Mors Dag

Godmorgon!

Inatt måste jag ha sovit väldigt tungt, jag vaknade inte ens när Linnéa vaknade inatt för mat. Tur att Pontus vaknade =P

Idag är det Mors Dag, och inte fick man nått kaffe på sängen, haha.. Men fick iaf kaffe serverat här vid datorn av Pontus. Åh, vad jag längtar tills barnen blir lite större, när dom börjar göra teckningar och egna saker till en på t.ex. mors dag. Såna presenter är ju 1000 gånger mer värda än t.ex. ett kläderplagg eller nått.
Mamma ska iaf få en superfin present av mig och bror, synd bara att hon valt ut den själv =) Inte kul när man vet vad man ska få ju hehe. Vi ska dit och grilla till middag, ska bli gott!

Förresten, nån som kan tipsa om en snygg tapet? Vi är i tankarna att tapetsera om ena väggen i köket någon gång i sommar. Någon ljus med lite diskreta mönster i tror jag blir bra. Men det finns ju sååå mycket att välja på. Så vill jag tapetsera om Willes rum, men det känns helt onödigt eftersom vi bara hyr. Jag vill ha ett eget hus! Ha allt precis som man vill, inte tänka på att det är att kasta pengarna i sjön, vilket det är lite med hyreslägenheter.

Jaja, nu ska jag pussa lite på Isabelle och Linnéa, dom ligger och sprattlar hej vilt på golvet, och snackar med varann. William sömntuta har inte vaknat än.

Grattis alla mammor på eran dag =)

Jobbat!

Helt slut är bara förnamnet. Jag och bror jobbade länge idag. Åkte härifrån strax innan 7 och var inte hemma förrän 15.30. Först var det vanligt plock, sen hade vi fiskdamm. Och så klart skulle det ju då vara ute, när det var så där 35 grader. Det var för varmt, men man ska väl inte klaga. =)

Igår åkte vi ju ut till landet, var skönt att komma bort från stan. Vi grillade och umgicks och William fick fiska lite med far sin =) Vi kom iväg sent där ifrån, runt 19.45, så William somnade ju i bilen. Vilket resulterade i att han blev SUPERPIGG när vi kom hem, så han somnade inte förrän 23.15! Det var lite tufft.

Nehe, nu ska jag fixa maten här medan Pontus och William är och handlar mjölk.

Lite bilder från landet igår.







Grattis till oss =)

Idag har mamma, Linnéa och jag namnsdag (Jeanette), så grattis till oss =) hihi..

Landet!

Oj, vilken tidig morgon det blev idag! Flickorna vaknade för "nattmaten" (kanske får börja kalla det morgonmaten) för ett litet tag sen, nu har dom knoppat in igen och självklart har man då piggat på sig lite så man inte kan somna om. Pontus passade på att åka iväg och fiska lite.

Idag (och resten av helgen) har dom lovat toppenväder, och det är det redan! Inte ett enda moln. Så i eftermiddag tar vi vårt pick och pack och åker ut till landet! Tanken var väl att vi skulle sova kvar, men så blir inte fallet. Jag och bror börjar jobba redan runt 7-7.30 imorgon. Blir en lång dag, men lördag = bra betalt =) Pengar tackar man ju aldrig nej till precis. Är glad att jag orkade sätta igång med jobbet så pass snabbt, lite extra pengar gör sig bra nu i sommar. Dels tvillingarnas dop här i juli och sen fyller ju William 2 år i augusti! Shit, vart tog tiden vägen??

Igår fick vi hem barnens superfina bodysuits från Villervalla. Åh, vad jag älskar dom! Underbart mjukt tyg och jättefina.

Nu ska jag kika runt på lite bloggar och så.
Hoppas ni får lika fint väder som vi har!


En regnig morgon

Usch vad det pissar ner. Kallt är det också. Sommar, kom tillbaka!

Idag kommer morbror min över och kopplar in vår nya tvättmaskin. Äntligen kan vi tvätta här uppe igen! Är så himla less på den där tvättstugan, folk som inte städar efter dig så det första man får göra när man kommer ner är att städa efter andra, att folk inte respekterar andras tvätttiden osv osv.

Måste ta en sväng till babyproffsen också och köpa nya flaskor till Isabelle och Linnéa. Men vem vill ut och fara i det här vädret? Skulle behöva köpa några nya blommor till balkongen också, får se om man hittar några..

Hade ett viktigt samtal med två personer igår, jag hoppas det går vägen. Vi har bollat fram och tillbaka och verkligen tänkt till. Ja, jag tror vi kör på det...

