Härliga vår

Idag har vi haft underbart väder, jättevarmt. Klockan 19 ikväll var det 9 grader. Jippi, nu är det äntligen vår!

Det blev inte mycket städa av idag. När William blivit lämnad på dagis åkte Pontus till farfar och servade bilen. Jag och flickorna hade en riktig mysförmiddag. Dom fick även bada senare, det gillar dom båda två!

Nu har vi tittat på NCIS, love it! William sover och Isabelle och Linnéa äter sitt kvällsmål. Så fort dom är klara blir det kudden direkt, är trött som en gnu. Om jag inte kan gå och lägga mig redan nu. Pontus skulle se nån film, då kanske han kan ta tjejerna =)

På torsdag ska vi ner och skriva på faderskapspappret. Fattar inté, efter William var född och vi fixade papprena ang. honom, så sa vi att nästa gång ska vi göra det innan barnet (barnen i vårat fall) kommer. Gjorde vi det? Haha nej. Jaja, då får flickorna åka lite bil som dom älskar!

Ska kika lite på Tradera nu.
Hoppas ni får en trevlig kväll!

493 miljoner

Det är inte lite pengar det! Så mycket får Johnny Depp om han gör en fjärde Pirates-film. Jag som redan trodde det var bestämt att det skulle komma en fjärde. Har ju väntat som sjutton! Jaja, det är bara hoppas han godtar erbjudandet. Men vem skulle inte göra det? 493 miljoner lixom...Jag kan ställa upp =)

Idag känner jag mig ganska utvilad faktiskt, flickorna har bara vaknat en gång var i natt. Isabelle sov dessutom 6,5 timme i sträck. Keep up the good work girls =) Så fick vi besök av William inatt oxå, han ville ligga och snusa sin mamma i nacken =) Mys.

Tänkte faktiskt ta och ringa upp till frisörskolan idag, kolla om dom har tid för klipp och färg. Och hoppas på att få träffa min gamla lärare, Maj. Saknar henne, hon är precis som min mormor =)

Det är många som undrar om jag inte ska satsa igen på frisöryrket, men jag vet inte.. Har ju gesällprovet kvar för att få bli godkänd frisör.. Plus att jag inte känner mig så manad att stå 9-18 varje dag på en salong och aldrig träffa mina barn. Förvisso kan man ju gå ner i tid, men då är det ju svårt att få ihop en kundkrets som man klarar sig på.. Ja, jag vet inte.

Nehe nu ska jag busa lite med William innan det är dax för honom att gå till dagis!


Någon som känner sig manad?

Idag måste hela lägenheten storstädas. Och jag är just nu inne i en såjävlalesspåattstädaperiod. Någon som har lust att städa? hehe.. Skulle inte tro det va. Det är bara till att bita ihop och se glad ut.

Linnéa har blivit ett matvrak på nätterna, ska ha mat ca varannan timme. Får hoppas det är en övergående period, orkar inte i längden haha.. Isabelle äter oxå lite oftare nu på nätterna, ca var 3-4 timme. Kanske är dom inne i någon tillväxtperiod. Det märker vi om en vecka på BVC. Vi behöver inte gå dit varje vecka eftersom dom växer och frodas så bra =)

För William är det mer hörntänder på väg. Händerna är ständigt i munnen och han blir sur för minsta lilla. Det är inte lätt att vara liten!

Nej, nu ska jag ta mig lite frukost. När tvillingarna ätit upp ska vi nog ge oss ut på en promenad hela familjen. Ingen sol ute (än), men skönt med frisk luft!  

Jag tävlar!


Jag tävlar om ett presentkort värt 250:- att shoppa för i Gangstars webshop
hos Nikita
Tävla HÄR du med!

Lite bilder

Lite bilder från dagen.


Isabelle och Linnéa med sina nya fina klänningar deras mormor köpt =)


William och Linnéa


William och Isabelle


William koncentrerar sig på barnprogrammet, haha

Sommartid!

Ni har väl inte glömt ställa om klockan? Jag hade faktiskt´helt glömt bort att det var inatt, pappa påminde mig på kalaset igår. Tur det =)

Igår var en ganska lugn dag, plockade lite och så. Sen var det som sagt kalas. Gammelfarmor fyllde 92. Inte illa pinkat =) Undrar om man själv blir så gammal? Tror inte det..
Vi fick underbara blommor och 500kr av AnnBritt och Lasse, eller det var Isabelle och Linnéa som fick! Så får vi köpa vad dom behöver för dom pengarna. Perfekt, dom skulle ju behöva lite mer byxor. Men det finns ju inte så gott om byxor i strl 50. Jaja, kanske blir en sväng till TunaPark senare. Nånting måste det ju finnas =P

Frukost kallar, ha en underbar dag!


Flickorna, 2 dagar gamla. =)

Den 28:e

2,5 år och en månad idag. Så länge har jag och hjärtat vart tillsammans.. 31 månader. Många många dagar. Och jag är lika lycklig nu som när vi träffades. Faktum är att jag tror jag älskar honom mer nu, när vi har 3 underbara barn ihop. Den lyckan slår ingen..

Igår var vi på Ikea och köpte soffbord. Gud vad länge sen det var vi kom iväg bara vi två! Välbehövligt! Båda kom hem igen med nya krafttag.
William bestämde sig att sova middag 10 minuter innan vi skulle åkt och lämna barnen hos mamma och pappa, så dom kom ut till oss istället. Det hade gått så bra så, men dom undrade hur vi orkade? Hehe.. Ärligt talat så trodde jag det skulle bli mycket jobbigare än vad det är.

Idag har vi inte så stora planer. Jag och William ska snart åka och dumpa av lite tvätt hos mamma. Snäll hon är som ställer upp och hjälper till med tvätten. Vi hinner inte med den här hemma haha.. Barnens tvätt prioriteras vilket resulterar i att vår tvätthög bara växer och växer. Men idag ska den väck =).

Nehe om man skulle ta och kasta i sig lite frukost innan det bär av.

Ha en fin lördag!


Vårt nya vardagsrum





Nu är det bara nya soffor som behövs, någon som har en 3:a och 2:a till salu? =)

Det bankar och det slås

Nu är det full rulle hos dom under oss, som vanligt.. Vet inte om dom strävar efter att få hela huset för dem själva, då dom för varje vecka väsnas mer och mer.. och mer. Det smälls i dörrarna så mycket så våra väggar skakar, musik dunkar och ibland låter det som dom river hela lägenheten. Grannarna bredvid oss är på väg att flytta, undrar varför?
Det är synd, för egentligen trivs jag väldigt bra här. Det känns lixom som "hemma". Men pga av allt liv, så vill jag flytta. Det har hänt flera gånger att William vaknat pga av allt oväsen, och så ska det ju verkligen inte behöva vara. MEN, jag är orolig över att flytta pga barnen. Tvillingarna är ju så pass små, så för dom är det ju ingen fara, men William. Vill inte att han ska hålla på och flytta runt! Jag sa ju när vi flyttade hit, nästa gång vi flyttar ska vara till VÅRT EGNA HUS, och där ska vi bo resten av livet. Men vi lär inte kunna köpa hus förrän om minst ett par år, ska vi sitta här i 2 år och stå ut med detta oväsen?
Ja, jag vet inte.. Jag är kluven.

