Spårlöst försvunnen

Tog så fina bilder igår när William lekte i sandlådan, så kan jag inte ens lägga in bilderna på datorn för sladden är borta.. Morr. Men förhoppningsvis dyker den upp under dagen =)

Idag blir det lite småplock, diska och så. Åh, vad jag längtar tills vi har råd att köpa oss en diskmaskin. Visst kan vi köpa en begagnad, men det känns lite risky.. Man ser ju bara hur det gick med vår tvättmaskin vi köpte begagnad..
Och nej, vi är inte så lata att vi inte orkar diska för hand, men vi lägger hellre den tiden på William, än att stå och diska =) Och spec. sen, när vi har 3 yrväder haha. När ska man då hinna diska?

Idag ska vi betala de sista räkningarna, usch måste man ha såna? Fan vad skönt om man bara hade hyran att betala, vad man skulle leva loppan då! =)

Nehe, nu ska jag mysa lite i soffan med mina pojkar innan jag börjar städa.
Ha en trevlig dag!

Förresten, det var bara 1,5 grad ute i morse när vi gick upp. Brrrrrr.

Solig måndag!

Godmorgon!

Har hunnit med ett bad på här på morgonkvisten, härligt!
Natten var dock inte lika härlig, gick och la mig runt 21, somnade inte förrän kl 01 för jag hostade så mkt... Usch för att vara förkyld!

Snart ska vi åka och göra lite ärenden, sen blir det nog en lugn dag. Städa gjorde jag lite igår, så det behövs ej idag. Skönt det =) Ibland är det ju så skönt att bara "vara".

Nehe, nu ska jag busa lite med vilda Wille.

25

Förresten, idag har jag och hjärtat vart tillsammans 25 månader.
Love you honey!! <3

Trevlig middag!

Middagen var jättetrevlig, Adde och Sara följde med oxå, så vi var 7 pers i vårt lilla kök. Hehe.
Vi bjöd på baconinlindad fläskfilé m. potatisgratäng och rödvinssås. Blev supergott!!
Sen klippte jag bror min medan Pontus och pappa satte upp skåpet i köket och mamma och Sara busade med William. 
En trevlig eftermiddag helt enkelt!

Nu är älsk iväg och fiskar en sväng, och jag ska ta och busa lite med William i sitt rum. =)

Ha en trevlig kväll!


Det där med att städa...

Läste i tidningen igår en artikel om just städning. Att ett hus som är kliniskt rent oftast är "farligare" för både vuxna och barn, än att man har lite stökigare, eller hur man ska uttrycka det. Helt enkelt "lite skit rensar magen". Nu menar jag ju inte stökigt stökigt, utan t.ex. så är det inte så farligt att ha lite damm o hörnen och så. Så stog det iaf...
Vad anser ni om det?
Jag tycker inte om hem som är helt kliniskt rena, tycker det ser så jädra sterilt ut. Hemtrevligt innebär ju lite stök. Man bor ju lixom där =)

Lyxmiddag blev det inte igår, ingen av oss orka laga mat haha. Så vi beställde hem kinamat istället. Men det är ju oxå lite lyxmiddag, för det är ju så förbannat gott =) Slöade framför tvn och hade det mysigt. En helt ok lördagskväll!

Idag kommer mamma och pappa på lunch/middag (14.30 är ju mellan lunch och middag, så vad kallar man det? Haha). Sen ska pappa hjälpa oss att få upp skåpet i köket, äntligen. Det har stått i hallen och samlat damm nu i 3 veckor..

Nu ska jag snart ta och börja plocka lite här, William for runt som en virvelvind i hela lägenheten igår, så det ser ju ut som det gör! För stökigt för min smak =)

Förresten, så var vi på Ikea igår hela familjen! Handlade lite saker till Williams rum, kastruller och stekpannor och sen lampor till vardagsrummet.

Nej, plocka som sagt!

Lördag

Goddag!

Mår lite halvrisigt idag, hostar fortfarande och näsan rinner. Usch och blä. William hostar oxå, stackarn.

Idag blir en lugn och skön dag. Ska plocka lite här hemma och så, tvätta lite. Sen kanske vi åker till Maxi, dom hade en lampa där vi tittat på till v-rummet. Får se hur det blir =)
Ikväll blir det iaf lyxmiddag och mys framför tvn. Älskar det =) Och spec. när älsklingen står för maten, han är så duktig.

Ha en trevlig dag!

Rensning på G

Nu jädrar ska jag ta tag i och rensa våra garderober och se om vi kan sälja nått på loppisen imorrn!

Vi har hunnit med att vart och storhandlat, och även en sväng in på Rusta. Sen åkte jag till Babyproffsen och köpte nya flaskor till William. Dom ska ju bytas ut dom oxå =)

Nej, som sagt, rensning på G!

Vecka 17

Shit, är redan i v. 17! Tiden går för fort, hjälp!

Mamma
Din kropp påverkas av graviditeten, såväl utanpå som inuti. Ett exempel är ditt hjärta, som har vuxit med tjugo procent högre kapacitet än tidigare, allt för att klara syretillförseln till dig och fostret(n). Självklart märker du även att kläderna börjar bli trånga och du kan även känna dig psykiskt mottaglig, med starka känslor som pendlar både upp och ner. Är du extra sugen på mjölk beror det på att fostret(n) just nu lagrar kalcium.

Barn
Både huvudhår och ögonbryn blir grövre hos barnet(n). Har barnet(n) anlag för mörkt hår börjar pigmentcellerna i hårsäckarna att producera svart pigment. Huden är fortfarande väldigt tunn. Nu kan fostret(n) suga på fingrarna. För att benen ska utvecklas har det(m) också börjat att lagra kalcium.


