Utvilad

Godmorgon!

Inatt har vart en toppennatt! Båda tjejerna somnade runt 20.45. Linnéa vaknade för mat runt 02, men Isabelle vaknade inte förrän 5.15, hon sov alltså 8 1/2 timme! Inte illa för att vara en månad =) William vaknade till nån gång tidigt imorse oxå oxh ville komma in till oss. Undrar om han läste mina tankar i sömnen? Låg och tänkte igår kväll innan jag somnade att det skulle vara mysigt att ligga och hålla om honom, var ju många nätter sen nu han ville komma in till oss.

Igår var vi ju på BVC med alla barnen. William vaccinerades mot Mässling, påssjuka och röda hund. Var tydligen ett "snällare" vaccin, sa dom. Dom tidigare han fått har dom stuckit in under huden, vilket gjort skitont och förklarat varför han blivit så tokledsen. Det här vaccinet sprutades in i en muskel, så han gnydde bara till lite, sen var det bra. Eventuella biverkningar kommer dessutom inte förrän om en vecka. Hoppas han slipper det.
Sen var det vägning och mätning. Stora pojken vägen nu 12 pannor (12,1kg för att vara exakt), och är 82cm lång. Isabelle väger 3560g och är 50cm lång, och Linnéa väger 3520g och är 47cm lång. Så Linnéa är nu ganska exakt lika stor som William var när han föddes, han var 47cm lång och vägde 3530g.

Nehe, nu ropar Isabelle efter mat!
Hörs sen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl-adress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0