag mig själv lite. Dessa plagg har jag klickat hem =) Det var år och dar sen jag beställde något till mig själv, så det var banne mig på tiden =)


Tvätt... igen

Godmorgon.

Tvättstugan idag igen! Phu!

Inatt har Isabelle och Linnéa sovit jättebra =) Så nu är man utvilad. William snarkar så gott i sitt rum.

Igår blev vi av med soffan i hans rum, skönt det. Så nu inväntas pengar så vi kan köpa det där bordet! Just nu ser det så himla tomt ut där inne, haha. Tur han har så mycket leksaker att fylla ut med =)

Imorrn ska vi ringa barnkliniken. BVC tanten tar ju inget på allvar, åh vad jag vill byta tillbaka till vår gamla. Men vet inte om man får det? Ska ringa och kolla iaf. Det blir ju en bit att åka, men hellre det och att man känner sig lugn och nöjd.

Nej, har inte så mycket att uppdatera med, ni som känner oss vet ju allt som händer i vårt liv just nu =) Ni andra får skylla er själva, haha.. Nej då, ni får väl vänta tills jag har mer skrivlust!

Grillkväll

Jaha, idag ska vi nog ta tag i och börja rensa ur förrådet. Usch, vilken pers, men vore ju skönt att bli av med all skit där nere så vi iaf får in Williams vagn.

Igår var vi en sväng i Kungsör, skulle åkt till Köping oxå och hälsat på Kiara, men klockan blev så mycket. Hem fort och in i affären och handlaed korv med bröd. Vi var bjudna på grillning hos grannarna. Det var trevligt, synd att det blir så himla kallt på kvällarna.

Idag händer nog inte så mycket mer än att fixa förrådet. Skulle ha tvättat, men tar det imorgon istället. Ikväll blir det mys med familjen.

Hoppas ni får en fin dag!


William käkar sand, det var inte populärt haha.
Han gick och spotta i en halvtimme efteråt =)

Besök

Idag vaknade vi inte förrän 7.30 allihopa, skönt =) Gud vad man sänker sömnkraven när man är småbarnsförälder haha. Att få sova 5 timmar i sträck är en dröm.

Igår kväll fick vi besök av Sandra, hon ville träffa barnen lite =) Så fick Isabelle och Linnéa jättefina bäddset, tack gumman =)

Idag ska vi antagligen åka med vår trasiga tvättmaskin till tippen. Sen ska jag ju klippa mig. Under tiden ska mamma ta en sväng om på stan med William. Sen senare ska flickorna få vara hos mormor och morfar.

Nehe, nu ska jag springa bort till tvätten och kolla om det finns tid idag istället för imorgon, flickorna har spytt ner alla sina pyjamaser, suck..



Isabelle till vänster, Linnéa till höger

Förändring!

Godmorgon!

Föräldramötet igår gick bra. Vi gick båda två, mamma och pappa ville komma förbi och passa barnen så länge. =) Dom tyckte det hade gått lång tid sen sist hehe, fast dom såg allihopa i måndags.

Vet ni vad jag har gjort? Bokat tid för klippning imorgon. Kändes som det var dax, såg att jag inte klippt mig sen i september!! Och jag ska vara frisör, dax att börja ta hand om mitt eget hår då =)
Det blir en förändring, måste av med minst 15-20 cm, tycker inte om så långt hår. Det passade när man var liten =) Går ju inte att göra några vettiga frisyrer när man har så tjockt hår som mig.

Vad händer idag då?
Inte så mycket tror jag. Ska bege mig ner till förrådet på jakt efter gamla ridbyxor. Sandra efterlyste några =)
Så ska jag ringa min chef oxå, se hur det blir nu här i vår. Känner för att börja jobba lite smått. Dels för att få bättre ekonomi, plus att vi spar in föräldradagar. Dom går ju åt fort nu när vi båda går hemma tyvärr.

Önskar er alla en fin dag!

Hur gör folk?

Haha, när jag skrev rubriken kom jag precis och tänka på "Hur gör djur?". Såg det när jag var liten, minns knappt vad det handlade om men minns namnet så väl!

I alla fall, angående rubriken, det är några som flyttat in på vår gata nyss. Dom har proppat hela jädra grovsoprummet fullt. Det gick ine ens att öppna dörren utan att det ramlade ut saker. Uppe på det så har dom massa skräp i sin pick up på gatan, bl.a. en stor soffa, dom väntar nog bara på att grovsoprummet ska tömmas så dom får in mer skit. Gör man så? Tar med allt skräp man äger till ett nytt ställe och kastar där. Så jobbigt är det ju inte att svänga förbi tippen! Jag vet inte, jag tycker inte man gör så i alla fall.. Lite vett och etikett måste man väl ha.

