Tvättdag och Möte

Godmorgon!

Idag har vi tvättstugan igen. Måste hitta nån ny tvättmaskin, detta funkar inte. Kan ju inte boka tvättstugan varje dag, vilket vi egentligen måste.

Mamma frågade i förrgår om hon och pappa fick ta med William på semester ett par dagar i sommar. Dom skulle åka ner till mammas kusin (och mina sysslingar) i Småland och sen gå på High Chaparrall. Så vi får se hur det blir med det =) Jag, Pontus och William ska ju ta en helg senare i sommar och åka till Kolmården! Då ska flickorna vara hos mamma och pappa. Ja, vi har en del planer för sommaren =)

Ikväll är det föräldramöte på dagis! Angående ändringarna. Så ska vi lämna in lappen om hur William ska vara ledig i sommar oxå. Träffade på Malin (en av fröknarna) igår i affären, och hon gav lite tips. Det var tur det så vi kunde tänka om lite =)

Nu blir det lite bus med William, mys med Isabelle och Linnéa och sen frukost!



Kommentarer
Postat av: Titti

Ojoj..Tvättmaskin är ju nästan en måste när man har små...hur det än är så skitar de ner sig på ett eller annat sätt. Kan tyvärr berätta att det blir inte bättre sedan haha. Julia (snart 13) provar kläder stup i minuten å sedan hamnar de på golvet....Jättekul att lägga i garderoben när det legat på golvet en vecka...Så det är mycket tvätt tills de flyttar hemifrån kanske?? Hoppas allt är bra med er! Kramar!

2009-04-16 @ 14:19:20
URL: http://tittiolsson.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl-adress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0