Sista kvällen i Augusti

Så sant som det är sagt, imorgon är det 1 september! Och september = HÖST. Det är nu man så bittert måste inse att sommaren är över =(
Fast idag har vi haft kalasväder här, nästan sommarvärme =)

Kalaset var trevligt! Det bjöds på smårgåstårta och sen äppelpaj. Snodde t.o.m. med hem hehe. Eller, jag fick hem rättare sagt =)

Nu börjardet snart bli dax att natta William hör jag, han börjar bli gnälligare än gnälligast. Men man kan itne vara på topp jämt =) Har har vart på strålande humör hela dagen, så han får väl lov att vara lite sur nu =)

Nu gick tvättmaskinen klart oxå, så får hänga upp tvätten innan det blir dax för pyjamas och flaska till lillskrutten.

Godnatt!


Lördagskväll

Då var det kväll igen då!
Känns som man haft fullt upp hela dagen, jobb och sen massa småärenden.
Så nu är det dax att koppla av lite =) Ska försöka få en gnällig William i säng först, tror det är mer tänder på väg. Stackarn!
Imorrn är det kalas igen! (Känns som man inte gör annat än att gå på kalas?). Då är det mormor och morfar som ska firas. Mormor fyllde i måndas och morfar fyller på tisdag.

Nej, ha en trevlig kväll allihopa!

Det är bara...

...4 månader kvar till jul... helt sjukt ju, jag tyckte det nyss var nyårsafton. Tror det sitter nån snubbe och snurrar fortare och fortare på jorden... För visst gick inte tiden så här fort när man var yngre? =)

Idag är det jobb för min del, ska bli skönt att göra lite nytta. Och pengar sitter ju aldrig fel. =P

Nehe, nu ska jag gå ut på balkongen och läsa tidningen, se om det står nått intressant idag då!

Tillbaks!

Nu är jag tillbaks!
Har tagit en välbehövd liten paus från bloggandet.

Hädanefter kommer nog bloggen bli lite mera kortfattad tyvärr, pga. många tröga kommentarer både här och utanför bloggen om mitt och Pontus förhållande. Folk som tror att dom vet bättre än oss om just oss, precis som att vi inte pratar med varann, hehe. Så är iaf. inte fallet. 
Vi har fått en nystart iaf, det är väl det ända jag tänker berätta, och vi ska vara lyckligt lottade. Det är inte alla som får det haha... 

Nog om det.

Om lite mer än en timme är det kalas. Min kusin Engla fyller 2 år idag, hipp hipp hurra! 
Glömde även skriva grattis till mormor i måndas som fyllde då, grattis i efterskott!

Efter det blir det en lugn och skön kväll framför tvn. 
Ha en trevlig dag!



Vart är du?

Sommaren, vart är du?? Det är ju bara Augusti, du borde finnas här nu.. Men nej, det är bara grått, grått, grått. Jag blir deprimerad...

Har sovit lite oroligt inatt, vaknat ett par gånger och haft svårt att somna om, men så har väl alla ibland...?
Lillprinsen sover fortfarande, det är inte ofta det händer nu för tiden =) Så då får man passa på att koppla av lite, på dagarna är det ju full rulle här. Han har inte börjat gått själv än, men han springer längs med soffan och bordet, plus att han ofta släpper taget och står själv några sekunder. Mn ibland är han oberäknelig, han kan få för sig att bara kasta sig handlöst framåt! Livsfarligt ju! Så det gäller att vara med i svängarna.

Inga stora planer för dagen, plocka lite och så. Tvätta upp alla handdukar, damsuga och diska. Sånt där roligt som man aldrig undkommer.. =/

Nehe, nu ska jag sätta mig ute på trappen med kaffet och morgontidningen.
Ha en trevlig dag!

Snart så...

Snart börjar Våra bästa år, det är väl det ända roliga som händer på dagarna nu för tiden haha... Förutom William då! Men jag förstår inte, för egentligen är det så jävla dåligt, men ändå måste man titta på det.. Beroendeframkallande? Kanske.

Har precis gjort lite lunch, blev potatis, köttbullar och gräddsås. Och självklart smörgåsgurka och gelé till =)

Nej nu ska William få lite lunch i magen, sensom sagt tvn!


Mysigt

Inatt har William sovit bättre, mn han vaknade ju självklart vid 4.30 när jag var tvungen att springa till toan och spy (sorry alla känsliga, men så här är det att vara gravid haha)... Gav han en flaska, men inte ville han sova.. La honom bredvid mig och vi gosade ett tag, sen somnade han på min arm och vi sov till 7.30. Mysigt värre!

Skulle behöva göra massa ärenden idag, själv, men gubben är ju inte hemma.. Hans bil paja igår och då måste man ju självklart vara borta hela natten och fixa den hos en kompis? Jaja, vill man inte komma hem så vill man väl inte.. Riktigt dålig stil tycker jag. Så min morgon kunde ju vart bättre...

Nu ska jag få i William lite gröt, sen får jag väl ringa runt och jaga barnvakt..

Slappardag

Idag har vart en riktig sådan. Jag vill inte anstränga mig så mkt nu innan vi ska på nästa ul på torsdag, blödde ju igår med.. usch på detta. och illamåendet bara fortsätter, och med min tur lär jag väl må så här hela graviditeten haha..

William sover middag och Pontus ligger bredvid i soffan och vilar lite. Funderar starkt på att lägga mig där jag med.

Vi var och handlade förut iaf, skönt att få hem lite mat och så.

Det var kul att se Lucky gubben igår, han är så fin.. Verkligen en sagohäst men sin kritvita man och svans. Som dock inte var spec. vita igår då han hade rullat sig haha. Busen.

Nej, nu ska jag goa ner mig i soffan!



Nyköping idag!

Dit bär det av i em, vi ska hälsa på min älskade Lucky.. Kommer vara blandade känslor, ska bli jättekul att se honom, men samtidigt sorgligt eftersom jag bara vill tahem honom. Men jag vet ju att jag ej har tiden längre. =(


 





Kalaset igår var trevligt. God mat och trevligt sällskap. William var på toppenhumör oxå, som alltid när man är borta haha.
Nu ska jag ta och diska upp lite från igår, sen ge William sin gröt. Token vaknade 5.30 idag med. zzzzz.