Dax för kaffe!

Jag tävlar om ett par Crocs!


"Jag vill vinna ett par valfria Crocs från
NiceWork hos Tant Ulrika!"

Tävlingen avslutas tisdagen den 2/6 kl 20.00

Jag tävlar ännu mer

 


Jag tävlar hos http://sandlada.blogg.se om ett presentkort värt 300kr
hos Grodis&Jag
Tävla HÄR du med!

Tävlingen avslutas den 11 juni

Mera tävling!


"Jag är med och tävlar hos Eira - Min Ögonsten om ett presentkort värt 500kr
hos Mykidoo, tävla HÄR du med!"


Tävlingen avslutas den 27 maj kl 18.00

Tävlar om en finfin body!


 "Jag tävlar hos Eira - Min ögonsten om en valfri body/tröja från Babykungen! Tävla HÄR du med!"

Tävlingen avslutas den 28 maj kl 18.00!

Tävlar om en snygg t-shirt



"Jag är med och tävlar hos Carolina om 1 valfri body/t-shirt från Plastisocks nya kollektion! Tävlingen ordnas i samarbete med Tuffatilda.se och det blir hela 2 vinnare! Var med och tävla du också!"

Tävlingen avslutas Söndagen den 31 Maj kl 18.00.

Jag tävlar



"Jag är med och tävlar om ett presentkort värt 250 kr från Barntrygghet.se
hos Carolina.
Var med och tävla du också!"

Tävlingen avslutas Onsdagen den 10 juni kl 18.00

Dagisträff

Godmorgon!

Har vart lite mycket nu sista dagarna.
I måndags började jag jobba, var helt slut efteråt haha... Det är ju inget stillasittande jobb direkt. Men det var kul att komma igång. Ska jobba idag med, och på lördag. Är så tacksam att jag fick tillbaka mitt jobb. Fick sluta i december pga graviditeten.

Linnéa är inte så kry, eller jo nu är hon väl skapligt pigg. Men i måndags morgon, så klart precis när jag hade kommit till jobbet, så fick hon öevr 38,5 grader. Pontus gav henne alvedon med febern gick inte ner. Efter andra dosen senare avtog den lite, men på kvällen åkte Pontus in med henne, då hade hon 39. Dom hittade ingenting, men det var tydligt att hon hade riktigt ont i magen.
Igår morse när hon vaknade var tempen uppe i 39,4. Vi fick tid på barnkliniken efter lunch, men under förmiddagen så sjönk det så en timme innan vi skulle åkt så var den nere i 37,3. Lustigt... Vi skulle iaf avvakta till idag, se hur hon mår. Nu äter hon som hon ska, men lite feber fick hon igår kväll igen. Stackarn gumman. Det är inte kul att se sitt barn sjuk.

Igår kväll då. Då var det träff uppe på dagis, vi grilla korv och umgicks. Mamma och pappa var här med flickorna, kunde ju inte ta med sjuklingen upp =)
William tyckte det var jättekul och skulle stolt visa oss runt på gården, hihi. Sötnos.
Han är så rolig, han pratar som sjutton, hela meningar nu. Det låter ju så sött när dom små pratar. =) För några veckor sen började han med att säga massa namn, dock var mormors namn lite jobbigt hehe. Det lät: Pontis (Pontus), Malan (Malin), Thomasss (morfar), Adde (morbror) och sen Ett (haha, Jeanette, mormor). Men det kommer, hans språk utvecklas så otroligt fort. Det finns 3-åringar på dagis som pratar mindre än honom, så lite sträcker man på sig =)

Nhe ni, nu ska jag koppla av lite medan William sover och flickorna är lugna.
Ha en fin dag!


Isabelle och Linnéa 3 månader

  

Grattis våra fina flickor! =)

Har inte blivit så mycket uppdatering, Linnéa är sjuk med febertoppar upp mot 40 grader. Lilla gumman...
Annars är allt som vanligt här.
Ikväll ska vi grilla på dagis, ska bli kul!

Skriver mer sen!

God mat och sällskapsspel

Hallå!

Dagen igår började bra, alla barn var på topphumör. Kunde inte bli bättre.
Vi donade och fixade lite här hemma, och lekte med barnen.

Runt 15 kom mamma och pappa och hämtade alla tre, dom skulle sova där. Dom hade vart och kollat på fotboll (bror spelade) och allt hade gått jättebra.

