Landet!

Snart drar vi till landet alla 3. Ska sova där tills imorrn, härligt!
Så nu ska jag packa våra väskor, och vi ska vänta på att William ska vakna upp ur sin dvala, sen drar vi.
Återkommer med bilder imorrn kväll =)

4 dagar kvar

Om 4 dagar blir vår solstråle ett år. Helt sjukt vad fort tiden går.
Så, kalas på söndag som sagt, måste städa här. Damma och så, usch vad tråkigt! Haha. Och så ska det bakas, i massor. =) Jag tar mitt bak imorgon, och Pontus bakat resten på söndag fm.

Ja, dom sa ju att det skulle regna idag, men solen bränner redan som bara den. Och jag som ska åka ända till Nykvarn och jobba. Kul att sitta i en varm bil utan AC 16 mil... Blä. Men om man får tro vad dem där vädersnubbarna säger idag, så ska det vara taskigt väder nu fredag-söndag. Ja, det äterstår väl att se. Det skulle ju verkligen behövas REGN här. Har inte regnat på väldigt väldigt länge.

Igår kväll var jag och Sandra ute och åt på Kina. Jättetrevligt hade vi, fick t.om. plats på uteserveringen, det är inte ofta man får det haha.. Satt och prata lite minen och så, och sen om allt möjligt. Hade allmänt trevligt rättare sagt. Avslutade med en promenad runt Strömsholmen.
Tack gumman för att du finns i mitt liv, du är en sån där vän som alla önskar sig. Helt perfekt.
William fick busa hos sin mormor och morfar medan vi var och käkade, Pontus var och körde hö =) Stackarn var inte hemma förrän i natt, och snart måste jag gå och väcka honom. Ångest.

Nej, nu ska jag göra mig iordning, jobbet kallar!

Godmorgon!

Hade hoppats på att få sova lite längre än till 7.15, men då ville William upp, så det var bara kravla sig upp. Nu far han runt på golvet, reser sig mot allting och börjar gå riktigt stadigt med stöd. Vår stora pojke. Mamma och pappa älskar dig så mycket!

Funderar på att gå och väcka Pontus nu, så jag kan städa lite innan det blir för varmt här inne. Ikväll har man ju ingen lust. Eller ikväll kan jag förresten inte, för då ska jag och Sandra ut och käka =) Trevligt!

Såg i tidningen idag att det ska bli regn här imorgon? Attans, vi som ska ut till landet och sova där till på fredag. Vi ska ju sova i huskevagnen haha.. Äh, det finns inget dåligt väder, bvara dåliga kläder ;) På tal om det, dax att köpa regnkläder åt William, kan behövas nu till hösten. Någon som har nått tips vart man köper bra och inte allt för dyra regnkläder?

Ne, ska kika runt lite på nätet några minuter, sen ska jag gå in och hoppa på mitt hjärta. Haha. Eller så överlåter jag det åt William, då blir han inte arg =P

Ha en trevlig dag i hettan!

Godnatt!

Nu sover William, så nu är det nog dax för mig oxå att knoppa. Ögonen strejkar lite för tillfället, har haft ont i dem hela eftermiddan. Skumt, jag brukar aldrig ha problem med ögonen.

Imorrn står inget speciellt på schemat, men måste verkligen plocka lite här hemma. Så det är fint till på söndag =) Så ska vi nog åka och storhandla oxå, behöver ha hem lite mat.

Nej, sängen. Godnatt!


I'm burning up

Ja, det känns fan så. Skitvarmt idag med. Det ska vara sån här hetta ända fram till på lördag. Det kom några droppar i söndags, höll på knappt en minut. Haha.. Hade väl hoppats på lite mer, så denna jobbigt äckliga luft blir lite friskare.

Nu sitter jag här en sväng medan William far runt i sin gåstol. Vi är nästan nyss hemkomna från Williams mormor och morfar. Vi var där och grillade, sen badade William i sin pool där oxå. Så flörta han med grannflickan, som är ca 6 månader yngre än honom. Dom till och med badade tillsammans, så söta så =)

Mitt hjärta är iväg med sin kusin i Åker och fiskar. Dom åkte vid 17, och kommer nog inte hem förrän runt 12. Saknar redan hjärtat, men jag vet ju att han är i goda händer. Haha.

Annars så har jag jobbat idag, en butik. När jag var klar hoppade jag in på Barnens Hus och köpte de sista presenterna till William. Oj, vad han kommer bli bortskämd på söndag haha..
För er som inte vet ska vi ha ettårskalas för skrutten på söndag, men han fyller på måndag. Men eftersom många gått tillbaka från semestern så blir det bäst på söndag. Sandra och Helene kommer förmodligen, kul! =) Och hela min släkt då.. Vi vet ej ännu hur många från Pontus sida som kommer än.. Hoppas det är svalare iaf ute, för då ville Pontus mormor komma, vore kul! Hon skiner verkligen upp som en sol när hon ser William =)

Nehe, ska nog ta och titta klart på Allsången. Och försöka natta min underbara son.



William och Pontus - I love you!

Varm dag

Idag har det vart lika varmt som igår, huva... Riktigt medelhavsvärme haha..

Idag har vart en riktig slappardag, tvättat 2 maskiner, sen bara tagit det lungt. Det är alldeles för varmt inne för att hålla på och plocka och fara runt.

Nehe, fixa lite käk och sen försöka få lillskrutten i säng!

Lite pics från Skåne

Blev inte så mkt kort tagna där nere, lite synd. Och alla kort på William nere på stranden är på mobilen. Så ni får nöja er med de andra =)

     
     
     
     

Hem kära Hem

Nu är vi hemma igen, eller, vi kom hem igår kväll, men det har vart fullt upp sen dess med att packa upp väskor m.m.

Veckan har vart kanon, toppenväder och underbara människor. Vi har vart runt lite överallt, bl.a. Trelleborg, Ystad och så. Vart nere vid olika hamnar och självklart nere på stranden. William har skött sig exemplariskt, han är så go så våran son. Fast han vart förkyld sista dagarna, är nog mer tänder på väg för han petar sig i munnen hela tiden.. Stackarn, tänderna ploppar ju ut hej vilt på honom, han får aldrig någon ro.

Ja, finns väl inte så mkt mer att säga om vår semester än att vi haft det underbart, det är så skönt att alla trivs med varandra och är sig själva. Inte gör sig till. Härligt har det vart!


Idag har vi vart och firat min morbror som fyller idag, Grattis igen =). Var trevligt att träffa andra sidan av släkten =)

Nehe, nu ska jag åka och handla lite. Pontus stannar här med lillskrutten, är så himla varmt i vår bil nu när det typ är 35 grader i skuggan. Blää. Lite svalare kan det gott vara.

