Den första snön

Godmorgon!

Igår kom första snön här =) Inte mycket att hänga i julgranen, men det var lite iaf, och det ligger kvar lite på vår gräsmatta idag. Men det ska tydligen komma mer. Det snackas om snöstorm idag, men än är det för varmt och just nu är det bara snöregn som faller ner. Men för vår ekonomis skull hoppas jag det börjar toksnöa, för det betyder att Pontus får börja ploga =)

Vad har hänt sen sist då?

Igår började Isabelle "krypa", eller rättare sagt åla/hasa, så som Linnéa gör. Fast det var bara ett par "steg", sen gav hon upp haha. Kanske börjar hon krypa direkt, och hoppar över ålandet? Hon står på alla 4 för jämnan, och gungar fram och tillbaka.
Linnéa reser sig på knä mot allt, hon försöker ställa sig på fötterna, men det slutar oftast i att hon ramlar omkull, gumman.

William är hemma från dagis idag, han har sån otrolig hosta, stackarn. Var på vårdcentralen med han igår, och kunde andas ut då det inte visade någon influensa eller nått. Bara vanlig hosta. Men den är nog så jobbig för honom.

Igår var även barnens gammelfarfar (min farfar) på besök. Barnen fick fina leksaker, och vi fikade gott.

Nu är Pontus och William  ute en sväng, så gubben får lite frisk luft. Ska passa på att fixa tvätten, sen börja rensa i vårat blivande sovrum. Hoppas på att målarn kommer snart, så vi kan boa in oss där och flickorna få sitt rum ifred =)
Sen ska vi hämta flickorna oxå, som sov hos mormor och morfar inatt.
Tror William tyckte det var helt underbart att få ha mamma och pappa alldeles för sig själv igår kväll =) Han var så go och glad, och kramig som bara den.

Hoppas ni får en fin dag!

Här kommer lite mer bilder på lägenheten.

Först ut är flickornas (blivande) rum. Där vi alla sover just nu. Vi har inte ens fått upp gardiner där, har inte hittat några passande. Så om nån har ett par fina vita spetsgardiner, så vet ni vem ni ska kontakta ;)




Och hallen då =)



Detta är sko- och hatthyllan jag gjorde om.
Ikea's Leksvik serie, som jag slipade, målade och sandpappra så
det blev schabby chic't.


Kommentarer
Postat av: Anonym

åh vad hemtrevligt det ser ut!!! puss helene

2009-11-16 @ 10:02:46

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl-adress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0