Dagisträff

Godmorgon!

Har vart lite mycket nu sista dagarna.
I måndags började jag jobba, var helt slut efteråt haha... Det är ju inget stillasittande jobb direkt. Men det var kul att komma igång. Ska jobba idag med, och på lördag. Är så tacksam att jag fick tillbaka mitt jobb. Fick sluta i december pga graviditeten.

Linnéa är inte så kry, eller jo nu är hon väl skapligt pigg. Men i måndags morgon, så klart precis när jag hade kommit till jobbet, så fick hon öevr 38,5 grader. Pontus gav henne alvedon med febern gick inte ner. Efter andra dosen senare avtog den lite, men på kvällen åkte Pontus in med henne, då hade hon 39. Dom hittade ingenting, men det var tydligt att hon hade riktigt ont i magen.
Igår morse när hon vaknade var tempen uppe i 39,4. Vi fick tid på barnkliniken efter lunch, men under förmiddagen så sjönk det så en timme innan vi skulle åkt så var den nere i 37,3. Lustigt... Vi skulle iaf avvakta till idag, se hur hon mår. Nu äter hon som hon ska, men lite feber fick hon igår kväll igen. Stackarn gumman. Det är inte kul att se sitt barn sjuk.

Igår kväll då. Då var det träff uppe på dagis, vi grilla korv och umgicks. Mamma och pappa var här med flickorna, kunde ju inte ta med sjuklingen upp =)
William tyckte det var jättekul och skulle stolt visa oss runt på gården, hihi. Sötnos.
Han är så rolig, han pratar som sjutton, hela meningar nu. Det låter ju så sött när dom små pratar. =) För några veckor sen började han med att säga massa namn, dock var mormors namn lite jobbigt hehe. Det lät: Pontis (Pontus), Malan (Malin), Thomasss (morfar), Adde (morbror) och sen Ett (haha, Jeanette, mormor). Men det kommer, hans språk utvecklas så otroligt fort. Det finns 3-åringar på dagis som pratar mindre än honom, så lite sträcker man på sig =)

Nhe ni, nu ska jag koppla av lite medan William sover och flickorna är lugna.
Ha en fin dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl-adress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0