Vid 19 kom bror och Sara hit, var riktigt trevligt. Vi åt gott och spelade lite spel. Så det kan låta och Alias. När vi spelade det sista fick vi många goda skratt, haha.. Man blev väldigt stressad och ibland blev det lite fel, hehe... En mycket trevlig kväll!

Nu har vi rpecis vaknat här, ska dricka lite kaffe och så innan mamma och pappa kommer med barnen (vi kommer ju ingenstans, haha).
Pappa och Pontus ska bogsera hem vår bil till farfar idag, får verkligen hoppas dom kan laga den idag, eftersom jag ska jobba imorgon. Annars får man hoppas på att vi får låna farfars volvo. Usch och fy, jag skulle aldrig klara mig utan bil och körkort!

Hoppas ni får en fin dag!

Syskonkärlek <3



William och Linnéa.

Bil helvete!!

Det blev inget mer nlägg igår, det brukar bli så hehe.. När man säger att man ska skriva, sen dyker det upp massor.

Igår morse ville inte William ha någon välling?! Hon ville ha en smörgås direkt, stora pojken! =) Får se om det blir samma visa idag när han vaknar.

Jaha, igår pajade bilen oxå.. I förrgår var växlarna sega, 1:an och 2:an var jättetröga att få i, Pontus sa att det var nått som skulle bytas, så vi skulle fixat det i helgen. Men igår när jag skulle åka iväg en sväng, så släppte hela växelspaken, ja alltså jag fick den ju inte i handen, den släppte där nere nånstans, så spaken var het lös och det gick inte att få i en enda växel.. Morr.. Så nu står viutan bil, kul när man har 3 barn och bor 1 iml utanför stan? Eh, nej! Vi kommer inte ens in till verkstan med den.
På tal om bilar, så var vi och tittade på en bil igår! Men den var inget att ha, dom hade sagt i telefon att det var en liten spricka i framrutan (vilket vi kunnat leva med, det hade vi på Volvon oxå när vi köpte den), att det var lite lack avskavt på bagageluckan och att ena baklyktan var trasig. När vi kom dit visade det sig att det var EN STOR spricka över hela framrutan, lacken var avskavd på ca halva bagageluckan, både en framlykta och en baklykta var trasiga, hela motorhuven var full med stenskott (fattar inte hur man kan få SÅ mycket stenskott), massor med repor i lacken och jätterostig under... Varför inte uppgett allt när vi ringde så slapp vi göra oss besväret att åka och titta... Och det var en -98, hur kan man hinna misssköta en så pass ny (okej, ganska gammal, men jämfört med våran traktor är den ny hehe) bil? För den var i mycket fulare skick än våran skrutt. Jaja, det går nya tåg!

Nehe, nu var det långt här, måste hinna med lite kaffe innan barnen vaknar =)
Just ja, jag ska börja jobba på måndag! Wohoo.. Som jag saknat det. Fast ska bara uppdatera mig lite på måndag, det har tillkommit massa saker och så som jag inte hållt på med. Sen kommer jag bara köra mina lördagar till att börja med. Vill inte vara borta för mycket från barnen eftersom flickorna är så små. Men jag hoppas hoppas hoppas jag får jobba mer sen efter sommaren. Ett halvtidsjobb skulle ju inte sitta fel.

Här är förresten kläderna barnens mormor köpte åt dem igår, förrutom mössorna, dom köpte jag.
 








Om man ändå var rik



Tänk om man var rik så där snuskigt rik. Har suttit och tittat runt i olika barnbutiker på nätet, och hittar vekligen hur mycket som helst! Men inget klickades hem. Åh, tänk att ha en månadslön på sisådär 100.000, hehe... Inte illa, men antar att det skulle bli lite tråkigt i längden. Eller inte =)

Igår var jag iväg med mor min på dagen. Vi besökte först TunaPark, där hon shoppade lite till barnen =) Jag var duktig och höll i pengarna, det ända jag köpte var en varsin ny mössa till Isabelle och Linnéa. Bilder på dagens inköp kommer sen =)
Sen åkte vi och handlade mat, shit vad dyrt det blivit. Dumt att dom sänker matpriserna istället för att höja, nu när det är tuffa tider. Men men.. Bensinen kan vi ju också snacka om, 12.39 kostade den när jag tankade igår?!? Svindyrt ju... 

