2 dagar kvar..

.. tills vi får nycklarna nu =) Lite pirrigt är det. Och vi kommer få in ett badkar oxå, skönt det. När jag var där och tittade så var det dusch i både stora och lilla badrummet, pratade med depå hyresenheten och frågade om vi inte kunde få in ett badkar i stora badrummet eftersom vi har småbarn, och att det kändes lite onödigt med två duschar =) Och visst kunde dom ordna det, tack och lov. William älskar ju att bada. =)

Snart ska vi klä på flickorna och knalla upp och hämta Wille på dagis. Vi tar med lite mellis till honom så ska vi spendera eftermiddagen i lekparken. Sen ska han sova hos sin mormor och morfar.

Nehe, dags att bege sig!


Linnéa kryper

I torsdas (24:e) började Linnéa krypa/åla sig fram, så sött. Men humör har hon, hon blir förbannad när hon inte kommer fram tillräckligt fort haha..
Isabelle är nog på g hon också, men hon har ju lite rundare lår så det tar väl lite längre tid hehe.

Vad har hänt i helgen då?

I fredas var Sara, Macke och Ralle här på middag, kollade på Idol sen och så. Sen åkte grabbarna ner och tog några öl, blev nog lite för mycket för alla haha. Ralle hade spytt ner Sara och Mackes matta när de kom hem. Inte lätt alltid.

Igår var det ganska lungt. Jag jobbade först, sen bara var vi. Gick ut med barnen, först promenad sen gick vi till dagis så Wille fick leka lite.
Sen blevdet mys framför tvn, jag somnade redan 21.15, haha.. Då är man trött.

Idag har vi vart på Ikea och kikat lite, behövde lite nya stekpannor och kastruller. Så köpte vi lite fler flyttkartonger oxå. Tiden går fort, på torsdag får vi nycklarna. Hoppas flytten går smidigt och så, allting tar ju lite längre tid när man har barn. Men det går nog vägen =)

Imorrn är det jobb igen på schemat, skönt att det finns lite att göra. Var orolig att det bara skulle bli mina lördagar, men har blivit ganska myket mer den här månaden.

Annars har det vart lite upp och ner den här helgen känslomässigt, både jag och Pontus är väldigt besvikna/förvånade eller vad man nu ska kalla det. Men ändå skönt att verkligen veta nu att barnen inte verkar betyda ett skvatt för vissa personer i "släkten".. Men det är ju bara gilla läget att våra barn inte kommer ha den där "perfekta familjen" med BÅDE mormor&morfar / farmor&farfar vid sin sida som bryr sig och ställer upp.. Men dom får ju så otroligt mycket kärlek ändå, så det räcker och blir över.  

Nehe, nu ska jag packa lite mer, medan Pontus och William är iväg hos Dennis och busar med Cassandra och Tindra.


7 månader

Idag blir Isabelle och Linnéa 7 månader, grattis flickor =)


BVC besöket

Det gick bara bra, Linnéa vägen nu 6800g och är 63cm, Isabelle väger 7400g och är 64,5cm.

Ska strax ta tag och städa lite, men först ska jag kika efter lite tapeter =)

BVC besöket

Det gick bara bra, Linnéa vägen nu 6800g och är 63cm, Isabelle väger 7400g och är 64,5cm.

Ska strax ta tag och städa lite, men först ska jag kika efter lite tapeter =)

Äppel Päppel mössorna!

Behöver inte säga mer än att jag är Mer än nöjd =)

  

William


  
Isabelle


  
Linnéa


En typisk höstdag

Burr, svinkallt ute, det är mulet och det blåser. Fy fan!

Nu är William buse på dagis, han fick komma lite senare för han ville ha lite sovmorgon ;) Inte undra på det, det var en liten jobbig kväll för honom igår, tungt att andas igen. Men igår hjälpte medicinen hur bra som helst, vi hann använda den innan det blev för jobbigt. Skulle haft honom hemma idag, men han var pigg som en mört när han vaknade och tjatade om att gå till dagis. Vad ska man göra? hehe.. Om inte annat får vi ju hämta honom tidigare, det är ju inte så långt ;)

Så nu ska jag packa några kartonger innan flickorna vaknar tänkte jag.
Pontus är och fortsätter med bilen, måtte den bli klar idag, tycker synd om grabbarna som sliter så med det där åbäket.