Om 10 dagar ska vi på UL. Längtar!

Godmorgon!

Det blev inget Ikea igår, mamma mådde inte allt för bra. Men en sväng upp till Barnens hus blev det iaf =) William fick lite leksaker, så tittade vi lite på tvillingvagnarna. Fan att dom ska vara så dyra!

Nu ska vi snart åka till Willys och storhandla, så fort Pontus kommit upp ur badet. Skönt att fylla upp skåpen lite =)
Sen kanske kanske vi ska åka till Lager 157. Beror på, vi ska titta hur mkt vi får över efter alla räkningar som ska betalas. Pengarna ska ju lixom räcka hela månaden, inte en vecka =)
 
Just ju, ska leta efter massa saker vi inte vill ha kvar oxå, dom ska ha loppis på mamma och pappas gård imorrn. Då blir man förhoppningsvis av med lite =)

Nehe, nu ska jag William få lite frukost, jag med för den delen.


Ikea idag?

Godmorgon!

Usch vad kallt det börjar bli ute nu... Vill inte ha kyla.

Om mamma mår bättre idag (förkyld som alla andra) ska vi kanske åka till Ikea =) Nu när William rum är klart så måste det ju inredas =) Inte för jag är så mkt för Ikeas barnsaker, tycker faktiskt de är rätt trista de jag har sett, men nått kanske man hittar! Ska även se om vi hittar lampor till fönstrena i v-rummet.

Men först ska vi åka till Maxi.

Nehe, nu ska jag och Wille äta lite frukost!

Ha en bra dag.

Fem saker...

Fem saker i min frys:
Glass
Kassler
Pommes
Isklabbar
Grönsaker


Fem saker i min garderob:
Tröjor
Strumpor
Galjar
Lådor
Byxor

Fem saker i min bil: 
Bilbarnstol
Cd-skivor
Tuggummi
Vagn
Ratt


Fem saker i min handväska:

Plånbok
Tuggummi
Nycklar
Rabattkupong på Lindex
Ett örhänge


Bilder från igår








Tidig morgon!

Godmorgon!
Har vart vaken en timme ungefär. Målarn kommer tidigt idag, redan om 5 minuter. Då ska han tapetsera Williams rum. Badrummet och vardagsrummet blev klara igår, härligt! Men usch, nytapetserat luktar inte gott!
Igår var vi ju som sagt på Tuna Park, tyvärr var setet på Hm slut, eller ja, tröjan fanns i hans storlek men inte byxorna =( Men det blev en tröja och 2 par byxor iaf. Bilder kommer sen.
Sen på em åkte vi till Skjulsta hela familjen. Fika lite och fiska lite. Sen blev det ett besök hos min kära mor, hon hade köpt lite nya leksaker till Wille som han var tvungen att testa =)
 
Idag blir nog en hemma dag. William hostar mer nu, så han och Pontus får goa i sängen medan jag städar lite. Måste få alla möbler på plats i V-rummet oxå, just nu står allt i mitten i en hög haha. Vackert.

Nej, lite mer kaffe på det här.
Ha en trevlig dag!

Godmorning Sunshine

Idag ser det ut att bli härligt väder, inte ett moln på himlen!

Vi sitter här nu och väntar på målaren. Hoppas på att han börjar med vardagsrummet idag, så det är klart till 10 hehe. Måste ju se reprisen på vbå.
Sen blir det nog en sväng till Tuna Park, se om vi hittar lite fina kläder till William. Har iaf sett ett jättesöt set på HM som han ska få =) Om det inte är slut förstås.
Sen blir det nog mest en utedag, vi skulle ev. åka iväg och ha lite picknick och så, så Pontus fick fiska lite.

Nej, nu ska jag ta mig lite mer kaffe. Ha en trevlig dag!

Kiara <3




Jobbig dag!

Gokväll!

Shit vilken dag..
Målarn kom redan vid 7.30. Fick då reda på att han skulle spruta på nått spray på väggarna på alla fettfläckar som var efter de förra som bodde här. Detta medel skulle tydligen vara väldigt starkt, så han tyckte vi skulle åka iväg med William. Vi trodde ju han skulle göra detta direkt, så vid 9 åkte vi hemifrån.
Åkte och fikade hos Pontus mormor, sen handla vi lite och sen åkte vi till min farmor och farfar.
Kom hem igen vid 15.30, och hopades på att det skulle vara "luktfritt", men då skulle han precis spraya på det där medlet. =/  Så det var ju bara att åka igen.
Åkte till min mormor och morfar och umgicks där 1 1/2 timme, sen åkte vi till mamma.
Så strax efter 18 var vi hemma. Puh! Den värsta lukten har gått bort nu som tur är. Men det känns att man vart i farten i 9 timmar!


Nu ska jag umgås med mina pojkar lite. Hela lägenheten är upp och ner =/ Men men, till helgen är det klart iaf =)


Hemma igen

Nu har vi precis kommit hem.
Var jättekul att se Kiara, så hon har vuxit! Kommer lite bilder imorrn.

Sen hämta vi äntligen ut paketet med Williams nya kläder, dom var jättefina =) Och allt satt bra som tur var =) Så jobbigt när man måste skicka tillbaka och byta.

Resten av kvällen blir lugn, hela familjen är trött så vi lär ligga utslagna i soffan hehe.
Men först ska jag tvätta upp de nya kläderna..

Ha en trevlig kväll!

Köping idag!

Godmorgon!

Idag bär det av till Köping för att hälsa på Kiara! Ska bli kul att se henne igen, känns som en evighet sen ju =(
Innan det ska jag hinna städa av lite här, så gott det går. Målarn kommer ju vara här hela veckan så det känns lite onödigt att städa så noggrant, eftersom han kommer fara runt i så gott som hela lägenheten.