Sa jag utvilad?

Haha, nu känner jag mig helt förstörd. Kanske sov man för mycket inatt istället, därför man är så trött? Är ju van att inte sova så mycket nu för tiden..

Jaja, väntar på att Pontus och William ska komma hem, dom for iväg till affären. Såg nu att klockan redan är 18?! Det är ju så ljust ute nu, så man tänker inte på att det är så sent, haha.. För bara några veckor sen var det ju kolsvart ute vid den här tiden.

Jaha, imorgon bär det av till IKEA.
Mamma och pappa ska ha barnen. Dom är så söta, mina föräldrar, dom vill träffa sina barnbarn hela tiden och trots det ska man skicka bilder. När jag blir mormor/farmor (Om?) så ska jag bli precis som mamma och pappa. Kunde inte fått bättre mormor och morfar till våra barn. Dom är helt underbara. För dom är deras barnbarn, alla 3, allt. Det är så det ska vara =)

Nehe, nu ska jag plocka lite i köket innan pojkarna kommer hem.

Utvilad

Godmorgon!

Inatt har vart en toppennatt! Båda tjejerna somnade runt 20.45. Linnéa vaknade för mat runt 02, men Isabelle vaknade inte förrän 5.15, hon sov alltså 8 1/2 timme! Inte illa för att vara en månad =) William vaknade till nån gång tidigt imorse oxå oxh ville komma in till oss. Undrar om han läste mina tankar i sömnen? Låg och tänkte igår kväll innan jag somnade att det skulle vara mysigt att ligga och hålla om honom, var ju många nätter sen nu han ville komma in till oss.

Igår var vi ju på BVC med alla barnen. William vaccinerades mot Mässling, påssjuka och röda hund. Var tydligen ett "snällare" vaccin, sa dom. Dom tidigare han fått har dom stuckit in under huden, vilket gjort skitont och förklarat varför han blivit så tokledsen. Det här vaccinet sprutades in i en muskel, så han gnydde bara till lite, sen var det bra. Eventuella biverkningar kommer dessutom inte förrän om en vecka. Hoppas han slipper det.
Sen var det vägning och mätning. Stora pojken vägen nu 12 pannor (12,1kg för att vara exakt), och är 82cm lång. Isabelle väger 3560g och är 50cm lång, och Linnéa väger 3520g och är 47cm lång. Så Linnéa är nu ganska exakt lika stor som William var när han föddes, han var 47cm lång och vägde 3530g.

Nehe, nu ropar Isabelle efter mat!
Hörs sen!


En månad har gått

Idag blir flickorna en månad. =)
För exakt en månad sen, där på morgonen var jag skitnervös. Vi hade ju tid 8.30 uppe på förlossningen för igångsättning. Alla känslor jag hade i kroppen då var så starka, och all smärta under förlossningen. Trodde aldrig jag skulle glömma. Men nu, en månad senare, minns jag knappt någonting av känslorna och smärtan. Det blir ju så, var likadant med William. Man förtränger det onda, man vill väl inte minnas? För i slutändan, när väl bebis (bebisarna i mitt fall) kommer ut, är det det enda man tänker på. Att man är lycklig.

Grattis Isabelle och Linnéa!



Det är kallt

Godmorgon!

Inte kan man säga att det är vår längre.. Termometern står på -7.7 grader, jag fryser ihjäl. Trodde ju verkligen att våren var på ingång!

Idag blir William hemma från dagis, för vi ska till BVCmed alla 3. William ska på sin 18-månaderskontroll, vilket inkluderar vaccination. Stackarn. Eller är det mer synd om mig? Jag hatar ju sprutor.. å ska tvillingarna vägas och mätas efteråt, plud att det nu är dax att börja med AD-droppar till dem. Dom blir ju en månad imorgon! En månad.. Vart tar tiden vägen? Snart är väl alla 3 vuxna och har flyttat hemifrån.

Nätterna börjar bli bättre nu, inatt vaknade flickorna bara en gång, runt 04. Det börjar arta sig =) Men dom är olika på morgonen. Linnéa vill ha mat runt 6.30, morgonpigg? Isabelle däremot är ingen morgonmänniska, hon sover till en 8-8.30 =) Ska vi ha sån tur att de blir som William? Han sov ju hela nätterna från han var 2 månader, vi har vart riktigt bortskämda med honom.

Just ja, vi bestämde oss för tv-bänken =) Så idag ska vi hämta den, och på fredag blir det nytt soffbord. å saknas bara en ny matta oxå. Vill ha en ljus ryamatta, men är det så smidigt då när man har småbarn? Eh, nej. Får se vad det blir!

Nu ska jag ta en titt på Ikeas hemsida innan det är dax för frukost.
Ha en bra dag!

Förnyelse

Undrar om flickorna är inne i någon kraftig tillväxtperiod nu, för idag har de sovit nästan hela dagen. Vi passade på att bade bägga två när de väl var vakna, det tyckte de om! =)
Och för William gick det jättebra på dagis, han hade busat som bara den.

Snart ska Pontus och William åka och titta på en tv-bänk vi såg på blocket. Känns som det är dax för lite förnyelse. Soffbordet måste vi ju byta ut nu, då vårat gått sönder. Så på fredag ska alla tre barnen vara hos deras mormor och morfar, så åker jag och Pontus till Ikea!

Nehe, nu ska jag busa lite med William innan dom ska åka.


Isabelle och Linnéa gymmar lite

Kläder till tvillingar

Sitter och kikar lite på Tradera, men idag hittar jag inget som faller mig i smaken. Så kan det vara ibland!

Satt och funderade på detta angående kläder till tvillingarna igår kväll. Nu när dom är så små har dom ju det mesta likadant, men sen vill vi ju att dom ska ha sin "egen stil". Hur sjutton ska man hålla reda på vems alla kläder är? haha... Hur gör ni andra som har tvillingar? Om det nu är någon tvillingmamma som läser här. Har ni det mesta likadant, eller inte?

Idag när William är på dagis ska jag ta och rengöra badrummet ingående. Skura varenda liten vrå. Tråkigt, men det måste  ju göras ibland.

Nej, nu ska jag sätta mig i soffan med min underbara sambo och våra älskade barn. Hörs sen!