Bilder från semestern kommer ikväll eller imorgon, så håll ut ;)


Trelleborg

Idag har vi vart i Trelleborg, shoppat lite och käkat och så. Det var trevligt! Sen var vi på Sveriges sydligaste udde,det ni ;) Blåste som sjutton där, men underbar utsikt.
Just ja, innan vi åkte dit gick jag, Pontus och mamma en väldig långpromenad med William.

Nu ska vi snart spela kubb, vissa här vill ha lite revansch, hehe. Jag, Adde och Sara vann stort när vi spelade sist, 4-0 blev det.

Ha en trevlig kväll!

Mormorsgris

Vi har insett att William är en mormorsgris. Så fort hon är i närheten är det bara hon som duger. Visst är det kul, men inte alla gånger haha.

Nu sitter vi här nere i Skåne. Resan ner gick jättebra, William var på bra humör 90% av resan. Tur at det var mulet och stundvis regn, det skulle vart tufft om det hade vart strålande sol.
Iaf, resan tog ca 8 timmar, med pauserna inräknade. Så det gick smidigt och fort, förutom vid ett ställe där det verkligen vräkte ner, så där fick vi ligga i 70 på mootvägen i nästan 3 mil. Det var lite segt.

Nehe, nu har jag ej tid med detta =) Ska umgås här med alla.

Ha de bra!

Dagen som gått!

Gokväll!

Sitter här, trött som en gris. Varför säger man egentligen så? Grisar är väl inte trötta hela tiden? Eller är dom det? Vad vet jag..

Pontus slutade 12 idag, skönt. Vi tog det lite lungt när han kom hem, sen åkte vi och lämnade William hos sin mormor och sen bar det av till Västerås för att hämta vagnen. Nu står den här hemma (eller ja, inte bokstavligen, nu är den i bilen), och den är så fin! =)

Vid 19 kom mina päron hit. Vi grillade fläskfilé, till det blev det potatissallad / färskpotatis, sallad och två olika såser. Mumma var det! Vi körde med en honungsmarinad och den är verkligen kalasgod. Den är faktiskt snäppet vassare än garlic.

När dom begett sig hemåt tog vi en premiärrunda med vagnen. William verkade gilla den =) Och den var så mycket skönare att köra, mycket lättare.

Nej, nu ska jag gå in till mina hjärtan i soffan. William håller på att somna, så honom får man ju inte pussa på. Så jag får väl pussa på mitt stora hjärta då =)

Godnatt!

Idag kommer den!

Eller ja, vi får ju hämta den rättare sagt. Nya vagnen. =) Åh, vad vi längtar!
Vi ska ta en premiärtur med den ikväll, efter att mamma och pappa har vart här och grillat.

Vad händer mer idag då? Plockdag, måste verkligen få undan allt skit i Williams rum, vem vet, snart kanske dom äntligen kommer och tapetserar, då måste det ju vara tomt där inne! Önskar dom kunde ringa och bestämma ett datum, då får man lite press på sig. Som det är nu, packar man upp nån kartong, slänger lite skit, sen tar man resten dagen efter haha.. Man är lite lat så här i somamrvärmen =P MMen vad har vi bråttom till? Så länge vi inte har omtapetserat så kan vi ju inte använda hans rum. Tror inte han vill ha ett rosa rum med fettfläckar på tapeterna =P

Förresten, läste att det är mer trubbel på Liseberg nu. Som tur är inte så allvarligt, men iaf.

Såg även att Zack Braff ska lämna Scrubs! Fan! Det är ju han som göra hela serien. Jag tänker då inte fortsätta kolla om han slutar.

Nu ska jag sätta på mer kaffe!

Att vara förälder

Att vara förälder är verkligen det underbaraste som finns! Innan jag blev mamma trodde jag inte det fanns en sån här ren lycka, att man kunde påverkas så mycket. När jag ser min son värmer det i hela kroppen, det är nästan för bra för att vara sant.
Ja, att vara förälder är underbart, men kan även vara väldigt jobbigt. Under småbarnsåren är det trotsperioderna. Nu har inte William kommit in i någon än, men jag kan bara tänka mig. Senare i livet är det saker som puberteten. När ens älskade barn sen börjar ränna på stan om nätterna. Nu när jag själv är mamma, förstår jag hur jädra oroliga mina föräldrar verkligen var (då trodde jag bara det var något dem sa) när jag var ute hela nätterna. Kommer jag klara av det när William blir så pass stor? Kommer jag vara så stark som mina föräldrar var?
Det är många frågor som virvlar i huvudedt, och många som jag ej har svar på. Kommer jag räcka till? Men jag ska försöka vara den bästa mamman, och jag kommer alltid stötta våra barn (ja, det kommer väl fler nån gång =P ) hur osams vi än är. Aldrig någonsin kommer jag svika dem. Och det vet jag att Pontus inte heller kommer, han är världens bästa pappa.
Men lyckan att vara föräldrar slår ändå oroligheten med hästlängder. Jag älskar att vara mamma!


Mitt hjärta går sönder när jag ser min son ledsen.
Tur att han blev glad direkt =)

Regn

Det var inte mycket regn som kom här idag. Höll väl på 5 min, och nu håller solen på att titta fram igen. Skulle nog behövts regna lite mer, vi har ju haft fint väder måånga dagar nu. Men, vet vet, kanske kommer det mer regn sen? För mig gör det inte så mkt, eftersom idag är det en plock och packdag. Så ganska skönt om det är pissväder ute, då längtar man inte ut =)

Igår kväll tog vi en kvällspromenad, jag, Pontus och William. Köpte oss en varsin glass och sen gick vi ner till gropen. Var jättevarmt i vattnet, synd att man inte hade badkläderna med sig.

Nu sover William, men han borde vakna snart, har sovit sen 10.30. Jag har vart duktig och bäddat rent och redan hunnit tvätta 2 maskiner. Tror tvättmaskinen håller på att ge med sig =/ Tjuter som fan när den centrifugerar. Inte bra inte bra. Vi har inte råd att köpa ny maskin nu, det är ju visst nån son fyller här inom kort =)

Nej, nu ska jag ta tag i lunchen, vet inte riktigt vad det blir men det visar sig =)


Titta!

Detta var vår lillskrutt upptagen med igår. Hehe. Han ramlade ett par gånger på vägen, men till slut lyckades han komma upp =)









Städdag!

Idag har det vart en sådan. Plockade hela dagen, sen nu ikväll har jag damsugit och skurat golv. Bara köket kvar, det tas imorgon.