Jobb & Kalas

Vaknade 5.30 av Williams vackra stämma, haha.. Han stog och sjöng i sängen, mitt hjärta.
Jättedimmigt har det vart ute nu på morgonkvisten, men nu börjar det ge med sig. Brr, riktigt rått kommer det nog bli idag.
Ska jobba idag oxå, men åker inte förrän runt 8.30, nu har jag ju bara Strängnäs... Var sista veckan på maxi förra veckan =( Men det är väl bra iof, måste ju ta det lite lungt nu så..

Sen i eftermiddag ska vi på kalas! Min farmor fyller idag, Grattis!! Det blir middag och så.

Imorgon ska vi åka och hälsa på min älskade Lucky! Åh vad jag längtar. Saknar honom så det gör ont. <3

Nu ska jag och William göra lite nytta här (hänga tvätt), medans hans lata pappa snarkar i soffan haha. =)



Lunch med pappa!

Nu är jag och William hemkomna efter en lunch ute med pappsen min. Det var gott och trevligt!
Nu sover William så gott, tror jag det han sov aldrig i förmiddas. Så han lär väl sova ett par timmar nu iaf =) Funderar starkt på att själv lägga mig och slumra lite i soffan, Pontus är och fiskar så jag vill inte ge mig på att börja städa heller.

Hela dagen idag har jag haft en sån grym halsbränna.. Shit, ska det börja redan?? Inte kul.

Ska gå och hälla i mig några liter vatten nu, sen blir det nog soffan. Härligt =)

Är det verkligen höst nu?

Man kan ju börja undra! Känns som det snart är dax att sätta på elementen inomhus, på mornarna är det riktigt kallt. Suck.

Inatt har jag inte sovit bra alls, vaknat flera tusen gånger. Så nu sitter man här som en zombie.
Tittar runt lite på bl.a. ellos, vi alla tre skulle behöva lite nya kläder. Jag får väl köpa XL till mig snart, muahahah.. Känns som maggen kommer växa väldigt snabbt.

Nej, nu ska jag fylla i mina papper till f-kassan och sen lägga mig och lata i soffan medans William sover.

Bildbevis =D

UL-bilden. Ser ni att det är två? =) Klart ni gör ni, jag har ju gjort pilar haha. Lite fusk kanske =)


Chockbesked!

Nu är vi äntligen hemkomna från akuten. Får väl dra hela historien från scratch (stavas??).

Imorse när jag gick på toa så blödde jag, inte så farligt mycket, men det var ju blod. Självklart blev jag rädd. Ringde sjukrådgivningen som tyckte jag skulle ringa min BM så hon kunde titta. Gjorde det, men dom har ju sån där jädra "vi ringer upp dig"-telefon, så dom skulle inte ringa förrän 13.10.. Så jag ringde gyn under tiden, dom skulle ringa redan vid 10. Men dom sa inte mkt, bara att jag skulle prata med min BM. Så jag fick snällt vänta tills de ringde. Så ringde dom ju, och sa att om jag ville göra ett vaginalt UL så var jag tvungen att göra det på GYN, för dom hade inte såna grejer. ??? Så det var bara ringa gyn igen, då hade dom ju så klart fullbokat både idag och imorrn. Hon sa att om jag verkligen ville titta upp det så fick jag åka och sätta mig på akuten...

Eftersom det blödde lite till och från fram till kl 14 så åkte jag och Pontus in till akuten vid 17, William fick busa hos mormor och mofar.
Vi behövde bara vänta en timme, Tack och lov!
Läkaren kände och klämde lite och gjorde sen ett vaginalt UL. Han sa att allt såg bra ut, och att det var vanligt att man fick små blödningar under grav. Jag kunde äntligen slappna av, tills chockbeskedet kom.

D e t   ä r   T V Å   d ä r i n n e ! !

Både jag och Pontus tittade chockade på varann, för att sen börja skratta lite nervöst. Detta har ju vi gått och skämtat om nu i flera veckor, att "tänk om det skulle vara flera därinne".
Och nu är det verkligen det. Jag har nog fortfarande inte smält det än, det tar nog ett tag. Men vi båda är glada iaf =)

Ja, det var våran dag det haha.

En Sjukhus-dag

Pontus har vart inne på sjukhuset i 4 timmar idag med sin hand.. dom skulle röntka och titta, att det tar sån tid..
och snart ska vi in igen, så fort William vaknat. Men mig denna gång. Hatar verkligen sjukvården!!! Behöva sitta och ringa runt hela jävla dagen, för att på det sista stället man ringer till få reda på att vi skulle pratat med dem vi pratade med först. MORR. Fuck sjukvården.


Hungrig!

Hungrig som ett as är jag nu, och all mat är i frysen fy sjutton.. Vad gör man då? Kommer väl ändå inte kunna stå med något avancerat eftersom det snart ät nattningsdaxför William. Får väl göra mig ett par rostisar, verkligen en glammig middag haha..

Han hörde iaf av sig för ett tag sen, kommer väl hem inom en timme.. Då behövs ett ordentligt snack, pallar inte ha det så här. Varför kan inte livet bara vara lekande lätt hela tiden?? Alla skulle vara så mycket gladare då =)

Nehe, ha en bra kväll allihoppa, måste bli bättre på att lägga in bidler ser jag. Ser så tråkigt ut med bara text. Får styra upp det imorgon!

Oväder

Nyss var det värsta ovädret här. Regnet piskade och det åskade och blixtrade som sjutton, men nu är det över som tur är. Jag är inget stort fan och blixtar och dunder.

Det blev inget åkande till mamma idag, jag orkade inte. Och nu har hon besök så då vill jag inte störa. Så vad ska man göra nu då fram tills sängen kallar? Varken jag eller William är på humör för nått stoj.
Jag är på så jävla dåligt humör idag så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Känns som att det går ut över William. Lite hjälp från hans pappa idag skulle ju inte suttit fel, men han har visst viktigare saker för sig. Suck...

Nej, bäst jag försöker hitta på nått med William.



Jag är så jävla less på alla dessa lögner. Vad tjänar dem till?

Hej hallå

Nu har vilda Wille sovit lite middag. Jag är trött som en åsna! Men inte blir det nån sömn för mig inte, det kan man ju glömma.

Ska nog till mamma en sväng sen, pappa är ju i sthlm och jobbar som vanligt i veckorna. Hon hade gjort lite mat till mig oxå, ibland är man bra bortskämd haha..

