Ajajaj

Nu har foglossningarna satt igång igen, inte kul kan jag lova. Önskar ingen detta lidande. Och uppe på det har man gått och blivit sjuk .Hostar som en gris och huvet dunkar. Men det var väl väntat, Pontus har gått och hostat och mått sådär nu i några dagar. Hoppas William slipper! Men han brukar klara sig, 16 månader snart och har fortfarande aldrig haft feber =) Så den dagen det kommer blir det väl ordentligt =(

Nu har mamma och pappa vart här iaf! Trevlig fika och mycket bus med lillskrutten.
Så bakade vi ju idag oxå, lussebullar och rischoklad. Skulle gjort pepparkakor oxå, men det hanns inte med. Så det blir morgondagens projekt! Självklart ska William få vara med och kladda =)

Nehe, nu ska jag fixa in min lönerapport, så jag får lite cash innan jul =P

1:a Advent

Godmorgon i vintermörkret!

Idag är det första advent, så till frukosten blir det att tända första ljuset i staken. =)

Idag står det bak på schemat! Så det ska vi ägna oss med under förmiddagen. Sen i eftermiddag kommer mina föräldrar hit på fika, trevligt!

Nehe, nu hör jag Williams vackra stämma från sovrummet!

Jag vill ha snö

Mer snö, mer snö Nu är verkligen ALL snö borta, kul. William som älskade att åka pulka och busa runt i snön. Jaja, det kommer väl mer får vi hoppas på =)

Går runt här och är lite smått irriterad. Har gått och väntat på ett viktigt telefonsamtal hela veckan, men hon ringer aldrig. Suck på veterinärer alltså. Jag har lämnat hur många meddelanden som helst, fodervärden oxå. Men inte ringer hon. Fattar hon inte att vi måste få gå vidare?? Nej, vissa människor förstår jag mig inte på.

Idag åker sista julpyntet upp! För imorgon är det ju Första advent. Shit,vad tiden går. Julgranen får vi se när dn kommer upp. Pontus vill ta upp den imorgon redan haha. Men jag tycker det är för tidigt. Speciellt eftersom vi kommer ha en liten busunge som kommer vara på den stup i kvarten =P Då kan man gott vänta ett tag haha.Det räcker med att han håller på och massakerar sin julkalender i sitt rum haha.

Graviditeten flyter på, men fick det hemska beskedet hos barnmorskan i veckan att jag har åkt på foglossningar. Ajaj. Men än så länge är det bara obehagligt, det gör inte ont. Hoppas det stannar så!

Nehe, nu ska jag och William busa lite i hans rum, innan det är dax för frukost!

Ha en bra dag!

Pulka är skoj!!

Igår premiäråkte William sin pulka, oj vad han tyckte det var skoj!! Asgarvade så fort han åkte nerför backen, sen så fort pulkan stannade blev han jätteledsen. Vår plutt =)

    
         

Barnmorskan igen!

Gokväll!

Idag har vi vart hos barnmorskan återigen. Eller jag rättare sagt. William somnade 10 minuter innan vi skulle åka haha, så Pontus stannade hemma med honom.
Men det är ju egentligen inte så mkt för Pontus att se där, hon mäter ju bara magen, lyssnar på hjärtana och tar mitt blodtryck. Jag tycker det är onödligt iaf att han ska följa med varje gång, men om han vill så får han väl haha.

Allt såg iaf bra ut idag oxå! Skönt. Magen hade bara växt drygt 1 cm sen sist, för 2 veckor sen. Ska dit igen den 18/12, får se hur det ser ut då. Men jag tycker mest magen växer ut på sidorna nu, inte så konstigt kanske eftersom dom ligger på varsin sida =)

Ska på nytt UL oxå, den 8/12. Mycket nu!

Stora kulor!

Godmorgon!

Igår inhandlade vi två jättekulor som ska hänga i Williams fönster nu i jul. Jättehäftiga =) Ser lite tråkigt ut med julstjärnor i varje fönster, så då kan man ju variera sig lite =)
Köpte två nya stakar oxå, eftersom två av dem gamla hade gått sönder. Nu är det bara gardiner till v-rummet, ett sånt där datum-ljus och lite nya julgranskulor som ska inhandlas mer.

Idag ska v ut i snön och busa! Dom säger ju att det ska försvinna till helgen, så nu får man passa på. Måste köpa en pulka oxå till William =)

Nehe, nu ska vi få oss lite i magen här. Ha en bra dag!