Vi har även hunnit med att åka till Williams mormor och morfar. Jag klippte pappa, sen följde jag, William och Pontus med dem till Coopen och storhandlade.
När vi kom hem grillade vi (igen haha), idag blev det BBQ-spett med klyftpotatis och örtsås. Det var gott! Men köttet igår var godare. =)

Nu ska jag hoppa in i badet, sen åka en snabbis till affären. Tror mitt hjärta är sugen på en Twister =P

Ännu en solig dag!

Har vart soligt flera dagar nu, härligt. Men det har alltid mulnat på framåt kvällen, så man tror varje kväll att dt ska bli regn nästa dag, men icke. Ett litet moln ser jag på himlen, det är det enda.

William har sovit bra inatt med, 21-07. Äntligen börjar han få tillbaka sina gamla rutiner. Just nu springe han runt i sin gåstol, tor han har saknat det lite =) Fast det roligaste just nu är att försöka riva ner gardinena, unge! haha.. Hur många "nej" man än uttalar så är han där strax efteråt. Busunge!

Nej, om man skulle gå och ta sig lite mer kaffe, och sen ge sig ut på en promenad med William. Innan det bli för varmt.


Chokladpudding

Jag och hjärtat har ätit chokladpudding ikväll, det var inte igår man åt det haha..
Och tidigare grillade vi, blev kotletter med Twisters till. Mums!

Håller på att fixa annonsen på vagnen oxå, shit vilket jobb att lyckas få med allt viktigt. Men nu tror jag allt ska vara med.

Och nu är arbets rummet äntligen klart! Gud så jag tjatat om detta rum haha. Tänkte lägga ut nån bild sen när vi fått upp lite på väggarna och så. Ser lite hemtrevligare ut då =) Förvisso ska vi byta ut golvet oxå, men det blir nog inte förrän i höst. Prio ett nu är nytt golv till köket och till Williams rum.

Nehe, om man kanske skulle gå och knoppa. William somnade för en timme sen och Pontus ligger i soffan och tittar på Hajen3. Så jag tänker verkligen inte göra honom sällskap, hatar dom filmerna, får kalla kårar, tycker dom är läskiga även fast dom egentligen är larviga.

Så godnatt!

Busungen!


Gulligt SMS

Fick ett sms tidigare idag av min älskling:

"puss puss. älskar dig av hela mitt hjärta din för all framtid"

Det gjorde min dag!
Älskar dig Pontus!

Tvillingar

Satt och funderade på detta ute på balkongen imorse. Om man får tvillingar, undrar om man ser skillnad på dem redan vid födseln (syftar på enäggstvillingar). Jobbigt om man skulle blanda ihop dom hela tiden. Föräldrarna ser ju skillnaden på sina tvillingar, men jag menar bara de första dagarna, innan man lärt sig se skillnaden.
Vad tror du?


Vattendjur

Ikväll har jag och William badat, oj vad han älskar det! Han plaskar som han han aldrig gjort annat, och asgarvar när han får kallsupar. Hehe, gullunge. Ett riktigt litet vattendjur är han.

Nu håller han (peppar peppar) på att somna. Får hoppas det håller i sig, senaste dagarna har han inte somnat förrän runt 22.30. Men ikväll var han trött.
Pontus håller på och fixar det sista i arb. rummet. Tapeten bakom elementet. Skönt att ha det gjort sen, så man kan få lite ordning där inne! Och därmed få ordning i Williams rum, eftersom hans rum har agerat förvaringsrum nu tills arb. rummet är klart.

På fredag är det bestämt, då åker vi till Västerås och hämtar vagnen. Då slutar Pontus 12, så då har vi lite mera tid. Längtar! Att man kan längta så efter en vagn hehe. Har tvättat upp alla lösa delar till våran nuvarande vagn oxå, så imorgon blir det att ta kort på den och lägga ut på nätet. Någon som är intresserad av en fin kombivagn?

Klätterapa

William har blivit en klätterapa, han ska klättra på allt. Livsfarligt, så det gäller att vara passup.

Vi ska strax äta här, blir pitabröd med köttfärs och ris. Vi var iväg och handlade en sväng oxå när Pontus kom hem från jobbet. Åkte förbi mamma en sväng oxå.

Har itne så mkt mer att skriva ikväll, kanske blir en till uppdatering innan sängen!

BOB Citron & Lime



Älskar denna lättdryck! Svalkar skönt i kistan dagar som denna.

Vad dricker ni helst en varm sommardag?

Kroketter & Köttbullar

Det sitter jag och äter nu. Lyxlunch? Nee hehe, men gott är det =)

Sitter och väntar på att Våra bästa år ska börja, man har ju inget bättre för sig så här runt lunch =) Tyvärr har det ju blivit så dåligt att det är pinsamt, men ändå måste man följa det. Besatt? Haha, nej så illa är det inte. Jag dör ju inte precis om jag missar ett avsnitt. Men jag tycker det är grymt dåligt att dom bytit ut Belle, hon var så söt.

Nu är det inte långt kvar heller tills vi får hämta hem vagnen. Spännande!

Dax att dra sig och bänka sig i soffan!

Bara 5 dagar kvar

Sen drar vi på semester. Och sen en vecka efter vi kommer hem blir vår ögonsten 1 år! Sjukt att tiden gått så fort. Om det ska gå i den här farten är han väl snart 15?! Haha...

Ska se vad jag ska laga iordning för lunch idag, har inte alls lust att stå vid spisen. När William vaknat beger vi oss nog ut, strålande sol, härligt!

Storstädning

Det blir det här idag! Iaf så mkt William tillåter mig att städa haha. Han brukar inte vara så förtjust i när mamma far runt som ett yrväder här hemma haha. Så det värsta får man väl ta sen när Pontus kommer hem från jobbet.
Man kanske skulle börja ta tag i packandet oxå, det är ju en hel del som ska med.

William har sovit bra inatt, 9 timmar i sträck, skönt. Och jag känner mig mer utvilad än jag gjort på länge. 

Ne, dax att sätta fart. Ha en trevlig dag!



 

Parken Zoo!

Här kommer bilderna från vår dag i Parken Zoo!


Tigern var inte på charmhumör idag!


Pontus och en sovandes William


Vita tigern tog efter William och tog en tupplur


Sandkatten. Så jädra söt var den!


Den ståtliga Geparden


William vaknade lagom till flodhästarna


Oj, vad cool man ser ut =)


William fick mata änderna


Sen fick han rida oxå, han skrattade hela tiden =)


William alias Fantomen!


Höjdpunkten på dagen var när William fick klappa killingarna,
han strålade som en sol =)


Det var som sagt en väldigt trevlig dag. Vädret var toppen!

Fick även veta att Herr Nilsson är en Dödskalleapa, visste ni det?
Jag hade ingen aning =)

En liten förklaring...

