Lördag

Gomorron!

Så var det lördag, igen! Minns fölrut när man jobbade, åh vad man längtade tills lördagarna. Men nu, när man går hemma vecka ut och vecka in, så vad är det för speciellt med lördag? Haha.. Vi har ju helg hela veckan känns det som =)

Igår var vi på Ikea och handla upp resten av presentkortet , och hör och häpna - vi fick 1 krona kvar på kortet haha.. Det är ju nästan så man måste åka dit igen ;)
Det blev iaf inte så mkt för pengarna, en ställning och 6 lådor till tjejernas garderob. Det fanns ju bvara en klädstång där inne. Trådbackarna som vi skulle köpt till ställningen (stativet) har vart slut nu i 3 veckor, så vi dissa dom och satsa på transparenta lådor istället - och det vart mkt snyggare! Plus att då slipper dom pytte pytte små strumporna ramla ur hålen i trådbackarna =P
Jaja, nog tjatat om det.

Igår kväll åkte hjärtat iväg till en vän, sen hade det tydligen strulat sig med skjutsen så han kom inte hem förrän 02.30. Så det finns nog nån här som är lite trött idag haha.. Synd att han måste upp om cirkus en timme och åka och hämta vår lilla solstråle.

Vad händer idag då?
Idag är en stor röjjardag - suck och stön.. Har 2 kartonger som vi förvarade så länge i tjejernas garderob, som verkligen är fulla med skit - gamla räkningar, gamla klädkataloger, mobilladdare och fan vet hans moster. Så dom ska rensas! Det lär ju ta ett par timmar. Sen finns det massa mer som ska röjas här, usch vill inte tänka på det...

Jaja, nu ska jag fylla på kaffekoppen!
Hoppas ni får en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl-adress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0