Så här vitt och fint är det utanför oss idag.


Williams julkalender är nu på plats!
Som hans kära mormor har fixat.
Haha paket nr 23 och 24 var för tunga så kalendern lossnade från väggen där.


För någon dag sen. Något var fruktansvärt kul =)

Ett år sedan

Lillskrutten för exakt ett år sedan. Usch, vad tiden går fort!!
Tyckte det var nyss han var så där puttenuttliten =)

 

William i snön

För ett par dagar sen.






Julklappar

I år har jag verkligen ångest för vad man ska handla till folk. Noll idéer! Vissa är det lättare att komma på saker till, medan t.ex mormor, morfar och farmor, farfar är skitsvårt. Några tips? Dom har lixom allt, inget praktiskt dom behöver, och det känns som att man varje år köper kläder, kläder, kläder. Skulle ju vara kul med lite variation, men som sagt - vad?

Snart ska jag och William ta och äta lite frukost. Pontus fick lite sovmorgon. Imorgon är det min tur, äntligen. Men som alltid när jag får ligga kvar, så kan jag inte. Varför är det så? Haha...

Ska kika lite på tradera innan, man hittar ju alltid något.

Kallt

Många minus ute nu, brrr. Och snön ligger kvar. Började ju snöa i onsdags. Och sen kom det ännu mer igår kväll. Jättemysigt ju =)

Idag har jag jobbat, gick bra! Men synd att jag bara har en butik nu, det märks i plånboken kan jag säga. Men men, bättre en butik än ingen iaf! Men efter nyår är det stopp. Då slutar jag för tillfället, då är det ju bara drygt 2 månader kvar till BF. Så då vill man ju ta det lite lungt.

Nehe, nu ska jag fortsätta med alla bilder Håller på och ska beställa ny almanacka med William till nästa år. Såvrt att välja bland alla bilder =)

Ha en trevlig lördag!

Ultraljud

Godmorgon!

Igår var det ju UL igen.
Allt såg bra ut, den ena av dem vägde lite mindre, så den hade lite sämre flöde i navelsträngen. Inget att oroa sig för sa han, men ska tillbaka om 2 veckor iaf och titta. Känns skönt att dem har sån koll på en, men vet ju aldrig när det är två. Det är ju viktigt att de växer jämt och så.
Fick även reda på vad det är för små filurer där inne - två små flickor! Och jag som var bergsäker på att det var en av varje haha...

Vad fan.

Ja, vet inte vad jag ska säga... Så här beter man sig iaf inte. Det var sista gången, jag accepterar inte detta längre.

William fick för sig att vakna redan kl 5 (!!) imorse. Som tur var somnade han om när jag la honom bredvid mig i stora sängen.

Jag skulle jobbat i Flen nu, men vi får väl se hur det blir med den saken..
Sen är det UL i eftermiddag. Spännande, hoppas dom ser vad det är för kön på mina små liv =) Är så nyfiken nu ju så jag spricker snart.

Annars blir väl dagen lugn .Lite småplock hemma, som vanligt. Ska vika all tvätt jag tvättade igår oxå, puh. Det var en del! Nu när William äter mer och mer själv, så tar ju kläderna stryk av det, haha. Men det är sånt man får ta =)

Nehe, ska läsa klart tidningen nu, sen ringa mamma.

Frost

Finns det något vackrare än att vakna upp och det är fullt med frost på träden och marken? Jag tycker det är mkt vackrare än snö. =)

Idag sov William iaf en halvtimme längre, till 6.30. Det tackar man för =) Och nu låter det som det är dax för honom att sova lite förmiddag. Då bir han lite smågnällig.

Idag hade vi tänkt hitta på nått skoj, men vad? Lekparken går ju, men det blir ju så förbannat kallt. Brrr. Jaja, vi får tänka på det!
Ska iaf städa av lite här, när man har barn finns en tendens att det alltid ligger leksaker överallt haha.. Spelar ingen roill hur många gånger man städar, dom lyckas alltid krypa fram direkt.

Se om det blir en sväng till Rusta oxå, det var en hel massa nya julsaker som behöver inhandlas såg jag igår.

Nej ni, nu ska jag gå och få i mig nått i magen!

