Midsommar!

Gomorron!

Vår midsommar blev lyckad, trots konstigt väder. Vi hade jättefint hemma på förmiddan, varmt och soligt. Pratade med mamma och dom hade spöregn inne i stan, haha. Lite skadeglad var jag fast det kanske man inte skulle vart? För när vi skulle bege oss ut till landet började det först spöregna, sen hagla! Usch och fy.
Men väl ute på landet var det mycket bättre, riktigt skönt faktiskt. Visst kom det lite regnskurar, men dom höll i sig max 10 min åt gången. Helt okej för att vara midsommar =)
Vi åt god mat och pratade och så. Spelade lite kubb och fotboll, och morbror min lyckades ju självklart sparka ner fotbollen i sjön hehe.
William var ett riktigt charmtroll hela tiden, och han vart såå söt i sin krans. Gullunen. Linnéa sov mest hela tiden, och Isabelle skulle bara sitta upp. Hon blir vansinnig om hon får ligga på rygg, gumman. Nu är det bara sitta som gäller, och hon drar sig upp själv. Men hon har ju vart tidig med allt annat oxå, så om hon fortsätter i den här takten går hon väl när hon är ett halvår, haha.. Nej då, det får vi hoppas hon inte gör =)

Lite bilder från gårdagen

   
     
     
  

Kommentarer
Postat av: Tant Ulrika

Underbara midsommarbilder =)O det där med regn o rusk det hör ju nästan till ;)



Kram

2009-06-20 @ 09:30:04
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: helene

åh vad mysigt ni ser ut att ha haft det! jättefina bilder, gumman! pusspuss helene

2009-06-21 @ 11:21:49

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl-adress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0