Inlägget "Att lägga sig i andras liv" och texten om föräldrar som inte bryr sig handlar om folk i allmänhet, det är inte riktat mot någon speciell person. Trodde inte jag skulle behöva förklara det, men det finns personer som tydligen har tagit åt sig av det jag skrivit. Varför kan man undra, men så är det.


Har förövrigt fått veta både det ena och det andra idag om mig. Kul att höra? Nej, men inget jag kan påverka.
Har även fått frågan varför jag aldrig skriver om Williams farmor. Dom ses helt enkelt inte så ofta. William var (förhoppningsvis är han inte det längre) allergisk mot hund/katt och nu bor hon 30 mil ifrån honom. Men det betydet inte att hon inte betyder något för oss. Tvärtom, vi tycker om henne jättemycket alla 3, ja Pontus älskar ju henne eftersom hon är hans mamma.
Anledningen att jag bara skriver om mina föräldrar är att vi hittar på väldigt mycket saker med dem, och min blogg handlar mest om vad jag gjort under dagen. Så jag ser inget fel i det?

Japp, nu har du/ni fått svar på frågorna.
Hoppas alla är nöjda och glada nu.

En bra dag! =)

Vi var ju som sagt och åt hos mina föräldrar idag. Var riktigt gott! Sen blev William kvar där en halvtimme medan jag och Pontus åkte till T-hälla och hämta takboxen. Gick fortare än vi trodde, så mamma var så chockad när vi kom tillbaka så fort haha.

Sen fick vi ett impulsryck och åkte till Parken Zoo. Bilder kommer senare ikväll! Vi hade jättetrevligt =)

Vägde William idag oxå, ca 8,9 väger han nu. Plutten.. Du börjar bli stor =)

Nehe, nu ska jag hjälpa älsklingen vid grillen!
Men som sagt, bilder från parken kommer senare.

William



Att beskriva för dig i ord hur mycket vi älskar dig och hur mycket du betyder för oss är omöjligt. Du har förändrat våra liv något otroligt, du lyser upp våra dagar. När allt känns tungt, räcker det med ett litet leende eller skratt från dig, så känns allt bra igen. Dagen du föddes är ett minne för livet, den dagen glömmer vi aldrig. Du är våran ögonsten och vi kommer alltid finnas här för dig!

// Mamma och Pappa

Grillad fläskfilé

Mm, det åt jag och hjärtat igår kväll. Skitgott var det. Nu lär vi väl grilla varje dag, när man äntligen får haha.

Tapetseringen håller Pontus på med nu, blev inget igår. Jag började slipa lite, sen blev vi så himl trötta, så vi bänkade oss i soffan och tittade på film istället. Haha.. Så det kan bli. Men nu blir det gjort iaf =)

Om 3 timmar ska vi grilla hos mina föräldrar, det har blivit vår tradition att äta söndagslunch/middag där. Trevligt. Och William älskar ju att bli uppassad så mkt som han blir där =)

Är så himla glad att vi har så tät kontakt med min familj, att dom tycker om Pontus precis som han är och att Pontus tycker om dom. Det kan inte bli bättre. Dom ställer alltid upp för oss, och dom älskar William över allt annat.
Det finns ju dom som inte alls har kontakt med sina föräldrar, eller de föräldrar som inte engagerar sig för fem öre i sina barns förhållanden. Varför förstår jag inte? Såna föräldrar ska jag och Pontus aldrig bli, vi kommer engagera oss helhjärtade i våra barn, jämt.


Att lägga sig i andras liv

Jag älskar att diskutera (med folk som klarar av att diskutera), och har diskuterat just detta ämne mycket med Pontus, och även med mina vänner.

Det handlar om folk som bara älskar att lägga sig i andras liv hela tiden, och då menar jag inte på ett positivt sätt.

Det här började jag märka av när jag blev "hästtjej". Ni som inte håller på med hästar skulle bara veta vad som försiggår innanför stalldörrarna. Jävlar vad folk är falska. Det snackas bakom ryggen hela tiden, och det komiska är, att de som snackar berättar ofta till vännerna till den det snackas om. Så den som det snackas om får ju alltid veta det. Ändå går den personen som snackar, runt med ett falskt leende hela dagarna och pratar med den utsatta personen som om det regnade ute.
Och vad snackas det om då? Jo, om den utsattes liv. Just i ett stall handlar det ju då oftast om hur denne sköter sin häst. Allt som andra gör som man inte gör själv, är totalt fel.
Jag förstår inte vad som sporrar dessa människor att hålla på som dom gör? Vad får dom ut av att snacka och spekulera så mycket? Mår dom bättre av det? Oftast är svaret nej. Oftast är det såna personer som har ett olyckligt liv själva, att dom bara älskar att invardera på andras liv. Om man inte själv är lycklig, varför ska andra vara det då?

Sen jag la hästeriet på hyllan så har jag märkt att detta fortsätter utanför stallet, vilket jag inte trodde innan jag började med hästar. Förvisso var jag ju bara 6-7 år då, då visste man ju inte bättre.

Vi är omringade av folk som verkligen älskar att rota i våra liv, att hitta våra svagaste punkter och spela på dem. Men frågan är fortfarande, vad får dom ut av det? Mår dom bättre?
Oftast är personerna som håller på (även här, utanför stallet) folk som inte har ett eget intressant liv, som inte har ett eget förhållande, som inte är lyckliga. Men sen finns det dom som lever fullt normala liv, men som ändå håller på. Så något måste ju fattas dom?

Jag lever ett intressant liv, har mitt livs kärlek vid min sida och en underbar son, jag har en perfekt familj. Så kanske folk snackar om oss? Antagligen. Alla snackar om alla, så är det bara.

Dom som jag vill ha i mitt liv, har jag i mitt liv. Dom är ovärderliga för mig och jag värdesätter dom högre än mig själv.
Pontus
William
Mamma
Pappa
Bror
resten av hela min släkt
Sandra
Helene
Det är ni som betyder mest, jag gör allt för er! <3

Tapetsering

Det står på schemat idag. Pontus vilar lite i soffan nu med William, men sen drar han igång. Jag ska bara åka till pappa och hämta tapetserarbordet först. Tur man har resurser =)
Det kommer bli så fint, vårt arbetsrum.

Nu ska jag dricka lite kaffe, sen åka till mamma och pappa som sagt. Imorgon ska vi grilla där =) Mums!


Trötter

Idag är man trött. William somnade sent, och vaknade vid 4.45.. blä. mer tänder på väg? efter lite mat och bus så somnade han iaf om strax innan 7.. och sover än. Jag har legat och halvsovit lite från 7 fram till nu, vilket resulterat i att jag är ännu tröttare nu.