Kalaset igår var trevligt! William skötte sig så bra och blev bara gnällig mot slutet när vi skulle åka.

Nehe, nu ska jag kika efter lite kläder åt oss, se om jag hittar några fynd =)

Slutjobbat..

...för idag! Gick fort, tog bara en timme, skönt!

Nu ligger Pontus i badet. Han tyckte vi kunde använda badkaret, så länge vi inte skvätter så mkt på väggarna =) Skönt att få duscha hemma iaf.

Nehe nu blev han klar där inne. Ska gosa lite med min lillprins sen ska jag ockupera badet nån timme eller så =P

Får jag komma in?

Här sitter man pigg som en lärka. Kan inte åka till jobbet förrän om en timme, eftersom dom ej öppnar förrän kl 9. Men ska leta fram numret till butiken och ringa dom nu hade jag tänkt. Se om jag kan komma in tidigare.

Sen blir det att vi åker allihop till mamma och pappa och våldgästar deras dusch, haha. Vi kan ju inte använda vårt badrum på hela helgen. =/ Vilket även betyder att kära mor får tvätta åt oss hihi. Men det var hon som erbjöd sig =)
I em ska vi fira Pontus mormor som blir 75. Grattis!


Igår var en händelserik dag. Vi hämtade upp Pontus mamma och syster som är i stan, sen åkte vi ner mot staden. Jag klippte mig, blev skitbra. Sen åkte vi vidare till Tuna Park! Gick runt och strosade lite. William fick 2 pyjamaser av sin farmor och body+byxa av sin faster. Plus en polobody av oss. Han såg så nöjd ut så =) Sen en sväng in på coopen och sen hem hit. Vi drack kaffe och tittade på gamla filmer med William. Det var trevligt.


Resten av kvällen blev lugn, Pontus och William somnade som två stockar i sängen runt 20.30 hehe.


Nej, nu ska jag ta och leta fram det där numret.


Vart är han?

Målarn har ej kommit än... Kunde vi ju sovit 20 min extra i morse haha.. Men men, han kommer nog snart får vi hoppas!

Idag ska jag klippa mig, om nästan exakt 3 timmar. Mina två pojkar ska följa med, så Malin får träffa lilla Wille. =) Sen ska vi ta en sväng till Tuna Park och se om vi hittar en till pyjamas till plutten. Han växer ju så fort så nu har han bara 2 som passar. Och ni som har småbarn vet att man måste ha mer än två pyjamaser hehe..

Ikväll ska vi ha myskväll i soffan, se nån bra film och käka gott. Men blir nog till att hyra en film, är ju aldrig några bra filmer längre på fredagar... Bara skit. Fast vi ska nog se Doobidoo innan, det är ganska skoj!

Nej, nu ska jag gå ut och joina resten av familjen i köket.

Imorrn blir det äntligen av!

Snacka om att vi blev förvånade när dem ringde idag från måleriet... Imorgon kommer en snubbe och ska måla vårt badrum och tapetsera Williams rum! Äntligen!! Som vi har väntat.. och väntat.. och väntat.. Han kommer redan kl. 8 imorgon bitti, så jag borde nog passa på att gå in och sova nu, så man hinner vakna någorlunda innan han kommer.


Jävla hormoner

Det är det värsta med att vara gravid tror jag - alla jävla hormoner som spökar i kroppen. Att man ena sekunden är överlycklig och älskar livet, för att i nästa sekund vara helt förtvivlad över minsta lilla sak. Kanske lite överdrivet, men nästan så är det ju =) Nu har iaf "mina dåliga timmar" gått över för dagen, så nu är jag glad igen.

Pontus försöker få William att sova lite middag, men det verkar inte gå så bra. William skrattar och busar och vill inte sova, hehe.
Så det blir nog att vi snart åker till mormor och morfar. Sen en sväng till mamma och pappa och lämpa av lite skit som ska förvaras på deras vind.

Idol ikväll igen, sen blir det nog tidigt i säng om William somnar skapligt. Är redan (!!) trött. Haha..

Ha en fortsatt bra dag.

Tvätta bilen?

Godmorgon!

Idag fick man sova till 7, det tackade jag för! Har blivit så himla trött på senaste tiden, blir trött redan kl 20 på kvällen =O.

Tror nog vi ska ta och åka till mormor och morfar ikväll och fika, och då passa på att tvätta bilen vår. Den börjar bli lite skitig, och vem vill ha en skitig bil? Inte vi iaf =)

William sover en sväng, sen när hna vaknat ska vi åka till Maxi. Behöver ha hem lite tvättmedel och så. Kanske hittar vi nått annat roligt oxå =)

Annars händer nog inte så mkt idag, har gjort det mesta redan. Diskat och tvättat 2 maskiner. Plus handtvättat Williams nya kläder.

Nu ska jag sätta på lite kaffe, sen mysa lite med mina killar i soffan.

Ha en trevlig dag!

PS. I Love You

Den tittade vi på igår kväll, jag och älsklingen.
Riktigt bra faktiskt, men lite hemsk.. Och eftersom jag är ltie extra känslig nu så satt jag och småsnyfta nästan hela filmen. Haha.
Men den kan jag verkligen rekommendera! Dock missade jag slutet. Råkade visst somna i soffan =/



Ikväll blir det som sagt Idol, och tacos till det, mums!

Onsdag igen!