Sen hade vi en mysig eftermiddag ute, jag, Pontus och barnen. Efter en störtskur begav vi oss bort och köpte en glass. William var helt fascinerad över den stora GB glassgubben som stog där, gubben fick både kramar och pussar hihi.
Sen knallade vi bort till Williams dagis och lekte lite i lekparken. Tur det är så nära, för lekparken på vår gård är sååå tråkig. På dagiset däremot, där finns mycket skoj =)
Och kan ju säga som så, att vi hade jäkla tur med vädret. Vi bestämde oss för att gå hemåt eftersom det såg lite mörkt ut och det hade börjat åska. När vi precis svänger in till vårt hus, då öppnar sig himlen och det börjar VRÄKA ner. haha...



 





Tävling 3



"Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
en valfri t-shirt från Rockefella i samarbete med 
Rocka by Baby
 Var med och tävla HÄR du med!"

Tävlingen avslutas den 13:e juni kl 18.00

Tävling 2


"Jag vill vinna ett presentkort på 500kr från
ModelMini hos Tant Ulrika"

Tävlingen avslutas den 11/6

Tävling 1


Jag tävlar om ett par underbart fina Barbapappa-byxor hos
Made By Me
Tävla HÄR du också!

Tävlingen avslutas den 30/5 kl 18:00.

Shopping

Godmorgon!

Idag behagade flickorna vakna redan kl 4.30. Sen lagom tills man pallrat sig upp, gett dom mat och piggnat till något, DÅ somnar dom om! Då man inte är trött längre, det är ju typiskt. Så ikväll kommer nog både jag och Pontus vara som döda fiskar, haha...

William har börjat krångla på kvällarna. Lite jobbigt är det allt. Men det är lite komiskt, för ett tag sen hade han en period då han började skrika så fort han vaknade, verkligen gallskrek. Det var lite jobbigt eftersom han alltid brukar vara så glad när han vaknar. Nu är han som vanligt igen på mornarna, sitter och pratar och sjunger för sig själv i sängen tills vi kommer in. Men nu, nu är han hysterisk på kvällarna istället, haha.. Så fort vi bär in honom och lägger ner honom, så börjar han tokskrika. Spelar ingen roll om nån av oss står bredvid och lugnar, han är hysterisk. I förrgår och igår testade vi att bara gå ut är han började, det tog 1 minut, sen tvärsov han. Men så vill vi ju inte ha det. Han ska ju vara glad när han ska sova =) Jaja, det ger nog med sig det oxå.

Idag ska jag och mamma åka och handla, frysen behövs ju fyllas på, förstår inte att allt försvinner så fort. Har vi råttor? hihi..
Sen blir det nog inte så mycket mer idag, lungt och skönt.

Nu blir det kaffe och lite mys med Isabelle och Linnéa innan William vaknar.

     
Linnéa

     
Isabelle

     
William



Det regnar...

och regnar, och regnar... Nu vill jag ha lite sol, tack!
Marken är helt gul av all pollen som regnet dragit med sig. Ser inte vackert ut.

Igår var en relativt lugn dag. Pontus jobbade lite, och mamma kom hit och höll mig sällskap med barnen under tiden. Vi åkte till BVC, och lite sånt.

William ska äntligen få gå till dagis. Gud vad han tjatar på helgerna, "barna, barna, barna" "bygga, barna, bygga", haha.. Han är för jädra go.
Han har börjat konversera massor nu, och nu är det inte längre "mamma där" bil borta" osv. Nu är det "mamma är där" "bilen är borta". Så himla kul att se, han utvecklas för varje dag, alltid är det nya ord. *stolt mamma*

Och Isabelle och Linnéa charmar allt och alla med deras leenden och skratt.

Åh, vilka underbara barn vi har!!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och vänta på att resten av huset ska vakna.

BVC

Idag var det besök på BVC igen!
Dom växer dom små livet, Isabelle väger 5 pannor och är 54cm lång. Inte undra på att 56-kläderna börjar kännas lite tajta! Linnéa väger 4,9 pannor och är 53,5cm.
Passade på att väga och mäta William bus oxå, han vägde så mycket som 12,5kg och var 85 centrimetrar. Då var det som jag trodde, att han haft en prdentlig tillväxtspurt. 3cm på drygt en månad, inte illa.

Skriver mer sen, ska springa ner i tvätten nu!

Glass i stora lass

Godmorgon!

Idag vakna vi tidigt, jag och Pontus alltså. Kl 5!! Barnen sover så skönt fortfarande. Varför vaknar man då så tidigt? Suck..