Leklandet

Nu har William åkt med sin kära far till leklandet, han behövde komma hemifrån lite (William). Pontus oxå kanske? haha...
Jag är mitt uppe i att kolla igenom kläderna, för att se vad vi ska behålla.
Ska väl försöka städa av lite oxå innan Isabelle och Linnéa vaknar. Det är sjukt hur lite tid man har åt hemmet nu med tre barn, haha..
Jaja, ska fortsätta här.
Hoppas ni får en fin dag!

Lite bilder från vår promenad här om dagen


Först blev det lite lek i sandlådan


Man vill ju göra likadant som pappa =)


Tjejerna sov så gott hela tiden
Linnéa till vänster, Isabelle till höger

Fotodax

Godmorgon!

Om vi orkar och alla barnen godkänner så ska vi åka och ta kort till tidningen idag! Annars får det bli att vi tar kortet hemma och skickar in. Vi får se! Just nu känner jag mig inte speciellt lockad att åka iväg, Linnéa har vaknat varannan timme i stort sätt hela natten.. Så man är ju lite sliten, haha..

Veckans planer:
Idag: Ev. ta kort. Gå igenom alla kläder vi fick igår och tvätta dem
Tisdag: William dagis, då ska vi passa på att tvätta alla fönster
Onsdag: BVC med alla 3. William ska få spruta (lite sent, men men..)
Torsdag: William dagis, storhandling
Fredag: Mamma och pappa ska passa alla 3 ett par timmar så vi får SOOOOOVA. Åh, vad jag längtar!



Trött

Ja, det är vad jag är. Men än är det ett tag tills man får vila huvet på kudden.

Mamma kom förbi själv förut, pappa skulle titta på fotboll, hehe. Men han var ju här igår så det gjorde ju inget =)
Mamma hade köpt jättefina kläder till barnen, dom kommer bli så fina. Så hade hon ju med dom där kartongerna med kläder vi fick av Cattas vän. Så dom ska vi gå igenom imorrn, se om det är nått att ha!

Nej, nu väntar Beck!

Nej!

Det snöar ute Fan oxå... Vill inte, vill inte, vill inte..

Var en sväng på Tuna park förut, men flydde lika fort då Ugglan var där och sjöng, haha...

Barnen sover och det är så lungt och skönt här. Pratade med mamma nyss, som är så gullig så hon skulle cykla upp till apoteket och se om det var öppet. Måste köpa hem Bifidus, Isabelle är jättetrög i magen, stackarn. Linnéa har klarat sig än så länge.

Nehe, ska passa på att lägga mig en stund jag med.


Det går fortfarande inte att ladda upp bilder, vad är detta????

En lugn dag

Godmorgon!

Idag blir en lugn och skön dag med familjen.
Mamma och pappa skulle komma förbi senare på en fika. Plus att vi ska få 5 STORA kartonger med barnkläder av en som Catta känner. Inte illa!

Hinner inte skriva så mycket nu, ska ta mig lite kaffe och piggna till. Hörs sen!


Nu blir jag förbannad, gick varken att ladda upp bilder igår kväll eller nu. Jävla blogg.se. Alltid är det nått krångel...

Vinterkräksjukan

Jaha, då har William antagligen åkt på vinterkräksjukan, enligt tanten på sjukrådgivningen.
Runt 16.30 var han såå trött så han fick lite välling i soffan och han slocknade direkt. Cirkus 30 min senare vaknade han av att all välling kom upp.. Stackars fina lilla prins.

Mamma och pappa älskar dig gubben. Hoppas du blir bättre snart.

ARG!

Lilla William spydde nyss ner hela vardagsrumsmattan. NEJ, det är inte det jag är arg på.
Blev orolig att han åkt på någon magsjuka, och då berättade Pontus att dom mitt emot oss hade haft sin lilla dotter på dagis i veckan fast att både mamman och pappan var magsjuka! Vad fan tänker folk med?? Morsan går dessutom hemma hela dagarna när ungen är på dagis. Om man inte ens kan ha sitt barn hemma när det finns risk att den har magsjuka (hon kanske hade det oxå förresten), då ska man sjutton inte ha barn. Usch, vad arg jag blir!

Solen stiger upp även idag

Det ser ut att bli soligt idag igen! Så underbart, man får passa på att njuta, hörde att det skulle komma snö nästa vecka!?

Igår var en bra dag med mycket att göra. Pontus och William åkte och handlade på morgonen, då skulle jag passa på att städa lite men nej nej. Isabelle och Linnéa skulle ha uppmärksamhet HELA TIDEN haha...
Sen kom ju paketet vi skckade efter.. Kan ju säga att regnkläderna som William fick såg ut att pasa en 3-åring, även fast det var hans storlek.. suck.
Men han fick ha ett av ställen på sig iaf när vi var ute på långpromenad, och så farligt såg det väl inte ut. Jackan hängde förvisso nere vid knävecken, men iaf =).
Ja, vi var ju som sagt ute på en promenad, och William var sur sur sur nästan hela vägen. Tror han har mer tänder på väg, för han har sovit oroligt flera nätter nu, vart lite gnällig och så. Hur ska alla få plats?? Han har ju redan 16 stycken små vita som slåss där inne.
Kvällen spenderades framför tvn, vi tittade på Så ska det låta och sen Världarnas krig.

Jaja, idag är en ny dag. Pontus och farfar ska byta stötdämparna på vår bil, dom började spöka när det var så kallt ute. Skitgrejer, köpte nya för ett halvår sen och ändå går skiten sönder?
Under tiden ska William va hos mormor och morfar, så jag får lite quality time med flickorna. Det behövs eftersom William blivit så himla mammig. Han ska sitta i mitt knä hela tiden.

Nej ni, nu ska jag fylla på kaffemuggen och koppla av lite innan barnen (alla 4, haha) vaknar till liv.


Isabelle inviger babygymmet


Linnéa somnade så fort jag la ner henne


Isabelle ville inte vara sämre =)


William fick inte plats hos syrrorna,
så han la sig på golvet


Och här snor han morsans glass, busungen

Nya kläder

Idag kom paketet med kläder vi beställt åt barnen!


2 par fodrade regnställ åt William,
ett till dagis och ett att ha hemma


2 par byxor till William


En varsin klänning till Isabelle och Linnéa

Ingen infektion

Det var ingen infektion, tack och lov. Läkaren såg ingentíng? Hon sa att livmodern dragit ihop sig bra, men varför fortsätter jag blöda och varför har jag så ont i magen? Det hade hon inget svar på. Behöver jag skriva att det var samma läkare som sist?? Ang. blödningarna och klumparna sa hon att "det är inte normalt, men det är inte ovanligt". Lustigt svar... HBt var nere på 109 nu, och även där blev jag förvirrad. Hon som tog det sa "Ja det är ju definitivt i underkant", sen kommer läkaren och säger "det är ingen fara". Öh?
Hon skrev ut p-piller (eller minipiller) åt mig och sa att det kan stoppa upp blödningarna. Fick även blodstoppande tabletter, som jag ska ta 6 stycker om dagen. Kommer ju bli värsta pillertanten..
Jaja, vi får se vart detta slutar, magen krampar fortfarande, men jag får väl stå ut eftersom"det inte var nått"...