En god frukost

Godmorgon!
Idag vaknade William med tuppen, kl 6 stog han och dansade och sjöng i sin säng. Var längesen han vaknade så tidigt.
Ska snart väcka älsklingen, för vi ska äta en goood frukost. Det var nämligen brödbak här hemma igår kväll =)


V. 24 (23+6)

Mamma
Känner du av ditt bäcken? Att bäckenlederna mjukas upp under graviditeten är helt normalt men för vissa kvinnor kan det bli oerhört smärtsamt. Symfysiolys, bäckenuppluckring, foglossning eller smärta från bäckenlederna, alla är de olika begrepp för samma sak - en ofarlig men ofta plågsam smärta i bäckenet, framför allt vid rörelse. Prata direkt med din barnmorska, att få hjälp snabbt är det allra bästa.

Barn
Fostret har fått en dygnsrytm. Det både sover och är vaket. Antagligen är det som mest livligt när du vilar dig. Ögonlocken täcker hela ögat och naglarna har vuxit. Om du puttar på magen märker du att barnet flyttar sig. Det har blivit känsligt för beröring. Lungblåsorna är vattenfyllda under hela graviditeten och vätskan pressas ut vid själva födseln.


Idag
dag 167
133 dagar kvar

Väntan

Nu går jag bara och väntar på att få sätta upp allt julpynt, det blir ju så mysigt hemma. Stakarna som lyser i fönstret och sen så småningom julgranen. Den lär nog åka i backen både en och två gånger i år, haha.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Minusgrader ute, riktigt kallt. Men lite utevistelse blir det nog iaf. En promenad eller så!

3 dagar kvar till UL nu. Åh vad vi längtar. Hoppas hoppas dom ser vad det är för små liv som rör sig där inne. Sparkarna blir bara hårdare och hårdare, och dom är verkligen överallt haha. Men det är ju inte så konstigt, när det är två.

William har vart riktigt gnällig ca en vecka nu. Tror hörntänderna är på väg, för han har riktigt ont emellanåt. Och hörntänderna är ju inget att leka med. Tur är att han inte krånglar på nätterna iaf. Då sover han som en stock =)

Nehe, nu ska vi äta lite frukost här, sen styra upp dagens bestyr.

Let it Snow

Åh, vad det snöade här för ett tag sen =) Nu har det tyvärr slutat, men förhoppningsvis kommer det mer ikväll.

Så vi är nästan nyss inkomna. William fick busa lite i snön som lagt sig på marken, det tyckte han var superkul! Så fick han ju inviga sin overall oxå, det har ju vart för varmt att ha den hittils. Men Men när det nu var alldeles blött på backen och bara ett par plusgrader passade den ju perfekt. Det är ju kallare på backen oxå.

Nehe, nu ska jag faktiskt gå ner i källaren och kika över alla julsaker. Se vad som behöver handlas nytt till i år. Kan ju vara en idé att ta tag i det nu, det är ju trots allt bara 2 veckor kvar tills stakarna ska upp! Inte klokt ju.
Sen ska vi en snabbis till affären, handla bröd och så.

Ha det bra!

Bowling!

Gomorron!
Ska alldeles strax väcka mitt hjärta, så han kan hoppa in i ett bad innan vi åker och hämtar vår älskade William.  Saknar honom nu <3

Igår var en jättetrevlig kväll. Adde och Sara kom runt 18.30, då åt vi gott. Håll i er nu - plankstek! Inte illa inte =) Det var mums det. Prata lite sen spelade vi lite spel. Ett jätteroligt spel som dem hade med sig (minns inte vad det hette) och sen TP så klart. Sen åkte vi ner och bowlade, det var tusen år sen man gjorde det. Men - vem inleder inte med två strikar? Jag kan när jag vill. Jag ledde hela tiden, men sen kom bror min och stal första platsen på sista kastet. morr. Haha. Men det är lungt =) För hjärtat gick det inte så bra, han som brukar va så duktig. Men, bättre lycka nästa gång =)

Idag blir en lugn och skön dag. Ska ta tag i disken efter igår, det är det ändå. Kansake åker vi iväg till Rothoffsparken? Det ser ut att bli soligt, kors i taket!

Nej, lite mer kaffe på det här, sen väcka sömntutan.