Igår tog vi en promenad i det härliga vädret bort och köpte glass. William grisade ner hela vagnen, då han absolut skulle äta själv. Han har en stark vilja, hehe..
På kvällen åkte jag iväg och hälsa på Sandra en sväng. Kikade på hennes lilla stuga, jättemysig var den! Blev massa snack och tiden drog iväg.
Kollade lite till och från sen på esc, sammanlagt kanske 10 min, haha.. Så intressant var det. Vet inte ens vem som vann, men jag gissar att det inte var Sverige iaf.

Idag blir en lugn och skön dag, har ingenting inplanerat för en gångs skull. Men det blir väl lite plock och så som vanligt. Skulle behöva handla hem lite mat oxå. Så skulle det ju vara bra om vi fick tillbaka pengar som folk är skyldiga oxå.. Blir så trött på det. Kan man resa bort och grejer, då har man fan råd att betala tillbaka sina skulder.
Just ja, ska leta tyg oxå. Mormor ska sy nua gardiner till köket (till oss alltså). Önskade mig det i födelsedagspresent, perfekt ju =) Men då måste man ju ha ett fint tyg oxå..
Så har jag budat på en Mors dag present till mamma på Tradera nu, hoppas hoppas jag vinner. Vi har en sån, och vet att den skulle vara perfekt hos mamma och pappa =)

Nehe, nu svamlar jag bara, ska gå och pussa lite på hjärtat och vänta på att barnen ska vakna så man har nått att göra =)


Tjoho

Godmorgon!

Måste börja med att skriva att Isabelle och Linnéa blivit jätteduktiga på nätterna. Dom sover drygt 7 timmar i sträck nu, så man känner sig ju faktiskt utvilad på mornarna =) Dom har börjat komma i säng lite tidigare nu oxå, runt 21-21.30. Jätteskönt, då får jag och Pontus lite egenid innan det är dax för kudden. Det behövs! Lätt att man glömmer bort varandra när det finns små gryn i hemmet.

Nu är hjärtat iväg och jobbar, och William är hos mormor och morfar och busar.
Själv ska jag rensa ut alla vinterjackor ur garderoberna och ta ner dom i förrådet. Dumt att dom ligger här och tar plats =)

Ikväll är det finalen i melodifestivalen. Får se om man orkar kolla, tycker det blir sämre och säre för varje år. Och Sveriges bidrag är ju inte speciellt bra heller.. Suck.

Nej ni, nu ska jag sätta fart här så man får nånting gjort innan tvillingarna vaknar.





Helg igen

Godmorgon!

Idag var vi uppe med tuppen, både Pontus och jag. Han är iväg och fiskar en stund nu medan barnen fortfarande sover.
Jag sitter och kikar lite på Tradera.

Vi funderar allvarligt på att byta ut Volvon nu. Mot en 7-sitsig. Om vi nu lyckas hitta nån i samma prisklass, eller nästan. Har inte råd att slänga ut hur mycket som helst ju. Vi hittade en igår, men har inte fått svar en så den kanske inte finns kvar. Det skulle ju vara vår vanliga tur.

Idag blir det tvättstugan igen. Usch och blä. Det tar så mycket tid att springa där nere. Tid som man kunnat ägnat åt barnen istället. Men, snart hoppas jag, får vi en ny maskin hit upp. Saknar att kunna tvätta när man vill.

Nehe, nu blir det lite påfyllning av kaffet, sen fortsätta kika lite på Tradera.


Helt slut nu

Gokväll!

Nu är förrådet rensat. Vi är helt slut, men skönt att ha det gjort! Hälften av all skit där nere är nu kastat, mycket behövligt. Imorrn ska vi rensa lite här uppe, prydnadssaker och så. Känns som vi har alldeles för mycket saker.

Jaha, vad har hänt mer idag då? Inte mycket faktiskt. Jag och William åkte över en sväng till mamma och pappa efter dagis. Busade lite och så. Sen var det raka vägen hem för middag. Nu väntar vi på att Pontus ska komma hem från sin fisketur så William får bada. Det är så kul att se, han verkligen älskar det =)

Nu ropar Isabelle på mig. Eller på mat rättare sagt, haha.

Ha en fin kväll!

Sovande barn

Det är nått speciellt med sovande barn, jag älskar det. Det ser så himla rofyllt ut. Inga bekymmer i världen. Det är ju för sött!