Nu kommer snart min lilla prins hem från dagis, usch vad man saknar honom om dagarna! Men han trivs verkligen kanon där uppe. Imorse hade alla barn kommit springandes och skulle krama honom och hjälpa honom av med kläderna hihi. Han är populär vår pojke =)

Nej, nu ska jag ta och lägga in rentvätten, sen städa av lite i köket.
Ha en fin eftermiddag!

Tvättdag och Möte

Godmorgon!

Idag har vi tvättstugan igen. Måste hitta nån ny tvättmaskin, detta funkar inte. Kan ju inte boka tvättstugan varje dag, vilket vi egentligen måste.

Mamma frågade i förrgår om hon och pappa fick ta med William på semester ett par dagar i sommar. Dom skulle åka ner till mammas kusin (och mina sysslingar) i Småland och sen gå på High Chaparrall. Så vi får se hur det blir med det =) Jag, Pontus och William ska ju ta en helg senare i sommar och åka till Kolmården! Då ska flickorna vara hos mamma och pappa. Ja, vi har en del planer för sommaren =)

Ikväll är det föräldramöte på dagis! Angående ändringarna. Så ska vi lämna in lappen om hur William ska vara ledig i sommar oxå. Träffade på Malin (en av fröknarna) igår i affären, och hon gav lite tips. Det var tur det så vi kunde tänka om lite =)

Nu blir det lite bus med William, mys med Isabelle och Linnéa och sen frukost!



MSN

En sak förstår jag inte. Jämnt när jag loggar in på MSN så har 98% av alla kontakter statusen Upptagen eller Inte vid datorn. JÄMNT! Varför är man då inne på MSN? Haha.. Om man inte kan prata med någon, är det ju ganska onödigt att ens vara inne, tycker jag. Okej om man ändrar till t.ex. Inte vid datorn om man går och äter eller nått, om man ska fortsätta prata sen. Men när man jämnt är Inte vid datorn eller Upptagen, då kan man börja undra. MSN är ju ett chattverktyg, meningen att man ska prata med folk där hehe.

Inatt har vart en bra natt, Isabelle sov HELA natten, 8 timmar. Linnéa vaknade bara en gång, runt 4. Dom är så duktiga våra flickor =)

Igår gjorde vi inte så mycket, var ute mest hela dagen. Skönt när det var lite svalare. Så åkte jag och William till mamma oxå och tog en promenad upp till affären med henne. William körde sin egen lilla minivagn, oj vad han tyckte det var kul. Sen att han körde in i var och varannan hylla, det är en annan historia =)

Nu ska vi sätta fart och städa lite här, William är på dagis och busar med barnen.
 
Ha en fin dag!


Älskar den här bilden =)

Jag är tävlingssugen!


Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
ett valfritt plagg värde upp till 300 kr från Gangstar!
 Var med och tävla HÄR du med!

Ännu en tävling =)


Jag tävlar om ett presentkort värt 250:- att shoppa för i Gangstars webshop
hos Nikita
Tävla HÄR du med!

Jag tävlar mera!


Jag tävlar om ett presentkort värt 200:- hos Lekvira i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med.

Blöjor

Godmorgon!

Idag är det lite svalare ute, blir nog lite regn. Men det behövs ju nu när det vart supervarmt flera dagar. Så det kan bli grönt och fint =)

Kalaset igår var trevligt! Bror fick mycket fina presenter, jag vill också fylla år och få presenter haha. Men snart så!
William följde med till mamma och pappa efter kalaset, han skulle ju sova där. Så fick jag en glad överraskning när jag kom hem, älskling hade städat hela lägenheten =)
Kvällen blev lugn, jag stog och strök upp all tvätt, phu. Finns ju inget tråkigare. Catta och Thomas kom förbi en sväng oxå.

Satt och räkna igår, det går åt sjukt mycket blöjor här hemma nu haha. Upp mot 600 stycken i månaden! Det är 7200 blöjor per år! Tur man får massa rabatter hehe. Dom dimper ner i brevlådan var och varannan dag.