Jag fick en tid

Ringde upp BM i förmiddas, dom hade bara doktorn inne i eftermiddag och det var fullbokat.
Så det blev att ringa gyn igen, morr.
Men hon jag pratade med tog allvarligt på detta och överbokade mig idag, trots att dom hade fullt. Hon tyckte inte jag skulle vänta till imorgon. Så 15.30 ska jag dit, så får vi se vad dom säger.
Önska mig lycka till, jag är så nervös efter att ha läst om livmoder infektion på nätet...

3 veckor

Ja, idag blir Isabelle och Linnéa 3 veckor gamla. Så kort tid men ändå känns det som vi haft dom här en evighet =)

  

BVC besök

Nu är vi hemkomna från tjejernasd första BVC besök.
Dom skötte sig exemplariskt, inga sura miner där inte =)
Isabelle vägde 3460g och var 50cm lång. Linnéa vägde 3260 och var 47cm lång. Dom växer så det knakar =)

BVC tanten tyckte jag skulle ringa min barnmorska för kontroll ang. blödningarna och magontet. Hon tyckte jag såg jätteblek ut. Så får ringa imorgon bitti och boka en tid! Lika bra att kolla upp det så det inte är någon infektion i livmodern eller nått.

Jaja, nu ska jag sätta på lite kaffe, Pontus gick upp för att hämta William. Jag vågar mig inte på någon promenad nu när jag mår som jag mår.

Magknip?

Har haft så sjukt ont i mageen sen igår kväll, hela natten höll det på, som magknip fast 100 gånger värre. När "kramperna" kommer får jag vika mig dubbelt. Kan det ha att göra med blödningarna? Att nått är fel? Det är mycket kraftigare än eftervärkarna jag haft, så jag tror inte det ä0r det. Får nog ringa och kolla upp det.

Idag är det sooool ute, synd att man inte kan njuta av den pga denna jädra smärta.
Får hoppas det går över under dagen, vi ska ju till BVC sen. Ska bli spännande att se hur mycket tvillingarna väger och så nu, jag tycker dom har växt massor! Iaf på längden, Isabelle har nog snart växt ur sina 50-kläder.

Nehe, nu ska jag lägga mig på sofflocket ett tag.
Ha en fin dag!

Efter regn kommer solsken

Vaknade upp till en regnig morgon. När jag kom hem efter att ha gått upp med William till dagis var jag dyngsur, det verkligen vräkte ner. Sen övergick det till snöblandat, usch och fy. Men nu, nu strålar solen och det är såå skönt ute! Kan man bli gladare?

Catta har nyss vart här på besök. Fick jättefina kläder till tjejerna, dom tackar och bockar! Vi tog lite kaffe och skrattade åt Williams rackartyg. Han är en riktig liten busunge.

Nu ska jag och William åka till affären, vi behöver ha hem lite mat.



Dagis dax

Godmorgon!

Idag var hela familjen uppe med tuppen, men även fast det blev ganska tidigt känner jag mig utvilad.

Idag är det dagis igen för lillskrutten. Och jag måste säga att det känns skönt att jag städade hela lägenheten igår. för då ska jag passa på att VILA idag =) Så ska vi bada Isabelle och Linnéa också.

Igår kväll tittade vi på "Rallybrudar", en film jag verkligen rekommenderar om man vill skratta lite =) Den var riktigt bra.

Nehe, ska ta och busa lite med William sen sätta på lite mer kaffe.
Hoppas ni får en trevlig dag!


Isabelle och Linnéa

"Min mamma"

William har gått runt hela dagen och sagt "min mamma", sen har han antingen gett mig världens leende eller gett mig en bamsekram. Gullungen =)

Nu är han hos sin mormor och morfar, Pontus har åkt och fiskat och jag tänkte kika lite på Tradera om jag hittar nått fint. Flickorna ligger och sover så gott, dom har vart vakna hela förmiddagen. Inte illa =)

På onsdag är det förresten dax för deras första BVC-besök. Ska bli spännande att se om de vuxit något =)

Nehe, skriver mer sen.

Vad är det för fel på mig?

Vaknade upp vid 5 inatt av den där skumma känslan igen.. Gick upp till toan och det kom en till stor klump blod.. Vad sjutton är det för fel på mig? Detta kan ju inte vara normalt! Som tur var blödde jag inte lika mycket efteråt som sist, det kom lixom bara den där klumpen, sen fortsatte det blöda "normalt".
Men tänker inte göra mig besväret att åka upp, dom säger väl som sist, "det är ingen fara". Inte fan tänker jag betala 300 till för det svaret...

Glömde ju förresten skriva igår att jag skäms för Sverige. Pratar om melodifestivalen.. Jag tänker inte titta på eurovision, vilken flopp..

I eftermiddag ska William vara en stund hos sin mormor och morfar. Då ska Pontus åka iväg och fiska och jag ska passa på at tstäda, om flickorna sover vill säga =)

Nehe, om vi skulle klä på oss och barnen och gå ut på en promenad? Det är ju inte lika härligt väder som igår, men skönt att komma ut i alla fall.

Filmmys

Gokväll!

Dagarna går fort nu, man hinner knappt med. 

Pontus kom precis hem, han åkte och hyrde en filmtill ikväll. Minns inte vad den hette, men det var en komedi. Kanske man kan få sig ett gott skratt =)

Ska strax natta William, blir sent idag då han och jag somnade i soffan kl 18. Lite väl sent för en middaslur =) Men det var mysigt, när han lägger sig och håller om en och lägger sig tätt tätt med sitt huvud mot mitt, då kan jag ligga så i en evighet. Finns inget mysigare!

Nehe, nu ropar snart Pontus att vi ska sätta på filmen, så bäst jag springer in INNAN det händer ;)


Det är våååår

Ja, visst är det? Solen har lyst hela dagen och jag har vårkänslor i hela kroppen. Underbart!

Nu är vi hemkomna från mamma och pappa. Adde och Sara var oxå där. Det serverades ris och köttfärssås, mums! Flickorna skötte sig exemplariskt. Linnéa sov hela besöket haha.. Isabelle ville ha lite mat och kramkalas. William var en riktig vilde! Han spelade allan hela tiden, gjorde sig till, låtsades ramla och ja gud vet allt. Så söt var han, allt för att få allas uppmärksamhet =)

Nu är han inne med sin pappa i sitt rum och busar, flickorna sover och jag ska strax hänga tvätten. Sen blir det en snabb fika och sen lite plock.