Jag har fått tillbaka min morgonpigghet igen! Flera dagar nu har jag vaknat innan barnen, runt 5.30-6. Tycker det är underbart att få den här lilla stunden innan alla vaknar för mig själv. Bara sitta, koppla av. Allt är lungt och tyst. Det behövs för att orka med dagen sen =)

Måste ju erkänna att jag är så glad att vi inte tog det där huset. Nog för att det var underbart fint, hela 180 kvm! Men, för William skull är jag så lättad att vi blir kvar här ute. Han älskar sitt dagis, och jag vill att han ska ha den tryggheten kvar. Ja, jag vet att små barn anpassar sig fort, jag har själv gått på 3 olika dagis, men jag är lite larvig när det kommer till att byta dagis på William. Visst, det kanske händer i framtiden, vem vet! Men just nu känns det bara skönt att vi inte gjorde det.

Nehe, nu ska jag ta tag i lite måsten innan barnen vaknar!


Både jag och William njöt av vår långpromenad igår kväll. =)

Sista tävlingen för idag


"Jag är med i utlottningen om 1 presentkort värt
300kr från
Skattkammaren hos Tant Ulrika"

Jag älskar tävlingar!


Jag är med och tävlar om en valfri produkt från Många Rum
Var med och tävlar HÄR du med!

Tävlar



Klicka på bilden för att komma till tävlingen

Vem vill inte vinna?


Jag är med och tävlar om denna
underbart fina fågelburen.
Tävla här du med!

Vi tävlar mera =)



Jag tävlar om fina priser från lollopard i Nikitas blogg
Var med och tävla HÄR du också,
du kan vinna en klänning eller shorts+tshirt med superfint traktor mönster
i ekologisk bomull

Promenad

Nu ska här ut och röras på fläsket, ska ta en långpromenad med William.
Några kilon finns ju kvar att bränna efter graviditeten. Får hoppas dom försvinner, allihopa!

Annars har dagen vart lugn. Lite plock och så.

Imorrn gäller det! Då kommer mamma ut och passar flickorna medan William är på dagis, så då ska vi ta tag i förrådet. Nu finns det inget återvändo.. hehe..

Ha en fin kväll!

Vi tävlar!!



"Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
2 paket nappar från Namnnappen.se
 Var med och tävla HÄR du med!"

Tävlingen avgörs den 31 maj klockan 18.00

Ska vi orka?

Godmorgon!

Idag ska jag ringa ner till hyresvärden och gnälla som aldrig förr, hehe... Intressant va?
Det bor en snubbe mitt emot oss som har typ 4-5 bilar på gatan och kör som en dåre här utanför. Han står och gasar med sina söndertrimmade bilar, senast igår kväll runt 23! Här om veckan stog han och gasa så det bara rök om bilen, röken måste synts flera km härifrån. Våra barn har vaknat ett X antal gånger av hans idiotbilar som låter som jag vet inte vad. Fattar han inte att detta är ett barnområde? Att kl 23 ska det vara tyst och man ska inte störa grannarna. Suck!

Idag när William är på dagis ska vi försöka orka börja rensa ur förrådet. Om vi orkar vill säga, det är hur mycket skit som helst där nere. Men vi måste, så vi iaf får in Williams vagn där.

Nehe, nu vaknar min kära son hör jag!


Oj, vad kul!

Gokväll!

Blir ett snabbt inlägg här, ska se Cityakuten om 5 minuter =)

Tänkte berätta lite om våra underbara barn. Dom är för härliga.
Linnéa har börjat skratta som en tok, hon ler så fort man visar sig, gullungen. Då värmer det i hjärtat kan jag lova!
Isabelle ler också massor, men har inte riktigt börjat med det där härliga skrattar. Hon morrar mer, hihi. Sötnosen.
Och William, vår stora pojke, munnen går i ett på honom. Nya ord varje dag, det är så kul! Och som han försår. Prinskorven!
Åh, vad mamma älskar er kära barn! Ni och er pappa är det bästa jag har.

Det blev klart idag att bror min och hans sambo följer med oss på kryssningen! Herregud så kul =) Hopaps vädret blir bra, vill ju inte ut på havet om det blåser storm..

Nehe, 5 minuter går fort kära ni.
Ha en trevlig kväll!


Tvättdag!

Godmorgon!

Idag är det tvättdag som gäller. Lika kul varje gång, not. Men det är ju roligare att tvätta barnens kläder än våra, haha. Vet inte varför jag känner så, fler föräldrar som tycker likadant? Ananrs är det ävl jag som är knäpp, haha.

Vädret är väl inte på topp idag här, just nu är det soligt, men det är mycket mörka moln så dagen komer nog bjuda på en hel del regn. Attans, vi som hade tänkt åka ut till landet sen efter tvätten. Men det kommer fler tåg, det blir ju iallafall till att fira midsommar där ute.

