Fredagsmys!

Godmorgon!

Alla barn (ja, inklusive Pontus hehe) sover än! Underbart.
Och inatt sov BÅDE Isabelle och Linnéa 10 timmar i sträck! Det brukar alltid vara någon av dom som vaknar till runt 01-02 och är hungrig. Så nu känner man sig ju för en gångs skull lite utvilad =)

Vad händer hos oss idag då?
Det är mycket som ska hinnas med, får se om tiden räcker till till allt!
Vi ska kratta löv och klippa gräsmattan en sista gång innan vintern.
Jag ska åka och hämta en jättejättejätte söt lampkjol nere på Köpmangatan. Målade om en lampfot i veckan, så nu är lampan snart komplett =)
Så hoppas jag Catta kommer förbi med tavellisten, så vi kan få upp den under spegeln i hallen.
Just ja, så ska nån av oss åka till Ikea oxå och köpa dom där lamporna till hallen. Hade tänkt vänta till nästa vecka, men det är sååå mörkt i hallen, och nu när man ska ställa om klockan i helgen, då blir det ju ännu mörkare. Lika bra att ta det idag då.
Så kommer Sara över på en fika sen oxå, och nu i skrivandes stund kom jag på att jag ska klippa mig oxå. Gaah. Hur ska tiden räcka? 
Så ska vi hinna ut med barnen oxå, tänkte ta en långpromenad och stanna till vid några lekparker och så.
Och ikväll är det ju Fredagsmys.
Jisses, denna dag kommer ta slut innan den ens börjat känns det som.

Jag tror Williams stra trotsperiod börjar lägga sig lite nu. (Tack och lov). Han lyssnar mycket bättre, redan efter 1-2 gången.
Så har han kommit in i en sån där "mammamammamammaperiod igen, då det är bara jag som duger. Jag ska fixa välling, jag ska borsta tänder, jag ska hälla upp hans mjölk, ja allt. Sen om ett par veckor är det tvärt om, då är det pappapappapappa, haha. Sötnosen!

Vi var på BVC igår oxå med flickorna. Gjorde BOEL-testet, som gick jättebra. Och vägde och mätte så klart. Linnéa vägde drygt 7,3kg och var 64cm lång. Isabelle vägde 7,8kg och var 64,5cmlång. 
Så nu är det inget BVC-besök förrän dom är 1 år. 
1 år! Det blir dom om 4 månader. Tyckte nyss dom var så där pytte pytte små, men nej, tiden går riktigt fort. 

Nehe ni, nu ska jag sluta svamla. Hjärtat kom upp nu, självmant! hehe. Det är inte illa. Så ska ta och umgås lite med honom innan barnen vaknar.

Hoppas ni får en fin fredag! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl-adress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0