Någon som vet om det är någon bra film ikväll?




Vi är bortbjudna

Godmorgon!

Natten var inte som igår precis, Linnéa har vaknat 3 gånger för mat. Hon är ett riktigt litet matvrak. William vaknade vid 2. Så idag är man lite trött..
Pontus vaknade oxå av en "mardröm" att jag skulle lämna honom. Så han frågade ut mig och förklarade hur mycket han älskade mig. Älskade hjärtat, jag ska aldrig lämna dig, du behöver inte vara orolig =)

Idag är vi bjudna på lunch hos mamma och pappa. Får hoppas vi kommer iväg i tid, är ju svårt nu med dom små då dom äter lite närsom, hehe.

Sen består dagen av lite plock och TVÄTT. Tvättmaskinen går varm här hemma nu för tiden vill jag lova!


Oväntat besök

I förmiddas ringde mormor och bjöd över dem hit på fika hihi. Det var trevligt! Äntligen fick de träffa sina barnbarnsbarn. Dom har ju först vart i sälen och sen var de sjuka, så de vågade sig inte hit då hehe. Men idag kom dom som sagt.

Resten av dagen har vart lugn, jag förstörde nyss vår köttfärspaj som skulle bli sen lunch. Degen vart helt fuckt up, så den var bara kasta. Vad gör vi nu? Får bli ett par mackor istället.

Ska åka till affären oxå när William vaknar, det behöver inhandlas blöjor till alla 3. Det blir en del blöjor som går åt nu haha.. Helt sjukt.

Aja, ska ta dom där mackorna nu.


William med min mormor och morfar


Ska jag peta dig i näsan syrran? ;)

Gnälliga barn

Igår kväll var en riktig gnäll-kväll, alla 3 barnen gnällde och skrek ikapp. Sådär lagom kul, hehe. Men idag vaknade alla på strålande humör =)

Inatt sov förresten flickorna super bra, somnade strax innan 22, och vaknade inte för mat förrän vid 4! Så 6 timmar fick vi sova oavbruten, underbart! Men klantiga jag råkade ju låta lite väl mycket när jag gick upp och fixade deras mat, så William vaknade. Han vägrade somna om i sin säng, så han fick komma in til oss. Sen vaknade alla barnen strax efter 7.
Nu ska jag åka en snabbis till affären, sen blir det klippning av William. Det hanns aldrig med igår, haha. Brukar bli så =) Man planerar massa sen är dagen helt plötsligt slut.

Just ja, nu funkar diskmaskinen =)

Ha en fin lördag!

Är det så?

Kan våren vara på väg? Snön håller på att smälta bort och idag har vi haft 7 grader och strålande sol. Snälla, snälla, säg att våren är på väg! Nu är jag trött på vintern!

I morse var vi ute på promenad hela familjen, var trevligt! Pontus var orolig att jag skulle börja blöda igen, men det gick tack och lov bra. Ingen lust att åka upp till sjukan igen.

På tal om det, kom och tänka på det igår. Blödde ju sådär för 1 1/2 vecka sen, och frågade då på återbesöket på BB ang. klumparna, om det var normalt. Dom sa att det var okej om det hände en gång, men inte om det hände igen. Men det hände ju igen (då i förrgår), och den klumpen var ju 3 ggr så stor. Och doktorn jag träffade då sa att det inte var någon fara? Vem ska man lyssna på? Det kan fan inte vart normalt att blöda så där jävla mycket... men men

Ska strax ta och klippa William här, det behövs. Sen ska vi vänta på att bror och hans kompis kommer och fixar diskmaskinen. Äntligen!!




Promenad






Otacksam? =)

Byggde upp en liten "koja" igår till William med hans golvpussel. Tror han hann sitta där 10 sekunder innan han började riva den haha.. Otacksam? =) Nej då, huvudsaken han har kul =P





Kväll

Så var det kväll igen. Om tiden ska fortsätta gå så här fort får jag snart min efterlängtade sommar =)

Det är snart läggdax för William, sen blir det att sitta uppe och vänta på att flickorna ska ha sina kvällsmål. Brukar bli runt 21.

Idag har det inte hänt så mycket, som alla andra dagar haha.. Blir ju att man bara går här hemma. Allt gick bra för William på dagis oxå, han hade ätit som en häst =)
Just ja, vi fick flickornas personnummer idag oxå, hur ska man lyckas hålla reda på alla 3? haha.. Menar då deras 4 sista, födelsedatumen kan vi ju =)

Nehe, nu ska jag gå och göra iordning William för natten, så Pontus kan åka en snabbis till affären.

Vet inte om jag skrev det förut, men nu har jag tappat totalt 19 kg sen förlossningen (2 veckor sen) woohoo


Isabelle till vänster, Linnéa till höger


Ute på vift

Idag åkte vi en sväng till farmor och farfar med tvillingarna, det var uppskattat. Fick lite fika och så pratade vi lite och så. Blev en ganska kort visit, då vi hade planerat att vara där vid 11, men kom inte iväg förrän 11.45 haha.. Blir så när man har småbarn =P

Nu ska jag ta tag i disken här, den bara växer och växer =/ Längtar såå tills vi får maskinen inkopplad. Men det lär väl dröja =(

Så här såg vår stackars son ut över läppen för 1 1/2 månad sen efter han ramlade på dagis. Och det där var några dagar efteråt oxå, så det såg värre ut innan =/


2 veckor

Idag blir småtjejerna 2 veckor! Usch vad tiden går fort.
Idag hade jag även BF, tur att dom inte stannade i magen så här länge =)

Sitter och väntar på att William ska vakna, han har börjat sova länge på mornarna igen. Men snart är det dax för honom att slå upp sina vackra blå, det är ju dagis snart =)

Dagen blir lugn, ev. ska vi till farmor o farfar och hälsa på så dom får se Isabelle och Linnéa. Farmor kan ju inte ta sig upp för vår trapp.

Hoppas ni alla får en fin dag!

Första badet

Idag har tvillingarna badat för första gången!
Först ut var Linnéa och hon älskade det! Hon bara låg och njöt, helt knäpptyst. Gullungen!
Isabelle tyckte inte det var så roligt i början, men lugnade ner sig efter ett tag =) Gullungen nr 2.

Allt gick bra när BVC-tanten var här oxå, jag hann till och med hem innan hon åkte. Flickorna vägdes och de har nu båda passerat sin födelsevikt. Isabelle vägde 3240g och Linnéa 2980g. Dom växer så det knakar!

Nu ska vi försöka få i dem lite mer mat så vi kan gå och sova, mitt snurrande huvud behöver lite sömn. William snarkar innifrån sitt rum. Hjärtat.