Och det betyder att det är Idol ikväll. Denna säsong ska jag fan följa det oxå. Försöka iaf =)

Idag har vi storplaner. Först rensa allt hemma som ska slängas. Sen åka till skroten och köpa en sån där grej till bakluckan, och sen åka till tippen och slänga allt skit. Det är så skönt att få rensa bort allt som man inte vill ha, men som man ändå går och samlar på sig. När allt är borta mår man mkt bättre =)

Igår gjorde vi inte så mkt, vi var uppe en sväng hos Pontus mormor och fikade. Sen åkte vi till min mamma och hälsade på.

Nu ska jag se om jag får i William lite frukost, skriver kanske mer senare!


16 september

Godmorgon!

Det blev en tidig morgon idag med. William vaknade vid 6, men låg och gosa med oss i sängen till halv 7.
Nu ligger han med sin pappa inne på golvet i v-rummet och busar för fulla muggar =)

Idag ska jag hämta en jacka till William jag vann på Tradera. Men den är för stor ännu, strl 86.. Så den blir nog bra till senvintern sen =)

Nej, nu ska jag sätta igång en maskin tvätt, sen ta och plocka lite, som vanligt!


Williams nya kläder!

Nu har jag beställt lite kläder till vår prins. Men dom kommer inte förrän om 7-9 dagar =( Men fina är dom iaf =)



fleecejacka


fodrade byxor


2 bodies


jacka




Varför ska det vara så dyrt?

Har hittat massa fina inredningsprylar jag bara vill ha. Men varför ska allt fint vara så dyrt? Hatar detta.... Känns som vi aldrig kommer komma iordning här.. Så blir det när man vill byta ut allt haha. Får väl ta en sak i taget =)

William vaknade tidigt idag, kl 6. Men han somnade väldigt tidigt igår, så det är ju förståeligt. =)

Inga planer för dagen faktiskt, skönt! Skulle vara skönt med en slappardag i soffan, det är inte ofta sånt inträffar. Men känner jag mig rätt så hittar jag alltid nått att dona med här hemma haha..

Ha en bra dag allihopa!

Ensam mamma söker

Gokväll!

Idag har jag bakat! =) Både sockerkaka och kladdkaka blev det, så gott =)

Nu har vi kastat in varma mackor i ugnen, så när dom är klara ska vi mysa i soffan med tända ljus och se på Ensam mamma söker. Rätt bra program faktiskt! Vad tycker ni?

Måste ta mackorna nu, ha en trevlig kväll!

William och Pontus - ni är männen i mitt liv!

Vi 80/90-talister

Barndom

- Vi som "knackade på" hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem

- Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt

- Vi som kan skillnaden mellan discodans och tryckare

- Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade

- Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen

- Vi som samlade på allt - främst kapsyler

- Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor och hitta lika coola "gömställen" som det fanns på TV

- Vi som förmodligen var den sista generationen att motta hemstickade tröjor och sockar från våra far/mor-mödrar

- Vi som på egen hand lärdes oss datorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail

- Vi som trodde att pins i stil med "Rör inte min kompis" skulle förändra världen

- Vi som förtjusades av att leka med slime ifrån Buttericks

- Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan

- Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten

- Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram

- Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs

- Vi som spelade in musik på kasettband genom radion

- Vi som frågade chans på någon ny varje vecka

- Vi som hittade på ett eget språk för att kunna sjunga med i engelska texter

- Vi som drack Cuba Cola och Jaffa

- Vi som läste OÄ i skolan

- Vi som var närvarande medan Myrornas Krig fortfarande gick på TV

- Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menat något förolämpande

- Vi som var för coola för vanliga sällskapsdjur och skaffade vandrande pinnar och tesvamp

- Vi som har gjort massvis med busringningar innan "Anitan" dök upp

- Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen

- Vi som läste Lyckoslanten

- Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga

- Vi som var med på rökrutornas tid

- Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem

- Vi som lämnade Bingolotto samtidigt som Leif Loket Olsson

- Vi som använde duschmössor/kåpor stora o kraftiga nog att skydda oss mot radioaktivt avfall efter gympan på lågstadiet

- Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm Nintendo-tumme

- Vi som införde pizza, kebab och tacos i svensk husmanskost

- Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka

- Vi som var de första i backen med snowboard

- Vi som fick förbud att använda Tamagotchi på lektionerna

- Vi som älskade bockastyren och max antal växlar på cyklar

- Vi som var de som började med Lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det

- Vi som har försökt att säga krankelibrankelfnatt eller killevippen för att se om det gav någon effekt

- Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet

- Vi som går igång på "När du hör den här signalen... *pling* ...när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi..."

Vet ni vad?

Mitt hjärta kom hem redan igår kväll. Åh, vad glad jag blev. Var så mysigt att ha han där bredvid mig när man gick och la sig. <3

Nu har jag piggnat till efter en kopp kaffe, Pontus sover fortfarnade, vad annars? =)
Ska snart ta och ringa mamma och höra när jag ska hämta lilltjabo, miss him! Skulle även få frukost där, trevligt!

Idag händer nog inte så mycket. Eller jo, måste nog plocka lite i Willes rum.. Vill bara få ordning där nu, men det är ju inte så lätt när dom aldrig kommer och tapetserar =( Har iaf hittar massor med fina inredningsprylar, så nu gäller det bara att skaffa fram pengarna oxå. Ska det va fint så kostar det! Tyvärr...

På tal om pengar... Snart är det jul! Dvs julklappar. Ajaj, kommer bli tufft nu när Pontus gått sjukskriven så länge och jag bara får f-penning. Shit, kanske ska vi föreslå en julklappsfri julafton? Hehe...

Nehe ni, ni ska jag ta och ringa mor! Ha en trevlig dag!

