Smärta

Igår stramade det som sjutton i nedre delen av magen. Ajaj, gjorde det! Har hört många som väntat tvillingar som berättat att i mitten av grav. så stramar det något enormt i huden, och ärr smärtan är olidlig. Trodde nog inte riktigt på det, förrens nu. Shit vad ont det gör!

Vad gjorde vår lilla famlj igår då?
Runt lunch åkte vi ut en sväng, åkte bort till lekparken på Djurgårn. Men där hann vi inte bli långvariga. Efter ca en kvart kissade William ner hela sig, stackarn. Så det var bara åka hem och byta om. Köpte med oss Kinamat hem, yummy. Sen när vi smält maten så gick ju ut på en promenad. Gick förbi kiosken och handla lite smått och gott. Vi skulle stannat till vid lekparken här hos oss, men det var så rått ute så vi sket i det. Gick upp och mös i soffan istället =)
Sen var det ju dax för Williams älskade söndagsbad. Åh, vad han älskar det! =)

Idag blir det till att fortsätta rensa allt skit som ska med till loppiset på lördag. Har även en del Traderaauktioner som går ut idag, så då ska man fixa det. Packetera och så. Trevligt värre!

Och jag längtar såå till jul! Har fått världens julkänsla nu, vill bara upp med allt pynt, men än är det ju lite tidigt =)
Längtar ni oxå tills julgranen står där så fin och adventsstakarna och julstjärnorna pryder fönstrena? Det är ju bara så mysigt.

Dax för påfyllning av kaffet! Sen gå in och se om mina karlar vörjar vakna till liv =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl-adress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0