Just ja, handlade första julklappen i helgen,haha. Inte illa. En jättefin pyjamas till William. Men ska byta den, för när jag kom hem såg jag att det blivit ett jättefult hål efter larmet, suck.
På tal om julklappar, snart är det fan jul. Det går fort. Vi funderar på att bjuda över släkten till oss, istället för attåka runt först till mormor och morfar och sen till farfar. Roligare om alla är på samma ställe ju =) Men tror inte Pontus mormor orkar åka, så henne får vi ju titta up till på dagen som vi brukar. Men vi får se. Då ska man ju stå och laga massa mat och grejer, mindre kul haha.

Nehe, nu ska jag sluta svamla oh sätta fart här.
Ha en fin dag!

Hej skuggan

Hej!

Idag behagade William vakna tidigt! Fast, det var faktiskt Isabelle som väckte honom.

Måste berätta vad som hände igår kväll, haha.
Jag stog och blandade Williams välling, han stog bredvid mig i köket. Plötsligt hör jag "nej, nej, neeej, bort!" det lät som det inte var långt till gråten. Frågade William vad det var, och han pekade på sin skugga, hehe. Berättade för honom att det inte var nån fara, att skuggan var snäll och att mamma oxå har en skugga. Då tyckte han det var skitkul och sprang runt och "busade" med skuggan och ropade "Hej skuggan!". Sen tog tröttheten över och han blev återigen rädd för skuggan. Lilla hjärtat, allting var så himla komiskt.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, tänkte försöka rensa ut lite i garderoberna. Kasta gamla gardiner och så, sånt som man aldrig nånsin använder. Varför ska man flytta runt på sånt?
Så hopasvi att hjärtat blir klar med bilen, eftersom det nog är sista dagen idag att använda verkstan. Det hade inte gått så bra igår kväll, en mutter som inte ville lossna, stackarna.

Ne, testar och ser om det går att lägga upp bilder idag, det har strulat som sjutton när jag ska göra det.




Söndag kväll

Skrev ett låååångt inlägg igår men det försvann när jag skulle publicera det, morr!

Vi mår bara bra iaf, barnen växer och står i. Isabelle har örat hasa/åla bakåt och Linnéa kryper nog för fulla muggar snart. Hon trycker in benen under magen och försöker ta sig framåt, gullungen.
William ska strax bada, det är fotografering på dagis imorgon =)

Annars är det packning som gäller här, dagarna går så fort och snart är det dax för flytt!

Just ja, idag var vi uppe hos Pontus mormor, hon fyller år idag! Det vart gott fika och trevligt prat.

Denna vecka ser jag fram emot ett paket som ska dimpa ner i postlådan, dessa underbara mössor väntar jag på!


Det är Lina som sytt dom, och dom är underbart fina! =)

Nehe, nu hör jag en mindre glad Linnéa ligga och ropa på sin mamma.
Ha en fin kväll!

Idol

Go kväll!

Sitter och tittar lite på Idol.
Hjärtat är och försöker få ordning på saaben, vilket är på tiden =)

Nu kan jag ju ta och avslöja vad som hänt, vi har fått en ny lägenhet! På markplan med världens mysigaste uteplats. Dock inte här i området, men inte långt ifrån. I stadsdelen där jag bott 17 år av mitt liv, vilket känns kanon. Det enda tråkiga är att William kommer få byta dagis, men det känns skönt att det blir nu (eller nja, efter sommaren blir det), och inte när han är 5 och går sista året på dagis. Nu hinner han skaffa nya kompisar som göljer med till skolan sen.
Så, det är fullt upp här med packning då vi får tillgång till lägenheten redan 1 oktober.

Nehe, nu ska jag koncentrera mig på idol!

Kram

Ännu en tävling hos Tant!

"Jag vill vinna ett hemligt paket från Gangstar ~ för världens coolaste kids till ett värde av 300kr hos Tant Ulrika"

Tävlingen avslutas den 27 september kl 20.00


Vi tävlar om ett par barnskor!

"Jag vill vinna 1 presentkort + fraktfritt från Barnskoshopen hos Tant Ulrika"

Tävligen avslutas den 18 september kl 20.00


Vi tävlar om Namnnappar!



"Jag är med och tävlar hos Creyla om 3 paket namnnappar från Namnnappen.se.
 Var med och tävla HÄR du också!"