Sing A Long

Nu börjar det kännas tomt här hemma. =( Lämnade William med morfar i eftermiddas, dom skulle titta på när morbror hade fotbollsmatch.
Har hunnit med en hel del här hemma. Städade både badrummet och lilla toaletten. Och hallen oxå. Sen tog jag ett långt och skönt bad! Lovely. Det var jag förtjänt av.
Nu sitter jag och väntar på att Sing a long ska börja.. Det börjar inte förrän 21.30 nu.. blä. Nu för tiden är det sent för mig.
Innan jag blev mamma, på den tiden då man var uppe halva nätterna, var det ju inga problem. Men nu, ja nu är man trött redan vid 20. Haha..
Funderar faktiskt på att gå och lägga mig redan nu. Är fortfarande inte riktigt kry från förkylningen, och sånt tar på kroppen. Plus att man är gravid oxå = Trött Trött Trött! Ja, så får det nog bli, eller.. äh, ska sätta mig i soffan och fundera på det ett tag!

..

Dagens...

bästa: När William gav mig en bamsekram i morse

värsta: Min jädra hosta

roligaste: Pappas min i eftermiddas

middag: Fläskkotlett m. ris och sås

dricka: Mjölk

irritationsobjekt: Återigen min hosta

pucko: Det är gott!

kläder: Min kvällsoutfit består av myspysbrallor och en t-shirt


Senaste...

sms:et jag fick: "Han sover nu. Sov så gott. Kram"

sms:et jag skickade: "Okej. Vi ses imorgon. Godnatt puss"

telefonsamtal: för 1 timme sen

person jag kysste: Pontus

person jag kramade: William

person jag pratade med: Mamma

person som gjorde mig glad: William

person jag skrattade med: William

person jag var sur på: Mig själv


Hallå hallå

Haha, William är så söt, så fort man säger "hallå hallå"  tar han första bästa sak till örat (oftast telefon eller tv-dosa) och säger "hallå hallå". Så sött!

Vi vakna här för en timme sen. Brr, börjar bli kallt om mornarna nu!
I veckan ska vi antagligen åka till Lager 157 och se om vi hittar lite fina ytterkläder till allihop. Om dom ens har barnkläder? Det visar sig.

Ikväll ska William sova hos sin mormor och morfar, så jag får en kväll bara för mig själv. Ska bli riktigt härligt, det var ju ett tag sen det hände haha.. Typ 1 1/2 år sen.
Sen imorrn kommer min älskling hem, miss him. <3


Satt och läste lite på ett föräldraforum igår kväll (ett som jag aldrig brukar vara på), och vad irrriterad jag blev.. Det var skryt hit och skryt dit. De som hade barn som var snabba i utvecklingen satt och hånade de som var lite mer sena i utvecklingen. Varför? Jag tycker detta är det absolut larvigaste som finns. Visst kan man vara stolt för sitt barn för att det lär sig saker fort, men hallå? Alla barn lär sig i olika takt, bara för att ett barn går 2 månader senare eller har hälften så många tänder så är inte det mindre värt? Nej usch på dessa föräldrar. Likadant de som försöker "tvinga" fram allt fortare. Skulle kunna babbla på i en oändlighet om detta, men det är ju inte till nån nytta. Ränderna går ju aldrig ur en zebra =)

Nehe, nu ska William få lite frukost, jag med kanske, precis när jag skrev det började min mage att kurra haha.

Ha en trevlig dag!

Lista

1. Vad är klockan? 20.33
2. Ditt namn? Malin
3. Smeknamn? Malle
4. Piercings: 9 hål i öronen
5. Ögonfärg: Gröna
6. Födelseplats: Eskilstuna
8. Någonsin varit i Kalifornien? Nej, inte än =P
9. Någonsin tapetserat något med toalettpapper? Inte något, men någon. =)
10. Älskat någon så mycket att du börjat gråta? Oh ja, P och W
11. Varit med i någon bilolycka? Ja, 2 stycken
12. Krutonger eller baconbitar? krutonger
13. Favoritdag på veckan? Lördag
14. Favoritrestaurang: Kina nere på stan
15. Favoritsport: Många
16. Favoritdrink: Nån go Malibu-drink
17. Favoritglass: Oj vad svårt
18. Walt Disney eller Warner Bros: Disney
19. Favorit-snabbmatsrestaurang: Corner
20. Vilken färg har din sovrumstapet? Beige
21. Hur många gånger kuggade du på teoriprovet? Ingen!
22. Vem fick du ditt senaste privata mail ifrån? Kiaras nya ägare
23. Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort? NK?
24. Vad gör du oftast när du är uttråkad? Ligger i soffan och glor tv
25. När går du och lägger dig? 21-22 vanligast.
26. Vilket tv-program missar du inte? Navy CIS, VBÅ, Men in Trees
27. Senaste person du gick ut och åt middag med? Mamma och pappa (idag faktiskt)
28. Ford eller Chevrolet? Volvo ska det va!
29. Vad lyssnar du på just nu? Musiiiiik
30. Vilken är din favoritfärg? Tycker om olika, i olika sammanhang, men brunt då för att nämna en
31. Hav eller flod? Hav
32. Hur många tatueringar har du? Tre
33. Har du någon gång kört slut på bensinen? Ja
34. Katter eller hundar? Hund
35. Klockslag när du blev färdig med den här listan 20.42

Godmorgon Fredag

Fredag igen då! Jag är ju inte den som hoppar och studsar så fort det blir helg, för för mig är det ju nästan helg varje dag eftersom man går hemma och är mammaledig. =)

Appropå orden mamma- och pappaledig. Varför heter det så? Såg att en på mitt favvoforum tagit upp den diskutionen. Man är alltså mamma- eller pappaledig när man går hemma med sitt barn. MEN, det borde ju egentligen heta så när man är ifrån sitt barn, t.ex. jobbar, d.v.s. "ledig" från sitt barn. =) Smart va! 