Någon som har några bra filmer att tipsa om? Har total idétorka för tillfället.

080820

Godmorgon!

 Idag när jag vakna kände jag mig mer utvilad än jag gjort på bra länge, underbart. När William hade fått sin välling ochså åkte vi iväg till affären och köpte mjölk och massa burkar till honom. Måste verkligen ta tag i och börja göra mer hemmalagad mat åt honom, men jag tycker det är så svårt att veta att man får med allt nyttigt och bra.

Armen känns lite bättre idag, men det svider ju fortfarande. Mamma sa att det kunde svida i flera dagar, usch. Men so tur är fick jag ingen allergisk reaktion =)

Det blev ett kort inlägg nu, Williams mage ropar efter mat haha.

William

William betyder förgyld hjälm. hehe. Lite komiskt =)

Plats på topplistan 2007: 1
Plats på topplistan 2006: 475
Plats på topplistan 2005: 2

Hmm, det kan väl inte stämma? Från att ha legat 2:a på topplistan till att gå ner på plats 475? Och sen ett år efter ligga 1:a. Skumt!

Infot är tagen från www.gravid.se

Funderat grovt på det där 475, dom måste ju ha skrivit fel, ok om det hade stått 47 lixom. Vad tycker ni?

Några frågor =)

  • Vilken svordom använder du mest? H**vete
  • Äger du en iPod? Lite halvt, hehe. Lånar mammas ibland!
  • Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Ställer den bara när Pontus ska jobba. Men nu är han sjukskriven, så alarmet lyser med sin frånvaro. Asskönt!
  • Hur många resväskor äger du? 3 man rullar och några sportbagar.  
  • Använder du flip-flops? Ibland, det skaver ju så förbannat mellan tårna =/
  • Var köper du dina matvaror ifrån? Oftast från Ica, men när det är storhandling på schemat sker det oftast på Willys.
  • Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? i 90% av fallen ja =)
  • Vilken var den senaste filmen du såg? Det var nån film på tv här om dagen, minns ej vilken haha
  • Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Med min familj
  • Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? El platt tv till sovrummet
  • Har någon någonsin kallat dig lat? O ja, mina föräldrar =)
  • Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Gjorde det förr (3-5 år sen), men nu sover jag så bra ändå =)
  • Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Johnny Cash i bilsterion
  • Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? BonJovi funkar alltid för mig =)
  • Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Nej, inte denna vecka.
  • När var senast någon stötte på dig? Min sambo stöter på mig varje dag ;)
  • Vad åt du till middag senast? Kroketter och köttbullar
  • Använder du huvtröjor? Det händer!
  • Kan du vissla? Ja, men inte busvissla =/
  • Vem var den senaste som ringde dig? Mammsen
  • Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Kanonen på Liseberg var häftig =)
  • Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Det man inte vet tar man ingen skada av.
  • Vilket riktnummer befinner du dig i? 016
  • Tittade du på tecknat när du var liten? Självklart, vem gjorde inte det?
  • Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Oj, stort =).
  • Hur många syskon har du? Ett, en bror.
  • Är du blyg inför det motsatta könet? Lite lagom, kan man väl säga.
  • Vilken film kan du alla replikerna till? Alla repliker? INGEN. Men jag kan många ur Armageddon =)
  • Äger du några band t-shirts? Nej. Eller jo, ett linne där det står Westlife, men det är hundra år gammalt hahaha
  • När flög du senast? Det var några år sedan.
  • Hur många stolar står kring ditt köksbord? 6 st
  • Läser du för skojs skull? Det händer väl
  • Pratar du några andra språk? Engelska
  • Diskar du din egen disk? Japp
  • Har du gråtit offentligt? Ja det har hänt
  • Har du en stationär dator eller en laptop? 2 stationära 
  • Försöker du alltid lära dig nya saker? Inte alltid, men ibland =)
  • Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Nej, jag är nöjd med de jag har
  • Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Ja, men efter ett tag tycker jag att man ska dela på kostnaderna som vuxna människor.
  • Kan du kasta macka? Ja, ett par-tre studsar brukar gå.
  • Har du någonsin varit på Jamaica? Nej.
  • Vad har du med dig in på bion? Pontus, fanta och popcorn
  • Vem var din favoritlärare och varför? Min frisörlärare. Finns ingen bättre!
  • Har du dejtat någon av en annan religion? Nej det tror jag inte haha 
  • Vad har du för väder? Mulet och trist
  • Har du en blogg? Duh...
  • Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Frisör
  • Gillar du att flyga? Nja, det kan man ju diskutera. Föredrar bilen.
  • Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Ärlighet och ödmjukhet
  • När sov du senast på golvet? Många år sen
  • Vilken är din favorit drink? Malibu m. mjölk haha. Inget hokuspokus här inte =)
  • Gillar du din boende-situation? Ja, fast vill ha ett stoooooort hus
  • Vilken är din mammas hemstad? Torshälla
  • Din pappas hemstad? Eskilstuna
  • Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Minst 7
  • Är dina dagar fullbokade och stressiga? Har man småbarn så har man =)
  • Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ibland, när jag inte sov =)
  • Vilken är din favoritfrukt? Päron
  • Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Vad hette det sa du?
  • Hur gammal blir du nästa födelsedag? Ett år närmare 25.
  • Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Äh, sånt har jag inte tid med =)
  • Tror du på liv på andra planeter? Nej
  • Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Min sambo
  • Tror du att Gud är man eller kvinna? Man
  • Vad var det senaste du åt? Ett rostat bröd haha
  • Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Motsatta
  • Hur valde dina föräldrar ditt namn? Jag såg väl ut som en Malin helt enkelt =)
  • Gillar du senap? På korv tillsammans med ketchup är det gott.
  • Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Jag orkar inte mer haha
  • Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Njaaa..
  • Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Kan inte komma på någon.
  • Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej.
  • Tycker du om att krama folk? Mina nära och kära ja =)
  • Skulle du säga att du är trendig? Nej, jag köper sånt jag själv trivs med.
  • Äger du en digitalkamera? En systemkamera, Nikon D70. Kanonnöjd =)
  • Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen vad jag kan minnas.
  • Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, om det är nån manverkligen vill prata med så
  • Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Ingen vad jag minns. Det var länge sedan jag läste böcker.
  • Tycker du att du är attraktiv? Inte speciellt, men det är ju inte upp till mig att bedöma.
  • Vad är du allergisk mot? Nickel
  • Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej.
  • Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Markus
  • Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Alla =)

  • BVC slutade i katastrof

    Var på BVC som sagt med plutten. Han är hela 75cm nu lillpojken, och väger 10kg. Så var han hur snäll som helst när han fick vaccinationen, inte ett ljud från den munnen inte =) Mammas duktiga pojke!

