Det händer saker!

Godmorgon!

Här är det full rulle kan man säga.
Jobade igår, sen följde jag med Sara till TP, hon skulle köpa ett par jättesöta hängslebyxor till Alva.
Så firade jag och hjärtat 3 år igår oxå, fick jättefina blommor av honom.
Kvällen spenderade vi hos Macke och Sara, dom bjöd på mat, sen skulle vi titta på film men barnen blev så otroligt gnälliga så jag gick hem och stoppade dom i säng. Alla 3 sov på stört, sötnosarna =)

Idag ska jag jobba igen, ska alldeles strax åka. Måste skynda mig lite, för sen är det kalas. Engla fyller 3. Våra släktingar från Småland kommer dit, så dom vill man ju träffa! Synd bara att inte Carro följer med, har inte sett henne på många år nu.. Sen när vi kommer hem ska vi bjuda Macke och Sara på planka, mums!

Imorrn är det ännu ett kalas, mormor och morfar ska firas! Jisses vad man kommer vara less på tårta ett tag framöver =)

En rolig sak som hänt, är att Linnéa börjar visa tendenser på att krypa. Hon kör upp rumpan i vädret och trycker in benen under magen. Men det har inte riktigt kopplat än hurhonska göra. Men ålar gör hon, och snurrar runt runt på magen, hehe, gullunge!
Isabelle hostar som sjutton på nätterna stackarn. Men det är lustigt att det bara är på nätterna, på dagarna är hon hur pigg och go som helst. Får hoppas det går över snart.
Och William är frisk som en nötkärna igen, andningen är helt normal igen tack och lov.

Nehe, nu ska jag byta om till jobb outfiten och sätta lite fart!





6 månader idag!



Idag blir prinsessorna så mycket som ett halvår! Jisses vad tiden flyger iväg!
Grattis Isabelle och Linnéa =)

William mår bättre idag, men andningen är fortfarande ansträngd. Nu tror jag bannemig dom (läkarna) får konstatera att det är förkylningsastma, för han får ju bara så här när han får hosta. Lilla gubben, tycker så synd om dig!
Men, svensk sjukvård är verkligen nått att skämmas för.. Pontus och William fick vänta 3-4 timmar på att få träffa läkaren, helt sjukt när han hade så svårt att andas! Dom prioriterade öronont och såna saker först... William hade suttit och gallskrikit just för att han inte fick någon luft. Va säger man? Tur att det inte blev allvarligare än vad det var.

Nu ska jag sätta mig och betala räkningar, sen kallar sängen. Jobb imorgon!

Andningsbesvär

Gokväll!

Pontus har nyss åkt upp med William till akuten.. Han har de där dumma andningsbesvären igen. Tycker så synd om dig mitt hjärta. Medicinen vi har hemma bet inte, så dom åkte som sagt in. Får hoppas det blir bättre så han kan få sova ostört inatt, älskade barn.

Isabelle och Linnéa somnade för natten redan vid 19! Så skönt så =) Dom har blivit så duktiga, och nu ska vi börja med välling till nattningen oxå, då kanske vi slipper det där nattliga målet =)

Igår tittade jag och hjärtat på nya Wallander filmen -  Tjuven. Riktigt bra var den, men Wallander filmerna går ändå inte at jämföra med Beck. På tal om Beck skulle vi gå och se premiären av den nya imorgon, men det verkar inte vara någon premiär här i stan, suck! Men lika bra är väl det, nu när William är dålig. Då vill man ju inte lämna bort honom precis.

Idag var iaf jag och Sara nere på stan en sväng, hittade typ ingening. Skittråkigt. Sen nu ikväll var vi och storhandlade. Skönt att ha fyllt upp kyl/frys och skafferi!

Nehe, nu ska jag ställa mig och stryka, försöka hålla mig vaken så jag vet hur det går för William och Pontus.

¨Grattis mormor på födelsedagen!


Grattis farmor

Idag skulle du blivit 65 år.
Saknar dig nått enormt!

Vi var på kyrkogården idag och sänkte ner hennes urna. Det var så fint, Jättefin plats och gravsten,
Men gud vad jobbigt det var.

Vila i frid älskade farmor.

Gocart

Godmorgon!

Ska alldeles strax åka och jobba, fick rycka in lite idag. Ska bli skönt, dels pga pengarna men oxå för jag tycker det är kul. Förstår mig inte på dom här som bara går hemma om dagarna. Nu pratar jag inte om de som VILL ha jobb men inget får, utan de som går hemma och lever på soc och inte vill jobba. De som lever på våra skattepengar och tycker att livet är frid och fröjd när man får pengar utan att man behöver jobba. Usch för såna, man vet ju nåra stycken som är så tyvärr.

Igår åkte jag och Sara till Tunapark och kikade lite. Det blev en varsin body + byxa till Isabelle och Linnéa och en tröja till William, Sara hittade jättemycket fint till lilla Alva.
På eftermiddan drog vi (jag, hjärtat, Macke och Sara, + barnen då) till Västerås där Pontus och Macke skulle köra gocart. Själv tyckte jag det såg jätetråkigt ut, men dom tycker det är kul så dom får väl roa sig =)
På vägen hem handlade vi hem lite mat oh nödvändigheter, så vi kom inte hem förrän 20.30. 