Nu ska jag gå in till älsklingen i soffan. Vi gick upp tidigt idag båda två, William sover fortf. 
Måste ju passa på att mysa lite med gubben nu, i em. åker han ifrån mig *buhu* Fast bara till på söndag, han ska till sthlm. Gonna miss you honey! <3

Hoppas ni får en trevlig dag!  

Det börjar arta sig!

Äntligen börjar vårat sovrum se ok ut! Köpte en lampskärm till lampan i fönstret idag. Nu saknas bara en fet platt tv på väggen oxå, sen är det klart =)

Åkte iväg en sväng efter lunch, skönt att få lite egentid ibland. Och det ä ju bra för William oxå, att bara få umgås med sin kära far, dom har så kul när dom busar =)

Oj, klockan är redan 18, dax att bänka sig i soffan fram för Navy CIS. Gamla avsnitt I know, men bättre än inget i väntan på de nya.

Ha en trevlig kväll!

11 september

7 år sen World Trade Center kollapsade, shit vad tiden går fort!
Och 5 år sen Anna Lindh mördades.
Skänker en tanke till alla som drabbades denna dag 2001 och 2003.


Igår hade vi en liten "uträtta massa ärenden-dag". Skönt att fått en hel del gjort! Sen blev det även en fika hos mamma, med tårtan som blev över sen i förrgår. =)
Vi fick nämligen en tårta (!) från Maxi, och ingen dålig heller, så i tisdags åkte vi upp till Pontus mormor igen och kalasade lite! Och som sagt, hälften av tårtan som blev kvar tog vi med till mamma igår.

Pratade med Malin igår oxå, nästan fredag äntligen ska hon klippa mig, det var ett tag sen nu! Och håret bara växer och växer, förstår inte. Sinnessjukt är det.
Är så stolt över henne, allt går så bra för henne nu, egen salong och allt. Det är du värd!

Nu ska jag ta med mig min lilla busunge ut i köket och se om vi kan hitta nått ätbart!
Ha en bra dag!


Inte långt kvar nu!

Om 1 1/2 vecka ska vi äntligen åka och hälsa på Kiara. Ska bli kul att se henne igen, har ju inte sett henne på ett halvår. =(

Ska strax sätta fart och börja städa här, så fort jag fått min andra kopp kaffe och ett par mackor i mig. Har inte alls nån städlust idag, men det måste ju bli av. =)

Har lite brist på fantasi vad jag sa skriva om för tillfället, så jag nöjer mig med detta för nu =)

Ha en trevlig dag!


Underbara natt

Snacka om att vi blev mäkta förvånade när William bus somnade som en stock strax innan 20 igår kväll! Underbart. Och vaknade inte förrän strax efter 7. Så idag är man utvilad, pigg och fräsch.
Älsk har åkt iväg och fiskat en sväng, och jag ska snart käka lite frukost. Snart dax för Williams förmiddaslur oxå.

Vi ska väl försöka ta oss ut idag och hitta på nått, när det äntligen är uppehåll! Men det är ju så jädra rått och kallt, så kanske blir det bara lite lek i sandlådan? Det är ju uppskattat. Skulle behöva åka och köpa gummistövlar till lillplutten oxå, ett fint regnställ fick han ju i födelsedagspresent =) 

Nehe nu gick tvättmaskinen klart med de mesta av Williams kläder (han har blivit en riktig lortgris haha). Så bäst jag tar och hänger det innan det blir frulle =) 

Ha en bra dag! 

Kväll igen

Nu är vi precis hemkomna efter en fika hos Pontus mormor. Det var trevligt som vanligt, och William busade som bara den på golvet.



Annars har dagen vart lugn. Pontus tog bort sitt gips idag, skönt för honom men han har nästan ondare nu.... Usch. Får pyssla om honom lite extra ikväll! =) Tycker så synd om dig mitt <3.

Imorrn ska vi ta och ringa ang. Williams dagisplats, plus ringa och tjata på hyresvärden ang. den där satans tapetseringen... Det måste ju bli av snart. Håller ju på att längta ihjäl mig efter att få börja inreda Williams rum =)

Nu ska William få på sig en pyjamas sen är det välling för hans del. Se om det är nått bra på TV, jag har ju redan missat Våra bästa år och Navy CIS idag. Suck!

Ha en trevlig kväll!

Älskade William

Det finns ingen bättre än du! Du är glädjen i livet och du gör
mamma och pappa såå lyckliga! Vi älskar dig <3


Marknad

Usch vad tråkigt väder det har vart idag! Fast det tycker jag det vart i många dagar nu... Men men.

Åkte iväg till Sandra en sväng förut, snacka massa skit och hade allmänt trevligt. Pussa och krama på min lilla Lotta oxå. Vi åkte upp en sväng till T-hälla marknad, men dom höll på att ta ner alla stånd då.. =( Vi hann iaf titta lite på halsband och ringar.

Trodde William skulle somna för ett tag sen, han var verkligen övertrött. Men efter flaskan var han hur pigg som helst haha... Ja, så kan det gå. Bara vänta ett tag till då!

Nu ska jag kika runt lite på nätet innan det blir lite kvällsbus med min lillprins.

Regniga söndag

Godmorgon!

Inatt har jag sovit bättre än jag gjort på ett par veckor. Vaknade bara till en gång runt 2... Härligt.

Ska snart hämta mamma och pappa, dom var på kräftskiva igår och sov kvar.
Sen blir det nog en tvättdag idag, tvätthögen bara växer, förstår inte =)

William sitter här och snackar bredvid mig, gud vad munnen går på honom. Haha, gullunge.

