Det är mycket nu..

..så bloggen får lida lite.

Det var begravning nu i veckan, det var det värsta och finaste jag vart på. Det var tusen gånger jobbigare
än jag trodde, det var hemskt rent ut sagt. Kan fortfarande inte fatta att min älskade farmor inte finns hos oss längre. Jag saknar dig farmor! Men en vacker dag ses vi igen!
På samma gång som det var hemskt, var det óckså otroligt vackert. Kistan, alla blommor, musiken.. Nej, nu orkar jag inte skriva mer om det, snart kommer alla känslor och bubblar upp igen.


Tur vi har fullt upp med att fixa inför Williams kalas. Tänk att han blir 2 år om några dagar! Vår stora fina pojke. 2 år.
Så kör jag igång med att jobba igen på måndag, skönt!

Senare i eftermiddag ska vi ut till Sundbyholm med grannarna och grilla lite och umgås. Ska bli trevligt! Hoppas vädret håller i sig bara, än så länge är det ju fint. Vi skulle ha tagit det igår egentligen, men Macke var tvungen att jobba. Och tur var väl det, för runt 20 så kom det världens regnoväder. Inte kul att sitta ute då =)

Nä, nu ska det avnjutas lite kaffe här innan barn och karl vaknar till liv.





Lite bilder

Här kommer äntligen lite bilder!

  
     
  

  
     
  


Inte riktigt min grej

Denna dag ar bestått av lite plock och tvätt, sånt där roligt som man aldrig kommer undan.
Så åkte jag coh Maria till Ikea för att köpa en present till William. Denna skulle då målas när vi kom hem, vilket inte var min grej.. Pillrigt och dant, huva. Tur att det var till William, annars hade jag lagt ner projektet. Som tur var hjälpte Maria till.
Nu är Ponts och Macke iväg och hämtar en svets så dom kan laga vår gamla traktor. Ska besiktas imorrn, det kan ju va bra om den går igenom haha..

Måndag imorrn då, vilket innebär kalas. Min morbror fyller år.
Och på tisdag är det begravning för farmor, usch vill inte tänka på det. Vet inte hur jag ska orka, men det måste ju gå.

Hörs imorrn eller nått

Malmamarken

Jag förstår mig inte riktigt på det här vädret. Både igår och idag varnade dom för massa regn, men det har vart srålande väder. Det är ju bara bra, men iaf =)

Idag ska vi åka en sväng till Malmköping och titta på marknaden, se om det finns nån liten karusell William kan åka. =) Han älskar ju sånt där.

Nu ska vi få i vår nyvakna son lite välling här sen blir det lite gos med barnen!

Kolmården

Det var en jättetrevlig dag i Kolmården igår. Vädret var kanon och barnen busade och for. William var tokig i elefanterna och delfinerna. Tyvärr blev det ingen delfinshow, det var packat med människor så v sket i det. Men tittade på dom efteråt. En fågelshow blev det däremot med rovfåglar, var häftigt att se!
Synd bara att William somnade när vi kom till Bamses värld, får ta det nästa år!
Det blev en lång dag så så fort vi kom hem slocknade vi alla 3. Isabelle och Linnéa sov hos mormor och morfar och dom hade skött sig utmärkt.

Ang. flickorna så sover dom i stort sätt hela nätterna nu. Någon natt då och då vaknar någon av dom till för mat runt 3, annars sover dom från 21 till 6-7. Härligt =)

Idag har inte hänt så mycket, följde med Sara till Babyproffsen för inköp av en babysitter, sen åkte vi till tuna park. Shoppade loss för några tusen, haha.. Nej sånt har man ju inte råd med när folk är skyldiga oss en himla massa pengar.
blev lite fönstershoppande helt enkelt, funkar det med =)

Nu blir det lite tv tittande innan det är dax för sängen, är helt slut från igår!