Tävlingen avslutas den 29 september kl 21.00.


Vi tävlar om lite underbar inredning!

 


Vi är med och tävlar om underbara vinster.
Tävla HÄR du med !

Tävlingen avslutas den 20 september kl 18.00.


2,9 grader

godmorgon!

Burr, 2,9 grader visade termometern när jag klev upp vid halv 7! Lite ångest får man, värmen kunde gärna fått stanna ett litet tag till.

Finns inte så mycket tid för bloggandet längre, det är mycket som händer hos oss nu =) Mer om det i ett senare inlägg, alla barn är vakna så det är full rulle här.
Men jag ska bli bättre, så fort allt lugnat ner sig.

Vi och barnen mår super i alla fall. Linnéa har börjat hasa/åla sig bakåt, haha, så söt. Dom sitter stadigt båda två, och växer bra enligt deras egna kurvor.
Williams trots tror jag har lättat lite, han harvart underbar ett par dagar nu, inte alls sånt himla humör han haft ett bra tag nu. Han har faktiskt lyssnat när man säger nej första gången =)

Så har dom bytit dagar på dagis oxå för alla 15-timmars, nytt från den här veckan. Så William blev lite chockad igår när vi skulle gå till dagis på en fd "inte dagsis-dag" haha.

Nehe nu svamlar jag bara. Ska ta och byta om på kottarna, och örja förbereda frukosten!

Ha det fint!

Vi tävlar hos Therese!


"Jag tävlar om ett presnetkort från Liten Correlin i Therese blogg.
Var med här du också"

Tävlingen avslutas 25 september kl 20.00.


Pantknappen

Vilken knapp trycker du på när du pantat klart? Tar du pengarna själv, eller trycker du på biståndsknappen?
Med handen på hjärtar tar jag oftast pengarna själv, har tryckt på bisåndsknappen några gånger bara. Dåligt? Ja, kanske. Vad tycker du?

Sitter här och väntar på att barnen och Pontus ska vakna. Även fast det är väldigt skönt den här stunden på morgonen då man är helt själv, är det nästan ändå lite för tyst haha.

Idag har vi inga planer alls, lite trist ändå. Skulle vilja åka till Parken Zoo eller nått, men vet inte om vädret tillåter det. Vi får se hur dagen utvecklar sig helt enkelt =)

Ne, känns inte som jag har så mycket vettigt att skriva, bjuder på lite bilder på barnen istället!

   
   

   

   


BVC-besöket

Godmorgon!
Sitter och äter lite frukost med hjärtat, han ska snart åka och fortsätta hjälpa morfar med taket.
Isabelle ligger och tjoar i babygymmet och Linnéa sover så gott. William sover hos mormor och morfar.

BVC-besöket i onsdags gick bara bra. Doktorn kände och klämde lite på dom, lyssna på hjärtat och så. Sen var det dax för vägning och mätning. Linnéa vägde 6,5kg och var 62,5cm lång. Isabelle vägde 7kg och var 62cm lång.

Nu medan Pontus är hos morfar ska jag passa på att fixa iordning lite i vardagsrummet. Måste försöka hitta en ny plats åt bokhyllan, så barnen har större golvyta. Kan ju behövas när flickorna snart börjar krypa runt, och William som far runt som ett yrväder =)

Nehe, nu ska jag säga hejdå till hjärtat.
Ha en fin dag!

Många tänder

Gokväll!

Jag och hjärtat har goat ner oss i soffan och titar på nån film på 6:an. Rolig är den iaf =)
Barnen sover som stockar. Tidigare idag var vi hos mormor och morfar, Pontus hjälpte morfar och morbror att riva taket, dom ska lägga nytt tegel imorgon. Under tiden var jag och mormor inne med barnen, Engla var där oxå.

Har blivit dålig på att uppdatera bloggen, men det är mycket nu. Dagarna tar slut så fort!

William fick sin 17:e tand den 27:e. Och Linnéa har fått två stycken! Den första dök upp i lördags (29:e) och den andra idag. (Ang. datum och så, så är det för min skull jag skriver det, så jag kommer ihåg, för jag är säker på att det inte är speciellt intressant för er hehe)

Imorrn ska vi till BVC med flickorna, 6månaders kontrollen, hoppas det går bra!

Nehe, nu kallar sängen! Godnatt 

 


RSS 2.0