Barnprogram - då och nu

Är det bara jag som tycker att barnprogrammen var bättre förr?
Bumbibjörnarna, Babar, Trasdockorna, Björnes magasin, Alfons, ja bara för att nämna några.
Vissa av dem visas ju idag med, men inte alls lika mkt. Dagens barnprogram tycker jag är mkt mkt tråkigare.
Likadant bolibompa, hälften av det programmet idag är ju inte ens tecknat? Ett barn som försöker säga boll på engelska osv. och som dom sen upprepar 3-4 ggr. Vad har en 2-3 åring för nytta av det? Ett barnprogram ska ju vara underhållande och i "småbarnsregi".  

Vad tycker du om dagens barnprogram, jämfört med förr?

Idol - en flopp?!

Att Robin E åkte ut igår gör mig lite arg. Det finns andra som borde åkt ut istället. T.ex. Johan. Enda anledningen att han är kvar är att han är alla småflickors idol, han är ju så "puttenutt söt i sina blonda hårtestar". Men kan han sjunga? Tycker bara han gapar och skriker.. Usch!
Alice kunde oxå åkt ut, det är nått med den människan jag stör mig på något otroligt.

Jag gillade Robin B igår. Starkt. Han har sån otroligt bra röst, och den kom verkligen fram igår. Annars är ju Kevin bra, som alltid.

Hoppsan

Statistiken igår slog alla rekord, kul =)
Roligt att det fortf. är många som läser, trots att jag inte uppdaterar lika ofta som förr.

Blä, såg nu att vi har två myggor här inne i datarummet. Mygg nu? Lite sent kanske...

Idag ska vi storstäda hela lägenheten. Puh! Inte vidare kul, men det måste ju göras. Sen i eftermiddag blir det en utedag, om nu vädret tillåter.
Imorgon ska William sova hos sin mormor och morfar =) Adde (min bror) och Sara kommer hit på kvällen så ska vi käka lite och ha trevligt och så. Blir nog kul =) Vi hade planer på att åka ner och bowla oxå, men vi får se hur det blir med det. 

Nehe, nu ska jag dricka upp kaffet mitt och vänta på att William ska vakna! 

Hörs sen.  

Ett besök hos Barnmorskan

God eftermiddag!

Idag har vi varit hos barnmorskan. Allt såg bara bra ut, tack och lov =)
Så nu blir det täta besök. Varannan vecka ska jag vara hos BM from nu. Och emellan det läkarbesök och UL. Det blir en hel del hehe.

Om en liten stund ska vi åka till mina föräldrar och fika. Vi väntar bara på att William busen ska vakna från sin eftermiddas lur.
Sen blir det hem och städa lite.
Pontus fixade ihop Williams nya bokhylla idag oxå, blev så fint så =)

Nehe, nu ska jag sätta mig i soffan och gosa lite med hjärtat innan vi ska åka!

Kväll igen...

Usch, idag är en sån där depp kväll.
Mkt som far runt i huvet. Allt från hästarna till ekonomin...
Tur jag har Pontus och William. Och mina föräldrar. Tack för att ni finns <3

Arb. rummet är iaf helt utplockat nu! Snacka om skönt.. Men jag måste nog börja ta det lite lugnare om dagarna. Det börjar kännas i ryggen framåt kvällarna. Ajaj..


Kan vi få tillbaka våra pengar snart?

Zero idéer

Har tappat all motivation med datarummet. Vet inte hur vi ska möblera där, eller inreda. Det är bara TOMT i huvet på mig! Hoppas inspirationen kommer tillbaka inom kort!

Idag blir det att uträtta lite ärenden, och sen blir det nog en mysdag. Får se om det regnar idag med, annars blir det en sväng till lekparken. Var länge sen nu.

Och imorrn är det besök hos barnmorskan! Se om dom små växt nått. Och nästa vecka är det nytt UL, kanske kanske kan vi då äntligen få reda på könen? Jag vill ju shoooppa bebiskläder, pytte pyttesmå hehe.

Nehe, nu ska jag plocka lite innan William bus vaknar!

Tisdag kväll..

Kommer bli lite taskig uppdatering här denna vecka, då våran dator är inlämnad. Suck på det. Har kopplat in vår gamla nu, men den är det typ 4389567 virus på (ok, inte såå många haha) så den vill man ju inte ha på allt för länge.

Ska alldeles strax göra William klar för natten här, måste bara skicka iväg lite mejl. Har sålt en hel del saker på tradera, alltid kul med lite extra pengar =)
Men han verkar inte så trött än, han är inne och busar på sitt rum med sin pappa. =)

Nehe, dax att sätta fart med mejlen!