Hektisk dag

Det har det verkligen vart idag!
Jobbade först en sväng. Snäll jag är som ställer upp trots att jag har semester =)
Hem och städa en sväng, sen åkte jag och Maria och handla matsäck till imorgon. Då drar vi till Kolmården!
Sen åkte jag, mamma och William och hämta en sulky, sen var det bara stressa hem och fixa maten. Nu ska vi snart äta, vi väntar på Macke bara som är och drar upp en båt, Blir väldigt sen middag idag. När barnen somnat sen blir det lite muffinsbak infr imorrn. Packa flickornas väska och så.
Som sagt, en hektisk dag!

Bygga barna

Godmorgon!
Idag fick jag min efterlängtade sovmorgon, gick upp för en 20 minuter sen,
Snart ska William gå upp med sin pappa till dagis och busa med barnen lite. Han har ju vart borta från barnen i 2 veckor, och ska vara hemma i 3 till, så ntigt för honom att komma upp och leka lite med dem, Och han tjatar ju hela tiden, "bygga barna" haha, sötnosen.

Idag blir det liteplockmoch så här hemma, imorrn ska vi ev. till Parken Zoo. Och på torsdag blir det ju som sagt Kolmården. Maria,  Tobbe och barnen följer med oxå. =)

Nehe ni, nu ska jag njuta lite av morgonkaffet, sen ta tag i tvätt m.m.
Ha en fin dag!

Och vinnare är...

Nu är Sweet Funky tävlingen avslutad och en vinnare har utsetts!

Använde mig av en slumpgenerator, och den lyckliga vinnaren än...

TADA....Nummer 7

LINDA

Ett stort grattis!

Kontakta mig på [email protected] ,
lämna dina uppgifter så kommer snart din vinst!

Och ni andra, sörj inte, håll utkik så kanske det dyker upp en ny
tävling här inom kort!

Grillkväll

Gokväll!
Är precis hemkommen efter en biltur med Maria. Vi delade ut lite lappar och så. Höll på att preja ner ett par brevlådor oxå, det är fint!

Tidigare ikväll grillade vi allihop, blev fläskflié idag och korv till barnen då. Börjar faktiskt längta lite till Isabelle och Linnéa oxå börjar springa omkring. Då blir det verkligen full rulle.

Nehe, har inte så mycket  mer intressant att skriva. På torsdag drar vi till Kolmården, ska bli skoj! Så på kvällen ska flickorna sova hos mormor och morfar.

Just ja, ska ju utse vinnaren i Sweet Fuky tävlingen oxå! 

Lunch hos mor och far

Gokväll!

Idag har vi vart på lunch hos mamma och pappa, Adde och Sara var oxå där, trevligt! Blev pappas goda stroganoff, kan ju säga att man åt lite för mycket haha..

När vi kom hem följde Pontus med grannen till flen för att titta på en bil så då hade jag lite egentid med barnen, mys! Dom är så goa, kunde inte fått mer perfekta barn. Mamma och pappa älskar er så otroligt mycket!

Imorrn följer mamma med mig och jobbar i flen, då är vi förhoppningsvis hemma strax efter lunch. Går ju lite fortare när man är två =) Trevligare oxå dessutom, då har man ju nån att prata med oxå.

Jaha, om 16 dagar blir vår prins 2 år! Gud vad tiden går fort. Det blir ett lungt firande här hemma med släkten (ja,hälften av den iaf..), så det ska bli kul. Snart kommer han ju upp i den åldern då han ska ha barnkalas och grejer, då antar jag att det blir lite mer livat här hemma hehe.

Nehe, nu ska jag bära in William bus i sin säng, han slocknade på två röda här bredvid oss för nästan en timme sen, Flickorna sover oxå, så det ska bli skönt att komma i säng i tid.

Godnatt!

Mitt Hjärta är hemma

En dag tidigare blev det, men jag blev bara glad =) Åh, så skönt det var att ha honom i min famn igen, min älskade son. Som mamma och pappa har saknat dig!!
Han har iaf haft jättekul på sin lilla minisemester med mormor, morfar, gammelmormor och gammelmorfar.