    Men säg den lycka som varar länge. När jag precis stoppat in honom i bilen, och ska in och sätta mig själv så blir jag getingstucken. Ajajaj vad ont det gjorde. Gick in till receptionen direkt och frågade vad jag skulle göra, om någon kunde titta på det. Men hon gav armen knappt en blick, utan sa bara ett det nog inte var nån fara. Så det var bara att åka hem igen.. Sjukvården alltså.. Så nu sitter man här med en skitsvullen arm och det värken och bränner så in i norden. Men vad gör man.

    Så är man sur på gubben oxå. Vi småtjafsade lite i morse (så där som alla par gör), men eftersom han är så konflikträdd så stack han ju, som han brukar göra. Jag har aldrig förut träffat en människa som är så jävla konflikträdd. Det är nästan sjukt. Iaf, han sa att han skulle komma till BVC, han behövde bara komma bort ett par timmar. Hm, kom han til BVC? Nej. Usch på karlar, vad ska man med dem till egentligen? Dom är ju aldrig där när man verkligen behöver dem ändå.

    Som sagt, nu sitter man här med en värkande arm och en unga som är hur pigg som helst och bara vill busa. Jag vill bara sova. Men det går ju inte.

    Hoppas ni andra har en bättre dag...

    Sol idag

    Äntligen. Ganska varmt ute oxå, men inte den där riktiga sommarvärmen tyvärr =/ Det är väl dax att börja ställa in sig på höst nu. Fast den kan ju vara ganska mysig den med =) När man får ta på sig en extra varm tröja, tända ljus inne och bara mysa när regnet faller ute.

    Ska ta och göra lite lunch här nu. Om 1 1/2 timme ska William till BVC och få sin vaccination. Stackars barn! Lider verkligen med honom. Så blir han ju vägd och mätt oxå, var ju ett tag sen =)

    Tog bort mitt plåster i armbågen nyss, shit vilken blåmärke. Alldeles lila. Aj, nu gör det ju ännu ondare. Dumma, dumma spruta.

    Nej, lunch var det!

    Den stora nyheten!

    Jaha, idag är det ju måndag, och jag lovade ju i helgen att jag skulle släppa våran nyhet idag. =)

    Så här kommer den, William ska få ett syskon! Japp, vi är gravida igen =)

    Vi var på MVC i förmiddags för inskrivning, alla värden och så såg bara bra ut. Men aj vad ont jag har efter både stick i armen och i fingret haha.

    Hur jag mår kan man väl diskutera. Har mått illa i drygt en månad nu. Och det är inte bara morgonillamående inte. Trist som sjutton, men det går väl över.
    Fast å andra sidan kanske jag får en skitjobbig graviditet denna gång, eftersom jag hade det så himla bra med William i magen. Mådde bara illa en månad, inga foglossningar, inget ryggont ingenting. Så nu får jag väl igen =)

    Japp, det var våran nyhet det =)

    Spöregn

    Usch vad trist väder, har vart så här alldeles för länge nu tycker jag.

    Busungen vill inte sova ikväll, han sitter här bredvid mig helt klarvaken. Attans, vi som hade hoppats på att få sova tidigt idag. Jag och William badade lite tidigare, alltid lika kul. Men han ska ju hålla på och larva sig och plaska till förbannelse haha. Gullunge.

    William hade vart jättesnäll hos mamma och pappa, men det brukar han ju. Det är bara hemma han ibland kan bli ett monster muahaha. Nej då, han är världens snällaste, vår fina pojke.
    Svängde förbi mormor och morfar när vi skulle hem sen, och lämnade mormors nyckel till hennes jobb. Hon lär ju ha användning av den imorgon =P

    Nehe, ska fixa lite välling och sen försöka få William att sova. Mina ögon går i kors, så om han vill sova blir mamma överlycklig =)

    Godnatt!

    Frågestund

    Jaha, är det nått ni vill fråga mig gott folk? Passa på nu iaf.
    Det är ju inga rekordläsningar jag har varje dag, så det är ju inte så himla måna som läser min blogg, så kanske får jag bara ett par frågor, eller ingen alls =) Men som sagt, passa på om ni har något att fråga!

    Godmorgon!

    Kvällen igår blev lyckad! Kräftorna var gudomligt goda! Synd att man bara äter det 1 gång om året typ, det är ju så gott. Vi pratade och pratade och plötsligt var klockan 21.30. Då drog vi oss ner mot stan, och som vanligt på Å-festen var det ju typ 1000 små fjortisar som sprang runt och härja och gapa. Kan ingen bara skjuta dom? Haha.. Nej så dumma ska vi inte vara. Har ju själv been there, done that, så man ska väl inte gnälla egentligen. Men var man verkligen så där jobbig och högljudd när man var i den åldern? Det är ju så man skäms för sig själv då. Haha.

    Fyrverkerierna var en halvtimme sena *morr*, men tillslut kom dom oxå =) Och då var älsklingen nöjd, han älskar ju fyrverkerier.
    Vi åkte hem tidigt, runt 23.30. Båda två slocknade direkt när vi kom hem haha, vilken kväll.

    Nu ska vi alldeles strax åka och hämta vår lilla prinskorv, saknar honom!

    Åh nej!

    Det regnar ute!! Shit, hoppas det slutar till ikväll. Inte kul att ränna runt på stan om det spöregnar..

    Det gick bra att jobba idag, jag var snabb som blixten! =) Och allt hade gått bra med William oxå, han hade vart så snäll så =) Hoppas det går lika bra hos mamma och pappa ikväll/inatt. Men det brukar det ju =)

    Nu sitter jag och väntar på att Pontus ska bada klart, så jag får hoppa in någon gång *otålig* =) Det börjar bli kallt här inne, och vad är bättre då än ett varmt skönt bad =)

    Kräftskiva och Å-festen!