Det blir nog en lugn slappardag idag. Kanske blir det grillning ikväll. Beror på om vi orkar åka till Torshälla och hämta grillen =) Vi trodde ju inte vi fick grilla på balkongen, men frågade igår och tydligen fick vi det. Så nu ska man bara släpa hem hela stora klumpen (en fet gasolgrill). Hoppas den får plats i bilen.

By the wat, msn viruset sprider sig som en löpeld igen. Har fått massa länkar från mer än hälften av personerna på min kontaktlista.. Det bästa ni kan göra är att radera allt som har med msn och göra, och sen ladda ner det igen. Tydligen tar inte alla virusprogram detta msn virus. Vårat tog inte det, och vet flera program som inte heller tar det. Vad ä då syftet med ett virusprogram? Man har ju lixom virusprogram för att inte få virus, men vissa virus är väl för smarta, dom tar sig runt det där. Det läskiga med msn viruset är ju oxå att det kan föra en kort dialog, precis som att det är din vän som skrivit. Och i framtiden ska det tydligen bli värre, då kan viruset föra en hel dialog, och veta exakt vad den ska svara när man ställer frågor. Dags att lägga ner msn kanske?

Hur f*n är man funtad??



Hejt jävla sjukt... fattar inte hur en människa kan göra så.

Bobby car med släp

   
Detta är en av alla saker vår prins kommer få på sin födelsedag =)
Bara det att vi och Williams mormor är oense om det är hon, eller vi som ska köpa det. Haha..
Vi vill, och hon vill. Så vi kom på en bra idé, vi köper bobbyn och hon köper släpet =)

Nu är det bara 24 dagar kvar till lillprinsen blir STOR.


Shit alltså

Ja, som jag sa till min vän Sandra idag, Shit alltså. haha. Vad det handlar om får ni inte veta ;) Det är mellan henne och mig. Visst blev ni nyfikna nu? =)

Vi hann nästan spackla och slipa klart idag. Resten tar Pontus imorrn, innan han börjat tapetsera. Tur man har en händig karl.

William sover lite middag nu, men ska snart väcka honom annar sover han inte ikväll. Pontus har åkt iväg en sväng till Mange. 

Blev lite krångel med vår nya vagn, men det löste sig fort. Den skulle ju bli levererad nästa vecka, ev. v. 30. Men när mor min var inne idag och skulle bekräfta, fick vi reda på att Emmaljunga lagret har stängt i 4 veckor?? Men som tur var så hade dom en vagn kvar i vår färg i Västerås, så vi åker dit nästa vecka och hämtar den. Och min snälla mamma ska hjälpa till att betala lite på den oxå, trots att vi sa ifrån


är skönt när man väl verkligen inser vart personer står. När folk inte ens kan uppskatta att man är snäll och försöker hjälpa, utan bara viftar bort det, ja då är det droppen. Men, vad gör det, om hundra år. Jag är inte den som grämer mig i andras bekymmer.

William, du betyder ALLT för mamma och pappa. Du är världens finaste son

Fredag.

Jaha, idag är det fredag, och det regnar ute. Blä. Men ändå ganska skönt, för idag ska vi ta tag i och spackla och slipa klart i arbetsrummet. Nu måste det ske. Sen ska Pontus tapetsera imorrn eller på söndag. Om vi inte hinner klart det oxå idag, skulle ju va skönt.

Den här stunden jag oftast får på morgonen när Pontus och William fortfarande sover är faktiskt underbar. Sitta och dricka sitt morgonkaffe i lugn och ro, och ja, bara koppla av helt enkelt. Sen börjar livet haha.

Har inte så mkt mer att skriva för tillfällte, återkommer väl senare =)


William sitter och vinkar i sin leksaksback. Han tyckte det var mkt roligare att tömma ut alla leksaker och sätta sig själv där i, hehe. Sötnos.



Nya vagnen!

Nu har vi äntligen beställt vår nya vagn =) Denna blev det, fast vi ska ha -09:ans modell, den här är en -08.

F i n   v a  ?  =)

Får bara hoppas att den hinner komma nästa vecka, innan vi åker på semester. Annars får vi hämta den v. 31 helt enkelt. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge =) 

Tävling!


Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos Annacill
i Nikitas blogg
Var med och tävla du också!

Bilder

Lite dagsfärska bilder på vår gulleplutt!






Leksaker

Kan ett barn ha för mycket leksaker? Haha.. Isåfall har William det. Ligger ju leksaker överallt. Det går inte att undgå. Varje kväll går jag runt och plockar ner alla leksaker i hans backar, men så fort han vaknat på morgonen och fått sin välling så ligger dom överallt igen, haha.

Det har vart en bra natt, gubben somnade strax innan 20 igår kväll, och vaknade för en halvtimme sen. 11 timmar sov han, det tackar mamma för =)

Idag ska vi åka hela familjen till Babyproffsen och känna och klämma på en vagn vi lite smått bestämt oss för. Se om den är något att ha IRL. Den kanske inte alls är så fin och bra som på bilderna. Men, det visar sig!

Ser ut att bli strålande sol idag med, härligt!

Nu ska jag och William plocka lite här hemma. Väcka Pontus om nån timme eller så, så vi hinner med dagen.

Hare bra!

En bra dag!

Idag har vi haft strålande sol hela dagen, helt underbart har det var. Inte dövarmt, utan alldeles lagom. Under förmiddag plockade jag en hel del, medan William busade med pappa sin.
Sen under eftermiddag har jag och William mest vart ute i det sköna vädret. Tog en långpromenad.
Nu försöker jag hålla honom vaken iaf en timme till. Han är jättetrött, sov endast 30 min i eftermiddas. Men om han somnar nu, kommer han inte sova hela natten. Så en timme till får han stå ut plutten = )

Det märkt att han börjar förstå hur saker och ting funkar nu. Han staplar leksakerna på varann så försiktigt så, så det inte ska ramla. Han vet hur han ska ställa sina runda leksaker upp så dom inte ramlar. Duktig pojke! =) Och han reser sig så fort han får tillfälle, och han tycker det är lika kul varje gång haha. Får se när han behagar ta sina första steg, men det får ta den tid det tar =)
Det värsta jag vet är föräldrar (och ibland även närstående till föräldrarna) som skryter över att deras barn gör allt så tidigt. "Mitt barn fick tänder före din" "Mitt barn sitter, gör inte din det? Oj.." och blablabla. Och såna som "Men vadå, går han inte än?". Ja, jag kan ju fortsätta i all oändlighet.. Visst är det skoj om ens barn lär sig saker tidigt!, men snälla låt barnen vara just barn. Alla utvecklas olika. Vissa går före andra, men dom barnen kanske pratar senare. Shit the same!? Alla växer upp till slut, thats it =)

Nehe, nu ska jag nog ta med mig prinsen ut på gräsmattan ett tag. Mysa lite på filten, det tycker han om =)

Förresten, nu är det bara 10 dagar kvar, sen åker vi på semester en hel vecka! Jag, Pontus, William, mamma, pappa, bror, Sara, Matte, farmor och farfar. Ska bli så skönt att komma bort ett tag. Få bada i havet och ha allmänt trevligt. Lovely =)

Jag är INGEN tant =)

Tantvarning?