 
Linnéa till vänster, Isabelle till höger

Ilfart till sjukan

Eftermiddagen blev inte riktigt som jag hade tänkt!

KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!

Gick upp för att hämta William på dagis, mådde jättebra. När vi sen var på väg hem, vi hade precis svängt ner på vår gata, så känner jag hur det början rinna (blöda). Ja, ni vet nog vart eftersom jag nyss fått barn. Först tänkte jag bara "det är normalt", men det bara fortsatte, och fortsatte och fortsatte.. Var tvungen att ta hårdare tag om vagnen, då benne vek sig lite. Ringde till Pontus och bad han springa ner och ta William. Det fortsatte rinna och jag såg att byxorna nu börjat färgas röda (trots dubbla bindor).
Väl uppe i lägenheten ställde jag mig i duschen och blodet bara rann och rann.. Efter ett tag kom världens blodklump på ca 10x5cm. Trodde jag skulle dö då jag är väldig känslig för blod och sånt. Pontus fick panik och ringde BB, som ringde till Gyn direkt och sa att jag var på väg. Vid det här laget snurrade det ordentligt i huvet, och blodet bara fortsatte rinna.
Tillslut kom pappa som skulle skjutsa mig till sjukan (Pontus var tvungen att va hemma med barnen, då BVC-tanten ju skulle komma kl 15). Både Pontus och pappa sa att jag var likblek i ansiktet, och det kändes.
Väl uppe undersökte doktorn mig och sa att jag hade en blödning men att det inte var något allvarligt. ?? Det var det enda svar jag fick.. Blodvärdet var nere på 105. Så allt var alltså normalt, enligt henne, så det var bara att åka hem igen. Skulle höra av mig om det hände igen.

Var riktigt skakis där ett tag, trodde ju jag höll på att förblöda ;)
Pontus var itne så kaxig han heller, min fina älskling.

Städa städa städa


Idag är en städdag. Måste ju se lite fint ut när BVC-tanten kommer i eftermiddag...

Vet ni vad? Inatt sov Isabelle 7 timmar i sträck! Mellan 9-4. Duktig tjej! Tänk om Linnéa kunde vart lika duktig hehe. Men hon vaknade 2 gånger under den tiden. William vaknade oxå inatt. Pontus kunde inte trösta honom så han fick komma in till oss. Blev orolig att han skulle vakna när flickorna satte igång, men han sov så gott. Han låg tätt tätt bredvid mig och höll om mig, åh mitt mammahjärta smälte =)

Nej ni, nu måste här sättas fart, så kanske vi hinner bada tjejerna innan William kommer hem från dagis oxå!

    
    

Shopping!

Jag och mamma tog stan vid lunch istället, skönt att komma iväg helt själv, det har ju inte hänt på ett tag =)
Mamma shoppade loss ordentligt till barnen, detta blev dagens inköp.


Ursöt pyjamas till William med texten "Mommys little hero"


Byxor och body till William
Nej, dom hör inte ihop ;)


Tröja och t-shirt till William


Body och t-shirt till William


Bodies till Isabelle och Linnéa


Bodies och byxor till Isabelle och Linnéa


Och så fick alla 3 en varsin mössa!






Snart

På torsdag kommer bror min ut med sin kompis som ska titta på vår diskmaskin, se vad som behövs för att installera den, äntligen! Som vi har väntat, ska bli så skönt att slippa stå med disken vareviga dag. Nej, jag är inte lat, men tiden varje dag vid disknänken lägger jag hellre på barnen!
Ang. maskiner så skulle vi behöva ny tvättmaskin =/ För att våran ska starta måste vi sparka igång den, haha.. Tror inte det håller i längden =)

Även fast tjejerna vaknat några gånger inatt, så känner jag mig ganska utvilad för en gångs skull. William har heller inte vaknat inatt, han sover så gott. Åh, vad jag längtar tills dom små oxå sover hela nätterna! =) Än är det ett tag kvar, men tidsnog =)

I eftermiddag ska kanske jag och William ner till stan med mamma, det hanns inte med igår. Hon skulle shoppa lite åt sina barnbarn ;)

Nehe, ska ta och läsa tidningen och dricka upp kaffet här innan William vaknar. Tvillingarna sover nog någon timme till.

Ha en fin dag!

Promenad i solen

Nu har vi vart ute på en promenad! Det var riktigt skönt, solen lyste som bara den.
William envisades med att gå hela tiden, han ville INTE sitta i vagnen haha. Så det vart en lugn långsam promenad =) Sen blev det stopp vid varje vattenpöl då gullungen skulle stå och hoppa i dem hehe.
På vägen hem stannade vi till i lekparken så han fick leka av sig lite.









Syskonkärlek?

Godmorgon!
Natten har vart bra, twinsen vaknade två gånger men somnade om fort efter lite mat.
William vaknade dock runt 3-4 och var tokledsen, mardröm? Pontus gick in men kunde inte trösta. Då gick jag in och strök honom på huvudet och pratade med honom, då somnade han om =)

Idag ska vi ta en promenad med barnen. Vi skulle gjort det igår, men då spöregnade det och snöade om vartannat =/ Inte så kul..
Sen kanske jag och William ska ner till stan och träffa mamma. Behöver inhandlas líte kläder till barnen.


Är det det här som kallas syskonkärlek? =)



Jag och barnen


Jag och William


Jag och Linnéa


Jag och Isabelle

Förlossningen

Har fått frågan flera gånger nu på mailen om jag inte ska lägga ut förlossninsberättelsen här på bloggen, och nej, det ska jag inte. Tycker det är alldeles för personligt.
Men kan berätta så mycket som att det gick fort, från att de satte in droppet tog det 5 timmar innan Isabelle kom. Jag hann inte få någon bedövning, då själva värkarbetet började bara en timme innan de kom ut, så jag var lite i chock.
Så, det var allt =) Tyvärr. Men som sagt, förutom smärtan gick allt smidigt och fort!


Kalas

Igår var ju jag och William på kalas. Sara (brors tjej/sambo) fyllde år.. Det var tur vi inte åkte alla 5, för det var MASSOR med folk. Inte så bra när flickorna är så små. Det var iaf trevligt! Gott fika och fint sällskap. William gick runt och charmade alla.

Väl hemma gjorde vi hembakad pizza till middag, vilket William älskade! =) Flickorna var så snälla hela dagen. Dom har börjar vara mer och mer vakna nu, älskar att ligga och titta på allt och ingenting. Så söta så!

Sen var det dax för Melodifestivalen, var väl helt ok. Men jag spyr över att ugglan gick till final. Klarar inte av den människan.

Oj, nu sjunger William så fint i sitt rum, får skriva mer sen!