Ha det fint!

Onödigt?

Hm, var det onödigt att slänga på vinterdäcken förut? Nu ärdet ju plusgrader igen under nätterna. Men, snart smäller det väl till och blir kallt igen. Inte kul att stå där då med sommardäck om man ska ut och åka tidigt. Så dom får gott sitta kvar.

Igår var en trevlig dag. Det bjöds på kycklinggryta hos mamma och pappa, vilket var supergott! Mormor och morfar var oxå där, så det var ju jättetrevligt =)

Idag ska vi nog åka en sväng till tippen. Sjukt vad mkt saker vi tagit oss i kragen nu och rensat bort. Det är bara inse fakta, vi hade alldeles för mkt skräp. Men det blir väl lätt så =)
Lite av sakerna ska jag iaf lägga ut på tradera, men det mesta är bara skitsaker..

William och Pontus sover fortfarande, sömntutor. Men inte så konstigt, William vaknade i natt vid 1. Trodde faktiskt det var morgon då, så jag tänkte gå upp, men så väser Pontus "hon är ju försjutton bara 1!". Haha... Tur att plutten somnade om snabbt efter ny blöja och en flaska.

Nehe, om man skulle göra lite nytta här innan trollen vaknar. Sätta igång en maskin tvätt och så.

Ha en bra dag!

Hm, gick tydligen inte att ladda upp en bild nu. Blä!

Så sött!


Köpte dessa igår, storlek 40/45. Pyttesmå ju =)

Fars Dag!


Så här fint hade William (jag) gjort åt sin pappa imorse =)

Godmorgon!
Idag blir det full rulle här. Har redan börjat fixat och donat i arbetsrummet, nu måste det bannemig bli klart!
Om någon timme kommer Sandra och Stefan hit och hälsar på, sen kl 14 är det mat hos mamma och pappa. Måste ju fira min pappa oxå =)
Sen ikväll ska vi till bror min och Sara, ge dom en liten flyttpresent. Japp, min bror har äntligen flyttat hemifrån! Trodde allvarligt talat att han skulle bo hemma tills han var 30 haha..

Nehe, nu ska jag åka till affären och köpa lite färska frallor. Mums!

Jobbiga blåsa

Usch, en sak jag verkligen hatar med att va gravid är att man är fan kissnödig hela tiden.... Vaknade 4 gånger inatt? Inte klokt ju... Men nu är det ju 2 som ligger och trycker på oxå... Men William var jag inte så här super dupder kissnödig förrän i slutet. Intressant va? =)

Iaf, nu sista gången jag vaknade, vid 5.45 så gav jag upp. Jag gick upp istället för att gå tillbaka till sängen. Ganska skönt, men tröttheten tar väl ut sin rätt sen ikväll =) 

Idag ska jag jobba. Mamma skulle va barnvakt så Pontus skulle kunna åka och fiska, men det blev inget av det. Stackarn har inte fått tillbaka sitt spö än =/ Men mamma blir nog glad, eftersom hon glömt att hon och pappa skulle till Ikea. Och då blir ju vi oxå glada, eftersom min kära far ev. ska köpa en bokhylla åt William =) 

Usch, känns som jag bara svamlar nu.. Blir väl lätt så när man är trött.
 Ska iaf sätta mig ute i köket nu och läsa morgontidningen. 

På återseende! 

Storhandling

Idag var vi uppe med tuppen! William väckte mig halv 7, vände mig om för jag skulle väcka älsklingen. Men, det var helt tomt? Ja, då var han redan uppe. Snacka om att man höll på att smälla av haha. Han som är så morgontrött =)

Så vid 8 var vi och storhandlade, var jätteskönt när det knappt var några folk där.
Får se vad dagen bjuder på. Måste städa lite här hemma. Blir ju skitigt och stökigt direkt när man har barn ? Haha...
Vill åka till V-ås oxå. Till Ikea och köpa bokhylla till Williams rum, och sen köpa nya extralysen till bilen. Men vi får se om vår ekonomi tillåter det idag hehe...

Nehe, nu ska jag börja dona lite i köket.
Ha en bra dag allihopa!

Tradera

Gokväll!