Nej, nu ska jag börja fixa och dona lite!

Denna jädra hosta...

Nu är jag less på detta... Orkar inte hosta mer... Hjälp mig!

Igår var jag och älsk på bio! Såg Arn. Den var riktigt bra, definitivt värd att se! 
William bus sover hos sin mormor och morfar inatt. Dom hade kräftskiva på gården igår kväll, så han hade det nog bra =) Alla på gården älskar honom hehe, vårt lilla busfrö, charmar allt och alla. 

Ska jobba vid 9, hur kul är det när man har feber...Men det är bara stå ut, jag ligger ju inte för döden precis! Ska skjutsa iväg älsk så han kan fiska under tiden när jag jobbar, sen hämtar vi William efteråt. 
Resten av dagen blir nog ganska lugn, lite småplock och så. Skulle behöva tvätta oxå. Jaja, nu ska jag ta lite mer kaffe och hämta in tidningen. 

Har du/ni morgontidning?  Jag skulle inte klara mig utan vår EskilstunaKuriren =)

En lååång lista

Namn: Malin
Födelsedag: 18 juni
Hemstad: Eskilstuna
Ögonfärg: Gröna
Hårfärg: Brunt
Längd: 162, cirkus
Höger/vänsterhänt: Vänster
Värsta ovana: Oj, det finns nog många
Stjärntecken: Tvilling
Skostrl: 39
Är dina föräldrar skilda: Nej, dom är så lyckliga =)
Din svaghet: Svårt att säga nej
Rädsla: Att något skulle hända mina nära och kära 
Mest använda fras på msn: oj, det vet jag inte
Det första du tänker på när du vaknar: Kaffe 

FAVORIT-
Färg: Brun, vit
Mat: Kinamat, kyckling
Djur: Häst
Glass: Krossad choklad
Godis: Choklad är ju gott
Affär: De flesta =)
Sallad: Uäk
Skådespelare: Johnny Depp! Me Love <3
Låt: Har alldeles för många favoritlåtar
Nummer: 16
Tuggummi: Extra, den silvriga påsen =)
Helgdag: Lördag
Årstid: Sommar och Vår
Tandkräm: Oj, den som smakar gott =)
Radiostation: Rix FM 

VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor: En bra mamma
Hur vill du dö: Gammal med ett underbart liv bakom mig
Vem av dina vänner är mest lik dig: Till sättet är jag och Sandra ganska lika 
Vem är högljuddast: Jag, haha
Vem har du känt längst: Helene
Vem är blygast: Ingen är spec. blyg
När grät du mest: På senaste tid så var det nog under förlossningen, PAIN PAIN PAIN haha
Vad är den bästa känslan i världen: Love love love
Värsta känslan: Saknad och ångest
Vart vill du bo i framtiden: I vårat drömhus
Hur länge tror du att du kommer leva: Tills jag dör ;)

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär: Ja det är klart, är galet kär nu
Moonat någon: Minns ej haha 
Blivit dissad: Ja
Rymt hemifrån: Ja, när man var ung och dum
Föreställt dig ditt ragg naken: Ja
Skolkat: Ja, vem har inte gjort det någon gång? =)
Tänkt på självmord: Nej tack och lov
Sovit utomhus: Ja
Gråtit i skolan: Ja
Spytt i skolan: Ja
Velat bli modell: Nej verkligen inte
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: O ja, mycket
Sett en död människa: Bara på tv
Druckit alkohol: Ja
Ätit sushi: Nej fy fan
Varit på scen: Ja, många gånger.. Love it!
Snattat: Ja
Retats: Ja
Blivit nerslagen: Ja

DU:
Svär: Nej för fan haha.. Jodå, visst händer det ibland
Sjunger bra: Nu vetefan, men jag var bra förut! =)
Duschar dagligen: Nej
Vill gå på högskola/universitet: Det blir nog till att börja plugga igen sen ja
Vill gifta dig: Ja
Tror på dig själv: Ja
Kommer överens med dina föräldrar: Absolut
Gillar åska: Nej
Spelar något instrument: Inte nu, men har spelat trummor, gitarr och piano
Äger en iPod: Nej
Ber: Ibland
Går till kyrkan: Nej
Sover med gosedjur: Nej
För dagbok: Bloggar =)
Dansar i regn: Nej, men om jag skulle vinna 1 miljon skulle jag nog det =)
Sjunger i duschen: All the time

THIS OR THAT:
Pepsi/cola: Inget
Mcdonalds/burger king: BK
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Blåbär
Kött/veg: Kött
Tv/film: Film
Gitarr/trummor: Båda
Adidas/nike: Nike
Kinamat/mexikanskt: Kina <3
Kakor/paj: Äppelpaj
MTV/VH1: Inget
Blind/döv: Döv

KAN DU:
Gå ner i splitt: Nej hehe
Skriva med båda händerna: Visst går det, men med höger ser det förjävligt ut =)
Vissla: Ja
Blåsa en bubbla: Ja
Rulla din tunga i en cirkel: Ja
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: Ja
Dansa: Japp, men fråga inte om jag gör det bra ;) 
Äta vad du vill utan att oroa dig: Absolut

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN:
Du nuddade: Pontus
Du pratade i telefonen med: Mamma
Du fick sms ifrån: Sandra
Du kramade: Pontus
Du kysste: Pontus
Du skällde på: Pontus
Du sov med: Pontus
Du sportade med: Oj, haha. Det minns jag ej =) 

SENAST DU:
Skrattade: Idag
Grät: Igår på bion
Tuggade tuggummi: Igår
Drog ett skämt: Nått slank nog ut igår!