Besök

Nu har mamma och pappa vart här på fika. Alltid lika trevligt =) Synd bara att det bara var Linnéa som var vaken en stund, men det kommer ju fler tillfällen =)

Tänkte ta och hoppa in i en snabbdusch nu när barnen sover, ska ju på kalas snart! Skönt för William att komma iväg lite oxå =)

Sen blir resten av dagen lugn. Vi ska väl titta på melodifestivalen ikväll, sen kanske det är någon bra film? Får kolla upp det.

Jaja, har inte så mkt mer att skriva för tillfället.
Hörs sen!


Lillkillen <3

Hittade denna bild nyss på William. Här är han 8 månader. Tiden bara rinner iväg!


Vad duktiga dom är

Isabelle och Linnéa somnade vid 22 igår, vaknade vid 00.30. Sen vaknade Isabelle till vid 3.30 sen sov båda till 6.30. Linnéa sov alltså ca 5 1/2 timme i sträck. Våra duktiga tjejer =)
William vaknade till vid 01.30, tror han hade en mardröm. Gick in och klappade han på huvudet och pratade med honom, då somnade han om. Mammas pojke. Han gnydde till igen runt 04, men somnade om av sig själv.

Ska ta och plocka lite här, så det ser någorlunda ut när mamma och pappa kommer. Helt sjukt hur lite man hinner fixa hemma nu när vi fått tillskott. Men vi kommer nog snart in i bättre rutiner =)

På onsdag förresten kommer BVC-tanten hit på hembesök. ärsta tiden oxå, vid 15, när William kommit hem från dagis och är lite småtrött. Men men, det bjuder vi på!

Ikväll är det ju melodifestivalen igen, eller andra chansen. Kommer faktiskt inte ihåg vilka som gått dit, så dåligt tycker jag det vart i år. Eller jo, piloterna minns jag, och hoppas de går vidare för deras låt var bra =)

Nej, plocka som sagt innan William vill ha frukost och flickorna vaknar!


Godnatt!

Det blev ingen promenad i förmiddas, Pontus bestämde sig för att åka med plutten till Leklandet istället! Tror William tyckte det var roligare än en promenad =P Dom hade iaf haft jätteskoj.
Under tiden hade jag tönkt plocka lite hemma, men flickorna ville ha ett ät-maraton så all tid gick åt åt dem. Sen somnade de så gott lagom tills pojkarna kom hem. Tokar! =)

Imorrn förmiddag kommer mamma och pappa hit, sen på em blir det kalas, brorsans tjej fyller. Men det blir bara jag och William som åker dit, så stannar Pontus hemma med flickorna.

Nu sitter Pontus och matar Linnéa, Isabelle har redan fått sitt kvällsmål. Så snart blir det sängen för oss. William snarkar så sött i sitt rum, Vissa har det bra ;)

Nehe, ska avsluta här och förbereda inför nattens måltid.

Godnatt!

Hejdå snö

Snön håller på att försvinna, sakta men säkert. Tror ni det blir mer vinter i år? Eller blir det vår nu?

Inatt var en bättre natt, båda två sov bra från 21 till 02, sen vaknade Linnéa en gång till runt 6. Isabell sover som en stock haha. Hon är en riktig livsnjutare!

Ska snart bege mig ut på den där promenaden med William, men den känns inte så lockande. Är grått och trist ute, börjar nog snart regna. Men skönt att komma ut och röra lite på sig.

Får se vad denna dag har att erbjuda, än har vi inget inplanerat, skönt!
Vad ska ni göra?


Isabelle ville inte vara med på kort hehe.
Linnéa dock, ser ut att ha det riktigt bra ;)

En vilde i huset

Vi har en vilde vid namn William här i huset =) Just nu springer han runt och leker monster hehe.

Och nu.. 3 min senare kör han runt runt med bobby caren =) 565888989

Nehe, nu tyckte han det var roligare att komma och trycka på tangenterna! Busungen!


Nu ropar båda flickorna efter mat, bäst jag går och hjälper Pontus =P

Paus

Gud vad skönt det är att sitta och koppla av 5 min =)
Snart kommer William hem från dagis, så då blir det full rulle =)

Flickorna har vart så goa idag, mest sovit haha. Så vi har passat på att städa lite, det behövs ju ganska ofta när man har barn ;)

Nehe, ska sätta på lite kaffe, skriver mer sen!

Bakslag?

Inatt har flickorna vart lite jobbigare, vaknat med 1 1/2-2 timmars mellanrum hela natten. Men det får man ju räkna med, man kan inte ha tur jämt =) Och William ska ha en stor eloge, han är så duktig på nätterna, inatt sov han 12 timmar. Mammas hjärta.

Idag blir förresten Isabelle och Linnéa en hel vecka! Vart tar tiden vägen? Tyckte det var nyss jag låg där och krysta, haha...

William är på dagis nu, sista dagen för denna vecka. Imorgon tänkte jag ta ut honom på en långpromenad, umgås bara han och jag. det behöver vi båda. Och när jag är helt kry i kroppen ska vi åka till leklandet och busa som aldrig förr =)

Ska ta och käka lite frukost nu, skriver mer sen.
Förresten, ställde mig på vågen nyss, och jag har gått ner ytterligare 4 kg =)

Hej svejs




Inget beroende

Våra flickor är då inte speciellt beroende av varann. De sover gärna utan varann och på nätterna sover Isabelle själv i spjälsängen, medan Linnéa måste sova bredvid mig, annars sover hon inte haha.. En riktig mammagris.
Så allt detta snack om att tvillingar är beroende av varann och behöver varandras närhet? Men kanske är det skillnad om det är enäggs, att dom är tajtare då, vad vet jag =)

Barnen sover nu iaf, och vi ska oxä alldeles strax lägga oss. Åh, vad jag längtar tills flickorna oxå sover hela nätterna =) William började med det när han va 2 månader, kanske gör dom det oxå? =) Hoppas går ju alltid!

Nehe, godnatt hörrni!

BB

Kontrollen på BB gick bra! Dom blev "godkända", som som uttryckte det, haha. Och barndoktorn tyckte inte Linnéa var så gul, skönt!
Dom hade inte gått upp så mycket, Isabell hade gått upp 60g och Linnéa 35g. Men bättre än att dom gått ner iaf =)

Idag fick flickorna inviga vagnen oxå! Vi tog med dem när vi gick upp och hämtade William på dagis, dom sov så gott så =)

Måste berätta en rolig sak. William var så himla go. När vi kom hem sov flickorna fortfarande, så dom fick ligga kvar i mjukliftarna på golvet. När Pontus tog upp Isabelle sen, så la sig William i hennes mjuklift bredvid Linnéa. Så jädra go =)


William 19 månader

Idag blir William 19 månader, grattis gubben =)
Han fick förövrigt ännu en tand igår, så nu är det 14 stycken gaddar som slåss om plats där inne haha.