Tantvarning är när du...

...har pelargonior i köksfönstret
--- Nej nej nej, men dock ute på trappen =)

...tänder på män i tweedkavaj
--- Oh no


...har fler sorters flaskor i medicinskåpet än i barskåpet
--- Nix

...att dina fem år gamla byxor inte är pinsamma
--- Tror inte dom är pinsamma

...köper Yes istället för två billigare flaskor
--- Så klart man köper YES, inga budgetgrejjer här inte

...inte kan åka bil i två timmar utan att ha med kaffetermos
--- Nog för att jag älskar kaffe, men två timmar klarar jag mig utan =)

...håller koll på grannarna
--- Lite faktiskt, alltid roligt att höra allt skvaller från balkongen =P

...hittat din favoritparfym - och den luktar mysk
--- Neej

...slutar använda skärp
--- Klart man använder skärp


...tror att det har hänt något om telefonen ringer efter 21.00
--- HAHA Absolut inte!

...slutar använda stay-ups och börjar med strumpbyxor
--- Använder inte sånt alls..

 ...istället för att uppskatta att läkaren är snygg, blir irriterad över att han är så ung
--- Haha, nej

...skrattar åt tonåringarnas stil och musik för att sedan haka på trenderna när de är över
--- Ne de tycker jag inte..

...börjar prata med dig själv
--- Åh, det gör jag massor =P Man får bäst svar då!

...får en klapp på kinden istället för baken av äkta hälften när du kommer hem från jobbet
--- Ingen tantvarning här inte ;)

...slätar ut julklappspapper för att använda nästa år
--- Haha, nej så snål är jag inte =)

...går till affären, med den fula miljövänliga tygpåsen utan att skämmas
--- Never!


...sminkar dig endast vid speciella tillfällen
--- Det är inte ofta jag sminkar mig faktiskt. Vacker utan spackel =P

...köper trisslotter istället för godis och en tidning
--- Svårt val

...matchar diskborsten och disktrasan
--- Sånt tänker jag inte på

...gör av med mer pengar på vardagar än helger
--- Ibland blir det så!

...drömmer dig bort med hjälp av frökataloger
--- HAHA NEEJ!

...tar ICA:s gratis års almanackor
--- No no no

 ...har speciell börs för småmynt
--- hehe nej

 ...kan recept utantill
--- Bara för pannkakor =)

...tycker att översta lagret i Alladin asken bör ätas upp först, innan du börjar på nästa lager
--- Ne, man tar dom godaste först =)

...efter kalas diskas det innan du lägger dig
--- Om jag orkar

...köper bindor på apoteket
--- Nej

... har börjat oroa dig för att du är tant och googlar om saken
--- HAHA Verkligen inte!

------------------------------------------------------------

Ja då är det dags att börja summera, det finns totalt 30 påståenden, så här kan du kontrollera var på linan du själv befinner dig.

Räkna ihop hur många positiva och negativa svar du har, dvs hur många tantvarningar och INTE tantvarningar som du har...

Om du har fler än 15 positiva, dvs tantvarningar får du börja se upp, du har utan tvekan börjat din vandring in i tantträsket! Men fortsatt finns det än återvändo!

Om mer än 2/3 delar är sanna, dvs om minst 20 påstående är sanna är du en ÄKTA go TANT!! Finns ingen återvändo, bara gilla läget, dvs le och se glad ut och inse det faktum att du är en TANT!...

Och har du 15 eller färre negativa, dvs osanna, kan du vara lugn, men ju närmare du är den där magiska gränsen på 15, desto mer får du se upp, utan lilla minsta kan du vara där...

Om du har färre än 5 negativa, dvs osanna, kan du lugnt pusta ut, det är LÅNG tid kvar innan du ens behöver oroa dig!

Vilken tur jag hade, jag är inte TANT! Så det så ;)


Barnvagn - vilken???

Shit vilken ångest vi har... Vi ska ju köpa ny vagn till Wiliam nu i slutet av månaden. Och vi har verkligen inte en aning om vad för någon..
Det ska vara en sittvagn. Den vi har nu är en kombi, och vi tycker den är alldeles för klumpig, stor och osmidig.

Vi var nästan helt inne på en Emmaljunga CityCross

MEN
efter att ha kännt på den i affären så ångrade vi oss. Den var nästan lika tung och klumpig som våran kombivagn. Konstigt nog.

Så vi började titta på en Emmaljunga Scooter

och den vagnen är verkligen helt perfekt, förutom att barnet bara kan åka framvänt, suck. Vi vill kunna variera färdriktningen så William inte bara åker framvänt.

Så nu är vi nästan helt inne på Emmaljunga Classic Sport

Någon som har erfarenhet av denna vagn? Berätta gärna isåfall =)


Och om ni har något annat tips är det jättevälkommet.
Det ska som sagt vara en sittvagn, ingen liten sulky.

Det vi absolut inte vill ha på vagnen är:
Vändbart styre (man ska kunna ändra färdriktning på sittdelen istället)
Trehjuling eller svänghjul fram. Det faller oss verkligen inte i smaken.

Så kom igen och tipsa nu =)
Länka gärna om ni har någon sida med information.

OBS! Tänk inte på färgarna på dem jag lagt in här =) Jag visar bara modellerna, vi har inte bestämt oss för någon färg än =)

Statistik

Min statistik-lista går verkligen som en berg- och dalbana, haha. Från en dag till nästa kan det skilja med över 100 besökare! Skumt..

Godmorgon förresten!

Jag och William bus sitter här  vid datorn och myser lite så här på morgonkvisten. Gubben sover fortfarande, sömntuta. Men han tog faktiskt William igår morse när han, hör och häpna, vaknade 4.30 =) Det var uppskattat att jag fick ligga  kvar i sängen för en gångs skull.

Igår kväll var en riktig myskväll. Vi tittade på någon film på 3:an, sen när William somnat satt jag och älsklingen och pratade gamla minnen. Jag blir helt varm i kroppen varje gång han berättar om hur han kände första gången vi sågs osv... Och han är så söt när han berättar, lever sig verkligen in i det. Pluttgubben. Och han minns verkligen allt, till skillnad mot mig. Mitt minne är verkligen som en guldfisks ibland.