Idag ska vi inte göra så mycket, skönt det. Ska städa Williams rum här nu innan han ska hämtas, det ser ut som ett bombnedslag där inne som vanligt haha. Leksaker överallt, men det är så det ska vara =)

Nehe, känns som jag inte har något vettigt att skriva. Ska joina älskling i soffa ett tag.
Men bjuder på lite bilder på flickorna! Dom börjar bli stora nu =)


  


Kalas

Oj, vad jag vart hurtig, ända sen klockan 7 imorse! Vår tvättmaskin pajade i veckan så jkag har sprungit fram och tillbaka som en idiot till tvättstugan. Bra motion haha.Men nu är all tvätt tvättad, hela 8 maskiner blev det. Men ska ner en gång till och hämta upp det sista som hänger på torkning.

Snart ska vi på kalas oxå, min bror fyllde i torsdags, men han firar idag. Men det blir bara jag och William som åker. Skulle tydligen bli maaassa folk, inte så bra för tjejerna kansk eftersom det kommer en hel del barn. Vet inte om dom är sjuka eller så. Vill ju inte utsätta dom i onödan. Men vi ska dit alla 5 på tisdag istället, så han får stå ut med att vänta på vår present hehe.

Nehe, springa ner i tvätten som sagt, sen ska jag skicka iväg gubben till affären för att köpa mjölk =)

Vi har en gris i huset

Nu äntligen sover William för natten och flickorna ligger med sina kvällsflaskor. William fick vara uppe lite längre idag, vilket resulterade i att han var övertrött som sjutton när vi skulle byta om.

Angående William så är han en riktig gris, haha. Det ska kladdas med allt, mat, dricka och frukt. På bordet, golvet och på sig själv. Men vad är det man säger - ett skitigt barn är ett glatt barn =)

Det hade gått bra för flickorna hos mamma och pappa idag, dom hade vart så snälla =). Under tiden var jag, Pontus och William först i Vilsta för att titta på totto hästarna. Det visade sig att det var hopptävlingar, William tyckte det var jättekul och ville också rida. Haha, sötnosen. Sen åkte vi bort till lekparken så han fick gunga och så, sen bar det av för att hämta dom små.

När vi kom hem var det bara sätta igång med vår påskmat, blev riktigt lyckat!

Nu ska jag och hjärtat kolla på nån film, hörs imorrn!

Glad påsk

Idag är det påskatfon, så här ska ätas god mat ikväll =)
Egentligen tycker jag det är ganska fånigt det där, julmat, påskmat, midsommarmat. Det är ju för sjutton samma mat!! Som man kan äta precis när som helst. Vad är det som gör lite korv, köttbullar, ägg jansson och sill så speciellt att man ska äta det på julen, påsken och midsommar?? Det är ju ingen lyxmat precis. Haha.

Vädret är lika underbart idag! Så jag, Pontus och William ska hitta på nått skoj, vad vet jag inte än. Isabelle och Linnéa ska vara hos sin mormor och morfar ett par timmar idag för första gången (dom har ju vart där förut, men inte utan oss). Det kommer gå kanon, dom har ju passat dom korta stunder här hemma. Blir nog skönt för William att få ALL mammas och pappas uppmärksamhet ett tag. Skulle velat åkt till Leklandet, men tror knappast det är öppet idag?

Resten av påsken då? Imorgon är det kalas hos min kära bror, träffa hela tjocka släkten. Sen ska William sova hos sin mormor och morfar, dom ska påskpyssla lite och så =) På måndag ska vi få påsklunch hos mamma och pappa när vi hämtar William.
Det blir en trevlig påsk helt enkelt med folk man tycker om =)

Nej, nu ska jag sätta mig hos min älskade i soffan och bara koppla av lite!

En fartfylld dag

Idag har vi hållt igång!
Imorse efter frukost och så gick vi ut på promenad, underbart väder!
Efter lite lunch åkte vi upp till Pontus mormor på fika. Oj, så hon hade saknat William! Vi har inte vart där på jättelänge nu, har haft så mycket hemma. Synd att flickorna sov hela besöket, men det kommer ju fler gånger!
Efter det fick vi åka hem fort och hämta en tunnare jacka åt William, för det blev plötsligt värsta sommarvärmen. Sen till Coopen för att handla hem lite påskmat till imorrn. Så fick mamma, bror och Catta hälsa på barnen. Dom hade inte liite godis att plocka hehe. Jag ville oxå jobba i påsk (mycket bra pengar), men måste vänta tills jag vart på återbesöket hos barnmorskan.
När vi kom hem sen blev vi kvar ute nån timme så William fick leka i sandlådan.
Och nu har vi ätit middag oxå.
Phu! Kommer ju somna som en stock ikväll =)






Försäkringskassan kan ta sig i arslet

Ja precis. Det är inte första gången dom lovar ett datum man ska ha pengarna på kontot, sen blir det inte så. Vad är problemet? Om dom inte kan hålla vad dom lovar kan dom lika gärna hålla käften. Men man är ju inte förvånad, det är ju försäkringskassan vi pratar om... Idioter!

