Williams 6:e tand...

...tittade fram idag =) Dom kommer som på räls. Inte undra på att han vart grinig förra veckan.

Halva dagen har gått och det känns som man inte fått något gjort.
Satt och fixa alla papper till jobbet i förmiddas. Ett par dagar försent, hade helt glömt bort det. =/ Jaja, nu är det postat iaf!

Sen åkte jag in till mammas jobb och lämnade papprena hon skulle faxa, och sen snabbt till Coop bygg och köpte nån mojäng till tvättmaskinen. Men inte fan fick vi igång den idag heller. Igår var morbror min här och koppla in strömmen till den, då såg han att vi behövde den här mojängen jag köpte för att koppla i röret. Bra, tänkte vi, sen funkar det, men nej nej. När vi skulle skruva på vattnet idag så såg vi att muttern var helt rundad.. Ringde hyresvärden, för han skulle fixa. Men det såg värre ut så han måste byta ut hela kranen. Men han skulle göra det så fort han fått grejerna. Det är ju bra. Men dessvärre ingen tvättning idag. =/ Jaja, har vi väntat så här länge kan vi ju vänta nån dag till. Tur mamma tvättar åt oss under tiden. Men man känner sig väldigt handikappad utan tvättmaskin..

Nu ska William få lite välling, se om han kan sova en stund, s jag oxå får vila ögonen hehe.


Kommentarer
Postat av: erica

sv:ja det är ju skönt om vädret är bra så det inte blåser å har sej för då skulle ja hellre hoppa av båten!För ja blir så sjö sjuk!Å åk sjuk!



Jobbigt det där när dom får tänder=/ Kimberly har 2 på väg ner igen nu.Så antar därför hon me varit grinigare=/

2008-06-24 @ 15:10:52
URL: http://ericaa84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl-adress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0