Fraktfritt hos Gangstar!



Under hela maj månad är det fraktfritt i Gangstars webshop!
Tryck på bilden för att komma till deras hemsida, klicka dig sedan in på webshopen!


Härliga Maj

Godmorgon!

Ännu en dag med strålande sol, humöret är på topp =) Ska jobba några timmar först, men sen ska vi bege oss ut och hitta på nått. Inne kan man ju inte sitta =) Dock skulle jag behöva ta tag i hemmet som för tillfället ser ut som en naturkatastrof, men det får jag göra ikväll när barnen sover =)

Våran valborg var lugn och skön. Vi grillade här hemma med Pontus pappa och hans tjej, sen gick vi ner till brasan. Den var gigantisk och William var så fascinerad hehe. Han fick fiska i fiskdammen oxå och fick en liten godispåse. På tal om det, undrar jag vad sjutton det var för människor som hade fixat godispåsarna. 3 sorters choklad med jordnötter var det i den, och fiskdamm är för barn väl?? Det var ju lite korkat...

I söndags gjorde vi premiärbesök i Parken Zoo! Var där med Rosalie, hennes tvillingar Lizette och Melanie och så var Kristian med. Dagen var helt perfekt, synd att det blåste lite kallt bara. Barnen hade superkul! Avslutade dagen med att vi grillade här hemma, kan lova att det var full rulla här hemma med 5 barn haha.

Nu ska jag ta lite kaffe och plugga en stund innan jobbet kallar.
Ha en toppendag i det härliga vädret!





RSS 2.0