Tvättdag!

Godmorgon!

Idag är det tvättdag som gäller. Lika kul varje gång, not. Men det är ju roligare att tvätta barnens kläder än våra, haha. Vet inte varför jag känner så, fler föräldrar som tycker likadant? Ananrs är det ävl jag som är knäpp, haha.

Vädret är väl inte på topp idag här, just nu är det soligt, men det är mycket mörka moln så dagen komer nog bjuda på en hel del regn. Attans, vi som hade tänkt åka ut till landet sen efter tvätten. Men det kommer fler tåg, det blir ju iallafall till att fira midsommar där ute.

Flickorna har sovit skapligt inatt faktiskt, och William med. Han har vaknat några nätter i rad nu och velat komma in till oss. Men inte inatt. Skönt det. Nog är det mysigt allt när han ligger där inborrad bredvid en, men trots det så sover man sämre.

Jaha, inte så mycket att uppdatera om för tillfället.
Eller jo, det jag vart lite hemlig om är att vi var och tittade på hus här i veckan. Superfint var det och vi var verkligen sugna, MEN vi bestämde oss till slut att bo kvar här. Dels har vi ingen lust att leva på marginaler, och den största anledningen var att William trivs så enormt bra på sitt dagis här. Så vi kollar runt i dom här trakterna istället. Huset vi tittade på låg på helt andra sidan stan. Synd! Men, åter igen, det kommer ju fler tåg!

Ha en fin söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl-adress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0