Godmorgon förresten.
Nu är alla barnen vakna och det är full rulle här, som vanligt =) Skönt det, då vet man att man lever haha.
Strålande sol idag igen, så nått ska vi väl ta och hitta på utomhus.
Vi skulle ha fixat till balkongen idag, men eftersom försäkringskassan dummar sig får vi vänta till på tisdag, suck. Jag som ville ha fint där ute så vi kunde sitta där ute, jaja.

Nu ska vi äta frukost, jag, Pontus och William.

Glad påsk!



Hipp hipp hurra!

Grattis kära bror på din 21-års dag!! Hoppas du får en underbar dag, så ses vi på söndag =)

Godmorgon!
Har inte skrivit så mycket på ett par dagar, har inte haft så mycket att skriva om.
Livet flyter på, man gör ju typ bara samma saker nu, haha. Går hemma och tar hand om barnen.

Igår var jag och mamma på Växtriket och köpte blommor iaf! Så när William gått till dagis ska jag plantera dom på trappen, eller ja inte på trappen, utan i lådan och krukorna, haha. Sen idag eller imorrn ska det inhandlas blommor till balkongen oxå.

Får skriva mer sen, William ropar på min uppmärksamhet.
Ha en fin dag!


Linnéa och William

BVC besök

Nyss hemkomna efter kontroll på BVC. Isabelle väger nu 4kg och är 51cm, Linnéa väger 3,88kg och är 50cm. Dom växer så det knakar! Imorgon blir dom 1 1/2 månad, inte klokt vad tiden går fort!

Trasig

Attans, igår pajade tvättmaskinen ihop för gott tror jag. Fick åka iväg till mamma med tvätt igår kväll, haha.. Tur hon är snäll och ställer upp och hjälper i svåra tider =) Nej, nu blir det att leta ny maskin. Någon som har en bättre begagnad? n ny har man ju inte råd med.

Just ja, igår fick vi besked om sofforna! Dom ska hämtas nu i veckan, eller nästa. Härligt värre =)

Idag ska vi passa på att vara ute i detta härliga väder. Man vet ju aldrig när det vänder... Kanske åker vi iväg till någon lekpark eller nått!
Så ska vi röja upp lite på balkongen oxå, för på onsdag ska jag och mamma åka och inhandla blommor till balkongen och trappen =) Så man får lite vårfräscht ute oxå. Skulle vilja ha någon stor lykta till trappen oxå, får se vad vi hittar.

Nehe, nu ska jag gå och mysa med min underbara familj.

Kväll igen

Den här dagen har gått grymt fort.
Småstädade lite på förmiddagen, sen strax efter lunch kom mamma och pappa på fika. Lika trevligt som vanligt =)
Efter det somnade William som en stock, och inte långt efter det somnade flickorna oxå. Vilket resulterade i att jag och Pontus också la oss ner och vilade. Så vi allihopa vaknade inte förrän strax efter 17 haha... Inte bra, eftersom William sov i nästan 4 timmar! Tror knappast han kommer vilja gå och sova om en halvtimme =)

Nu ska jag ta sista tvätten, sen är det dax för Williams bad. Sen väntar en mysig kväll i soffan, som vanligt nu för tiden.

En härlig utedag

Godmorgon!

Igår tog vi vårt pick och pack och åkte till Skjulsta. Var riktig vårvärme ute, dom sa att det skulle vara upp mot 18 grader och det var det nog! Hur skönt som helst. Pontus fiskade lite och jag och William knallade runt på stranden. Isabelle och Linnéa sov så gott i vagnen hela tiden.

Sen när vi kom hem blev det grillpremiär för i år! Det blev fläskfilé, kroketter och örtsås. Jättegott, dock verkade jag inte klara av det då jag efter nån timme mådde jätte illa och det slutade med ett mindre trevligt besök på toaletten. Sen mådde jag illa hela kvällen så fort jag kände lukten av marinaden.. Graviditeten har nog satt sina spår.. I början, som var förra sommaren, klarade jag inte av att äta marinerat kött, det var pest och pina. Undrar om jag alltid kommer känna så nu? Tråkigt, för vad är grillat utan marinad?