William och Pontus - ni är pojkarna i mitt liv. Älskar er för alltid!

Hemma igen

. Nu har vi kommit hem hela familjen. Åkte iväg runt 11. Damsög farfars bil och så. Sen åkte vi till apoteket och så. Sen, hämtade vi äntlig en min bil =) Den var jättefin. Så blank och tjusig. Kände knappt igen den hehe. Men lite läskigt var det att åka hem, farfar hade justerat om kopplingen, så den inte ska ta så högt upp. Så det blir ju lite ovant i början.

Nu ligger Pontus och William och myser i soffan, jag ska ta och sätta på kaffe, sen storstäda. Förstår inte, vi har knappt vart hemma i helgen, och ändå ser det ut som en orkar dragit fram. Skumt. Men det är snart fixat =) Ska lägga upp lite bilder sen oxå på vår lya, om någon vill se?, men det blir inte förrän vi har vart på Ikea och handlat de nya möblerna. 

Ne, kaffe som sagt!  

Goodmorning Sunshine!

Nu har jag vaknat till liv, även fast jag vart uppe sen 6.. Vissa mornar är tyngre än andra.
Mina hjärtan ligger och sover fortfarande, sömntutor!

Idag, äntligen, får jag tillbaka min bil!! Så några timmar ska jag åka och städa ur och tvätta farfars bil, som jag har nu.

Annars händer inte så mkt idag, får se om Pontus jobbar idag, han var hemma igår för han mådde illa och så. Stackarn. Måste ta tag i och rensa ut alla saker ur Williams rum, dom kan ju komma vilken dag som helst nu och tapetsera.

Ha en bra dag!


Walk the Line



Den tittade jag och hjärtat på igår kväll. Vi har ju sett den tusen gånger, men den är så bra, så fin.
Och vi båda två älskar ju Johnny Cash =) Hans musik är grym.

Så om ni inte sett denna kanonfilm, tycker jag det är dags att göra det!

Jädra krångel-lampa

Shit vad det ska vara problem att få upp våran kökslampa haha.. Det satt ingen kontakt på när vi fick den av mina föräldrar, så vi åkte och köpte en. Självklart blev det ju fel.. Köpte en ny, ja då glömde vi kablarna. haha... Men nu ska morbror min komma över någon dag och fixa det, skönt =)

Sitter och väntar på att Pontus ska komma hem.. han var och hämta nå mobil.. Måste åka och handla till maten ikväll, det står Tacos på menyn. Det var ett tag sen man åt det.

Förövrigt har det väl inte hänt så mkt roligt.. William växer och står i, säger "mamma" för fulla muggar och hans nya favorituttryck är "dodododododo". haha. han kanske tror att han sjunger =) Sötnosen. 28 dagar kvar tills han blir 1 år, shit vad tiden går!!

Nu ska nog jag och William goa ner oss i sängen ett tag. Riktigt ruggväder ute, har regnat och regnat hela dagen och är riktigt kallt. Känns som höst, blä.

Ha en trevlig kväll!


Wimbledon



Sitter och tittar på den filmen nu, har sett den några gånger förut, men den är bra. Jag är ju ett tennisfreak hehe.

Kanske inte många som vet det, men jag började spela tennis när jag var runt 5-6 år. När jag kom upp lite i åren tränade jag 8-10h i veckan och tävlade varje helg. Det ni =P Sen la jag av när jag var runt 14-15. Det blev helt enkelt för mkt, det tråkigt var väl att jag slutade helt. Men sen efter 3 år började jag iaf träna 1-2 ggr i veckan igen, bara hobbyspel. Och nu spelar jag inget. Men vem vet, jag tar säkert upp det igen. Sånt där går ju aldrig ur kroppen =) När man väl kan spela, då glömmer man aldrig.

William håller på och somnar, har avrt lite krånglig ikväll. Han somnade vid 20, men vaknade nästan direkt, skitpigg. Men nu är han jättetrött plutten. Så så fort han somnat ska jag knata in till sängen jag med.

Så godnatt! Nu ska jag fortsätta titta på filmen!

Tradera

Det är sjukt vad man blir beroende av Tradera. Är inne där nästan dagligen. Alltid hittar man något. Som tur är så vinner man ju inte alla auktioner man budar på, då skulle man vara pank. Haha..
Är du oxå beroende av Tradera?

Sitter här med mitt kära morgonkaffe, William far runt i gåstolen. Han har sin nya pyjamas på sig med katten Jansson, han är så fin i den =)

Vi skulle ju som sagt till Parken idag, men det regnar?! Usch och fy... Det som vart så varmt och soligt i flera dagar nu, sen när man ska göra något, då spöregnar det. Suck.
Så vi får väl se vad dagen visar.. Kanske blir det uppehåll senare, inte för att det ser ut som det nu, men men..

Nehe, nu ska jag fortsätta kika runt på Tradera!

Gokväll!

Shitt vad blogg.se strulat idag... IGEN!

Nu har prinsen precis somnat. Skönt det, ska strax gå och sussa jag med.
Ikväll har vi vart hos mamma och pappa och grillat. =) Peter, Jenni, Engla, Kevin och Emelie var oxå där. Vi hade riktigt trevligt!

Har inte så mkt att skriva idag.. Känner mig lite tom på tankar och så för tillfället. Får försöka igen imorgon! =)

Godnatt!

En bra natt

William somnade tidigt igår, vid 20.30. Härligt =) Det tog inte lång tid innan jag knoppade gott oxå. Sen vakna vi 5.30.. Nu ligger han och vilar lite, och jag ska strax göra mig i ordning. Jobbdag idag nämligen. Ska hinna åka och lämna William hos hans mormor och morfar oxå. Så är nog nart dax att väcka sömntutan =)

Vad som händer efter jobbet visar sig. Imorgon ska vi iaf till Parken Zoo! =)) Ska bli jättekul, hoppas vädred håller i sig bara. Det skulle ju bli lite svalare idag och imorgon, men dom har inte sagt något om regn som tur är.

Funderar på om man kanske skulle ta och gå ut med Malin nästa helg. Skulle ju va nice. Ge tillbaka lite på en viss person..

Ne, dax att göra sig i ordning som sagt!

Storstädning

Idag har jag haft lite storstädning här hemma, William var hos mamma så länge.
Det var riktigt jobbigt att pula inne när det är så varmt, 30 grader i skuggan har det vart idag! Puh..

Ska underhålla William i ett par timmar nu innan han ska sova, han är redan trött, men om han somnar nu kommer han vakna runt 23... Inte kul.