VAR ÄR DU:
Vad ser man utanför ditt fönster: Grannhuset och skog. En sandlåda oxå
Lyssnar du på musik nu: Nej
Vad har du på dig: Pontus morgonrock

TROR DU PÅ:
Liv på andra planeter: Nja
Mirakel: Ja
Magi: Nej
Kärlek vid första ögonkastet: Absolut
Gud: Nja...
Satan: Ja
Spöken: Jag såg ett när jag var liten =)
Tomten: Klart jag tror på morfar =)

RANDOM:
Vilket land skulle du vilja besöka: Kroatien
Hur många plattor äger du: Många
Hur många kuddar sover du med: 3
Dricker du mjölk: Ja, mer nu än nånsin
Personer du hatar: Hatar är ett starkt ord... 
Tror du gud är en tjej: Vet ej
Vad borde man uppfinna: Rikedom till alla
Är du ett hälsofreak: Nej


Bilder






Gårdagen

Hann aldrig uppdatera mer igår, har så mkt att göra nu på dagarna haha.... Och så är man ju sjuk oxå, ingen lust att sitta här och snora då.

Vi åkte iväg hela familjen på förmiddan igår på en liten utflykt. Pontus fiskade lite och så hade vi lite picknick och så. Det var mysigt. William tyckte det var jätteskoj att gå på alla stenar haha.. Gullungen. Men vi blev inte så långvariga, min feber började göra sig påmind så vi åkte förbi mammas jobb och hälsa på en snabbis, sen betala vi lite räkningar och så. Sen köpte vi faktiskt hem Kinamat =) Det var gott det, synd bara att man knappt känner någon smak när man är sjuk.

På kvällen sen åkte vi till mamma och pappa en sväng, stackars William blev tokledsen när vi skulle åka hem, han ville ju stanna kvar hos mormor och morfar. Men han ska sova där inatt, så han får stå ut =)

Så blev ju vår prins 13 månader igår oxå! Mamma och pappa älskar dig!

Det var lite om gårdagen, kommer upp lite bilder sen, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och se om William har behagat vakna.

Hej sjukling

DETTA SKREV JAG KL 8 IMORSE, MEN EFTERSOM BLOGG.SE DUMMAR SIG FÖR DET MESTA SÅ PUBLICERADES DET ALDRIG... SÅ HA ÖVERSEENDE MED ATT DET STÅR ATT JAG SKA GÅ OCH ÄTA FRUKOST =)

Igår kväll tittade vi på Idol, men missade typ första halvan. Ganska kul att det börjat igen, även fast jag saknar den gamla juryn. Vad är Idol utan dem?
Just ja, innan det tittade vi på film, Arn, den första filmen alltså. Eftersom vi ska se den andra imorgon så tyckte vi det var bra att ha sett den första =)

Jo, så var det ju en sak till. Jag är sjuk. Fan! Började igår med att halsen spökade. När vi kom hem på kvällen efter alla ärenden så paja den ihop totalt plus feber. Varför just jag? Orkar inte..

Nu ska jag gå och göra mig lite frukost. Även fast halsen värker så måste ju småttingarna i magen ha mat.

By the way, det ä tydligen Torshälla marknad i helgen. Ska försöka tvinga med mig Pontus dit =P I love Torshälla.. Saknar vår lägenhet där varje dag, synd att den inte var större.

I valet och kvalet...

Dålig uppdatering här igår, men hade helt enkelt inte tid att skriva. Vi har äntligen börjat röja i Williams rum, så nu hoppas vi bara på att dom snart kommer och tapetserar.

Förövrigt står vi i valet och kvalet hur vi ska göra här hemma... När vi flyttade in bestämdes det att vi skulle lägga nytt golv i köket, i Williams rum och i arbetsrummet. Eftersom vi skulle bo här ett bra tag så kände vi att vi inte skulle "slänga bort pengarna". Men nu, när vi väntar 2 till, så är vi kluvna. Så småningom kommer vi ju behöva större.... Frågan är ju bara hur snart. Är det då värt att satsa på nytt golv... Blä, hatar att vara i såna här situationer..
Nu undrar ni säkert "varför ens byta golven? det är ju hyres...", men golvet i dessa 3 rum är inte vackra... och om man ska bo här ett par-3 år, så vill man ju att det ska vara fint oxå... Ja, vi får fundera lite till.

Idag fortsätter röjningen i rummet, förhoppningsvis får vi iväg torktumlaren och lite annat skit till tippen. Det tar upp så mkt plats.

Nehe, nu ska jag gosa lite med vilda Wille innan det är dax för honom att väcka sin pappa!


Ingen rubrik

Ibland har jag verkligen idétorka på rubriker... Blä på det.

Sovit dåligt inatt med, vaknat ett par tre gånger plus att William vaknade runt 01.30.. Som tur var somnade han om direkt efter ny blöja och en flaska. Han har vart lite bökig senaste nätterna, antar att det är tänder på G.

Idag är nog inte planerna så spec. många, tänkte börja riva lite i Williams rum faktiskt. Och ringa och tjata på hyresvärden att dom måste komma och tapetsera och måla nu. Dom bara lovar och lovar. Och här om veckan blev jag riktigt förbannad, då ser jag att dom är och målar och tapetserar i en lägenhet där dem flyttade in 2 månader efter oss!! Gör man så?? Man borde väl ändå ta i turordning.... Och om dom skulle säga att "dom var i mer behov av det" så är det bara BULLSHIT, för vårt badrum  look like hell. Riktigt dålig stil.

Nu ska William få lite gröt och jag ett par mackor. Tänkte låta Pontus få lite sovmorgon. Jag vet, jag är för snäll! Haha...



RSS 2.0