    Idag blir det en bra dag!!
    Runt 18 ska jag och Pontus på kräftskiva hos mormor och morfar =) Innan det ska vi lämna William hos mamma och pappa, han ska sova där inatt.
    Sen när vi har ätit och pratat och så åker jag och Pontus ner på stan till Å-festen. Trevligt värre =) Ska lyssna på Nordman och gå runt och mingla lite.




    Nehe, nu är det snart dax för mig att åka till jobbet. Pontus och William ska vara hos hans mormor så länge, så får han lite hjälp med lilltjabo.

    Fika

    Dagen har varit lugn och skön idag. Senare på eftermiddagen åkte vi en snabbis till mina föräldrar, och sen åkte vi upp till Pontus mormor och fikade. Det var trevligt! Men William var jättelarvig när vi kom upp, då ville ju så klart gammelmormor hålla sitt barnbarnsbarn, men då blev William plötsligt blyg och klamrade sig fast vid mig som om det vore liv och död och gav ifrån sig sina "nej"-ljud. Haha, vi kunde inte låta bli att skratta, han var så söt.
    Precis så var han igår när vi var hos mina föräldrar. Morbror Adde skulle hålla William, men så fort han kom i närheten blev William tokledsen. Undrar vad som försiggår i hans huvud haha. Jag menar, morbror och gammelmormor är ju inte okända personer för honom, han träffar dom väldigt ofta båda två. Ja, ibland kan barn få sina idéer =)

    Är orolig hur det blir med mitt jobb imorgon.. Pontus klarar inte av att ha William ensam pga gipset, och mamma och pappa har inte tid imorgon, dom ska ju ha honom hela kvällen/natten.. Shit, hoppas det löser sig, har verkligen inte råd att gå hemma nu när Pontus är sjukskriven. Måste jobba de få timmar jag verkligen jobbar.

    Imorgon har vi förövrigt mkt roliga planer =) Fast dem tänker jag inte berätta om förräns imorgon =)

    Nu ska jag knoppa! Pontus ligger i soffan och tittar på Hulken och William snusar redan så gott i sin säng.

    Godnatt!

    Sömnlös natt

    Ja, det har då inte vart långt ifrån. Har vaknat flera gånger och vridit och vändit på mig. William vaknade till runt 03, men han somnade som tur var om igen av sig själv. Han kanske hade en mardröm.

    Sitter här och kikar runt på lite bloggar. Det är lite läskigt hur vissa bloggar bara fångar en direkt. Efter 2 rader är man helt fast och kan inte sluta läsa. Har ni vart med om det?

    Jag lyckades få ut Pontus utanför dörren igår iaf. haha. Han har ju suttit här hemma i 4 dagar och inte gått ut. Men igår äntligen. Vi åkte förbi mamma och pappa en snabbis, sen åkte vi och handlade lite. Sen när vi kom hem blev William så trött så han somnade på studs haha. Det är inte ofta det händer =) Trodde det skulle innebära lite myskväll framför tvn för oss vuxna men nej nej. Jag fick titta på film själv, för i samma veva som William somnade började Pontus snarka på soffan haha. Så då hade jag inte mage att väcka honom.

    Nehe, om man skulle gå och ta sig lite mer kaffe, lillskrutten lär ju vakna här snart och då gäller det att vara fit for fight! Han är överallt busen och man måste verkligen ha tusen ögon i nacken. Haha.

    Ha en trevlig dag!

    Och, jag har en nyhet. Men jag tänker hålla er på sträckbänken tills på måndag hihi. Nu blev ni nyfikna va? ;)


    William, min mormor och Engla busar på Williams kalas =)

    Storm

    Ja, det är nästan som storm ute. Nu börjar det väl avta lite, men attans vad det har blåst. Tyckte väl att bilen svajade lite när jag åkte hem från Arboga, och mkt riktigt. När jag sen kom hem höll jag på att blåsa bort haha..  

    William har vart på gnällhumör större delen av dagen, idag igen. Det är väl mer tänder på väg. Stackarn, han får aldrig någon lugn och ro i munnen.

    Nehe, ska försöka bege mig till affären nu. Guben ligger och surar i badkaret och vägrar gå utanför dörren, så jag får helt enkelt ta med mig William och åka själv.

    Ha en trevlig kväll!

    Jobb idag

    Ja, idag ska jag jobba. I Arboga av alla ställen. Det ni =)

    Igår kväll tittade vi på Resident Evil på 6:an. Har sett den förut, men i brist på annat att se så fick den duga =) William somnade skapligt och vaknade strax innan 7.

    Hinner inte skriva så mycket mer nu, ska ta och ge William lite gröt och sen väcka hjärtat.

    Ha en bra dag!

    En ny dag

    Och lite tråkigt väder. Förvisso regnar det inte, men det är mulet så in åt h**vete.

    Idag måste vi ta och hitta på nått, vägrar sitta inne hela dagen, då blir man ju tokig. Får väl bli en sväng till mamma, som vanligt haha.. Men vad annars finns det att göra som inte kostar massa pengar.

    Nehe, kommer inte på nått mer att skriva, så bloggar nog mer senare!


    William på sin födelsedag med sin alldeles egna födelsedagstårta =)
    Som på bilden just blivit mos haha..


    Hjärtat med sin gåvagn




    Misslyckad middag. Haha

    Vi har nyss haft mamma här på middag, men den vart ej så bra. Vi misslyckades lite kan man säga. Men, vad gör det, vi skrattade gott åt det iaf =) Mamma åt på som vanligt, stackarn, medan Pontus satt och pikade hela middagen. Typiskt han =)

    Domen för Pontus igår på sjukan löd - brutet finger. Så det blev gips på min pojke. Och stackarn fick sitta där länge oxå, kom inte hem förrän klockan var nästan 00.30. Det var ju försent för att mamma skulle skjutsat hem honom som det var sagt från början, men som tur var hade dom sjuktaxi, så det kostade bara 50 spänn.
    Nej, usch vad jag tycker synd om honom nu, han har så ont. Och sjukskriven har han blivit - i 4 veckor! Jag känner redan på mig att jag kommer få ta en del bittra påhopp inom en snar framtid haha.. Han klarar verkligen inte av att gå hemma så länge, han är en jobbmänniska. Men, jag ska försöka le och se glad ut när han hoppar på mig =)

    Förövrigt har William vart helvild idag. Gapat som en kärring, haha. Ja verkligen, gallskrikit med jätteljus stämma. Men har han vart ledsen? Nej. Han har skrikit, gapskrattat, skrikit, gapskrattat osv.. Tokunge! Men mamma och pappa älskar dig ändå vårt troll!