Neh, nu ska jag sätta fart här. 
William ska hämtas sen när jag jobbat oxå, han sov hos mormor och morfar inatt. 


  
   


 

Ledig tid

Godmorgon!

Äntligen skiner solen efter ett par dagars regn och storm. Man får passa på att njuta av solen nu, snart är det höst usch och fy. Fast en solig höstdag kan va riktigt fin, men tyvärr är det ju oftast regn och lera överallt.

Vad har hänt sen sist då?
I måndags var det lite plock och städ. Följde med Sara när hon skulle på återbesök hos barnmorskan. Passade då på att prata med min gamla barnmorska om lite allt möjligt. Fick äntligen journalen från BM och läkarbesöken oxå, fick bara från förlossningen när jag var på återbesök.
Sen på kvällen kom Macke, Sara och lilla Alva så tittade vi på film, "Älskad och hatad av alla". Inte världens bästa film, men den dög.

Igår gjorde vi inte så mycket. Det var Williams första dag på dagis igen efter semestern, allt hade gått super.
Nu är han där igen, och Pontus har åkt iväg för att jobba lite. Så jag ska passa på att städa lite, men lusten finns inte alls där.


Nehe, strykning står först på schemat idag!


Barnfri kväll

Godmorgon!

Igår sov barnen hos momor och morfar, det händer inte ofta att man är helt barnfri =)
Tanken var att jag och hjärtat skulle åkt till några vänner, och sedan röra oss ner mot stan (det är ju Å-festen). Men jag hade sån grym huvúdvärk hela dagen igår så jag blev hemma men tjatade på Ponus att han kunde åka själv. Så jag skjutsade in honom iaf. Det var faktiskt riktigt skönt att vara helt alone hemma, passade på att rensa ut alla urvuxna kläder ur barnens garderober och sen tog jag det bara lungt framför en film.

Ska ta och städa upp lite i köket, sen åka och hämta barnen. Det blev tidig hämtning idag, mamma skulle iväg. Men det gör inget =) Saknar ju dom små liven!

Anars händer det inte så mycket, Isabelle och Linnéa utvecklas i racerfart, och nog är det tänder på väg allt. Wiliam börar dagis igen på tisdag, se hur det går med ny avdelning och allt. Men det går nog kalas =)

Ha en fin söndag!

Det händer grejer


Gokväll!

Har precis tittat på Lyxfällan, väntar på att Pontus kommer hem så man kan gå och sova =) Jobdag imorrn igen, men snart är det slut. Jobbar bara den här veckan, sen återgår jag till mina lördagar. Men blir nog lite extra, chefen vet ju om att jag vill jobba så =)

Vad har hänt sen sist då? I söndags (9/8) kissade Wiliam på pottan! Duktiga pojke.
I måndags (10/8) hade mamma och pappa bröllops- och förlovningsdag.
Det är väl det "stora" som hänt.
Just ja,vi var på BVC i måndags oxå med barnen. William vägde 13,5kg och var 87 (om jag minns rätt) cm lång. Isabelle vägde 6800g och var 62 cm lång och Linnéa vägde 6400g och var oxå 62 cm lång. Så fick flickorna vaccination oxå, stackarna.Men det gick bra!
Flickorna har invigt matstolarna oxå, men dom lite för ostadiga än för att sitta där en hel måltid. Dom är ju lite små för sin ålder.

William skulle börjat dagis igen igår, men han får börja nästa vecka istället. Han får vara hemma och trotsa sina föräldrar en vecka till, haha.

Jag och William var på Tuna Park idag med mamma/mormor. Hon köpte lite kläder till barnen + nya skor till William. Hans fötter har växt nått enormt nu sista tiden, nästan en hel cm! Dom som har växt så sakta så sakta i nästan 2 år hehe.
Nehe, nu ska jag mysa lite med hjärtat, som kom hem för en 10 min sen. Det tar sån tid att skriva på den här datorn, tangenterna är ju pytte pytte haha..



Härliga Lördag

Godmorgon!
Vaknade precis, det är inte likt mig =) Men det blev lite sent igår, och sen har jag jobbat hela veckan, så det är ju förståeligt =)
Barnen och Pontus sover som grisar, det ser så skönt ut så..

Solen strålar idag igen, har ju vart fint nu hela veckan. Men igår var det nästan för varmt, så där äckligt varmt som det var då i början av juli. Men man får väl njuta nu idag och imorrn, sen säger dom ju att det ska komm in lågtryck med massa regn. Suck, svensk sommar...

Vi väntar på ny kyl och frys också, skulle ha fått det senast igår, men nu kommer dom tydligen med det på måndag.. Jaja, vi får väl fortsätta att kasta mat, vi är ju kapitalister haha...