Lite sämre natt idag, flickorna somnade runt 22.30, vaknade 01.30 (fast då hade Isabelle hunnit vaknat en gång innan oxå), och sen vaknade de igen 05.30. Nu sover de så gott. Men man ska inte klaga! De är ju bara en vecka, vissa har det mycket värre..

Idag ska vi förresten på återbesök på BB. Dom ska vägas och så. Får se vad dom säger, om dom tycker dom är gula. Jag tycker Linnéa blivit gul, men jag vet inte. Tycker det är svårt att se. William var ju jättegul, honom syntes det ju verkligen på.

Ska väl ta och göra nått åt designen på bloggen oxå, men när sjutton ska man ha tid? haha.. 3 barn kräver mycket jobb =) Ända tiden jag sitter här nu är när jag pumpar, då får man passa på ;)

Jaja, ska ta mig lite mer kaffe, hoppas ni får en bra dag!

Lungt och skönt

Sitter bara och njuter =) William är på dagis, Isabelle och Linnéa sover och Pontus ligger i badet. Så lungt och skönt =)

Vi ska snart äta lunch, sen ska jag ta min efterlängtade dusch (åh, vad jag längtar tills jag får bada igen) och sen knata upp och hämta William. Som jag saknar honom!

Här kommer lite bilder från igår

         
         

Ser ni vad blek jag är? Har fortfarande inte återhämtat mig
efter allt blod jag förlorade under förlossningen..

Städning behövs

Natten har vart lika underbar som igår. Flickorna somnade runt 22, vaknade för mat vid 3.15 och sen sov de till strax innan 8! Och William stördes inte inatt heller. Lovely!

Nu är William på dagis och flickorna sover, så vi ska passa på att städa lite. Det behövs! William är inne i en period då han ska riva ut ALLT han kommer åt, haha.
Sen blir det en välbehövlig dusch innan jag ska gå upp och hämta William. Nu ska här röras på fläsket!

Förresten, på bara förlossningen tappade jag 12,5kg! Kan man bli gladare? Nu ska bara resten bort så man kan se ut som innan William kom. Eller det går ju inte, höfterna har ju blivit bredare nu efter 2 förlossningar, det får man leva med, men det finns ju mer att ta av just nu, haha.

Lite bilder kommer senare!

Mjölkstockning & bajsblöjor

Så ser min dag ut, haha...
Mindre roligt med mjölkstockningen, gör så förbannat ont och kroppen är febrig. Ajaj.

Nu sover barnen, får hoppas dom små sover ett tag, men man har väl turen att dom vaknar 10 min efter man själv somnat haha.
Och hoppas William sover hela natten. Skulle vara underbart om han slapp störas av flickorna på nätterna. För hans skull.

Imorrn ska William få gå till dagis igen. Tror han behöver det. Om inte, ifall han blir riktigt ledsen, så ska vi be dem ringa så han får komma hem. Men ska prova iaf!

Linnéa har vart riktigt gnällig idag. Pontus pratade med BB ikväll, och nu tror dom att vi ger för lite mat? haha, omständiga människor...
Så från att fått rådet igår att minska ner lite på maten, så låter vi dem nu äta så mkt de vill. Vilket resulterade i 70-80ml var! Lite skillnad från 30ml som de sa igår. Så nu lär dom nog sussa gott ett tag =)

Nehe, nu ska jag ta och kika runt lite bloggar, sen sova!

Bilder


ca  4 timmar gamla


Isabelle


Linnéa


William ger Isabelle nappen


Linnéa och William


En bra natt!

Godmorgon!

Natten har vart helt ok faktiskt =) Flickorna var lite jobbiga igår kväll, Linnéa hade tydligen åkt på lite magknip efter ett sammtal till BB. Hon hade ätit för mycket, matvraket hehe. Iaf, så somnade båda två runt 22, och vaknade inte förrän 02.30 för lite mat. Sen sov dom till 5.45. Och William har sovit som en stock hela natten, sover fortfarande. Så skönt! Trodde han skulle vakna när flickorna började skrika. Skönt för honom, han behöver ju sin sömn.
Men, sån här tu ska vi väl inte ha hela tiden? hehe.. Blir säkert en painintheass-natt idag, haha.

Gårdagen var lugn, William var så himla go. Han stog länge flera gånger vid sina systrars sida och bara tittade på dem, med världens smile. Han såg stolt ut. Och han klappade så försiktigt försiktigt på dom, och försökte hålla deras händer. Älskade pojke. Det var så underbart att se, så jag blev tårögd flera gånger.

Jag och William åkte in en sväng till stan igår och mötte upp pappa/morfar. Så gick vi och shoppade lite kläder till alla 3. Men vet ni vad? William blev tokledsen när vi började åka, han pekade upp mot lägenheten och bara grinade. Jag tror han trodde att han skulle bli bortlämnad igen, stackarn. För sen när jag sa "vi ska hem sen, jag lovar", då blev han lugn.
Nog för att han älskar att vara hos sin mormor och morfar, men 3 dagar blev för mycket för honom. Första dagen hade gått bra, andra dagen var han lite orolig/rastlös, och 3:e dagen var han tydligen jättejobbig. Han hade hemlängtan min pojke.

Nehe, nu har jag inte tid att sitta här längre, ska gosa lite med flickorna innan William vaknar.

Hemma!

Igår vid 17 fick vi äntligen åka hem! Skönt att vi bara behövde stanna 2 dagar på BB, mer skulle jag inte klarat =)

Vi bestämde oss för att William skulle få sova hos sin mormor o morfar även igår natt, så vi kunde installera oss lite hemma.
Så det blev en lugn kväll med pizza och melodifestivalen.

Natten var lite jobbig, flickorna vaknade ca varannan timme fram till kl 03, men sen sov de ända till 7.30. Välbehövligt!

Vid 8.30 kom äntligen William hem, som jag saknat honom och gissa om det var underbart att se honom!!
Flickorna sov men han fick titta på dem. Först Isabelle, och det går inte att beskriva Williams min, först kollade han undrande, sen sken hela han upp som en sol. Han klappade henne på fötterna och stoppade in hennes napp i hennes mun. Jag blev tårögd! Det var så fint. Sen fick han titta på Linnéa, och det såg ut som han undrade "va? En till?" haha....Henne klappade han jätteförsiktigt på kinden, sen var inte hon så intressant längre =)

Nu ligger alla 3 och sover, våra fina barn. 

Kommer nog bli lite taskig uppdatering den närmsta tiden, måste komma in i alla nya rutiner och så. Men ska försöka hinna slänga upp lite bilder senare ikväll!

 

RSS 2.0