    Nu ska jag trycka ner mig i soffan mellan mina 2 pojkar och se om det finns nåt intressant på tv. Kanske nått os-tjosan.

    I väntans tider

    Sitter och väntar på att Pontus ska komma hem här.. Vi åkte in till vårdcentralen med hans hand, sen fick vi åka till sjukhuset och röntka och nu sitter han och väntar på svar. Jag var tvungen att åka efter röntken och hämta William hos min mamma, för hon skulle bort. Men hon skulle skjutsa hem Pontus sen när han var klar. Det är guld värt mamma!
    Så nu sitter jag och William här, ville inte gärna ta med honom in på sjukan, eftersom det snart är läggdags för honom. Tycker synd om hjärtat bara som måste sitta där borta alldeles själv. Men han är härdad, han klarar sig =)

    Idag har inte hänt så mkt, vi var och handlade förut. Lite nödvändigt som mat och välling till lilltjabo, och lite mat till oss.

    Så åt vi hemmalagad pytt i panna idag, det var smarrigt!! Vår pytt i panna är den bästa =P

    Nehe, nu ska jag byta om på William bus och ge han sin kvällsvälling.

    Ha en trevlig kväll!

    Sol!

    Idag fick man vakna upp till solsken, lovely. Men säg den lycka som varar länge, nu börjar det molna på. Jaja, dagen får utvisa hur vädret blir..

    Igår var det full rulle. Vid lunch åkte jag till mamma och pappa, hämtade laddaren till kameran och min film. Så hade mamma lagat mat åt oss som jag fick ta hem, ibland är man bortskämd =)
    Sen åkte vi iväg alla 3 för att uträtta lite ärenden, sen åkte vi till mormor och morfar. Skulle lämpa av takboxen, men så blev vi bjudna på äppelpaj oxå =) Mums. Riktigt gott var det. Blev kvar där några timmar, så vi var inte hemma förrän 18 cirkus.
    Då fixade vi i ordning våra lyxiga räkmackor och bänkade oss i soffan för att titta på Sweeney Todd. Hm, så bra var den nog inte. Lite lustig. Men den dög!

    Nu ska William sova förmiddagslur.

    Grattis på Bröllopsdagen!



    Idag har mina föräldrar vart gifta i 14 år.
    Ett stort grattis till er!!!
    Jag älskar er

    Godmorgon!

    Finns det nån chans att det blir lite finare väder idag? Hoppas.

    William bus väckte mig kvart över 7. Har nog aldrig vart så trött, det tog emot som bara den att gå upp. Men nu är man uppe och har fått i sig lite kaffe. Man kanske skulle passa på att gå ut och gå en sväng med William innan det börjar regna. En liten morgonpromenad.

    Runt lunch ska jag åka till mor och far och hämta laddaren till kameran, äntligen. Plus att min kära bror har fixat min film nu!! =) Sweeny Todd



    Har ni sett den?? Jag hoppas den är bra, för jag älskar ju Johnny Depp =)

    Nej, nu ska jag underhålla William lite.



    Förresten, jag mår bra nu. Jag lovar.

    080809

    Svårt att komma på rubriker för tillfället..

    Har jobbat idag, både med mitt jobb, och sen hjälp pappa lite. Alltid trevligt att få hjälpa honom ibland med sina flashiga grejer.

    William kutar just nu runt i sin gåstol, men börjar bli lite förbannad på mig märker. jag. Han är nog hungrig. Ska nog ge honom kvällsvällingen och se om han sussar för natten. Det skulle ju vara lovely!

    Imorrn ska vi äta lunch hos mamma och pappa. Spaghetti och köttfärssås blir det. Förstår inte varför mammas köttfärssås alltid blir godare än in, orättvist!


    Pontus, jag älskar dig!

    En sån där regnig kväll i Augusti

    Ja fy fan.. det var lite uppehåll på dagen, men nu pissar det igen..
    Vi som skulle till landet i helgen, suck.

    Fick vara barnfri ett par timmar förut, William var och busade hos sin mormor och morfar. Sen när jag skulle hämta honom så klippte jag bror min. Hoppas han blev nöjd, men det blev han nog =)

    Magen kurrar, men jag har ingen aptit. Men bäst man tar sig nått iaf. Blev svimfärdig på dagen för att jag inte ätit något. Vill gärna inte bli det igen.

    Det är en jobbig situation det här. Vet varken ut eller in. Det enda jag vet med säkerhet är att jag älskar Pontus och William, ni kommer alltid finns i mitt hjärta. Always. Men varför bara fortsätter mitt liv att trassla in sig i sig själv? Jag orkar inte...

    Nu måste jag göra mig något att äta. Även fast orken inte finns. Sen försöka natta William. Han bråka lite igår kväll, somna så snällt vid 21, men vakna nästan direkt och somnade inte sen förrän 23.. Vaknade igen vid 02, men somnade om på 2 röda. Mer tänder på väg? Ja, man kan undra.

    Om jag inte bloggar mer ikväll, så Godnatt.

    Ingen rolig morgon

    Nej verkligen inte, regnet står som spön i backen. Om det fortsätter så här lär det ju bli översvämning..
    Och jag vaknade pigg som satan kl 5.15... Nu är jag trött som en gris, men ingen mening med att gå in och lägga sig nu, William vaknar nog snart.

    Planerna för dagen är ganska få. Måste ringa f-kassan och meddela att jag jobbat lite. Sen blir det nog mat hos mamma och pappa.

    Ha en bra dag..

    Ingen rubrik

    Taskig uppdatering idag, jag vet.
    Men jag känner mig helt misslyckad idag.
    Jag är misslyckad.

    Återkommer nångång när jag mår bättre.
    Nu ska jag pussa på min son.

    En tand har dykit upp!