Idag ska jag ta tag i vår gigantiskt stora tvätthög. Men vi måste köpa ny tvättmaskin, mindre kul. Nu måste vi sparka allt vi har för att få igång den, haha.. Och med den metoden antar jag att den inte blir så långlivad.

Här kommer lite bilder från Skjulsta






Älskade barn








Så det kan låta

Jag blir så stolt över Isabelle, hon sover drygt 7 timmar i sträck varje natt nu. Linnéa är ju oxå duktig, även fast hon vaknar en extra gång emellan. Men det börjar synas på henne hehe. Tror banne mig hon gått om sin syster viktmässigt nu. Det visar sig i veckan när vi ska till BVC.

Igår hade vi en myskväll framför tvn. Kollade bl.a. på Så ska det låta. Var inte imponerad av Shirley, hennes röst har blivit betydligt sämre. Så det kan låta ;)..

ka passa på att damma av lägenheten nu innan vi ska hämta hem prinsen. Han hade vart trött igår, somnade redan kvart över 7. Det tar på krafterna att vara hos mormor och morfar haha.




Jag tävlar vidare




"Jag tävlar om ett presentkort á 250 kronor hos Liten Correlin
i Therese Blogg
Tävla HÄR du med"


Fredag

Godmorgon!

Inatt var en bra natt igen! Isabelle och Linnéa börjar sova längre och längre =) Men Linnéa har sin tid där runt 00.30 då hon vill äta. Annars har hon vaknat en gång till efter det, men inatt sov hon ända till 5.30. Isabelle sov mellan 22-5, inte illa =)

Igår åkte vi till min mormor och morfar alla 5. Blev fika och prat sen passade Pontus på att tvätta bilen där oxå. Billigt och bra, man slipper betala massa pengar i en biltvätt =)

Ikväll ska William sova hos sin mormor och morfar, mamma ringde och frågade om han fick det hehe. Så ända sen vi berättade det för William har han gått runt och tjatat "mommo", mommo, mommo". Haha, han är för go =)
Så ikväll ska jag och Pontus ha en liten myskväll, om flickorna tillåter =P. Vi tänkte ta och grilla för första gången i år. Vilket betyder att vi måste röja lite på balkongen, så vi kan skjuta fram grillen.

Hörs sen!

Vårfräscht

Detta blev kläderna vi klickade hem igår. Mest till William som sagt, till Isabelle och Linnéa hittade vi bara 2 par var pyjamaser. Men dom får ju så det räcker och blir över annars så =)






Möte

Godmoron!
Idag försov vi oss lite, alla 5 vaknade strax efter 7.30. Inte illa =)
Så nu blir det lite stressigt innan William ska till dagis, men det får man ta! Så himla skönt att sova lite extra.

På förmiddan ska vi på möte, sen får vi se vad dagen har att erbjuda!
Se om mamma och pappa kommer över på en fika ikväll, dom vile träffa sina söta barnbarn =) Mamma är rolig hon, när hon inte sett dem på 2 dagar får hon abstinens. Det är kärlek det =)

Just ja, beställde lite kläder igår till barnen, eller det blev mest till William. Finns så otroligt dåligt med kläder till flickorna på nätet. Mamma skulle köpa lite till deras påskägg, så då fick jag äran att bestämma vad =P Så la vi på två vårjackor till William med, han kan ju inte gå runt med tjocka jackor nu när det är vååååååår =)
Tråkigt var ju bara att kläderna inte kommer förrän slutet av v. 16, men vi får stå ut!

Nehe ni, nu ska jag och William äta lite frukost innan det är dagisdax!


Deklaration

Hoho, våra deklarationer kom igår, snacka om att vi blev glada när vi såg hur mycket vi kommer få tillbaka! =) Då blir det till att skämma bort barnen lite ;)

Linnéa har blivit snorig, stackarn. Säkert William som dragit hem något från dagis, det är ju såna tider nu tyvärr..

Idag tänkte jag göra lite nytta här hemma, byta gardiner i köket, putsa fönstrena i v-rummet och lite sånt. Några maskiner tvätt blir det oxå som vanligt haha.. Blir så när man har två små kräkbarn.
Så ska vi ta och hinna med en promenad oxå, det är underbart väder ute! Solen lyser redan.


RSS 2.0