Tidig morgon

Jobbigt är det när man vaknar tidigt och inte kan somna om igen. Men men, nu är man uppe och det är dax att ta tag i lite saker. Pontus ligger inne i soffan och gosar lite med Isabelle, som oxå behagade vakna för ett tag sen.

Idag ska jag ta och rensa ut flickornas garderob, alla urvuxna kläder. Linnéa kan förvisso ha några 50 kläder, men på Isabelleär det tajt. Hon är ju lite längre. Byxorna i 50 dock kan dom nog ha ett bra tag till. Lustigt.
Kanske skulle passa på att ta min garderob oxå, den skulle behöva ett lyft, är så less på alla kläder där inne. Se om mamma vill ha lite.

Så ska vi börja planera inför dopet oxå! =) Ska bli lite häftigt med dubbeldop =) Måste ringa och boka kyrka, antar att det är många som kommer ha dop så där i början av sommaren, så lika bra att vara ute i god tid. Men dopklänningarna blir ju ett litet problem. Vi har ju en som går i släkten och som William hade på sig, men som sagt, det är ju bara en. Man vill ju gärna ha två likadana. Kanske skulle be mormor sy en likadan? Om jag inte minns fel så är det hennes mamma som gjort den som finns. Och mormor är ju en höjdare på det där med att sy. Jaja, det tåls att kollas upp!
Vi ska iaf ha dopet ganska snart, skönt när dom inte är så stora. William var 5 månader på hans dop, alldeles lagom. Då är dom så pass stora att dom är med lite och inte kräver mat hela tiden, men ändå så små att det inte blir jobbigt för prästen ;).


<-- Linnéa & Isabelle -->

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl-adress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0