Flickorna har sovit skapligt inatt faktiskt, och William med. Han har vaknat några nätter i rad nu och velat komma in till oss. Men inte inatt. Skönt det. Nog är det mysigt allt när han ligger där inborrad bredvid en, men trots det så sover man sämre.

Jaha, inte så mycket att uppdatera om för tillfället.
Eller jo, det jag vart lite hemlig om är att vi var och tittade på hus här i veckan. Superfint var det och vi var verkligen sugna, MEN vi bestämde oss till slut att bo kvar här. Dels har vi ingen lust att leva på marginaler, och den största anledningen var att William trivs så enormt bra på sitt dagis här. Så vi kollar runt i dom här trakterna istället. Huset vi tittade på låg på helt andra sidan stan. Synd! Men, åter igen, det kommer ju fler tåg!

Ha en fin söndag!

Lördag.

Angående mitt inlägg i förrgår, så har vi nog nästan bestämt oss nu.. Men, vi är inte helt hundra, därför väntar jag lite med att berätta vad det gäller =) Måste ju hålla er på sträckbänken lite, hehe. Nej då, men som sagt, vi vetännu inte hur vi ska göra. Mycket att tänka på.

Nu är i alla fall min och älsklings kryssning bokad och betald! Den 20/6, i år igen. Gubben tycker det ska bli som en tradition, att vi åker midsommardagen haha. Ja, vi får se! Ska bli spännande att se hur det går för mor och far, som ska ha alla 3 barnen =) Men det kommer gå jättebra!

Dopet är ju också bokat och klart, bara inbjudningarna som ska skickas ut här i veckan. Synd att det inte fanns tid i "vår" kyrka bara. Men den vi ska ha i blir ju kanon, den är jättefin, och jag själv är också döpt där.

Nehe, nu ska jag passa på att städa av lite medan Pontus och William är iväg. Lättare att städa när man inte har ett litet yrväder som far kring =P










Helvetisk morgon

Godmorgon!

Igår var en minst sagt upplevelserik morgon. Jag skulle ut och vattna blommorna på balkongen, och Pontus följde med för att röka. William står som vanligt innanför och rycker lite i handtaget, haha.. När vi ska gå in, har han på nått vänster lyckats komma åt spärren och LÅST balkongdörren innifrån! Nej, vi kom inte in. På spisen stog flickornas flaskor på kokning. Panik med andra ord. Vi drog och vi slet, ringde ner till kontoret och fick till slut tag i en av vaktmästarna. Han skulle komma direkt. Det tog 4-5 minuter och han dök inte upp, då kan jag säga att jag var i upplösningstillstånd. Tur att William höll sig snällt i köket. När vi precis bestämt oss för att krossa rutan, kommer vaktmästaren. Tack och lov! Flaskorna var sönderbrända, det skulle nog inte dröjt länge innan det hade börjat brinna =/ Som tur var hade både Isabelle och Linnéa somnat. Bilderna spelades upp i mitt huvud att båda två låg och gallskrek under dom få minuter (som kändes som flera timmar) vi var utelåsta.

Tokiga lilla William =) Ja, då har man vart med om det oxå.

Till idag då, eller inatt. Isabelle vaknade runt 01 och var helt otröstlig. Hon grät och skrek, grät och skrek om vartannat. Ville inte äta. Tror hon hade (har) magknip, stackaren. Hon lyckades somna och sov en 4 timmar, sen satte det igång igen. Imorse hade hon lite feber, men efter en alvedon somnade hon och sover nu som en gris. Får hoppas hon mår bra i magen när hon vaknar. Lilla gumman!

Nu ska jag göra iordning William för dagis, sen blir det plock och städ här som vanligt. Ikväll är det utvecklingssamtal på dagis, ska bli spännande att se hur vår lilla pojke sköter sig, hehe. Fast, det vet vi ju redan att han gör =)

Vi hoppas

Godmorgon!

Snälla, säg att det går vägen för oss denna gång.. Det måste, måste, måste gå! Håll tummarna för oss, så berättar jag senare när vi fått besked.

Gårdagen var grå och trist, det regnade, regnade regnade. Framåt kvällen drog åskan förbi och det dundrade på ordentligt. Så idag är luften frisk och fräsch =)

Jag och William var med mamma och köpte lite skor igår oxå. 2 par till mig (mycket välbehövligt) och 1 par skitsnygga jumpapjucks till William.

