Mulet och tråkigt

Godmorgon!

Isabelle och Linnéa sover bara bättre och bättre på nätterna, vilket resulterar i två mycket gladare och piggare föräldrar =)
William har börjat somna senare på kvällarna, antagligen för att det är så löjust ute när han egentligen ska sova. Men, men han sover ju längre på mornarna nu, så han får ju sin sömn iaf =)

Idag är det dagis time. Man märker att han tycker det är skönt att komma dit ett tag, komma bort från sina skrikiga systrar ett tag och bara vara =) Men sen så fort han kommer hem, då måste hangå in och titta till sina bebisar hehe. Så söt.
Han har börjat prata så mycket nu, varje dag kommer det nya ord. Igår var det majs. Sen gick han och sa det hela kvällen, haha. Men det ord som används flitigast av honom är "bebis". Och "NÄ!" Det säger han till allt. Måste få honom att börja säga Ja istället =)

Idag ska vi till sjukhuset med flickorna. Först är det barnkliniken med Isabelle som gäller, måste få nån salöva till hennes hals. Sen direkt efteråt har Linnéa tid för det där hörseltestet. Dom kunde inte göra det på BB, hon hade så mycket fostervatten kvar i öronen.

Nehe, nu ska jag läsa klart tidningen och ta en kopp kaffe innan William slår upp sina fina blå.

Ha en fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl-adress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0