Är inte glad på en viss person nu. Förstår ärligt talat inte hur man kan göra så.. Det finns inte i mina ögon.

Nehe, nu ska jag busa med William, trodde det skulle bli finmiddag ikväll och mys, men icke icke. Jag får gosa med plutten istället.

M a m m a   ä l s k a r   d i g   W i l l i a m ! ! !

William 11 månader =)

Inte långt kvar nu tills din första födelsedag prinsen!! Älskar dig mest av allt!

Idag finns inte mkt på schemat, tar dagen som den kommer helt enkelt! Fast börde väl spackla klart arb. rummet så vi får upp dom där satans tapeterna snart. Varför drar man bara på det? Kanske för att det är dötråkigt att spackla och slipa. Ja, så är det nog =)

Solen steker redan, blir nog minst lika varmt som det var igår..
Så, ha en bra dag i solen! Tänk på att skydda er.. ;)


Kräfta? Jag?

Haha, nej så illa är det inte. Brände mig visst lite när vi var ute idag. Men jag är inte illröd. Jag bränner mig väldigt väldigt sällan, har så bra hud =P, men lite rosaaktig är jag allt på axlarna. Men det är bra, då vet man att man har lite färg imorgon!

När Pontus kom hem från jobbet tog jag bilen och begav mig ända bort till Jysk.. Skulle titta på persienner (vilken jag oxå köpte) men hittade även jättesött Nalle-Puh påslakarnset och spjälsängsskydd till William. Så det får han i 11-månaders present =)

Dagen har som jag skrev förut varit kalas. Helene blev helt tokig i William hehe. Men vem blir inte det =P Han är ju så jädra go. Charmar allt och alla vår prins.

Ne, nu ska jag hänga tvätt. Och sen sova!

Godnatt

Det blev en dag på Stranden

Idag har jag och William vart nere på stranden hela dagen med Helene. Har vart en helt underbar dag! William älskade att leka i sanden, men vart lite fundersam när det var dags att doppa fötterna i vattnet.

Lite bilder från dagen

     
  


Att göra-lista idag

  • Ringa skatteverket
  • Ringa och jämföra priser på den barnvagn vi ev. ska köpa
  • Städa hallen och toaletterna

Ja, det var alla måsten, sen kommer säkert listan fyllas på under dagen.

Vad ska ni göra idag då?


Fan!

Nu ger jag upp. Har skrivit mitt inlägg 3 gånger nu och varje gång jag ska publicera så raderas det.. Jävla blogg.se.. Det ska alltid krångla. Man kanske skulle hoppa över till Metro?
Och nu pallar jag inte skriva om allt för 4:e gången.

Vi har iaf. firat mamma idag, våra presenter var mkt uppskattade. Kul! Grattis än en gång kära mor! Älskar dig!!


Jag är med och tävlar!

.. om denna Goodie-bag hos Catwalkqueen (http://catwalkqueen.blogg.se)



Klänning från
Chicy.se, dockor från Voodolls, smink och presentkort från Care of Lena, te från Mighty Leaf, nagelkit från Depend, halsband från Puss.


Önska mig lycka till och håll tummarna att jag vinner =)

You're Still The One

Looks like we made it
Look how far we've come my baby
We mighta took the long way
We knew we'd get there someday

They said, "I bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together still going strong


You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night

Ain't nothin' better
We beat the odds together
I'm glad we didn't listen
Look at what we would be missin'

They said, "I bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together still going strong

You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night

Grattis mamma!!!

Idag fyller min kära mor år, tusen grattis-kramar till dig!!

Säger även grattis till Williams kusin Elliot, som blir ett halvår idag =)



Ganska perfekt väder ute idag, lagom varmt, lite moln och lite sol, inget regn i sikte. Det är fan jobbigt när det är grymt varmt och man håller på och plockar hemma.. Spec. när vår lägenhet blir så otroligt varm, trähus ni vet... Hemskt på somrarna.

William gos ligger och vilar, och jag ska snart gå och bädda sängarna. Sen måste jag försöka tömma lite kartonger, så vi får in garderoben i Williams rum. Hans rum är för tillfället ett avlastningsrum, alla kartonger vi ännu ej packat upp och så står där inne. Han kan ju ändå inte använda det än, vi får inte omtapetserat där inne förrän efter semestern. Surt.. Likadant badrummet, där målar dom inte om förrän då heller.

Ne, bäst att sätta fart, så man får lite gjort innan gullungen vaknar!

Trött i ögonen

Shit vad man blir kvällstrött när man har småbarn haha.
Om jag tänker tillbaka ett par år, då kunde jag vara uppe till 1-2 på nätterna utan problem. Så gick man ju iof upp vid lunch.. Men nu, nu är man trött redan vid 21-22 på kvällarna haha. Antar att många småbarnsmammor känner igen sig =)
Idag har vart en bra dag.. Städade och plockade lite när gubben var på jobbet. Och busade med William prinsen. Han sov 12 timmar inatt!! Somna strax innan 21 igår kväll.. Vakna 8.30 i morse. Det är vår pojke det =) Så förhoppningsvis dröjer det ett tag innan fler tänder tittar ut, för Williams skull så han får sova ordentligt och så. Inte lätt att sova ju när det värker i munnen. Plutten..

Annars har det väl inte hänt så mkt. Ikväll tog vi en promenad bort till kiosken och åt glass. Och just ja, vi har fått en surprise surprise jag och mitt hjärta oxå.. Hihi.

Ne, nu ska jag gosa ner mig i soffan med Pontus och titta lite på TV innan det är dags att knoppa.

Godnatt!


Det går som på räls!

Igår tittade Williams 7:e tand ut. Jädrar vad fort dom kommer, var ju knappt en vecka sen förra tanden kom. Och jag är så glad för prinsens skull att han bara blir lite gnällig, så han inte fått feber och grejjer. Många barn får ju hög feber när tänderna spökar. William har faktiskt aldrig haft feber, aldrig varit sjuk. Han var lite förkyld 4-5 dagar i julas, det är det enda. Så himla skönt.

Godmorgon förresten =)

Idag strålar solen, men dom har ju sagt att det ska bli regn, så vi får väl se. Igår kan jag lova att det regna, ojoj.. Det stog som spön i backen. Men det behövdes.

Vad händer idag då? Inte mycket faktiskt. Ska plocka lite, försöka få upp alla prydnadssaker faktiskt. Och, om jag orkar, spackla klart arbetsrummet så Pontus kan börja tapetsera. Vi måste ha det klart innan vi åker på semester. Inte långt kvar nu.

Ne, nu ska jag gå och fylla på kaffemuggen min, och titta till lillprinsen!

RSS 2.0