Ibland hatar jag Tradera... Varför?? För jag hittar alldeles för mkt fint haha.... Snacka om beroende. Är inne där minst en gång om dagen och kikar.
Gjorde världens fynd hör om veckan. Hittade en precis likadan overall som William hade när han var nyfödd, vann auktionen som slutade på 30kr!! 30 spänn lixom.. Så nu har vi två likadana gulloveraller till twinsen =)
Säger bara, det är tur vi sparat alla kläder efter William, blir ju dyrt om man skulle behöva allt dubbelt upp.. Och eftersom att William fick så sjukt mkt kläder av nära ch kära speciellt det första halvåret så ser ju allt helt nytt ut. =)

Idag testade vi på något nytt till middag. La strimlad skinka och riven ost emellan två skinkstekar och stekte. Blev mums det =) Kul när man gör lite nya saker, börjar tröttna rejält på att vi bara äter samma mat hela tiden.

Nehe, nu ska jag kika runt lite, antagligen en sväng till på Tradera. haha. Men - utan att buda =)

Grattis gubben

Grattis vår underbara William på din 15-månaders dag =)

Mamma och pappa älskar dig!!

Fan!

Jag har fått tillbaka mitt gravid-illamående. Mådde dåligt igår morse, och sen nu idag.. Hoppas det bara är något tillfälligt, man tycker ju att det borde ha räckt med de 17 veckorna i början!! Fan!

Ojdå

Haha, vi är ju för bra..Igår lyckades vi stänka ordentligt med färg på golvet i hallen. Så nu blir det till att lägga nytt golv oxå. Förvisso ganska bra, eftersom vi velat gjort det hela tiden =) Hatar dom där jädra platsmattorna.. 

Vet inte vad jag ska skriva riktigt.. Händer inte så mkt jätteintressant i våra liv just nu haha... Igår jobbade jag, sen åkte vi lite ärenden när jag kom hem. 
Idag ska vi måla klart alla lister och försöka hitta någon förvaring till vår skänk. Nån som har ett tomt förråd? =) 

Nej, nu ska jag ta en kopp kaffe till innan mina pojkar vaknat till liv!
Ha en trevlig dag!                                                                    

40 år!!

Idag har vi vart hos min mormor och morfar och firat dem på deras 40-åriga bröllopsdag! Grattis igen!!
40 år.. lång tid! Men om man verkligen älskar varann så är det ju helt underbart.

Vad gjorde vi igår då?
Under dagen fortsatte vi med hallen, det går framåt!! Sen på kvällen var vi på middag hos min farmor och farfar. Jättegod mat och sällskap. William slocknade så fort vi kom hem, och inte mkt senare somnade jag och hjärtat oxå. Helt färdiga hela familjen haha..

Idag har vi målat klart hallen, eller ja, väggarna. Imorrn blir det listerna, och i veckan alla dörrkarmar. Puh, jobbigt men blir nog bra när det är klart!
Sen va vi som sagt hos mormor och morfar. Fikade och åt jättegod tårta, mums!

Nehe, nu ska jag gå och pussa på boysen .

Ha en trevlig kväll!

Williams nya overall

William fick en ny overall + mössa av sin kära mormor i förrgår, så söt så blev han =)




1 november

Godmorgon!

Alla Helgona idag, se om det kommer några läskiga små monster och knackar på dörren och tigger godis hehe. Vi ladda iaf upp godisskålen igår, utifall =) Jobbigt läge att stå där utan, om någon nu skulle plinga på.

Igår hade vi mys hela familjen framför Idol. Kevin var ju helt klart bäst, Alice sämst. Lars vet jag inte vad jag ska säga om, haha.. Tycker fortfarande han har en skön röst, men igår? Visst var han rolig, men i Idol? Nej, han ska sjunga sina egna låtar, som han gjorde på audition, så är han som bäst. Han är ingen Idol...

Idag ska jag jobba igen, sen blir det åter hallen som står i fokus. Nu är det ju bara vårat sovrum som inte är fixat, alltså omtapetserat och så. Ni ska få se bilder sen när allt är klart, vilken skillnad det blivit... Helt sjukt. Tapeterna var ju rätt sunkiga när vi flyttade in, usch. Men men, som sagt, det blir bilder när det är klart =)

Nehe, nu ska jag gå in och mysa lite med mina hjärtan, innan det är dax för morgonbestyren, dvs. ta disken från igår kväll och sätta igång en maskin tvätt. Det är så underbart att ha tvättmaskin uppe i lägenheten, spec. när man har barn. Aldrig mer tvättstuga!!

RSS 2.0