Nu springer William runt här och lever rövare, förstår inte att man kan vara så morgonpigg =) Själv orkar jag knappt hålla ögonen öppna.
Om 2 timmar är det dax för dagis, då jädrar ska det storstädas här. Ska rensa hela lägenheten på krimskrams, och packa ner i kartonger och ställa upp på mamma och pappas vind. Vi har för mycket grejer, helt klart. Blir en tripp till Ikea sen någon gång framöver för att inhandla lite nytt. Vi känner att lite förändring skulle sitta fint just nu.

Glömde förresten berätta, igår sov Isabelle HELA natten =) Inte illa inte. 8-9 timmar låg hon och knoppade, lilla gumman. Linnéa var oxå jätteduktig, hon vaknade en gång runt 5, men rörde knappt maten innan hon somnade om igen.

Nehe, nu ska jag busa med vår vilda son här!

Lilla gumman




Du växer upp så fort. 4 år! Du var bara 10 månader när du kom till mig.
Jag har så dåligt samvete att jag inte kunde ha dig kvar, min goa gumma.
Det var underbart att se dig idag!


Badhuset

Godmorgon!

Har hålls det på att tvättas för fullt. Inge vidare kul att springa fram och tillbaka till tvättstugan när det spöregnar ute. Men, lite glad är jag att det regnar, det behövs!

Snart ska jag och William åka till Köping och hälsa på lilla Kiara. Ska lämna hennes pass och så.
Sen i eftermiddag ska William till badhuset med sin mormor och morfar =) Får hoppas dom tar lite bilder.

Nehe, nu ska jag ringa kyrkan igen, måste ändra datumet för dopet, sen ska vi bege oss.

Ha en fin dag!


Kanske lite regn?

Godmorgon

Alla barnen (inkl Pontus, haha) sover fortfarande?! Flickorna har vart underbara inatt, vaknade till där vid 5 men det var inte mycket dom åt innan dom somnade igen. Så kanske, kanske kommer dom klara sig utan nattmålen snart? Men, vi ska inte ropa hej för tidigt. =)

Idag har vi skönt här inne, för det är svalare ute. Kommer nog t.om. bli regn, det ser så ut. När det är så varmt som det vart nu senaste dagarna, så har vi verkligen bastu här i lägenheten. Fattar inte... Men som sagt, idag är det skönt så jag ska passa på att städa nu på förmiddan. Sen kommer mamma och pappa på lunch! Se vad man ska hitta på för mat.

Igår spenderade vi eftermiddagen hos barnens gammelmormor och gammelmorfar. Underbart väder, gott fika och barnen var på topphumör. Kunde inte bli bättre. =)

           
       
       

Underbart

Kan man vara annat än glad när det är så underbart väder? =)

Igår kade vi en lugn myskväll, William sov hos sin mormor och morfar. Vi tittade på Så ska det låta och sen på Matrix. Flickorna somnade strax innan 22, och vaknade inte förrän 4.45. Båda två! Underbart. Det behövde både jag och Pontus.
Hämtade hem William runt 10.30, så det var direkt hem för att göra lunchen.
Nu verkar alla barnen sova, det är så lungt och tyst =) Kanske har gubben oxå somnat? haha.. Får gå och kolla.

Kanske åker vi över till min mormor och morfar sen. Spela lite kubb kanske? Det skulle ju inte sitta fel, riktig sommarvärme ute.

Ska sätta oss ner och se över vilka vi ska bjuda på dopet oxå..

Nehe, nu ska jag sätta på lite kaffe!



Flickorna set ut att trivas ganska bra hos sin mormor och morfar =)
Linnéa i rosa, Isabelle i rött.

Våran valborg

Gokväll!

Våran valborg var helt okej! Gick ner till grannarna runt 18, vi var 4 familjer = massa barn haha.. Full rulle med andra ord. Grillade lite grillspett och satt och snackade.
Sen var meningen att vi skulle upp till brasan, Maria och co tog med William i vagnen och gick med fackeltåget, jag och Pontus tog bilen upp med flickorna. Men parkeringen var jättelångt bort från brasan, och vi hade inte med vagnen till flickorna för vi hade tänkt sitta med dom i bilen. Så jag tog med flickorna och åkte hem, så stannade Pontus och William kvar och såg på brasan.

Synd att jag missa brasan, men det gör mig inte så mycket. Huvudsaken William fick se den =)

Nu ska vi se på Så ska det låta, får skriva mer sen!

RSS 2.0