Kvällen spenderades nere hos Maria och Tobbe. Vi 4 och Sara och Macke och alla barn grillade och hade allmänt trevligt. En vanlig sommarkväll här på gatan med andra ord =)
Efter maten tog William bus mig i handen så gick vi en promenad, bara han och jag. "Gå med mamma" och "älskar mamma" sa han hela vägen, älskade barn!
Nu är Pontus, Macke och Tobbe iväg och testar nya båten, och jag har precis vart inne och pussat lite på Wiliam som sover som en gris. Jag var bara tvungen =)

Nu är första halvan av min jobbperiod slut (jobbar förvisso imorgon och på måndag) men efter det är jag ledig 2 veckor för att sen köra 2 veckor igen. Pratade med chefen idag och han berättade att många av butikerna hade ringt honom och gett mig beröm, då blir man glad!

Vad händer annars då?
Kan ju berätta lite om barnen..
William har nu gått över till sin 2-års trots, vilket innebär ett sjuhelsikes humör! Så fort han inte får som han vill blir det gap och skrik. Men emellan det är han världens goaste unge =)
Isabelle och Linnéa växer så det knakar, undrar vad Pontus matar dom med när jag jobbar? haha. Dom snurrar runt och har sig, vill inte längre ligga i vagnen utan dom ska sitta. Båda dreglar nått till förbannelse, så det är väl tänder på väg.

Nehe gott folk, nu ska här sovas så man orkar jobba imorgon. 
Ha en trevlig fredagkväll! 

Glöm inte bort att tävla!

Klicka på bilden för att komma till tävlingen.


Jag saknar dig..

Nu är min fina prins på semester med sin mormor och morfar, usch vad jag saknar honom!! Hur ska jag stå ut tills på lördag?

Har inte vart så mycket uppdatering på senaste tiden, vart mycket med jobb och så. Passat på att vart ute också nu när vädret tillåtit.
Nickholina åkte hem idag oxå, efter en vecka här. Har vart kul! Tyvärr har jag väl inte vart så social som jag borde, har vart mycket känslor som snurrat i kroppen efter farmors bortgång. Har försökt hållt mig sysselsatt, men sen kommer tankarna och känslorna pang på. Saknar dig nått enormt farmor.
Som sagt har det vart kul att barnens faster vart här!
 
Eftermidagen/kvällen idag spenderades nere hos Maria och co, Sara och Macke kom oxå ner så vi grillade, spelade kubb och hade allmänt trevligt. Sen drog grabbarna ut med båten så då blev det lite skitsnack tanterna emellan =)

Nu ska jag göra mig iordning för natten, tänkte börja jobba redan kl 7 imorgon, så jag kommer hem skapligt. Idag blev en sen dag på jobbet.

Ha en fin kväll!

Parken Zoo, regn och jobb

Godmorgon!

Blir inte så mycket uppdaterat nu när jag jobbar så mycket, så har datorn gått sönder oxå, suck. Så nu sitter man med pappas lilla lilla bärbara. Jättesöt är den, men lite jobbig att skriva på, tangenterna är ju för pysslingar, haha.

i förrgår var William i Parken Zoo med mormor och morfar, det var uppskattat! =),

Annars händer det inte så mycket, jag jobbar som sagt heltid nu i 5 veckor, skönt att få in lite extra pengar. Det behövs ju alltid när man har barn, haha. Pontus syster Nickholina är här på besök oxå, kul!
Och vädret då, det är ju inte så kul.. Igår var det ett riktigt oväder, översvämning på många ställen i stan.

Isabelle och Linnéa har börjat dreggla som sjutton och kör in händerna i munnarna hela tiden. Tänder på väg redan?  
Anars utvecklas dom som dom ska. Isabelle drar sig upp från halvliggandes till sittandes. Redan?!
Och William är inne i sin värsta trots hittils, haha.. Lilla gubben. Men mellan varven blir han gosig som bara den, så då hinner man glömma bort hans upptåg emellan varven.

Just ja, nästa vecka åker vår lilla prins på semester med mormor och morfar. 4 dagar ska han vara borta från mamma och pappa =/ Men han får nog kul komma ut och se världen lite, hehe. Dom skulle ner till Småland till mammas kusin och mina sysslingar. Synd att inte jag kunde följa med, var ett tag sen man träffade dom nu.

Nehe, nu ska jag koppla av lite innan det är dax för jobb!

