Garderobproblem

Kan någon förklara för mig hur man kan ha 10 st garderober i en lägenhet, och hyresvärden bara stoppar in hyllor i 2 av dem?? I de andra är det bara klädstång högst upp. När vi flyttade in tänkte vi, oj vad bra med så mkt garderober, och spec. nu när vi ska bli 5. Sen ska man ju få plats med sängkläder, gardiner och handdukar och så. Men hur då? Hänga allt på klädstången? Gah..

Godmorgon förresten.
Vaknade till runt 6 av att William lät från sitt rum, antagligen en liten mardröm. Men han somnade om lika fort, och det kunde ju såklart inte jag göra.. Så nu sitter man här.
Idag står tvätt på schemat, tvätthögen är enorm. Sen ska vi på lunch hos mor och far, skönt att slippa laga mat själv =)
Försöker få iväg soffan som bosatt sig i Williams rum oxå, så vi kan få in hans barnbord plus stolar som vi tänkte köpa. Han älskar att rita, så en liten rithörna skulle vara perfekt =)

Ska ta mig lite kaffe nu innan det kallnar, ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Therese

Samma problem med garderoberna här.... Detta löste jag med att handla antonius-serien på ikea och ställa in i garderoben. En billig och smart lösning;)

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70120023

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10120021

2009-01-04 @ 12:16:17
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: //E

inte långt kvar tills bebisarna kommer nu ju=D

2009-01-05 @ 12:26:45
URL: http://littleprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl-adress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0