Men in Trees

Wohoo, ikväll är det Men in Trees. Denna serie är ju helt  u n d e r b a r , älskar den.

Godmorgon! Sitter här med min kära kaffemugg. Sista mölken tog jag, så det blir bara 1 1/2 kopp. Blä. Kommer bli en dålig start på dagen. Får verkligen hoppas att jag får in pengarna idag, inte en dag för tidigt.
 
William sover fortfarnade. Hinner nästan bara sitta här nu när han sover, det börjar bli fart på pojken =) Han har inte börjat krypa ordentligt än, men han rullar, OJ vad han rullar! Från ena sidan av vardagsrummet till andra sidan på 2 sekunder. Det gäller att vara passupp!

Till löning har vi planerat in en tripp till Ikea. Massa saker vi måste handla till nya lyan. Blir nog ett dyrt besök...

Förövrigt händer nog inte så mkt idag. Som vanligt packa, inte mkt alls kvar nu. Det är nästan bara kläderna som ska packas och alla kökssaker som vi fortf. använder. Men det är ju sånt man får packa kvällen innan. Tänkte ta och börja flyttstäda lite redan nu. Damma ur köksskåpen och putsa fönstrena. Skönt att ha lite gjort. Nu är iaf datum för flyttning spikat! Skönt. Då känns det lite mer verkligt. Sen sista helgen i maj städar vi här, så kan dom komma och besikta lägenheten redan då. Skönt att ha det oxå avklarat.

Nehe, dax att fixa adressändring och lite sånt.

På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl-adress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0