    För ca 2 timmar sen skymtade Williams 8:e tand fram. =) Kanske var det därför han vaknade inatt? Vi vart lite chockade, det var väldigt länge sen han vaknade mitt i natten. Men nu är den framme iaf =)

    Vi har slappat lite framför tvn nu ikväll. Prinsen börjar bli trött nu och gnuggar sig i ögonen, så ska strax byta till pjompas och ge han sin kvällsvälling. Han har vart duktig och somnat innan 21 varje dag den här veckan. Hoppas han fortsätter så =)

    Har vart lite dålig på att uppdatera om Williams framsteg märker jag, varför vet jag inte =)
    Han går iaf för fullt nu när han har stöd, så söt så. Verkligen springer fram. Får se när han behagar gå själv, men vi har ingen brådska =) Han börjar så smått säga "pappa", men mest blir det "babba". "Mamma" har han ju sagt ett bra tag nu.. Undrar om det är lättare för de små att säga "mamma" före "pappa"? För det är många som just säger mamma först. Någon som vet?

    William har börjat med ny gröt oxå =) Denna, han verkligen älskar den =)



    Nehe, nu ska jag försöka natta min gullunge! Kanske uppdaterar en sista gång innan jag knoppar sen.

    Vilket märke använder ni?

    Det finns ett stort utbud av blöjor, och olika blöjmärken passar olika barn.

    Vilket märke använder ni?
    Tycker ni de dyrare märkena (som Libero och Pampers) är av bättre kvalité än t.ex. Ica´s eller Coop´s?

    Vi har använt olika på William. När han var nyfödd passade Liberos allra minsta bäst. Men när kan kom upp mot 4 kg passade Libero inte alls, vi bytta då till Huggies och dom satt perfekt. Men det dröjde inte länge förrän dom satt lika illa. Då var det dax för Pampers att träda fram, som satt kanon för stunden. Nu är vi åter tillbaka med Libero, och dom har suttit bra nu ett halvår.
    En annan orsak att jag föredrar Libero är att dom inte har någon lotion eller något i blöjerna.

                

    En lugn dag

    Godmorgon!

    Som rubriken lyder så blir det en lugn och skön dag idag. Inget jobb för mig inte. Så fram till att Pontus ska åka till jobbet blir det bara mys och gos i soffan.
    Sen i eftermiddag ska jag och William till mamma och fika sockerkaka, som hon bakade igår kväll. =)

    Ringde btw nya BVC igår, eftersom vi inte fått någon tid för 1årsvaccinationen. Blev lite orolig att det var vi som var tvungna att boka. Men nej nej, tanten sa att vi borde ha brevet denna vecka, det har ju vart semestertider så. Skönt att veta iaf =) Ska bli spännande att se hur mkt plutten lagt på sig, eller gått ner. Han har blivit mkt smäckrare nu när han far som en dåre haha. Men växt på längden, det har han =)

    Nu ska jag gå och fylla på min kaffemugg och sätta mig med William framför tvn ett tag, innan det är dax för att väcka Pontus.

    Underbar låt...

    Förstår inte vad det är med denna låt, men jag får alltid rysningar när jag hör den. Tycker den är helt underbar.

    Little child
    Dry your crying eyes
    How can I explain
    The fear you feel inside
    cause you were born
    Into this evil world
    Where man is killing man
    and no one knows just why

    What have we become
    Just look what we have done
    All that we destroyed
    You must build again

    When the children cry
    Let them know we tried
    cause when the children sing
    Then the new world begins

    Little child
    You must show the way
    To a better day
    For all the young
    cause you were born
    For the world to see
    That we all can live
    with love and peace

    No more presidents
    And all the wars will end
    One united world under God

    When the children cry
    Let them know we tried
    cause when the children sing
    Then the new world begins

    What have we become
    Just look what we have done
    All that we destroyed
    You must build again

    No more presidents
    And all the wars will end
    One united world under God

    When the children cry
    Let them know we tried
    cause when the children sing
    The new world begins

    What have we become
    Just look what we have done
    All that we destroyed
    You must build again

    No more presidents
    And all the wars will end
    One united world under God

    When the children cry
    Let them know we tried
    cause when the children fight
    Let them know it ain�t right
    When the children pray
    Let them know the way
    cause when the children sing
    Then the new world begins..

    White Lion - When the children cry

    Du är för underbar

    William vår son - du är helt enkelt för underbar! Alldeles perfekt helt enkelt. <3

    Nu är jag och Wille precis hemkomna. Mormor var inte hemma så vi åkte aldrig dit. Vi tog en fika uppe på fiket hos mamma istället. Det var trevligt! Sen tog vi en tur in på affären och Barnens hus.

    Sitter och funderar på vad jag ska laga för middag. Så tråkigt att laga mat till sig själv bara (ja till William oxå, men han äter ju inte mkt). Därför blir det ofta att jag hoppar middan när Pontus jobbar kväll. Men idag ska jag faktiskt ta mig i kragen, även om det bara blir nått enkelt. Det är alltid något =)

    Och ute pissar det, fast det har vart ganska lungt under eftermiddan. Men allt detta regn är ju välbehövligt, så soligt vi haft här i flera veckor. Gräsmattorna utanför är fläckvis bruna av all torka. Usch.

    Nej, känns som jag sitter ch babblar på om allt och ingenting, ska ta och göra lite nytta. Och busa lite med min underbara 1-åring =)



    Fika?

    God eftermiddag!

    Pratade nyss med mamma, hon föreslog att vi skulle åka ut till mormor och morfar och ta en fika. Trevligt! Så hon skulle ringa dem och se om de var hemma lite senare.

    Hjärtat har nyss åkt till jobbet, och här sitter jag återigen med en busig liten pojke. Nya ord har han kommit på oxå, så söt.
    Igår fick han en alldeles egen födelsedagstårta, men han var inte speciellt road av att äta den, bara kladda haha.. Vi fick emd allt det roliga på film. Även några bilder, men batteriet i kameran är slut, så får ladda den på torsdag när pappa kommer hem från Sthlm. Sen lägger jag in dem här =)

    Ne, nu ska William få lite sen lunch, han sov över lunchen. Men, bättre sent än aldrig =)

    Nu har vi en stor pojke =)

    Kalaset i söndas var jättetrevligt. Kul att träffa allt folk igen. William fick massa fina saker, han var så glad =)
    Igår kväll kom min farmor och farfar och AnnBritt (farfars syster) eftersom dom ej kunde komma i söndags. Då fick han ännu mer paket, plus att han fick våra paket då oxå. Fast han tyckte ju kartongerna och papprena var roligare än det som var i  haha.. Gullungen

    Att en del inte ens kan ringa och säga grattis tycker både jag och Pontus är riktigt lustigt. Beror det på lathet, eller enbart på nonchalans? En släkting är ändå en släkting. Jag grattar alltid alla mina släktingar, även om jag inte känner vissa så väl. Men men, alla är väl olika och har olika prioriteringar. Synd bara att det ska gå ut över ett oskyldig litet barn.
    Men nu vet man ju iaf vart folk står, och hur mycket de bryr sig.