Det bli inte så mycket bilder nu, eftersom vår dator som sagt är trasig.

Dopet!

Har inte riktigt haft tid eller lust att uppdatera, men nu så!

Dopet bev underbart, trevligt folk och barnen var på sitt bästa humör. Linnéa sov ända fram till hon skulle få vatten på huvet, hehe. Mina fina vänner Helene och Carro sjöng, tack än en gång tjejer! Ni var så otroligt duktiga!!
Och min underbara bror blev gudfar till flickorna också (han är gudfar till William). Så det var ju ett självklart val.

Att vissa inte kunde göra sig besväret att komma har både jag och Pontus våra åsikter om, men men... Sånt är livet. Vi är glada för dom som kom =)

Tack mamma och mormor för hjälpen med bak och dukning m.m. Det var guld värt!

Detta fick de i present:
Från mormor och morfar - Doptavlor med gravyr
Från morbror (gudfar) och Sara - En jättestor bok med massvis av sagor
Från gammelmormor/morfar - Halsband med deras månadssten
Från gammelfarmor/farfar, A-B, Lasse och Brita - Jättefina nallar och prydnadssaker
Från IngaBritt - pengar
Från Peter, Jenni, Egla, Kevin och Emelie - Underbart fina badcapes med deras namn på
Från Catta, Tomas, Emma och Kim - silverbestick
Från min vän Sandra - Ramar för kort upp tills dom blir 1 år
Från gammelmormor - pengar
Från Marguerite - pengar


Livet är orättvist

Känslorna har avlöst varandra idag, ena sekunden är man glad, som vanligt lixom, sen kommer den där hemska saknaden. Livet är fan bra jävla orättvist. Farmor var alldeles för ung, hon hade så mycket framför sig. Jag saknar dig farmor!!!

Dagen har bestått av att förbereda dopet. Jag och mormor var uppe och dukade i lokalen och så. Åkte och köpte saft och kakor.
Så kom Sara, Macke och Alva över på middag. De var så skönt när man var sysselsatt, men nu, nu när det är lungt och tyst, då kommer dom där tankarna igen. Saknaden, tomheten.

Orkar inte skriva så mycket mer, men uppdaterar imorrn kväll om hr dopet gick =)

Ha en fin kväll allihopa.

Älskade farmor

Jag saknar dig så det gör ont!
Tårarna bara rinner och rinner, det tar aldrig slut!
Varför du? Du förtjänade inte att bli så sjuk.
 Du förtjänade det bästa!
Jag hoppas du har det bra nu, nu slipper du lida, slipper ha ont..
Hmlen har fått tilbaka sin finaste ängel, och här står vi med en sån enorm saknad.
Det är lätt att bli egoistisk, att bara tänka på sina egna känslor när man mår som värst,
men huvudsaken är att du har frid nu.
Du var en riktig kämpe, jag såg upp till dig så mycket.
Jag älskar dig farmor. Vi ses snart igen!

RIP

Kära mamma

Grattis på födelsedagen!
Älskar dig! <3

Moln, me like

Godmorgon!

Äntligen lite moln ute! Men tror nog bestämt att dom kommer försvinna inom dom närmsta timmarna. Vi ska tydligen inte få svalare förrän till helgen.

Ska snart åka och jobba, kör igång redan kl 7 idag, så jag kommer hem tidigt.
Williams sista vecka på dagis innan semestern, 5 veckor blir prinsen hemma. Oj, vad han kommer hinna tjata ihjäl sig efter barnen innan det är dags att busa med dom igen =) Men det blir nog både en och två turer upp till dagis under ledigheten för att leka med dom ute.

Veckan bjuder inte på så mycket. Imorgon fyller älskade mamma år, så då blir det kalas. Och just ja, dop på söndag! Då bjuder ju veckan på en hel del trots allt=)
Måste komma på vad man ska baka oxå, mamma och mormor ställer upp och hjälper till, det är guld värt!

Nehe, måste kila nu. Ska hinna slänga in disken i maskinen innan jag åker.

Ha en fin dag!

 
Linnéa och Isabelle invigde ena bumbon i förrgår.

RSS 2.0