Igår kväll var vi ute och grillade med Dennis, Linda, Johan och Jessika. Det var trevligt. William busade med Tindra och flickorna var hur snälla som helst. Inget gnäll där inte.

Nhe, nu ska jag sätta på en maskin tvätt och sen sätta mig och gå igenom kort på barnen, Funderar på att beställa hem lite fotoböcker till julklapp. Det gäller att börja i tid =)

Ha en fin dag!

Jobbvecka

Ja nu när jobbet dragit igång igen blir det inte mycket tid till bloggande inte. Men sen är det ju sommar oxå, vem vill sitta framför bloggen hela dagarna då? haha.. Man har ju ett liv oxå =)

Har tvättat upp alla fina kläder Wille fick i present nu i dagarna, städat lite och som sagt jobbat. All tid utöver det har gått till barnen. Igår kväll var vi nere och badade och grillade med grannarna. Var trevligt =)

Ska ta tag i vår gigantiska tvätthög nu innan barnen vaknar oxå, alltid är det nått.

Detta fick vår älskade son i present av:
Mormor och morfar - Trehjuling + hjälm, en minivaruvagn med massa "matvaror", skitsnygga jeans och en tröja
Morbror och Sara - Skinnjacka (han kommer va tuffaste pojken på gatan hihi) & 2 t-shirtar
Gammelmormor och gammelmorfar - Duplo, finbyxor och skjorta
Gammelfarfar - Jättemysigt joggingset och hemgjord saft =)
Faster (det är mammas faster, men vi alla säger faster haha) - pengar
Annbritt, Lasse och Brita - Laban golvpusel och pengar
Peter (min morbror), Jenni och barnen - en saxofon haha
Anders och Ulrika (mamma och pappas vänner) - Choklad i form av verktyg, jättehäftiga!
Grannarna - aktivitetstavla och en picknickkorg (leksaksvariant då)

Så fick han även ett kort förra veckan av sin andra gammelmormor (Pontus mormor) med pengar. Synd att hon inte orkade komma. Men vi ska upp nån dag och hälsa på, hon mår inte alls bra nu stackarn. Vi tänker på dig!

Av oss fick han kläder, en sagobok, bilar och såna där bollar man har i poolen. Dom ligger nu över hela lägenheten haha.

Det var ett jättelyckat kalas med bara människor man trivs med och som står en nära. Då kan det ju inte va tråkigt ju =)

Nee, nu är tvättmaskinen klar!


Hipp hipp hurra William!!

Idag fyller vår underbara älskade son 2 år, stort grattis till dig pojken!

Om ca en halvtimme så är det exakt 2 år sen världens finaste pojke kom till oss. Tiden går ruskigt fort, känns om det var igår man låg där i förlossningsrummet..

Dagen har iaf vart toppen! Började med att sjunga för honom och ge paket på sängen.
Runt 17 kom min släkt och det vart ett riktigt lyckat kalas. Alla lyckades komma samtidigt, och Williams min när han oppnade dörren och alla stog där och sjöng var oslagbar. Han strålade hela han. Den bästa presenten enligt honom var självklart trehjulingen han fick av mormor och morfar, Han satte sig och börade cykla på en gång, precis som han aldrig gjort nått annat =)
Det avnjöts iaf frallor och sen tårta, skönt at slippa alla bullar och kakor för en gångs skull, man blir så äckligt mätt på det.
När släkten åkt hem så kom grannarna upp och det vart lite mer sång och paket.
Tror William haft en toppendag!

Återigen, grattis älskade William. Mamma och pappa älskar dig!


Bröllopsduellen

Hjärtat och jag hyrde en film igår för ovanlighetens skull, hade en riktig myskväll. Bröllopsduellen hette den (ja, det var jag som valde haha). Orkade inte se klart den, ska se resten idag, men så långt vi såg var den helt okej =) Man fick ju skratta iaf!

Innan det var vi bort till sommarhemmet och grillade lite, Sara och lilla Alva kom oxå dit. Och William badade i sjön. Dit måste vi åka igen innan sommaren tar slut, så han får inviga sin fina badring och armpuffarna han fick av sin mormor. =)

Nehe, nu ropar Linnéa på mig!
Ha en fin dag!


En bild från när vi var i Kolmården

1 Augusti

Snart är sommaren slut, vilken ångest! Redan 1 augusti idag.

Ska strax åka och jobba, har faktiskt ingen lust till det idag. Är så trött! Men jag kommer nog igång efter en liten stund =)
Senare vet jag inte vad vi ska hitta på, vädret är ju inte det bästa. Blr nog bara en lugn hemmakväll, det var längesen nu!

Igår tog vi och åkte till Sagostigen mee barnen, en liten familjedagsutflykt. Det var jättemysigt oh William hade superkul. Flickorna hade ju inte så stor utbytelse av det, men skönt att komma ut iaf =) Vi tittade i alla små stugor, lekte i lekparken och fikade m.m. William gick hela slingan, vilket resulterade i att han sov som en gris i bilen hem, hehe.

Nehe, dax att byta om för jobb!

RSS 2.0