    Har jobbat idag oxå. Gick bra, hade bara 2 butiker så det var lagom. Nu ska jag hoppa in och bada och sen mysa lite med mina hjärtan innan Pontus ska till jobbet.

    GRATTIS VÅR PRINS!

    Grattis vår underbara son, idag blir du 1 år !!
    Mamma och pappa älskar dig så otroligt mycket så du anar inte!
    Du förgyller våra dagar tusen gånger om.
    Idag väntar ännu mer presenter =)


    3 augusti - Kalas

    Idag är det den näst stora dagen =) Imorrn är ju den största hehe.
    Vaknade redan vid 5.30.. Skitpigg, men tvingade mig själv att somna om en timme iaf, så gick upp vid 6.30. Pojkarna sover som stockar fortfarande.
    Tänkte jag skulle hinna stryka upp all tvätt innan dom vaknar, så har man det gjort. Så är det bara damsugning, skura golv och baka innan gästerna kommer.

    Vädret är tråkigt idag med, just nu är det uppehåll, men ser ut att komma en skur när som helst.
    Jaja, tvätten var det.

    Ha en bra dag!


    Tacos

    Nu har vi ätit tacos. Eller ja, för en timme sen, men tiden går ju så fort =) Riktigt gott var det.
    Nu ligger Pontus i soffan och nattar William, medan jag far runt och plockar lite.

    Håller på att duka fram lite smått till imorgon oxå.

    Ne, usch, är lite tom på ord så här på kvällskvisten känner jag. Ska nog ta och gå in och lägga med i soffan med mina älsklingspojkar!


    Usch för att städa

    Blä va tråkigt det var att städa.. Har bara fixat sovrummet, och jag är redan trött haha.. Och ändå har vi inte stökigt, så jag fattar inte vad det är som tar sån tid? Kanske för att jag springer och pussar på William stup i kvarten haha..

    Well well, får väl ta och fortsätta snart. Så fort Pontus kommer upp. Det kom förbi nån snubbe med en bil som Pontus ska titta på. Så dom står här utanför fönstret nu. Men både jag och Pontus tyckte det var för mkt pengar för den bilen, men får väl se om han kan pruta lite =P 


    Att vissa människor aldrig ger sig, det fattar jag ej. Hur orkar man dra upp en sak 1000 gånger? Vad är nöjet? Räcker det inte med en gång. Och sen skylla över saker på andra människor, det är för mig oxå obegripligt.
    Men det rör mig inte i ryggen, de som känner mig tycker om mig, och dom som inte känner mig får väl tycka vad fan dom vill, men att ha förutfattade meningar är bara otroligt barnsligt . Lägg eran energi på er själva istället. Så ni mår bra. Och snälla, sluta haka upp er. Det räcker att vi hör en sak en gång, vi är inte döva. Det kanske bara är så att vi inte orkar lyssna..

    En jobb(ig) dag

    Haha, nu var jag allt klyftig.
    Kom hem från jobbet för ett tag sen. Så har vi hunnit ätit och så. William bus ligger och sover middag, och ute pissar dt som aldrig förr. Har hållt på till och från hela dagen. Ganska skönt faktiskt, eftersom vi ska storstäda här idag. Tvätta fönster och så. Då är det ej kul om det är stekande hett ute.

    Blir lite fundersam över vissa saker, men det är lika bra att hålla sig utanför. Eller, varför egentligen? Alla andra lägger sig ju i vårt liv hela tiden och har förutfattade meningar om vårt agerande. Varför ska vi bara hålla käft? Jo, det är lättast så, eftersom allt är så barnsligt.

    Nu ska jag gå in och pussa på mina hjärtan, sen sätta igång med städningen. Sätta igång en maskin med tvätt oxå. Var iväg och hämtade ett tårtfat hos mor min oxå. Det är bra, vad man än behöver så finns det hos mina föräldrar haha. Dom har fan allt. Tur för oss =)

    Ha en trevlig dag, ni som förtjänar det ;)

    Färdigbakat för idag =D

    Nu är man äntligen klar med bullarna. Shit, det tar ju på krafterna haha.. Nu är det bara pajerna och tårtan kvar, men det fixar vi på söndag fm.
    Ska bi kul att träffa allt folk igen. Fast, min släkt träffar man ju nästan dagligen haha.. Får hoppas Pontus mormor och moster kan komma. Så blir det lite blandning iaf =)

    Pontus åkte precis iväg till en kompis, och här sitter jag med en busunge som vägrar somna. haha. Inte lätt alla gånger.

    Tänkte ta och värma på resterna från min kebabtallrik, som blev dagens lunch idag. Och hoppas på att prinsen vill knoppa snart, för jag är riktigt trötter. Det tar att vara ute i friska luften ute på landet =)

    Pics från landet

    Det var härligt att komma iväg lite!
    Vi kom ut strax innan 17 igår, då fick vi mat direkt. Inte ofta maten står dukad åt en på bordet haha.
    Mamma kusin Ingrid var där oxå med hennes man och 2 barn, och mormor och morfar så klart då. Så vi hade jättetrevligt. Kvällen bestog av prat och kubbturnering. Det började ju spöregna och åska runt 20-21.. men det hindrade inte oss =) Var ganska härligt att stå ute i regnet faktiskt, efter all hetta vi haft.
    William somna sent, runt 23, men tog sovmorgon idag till 8.Härligt =) Men då var Pontusredan ute med båten och fiskade. 15 gäddor fick han! Inte illa=) 2 st tog han med tillbaka, så då blir faster glad när hon kommer ut =)

    Nehe, nu ska jag fortsätta med mitt bullbak! Och stänga av denna burk, hör att det börjar mullra på ordentligt nu här ute. Så nu väntar vi på regnet =)

    Lite pics från vår weekend på landet.








    RSS 2.0