Linnéa kryper

I torsdas (24:e) började Linnéa krypa/åla sig fram, så sött. Men humör har hon, hon blir förbannad när hon inte kommer fram tillräckligt fort haha..
Isabelle är nog på g hon också, men hon har ju lite rundare lår så det tar väl lite längre tid hehe.

Vad har hänt i helgen då?

I fredas var Sara, Macke och Ralle här på middag, kollade på Idol sen och så. Sen åkte grabbarna ner och tog några öl, blev nog lite för mycket för alla haha. Ralle hade spytt ner Sara och Mackes matta när de kom hem. Inte lätt alltid.

Igår var det ganska lungt. Jag jobbade först, sen bara var vi. Gick ut med barnen, först promenad sen gick vi till dagis så Wille fick leka lite.
Sen blevdet mys framför tvn, jag somnade redan 21.15, haha.. Då är man trött.

Idag har vi vart på Ikea och kikat lite, behövde lite nya stekpannor och kastruller. Så köpte vi lite fler flyttkartonger oxå. Tiden går fort, på torsdag får vi nycklarna. Hoppas flytten går smidigt och så, allting tar ju lite längre tid när man har barn. Men det går nog vägen =)

Imorrn är det jobb igen på schemat, skönt att det finns lite att göra. Var orolig att det bara skulle bli mina lördagar, men har blivit ganska myket mer den här månaden.

Annars har det vart lite upp och ner den här helgen känslomässigt, både jag och Pontus är väldigt besvikna/förvånade eller vad man nu ska kalla det. Men ändå skönt att verkligen veta nu att barnen inte verkar betyda ett skvatt för vissa personer i "släkten".. Men det är ju bara gilla läget att våra barn inte kommer ha den där "perfekta familjen" med BÅDE mormor&morfar / farmor&farfar vid sin sida som bryr sig och ställer upp.. Men dom får ju så otroligt mycket kärlek ändå, så det räcker och blir över.  

Nehe, nu ska jag packa lite mer, medan Pontus och William är iväg hos Dennis och busar med Cassandra och Tindra.


Kommentarer
Postat av: Nikita

Nu har du chansen att vinna ett presentkort hos Gangstar i min blogg

tävla här:

http://nikital.blogg.se/2009/september/vinn-ett-presentkort-hos-gangstar.html

2009-09-28 @ 03:09:43
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Förstår att ni känner er besvikna, tråkigt att dom inte fick träffa farmor !!



Jag & Elliot bryr oss iaf, kommer komma upp så snart vi flyttat och allt sånt där, så kusinerna får leka lite :-)



Kram kram hälsa alla !!

2009-09-28 @ 07:51:37
URL: http://mathildav.blogg.se/
Postat av: //E

ska ni flytta?!! Hoppas det blir bra!

2009-09-29 @ 13:19:38
URL: http://littleprincess.blogg.se/
Postat av: Milton

Du/Ni får faktiskt ta och skylla er själva. Så som man behandlar andra blir man själv behandlad. Ni kan inte behandla oss som skit, och höra av er när ni ska ha pengar eller klaga om skulder, och så inte göra det annars? Det förstår ni väl själva, vuxna människor.



JAG har aldrig fått chansen att lära känna era ungar, förutom de få gånger vi hälsat på hos er, och den gången ni hälsat på hos oss. Ni kommer aldrig, ni ringer aldrig och ni hör aldrig av er på nagot sätt, om det inte gäller pengar, folks skulder (som vi inte har med att göra...!) Öppna käften när du tänkt till lite, för du gör mig förbannad med din attityd med att det bara är vårt fel. Se dina och era fel först, innan du klagar!

2009-09-29 @ 17:37:40
URL: http://miltonvestin.se
Postat av: Malin

Svar till "Milton"



Ska vi skylla oss själva för att din mamma fullständigt struntar i sina barnbarn? Nu är du nog ute och cyklar lite.. Är der VÅR uppgift att ringa och berätta hur barnen mår, deras framsteg och allt som en farmor kan tänkas vilja veta? Om man vill veta hur ens barnbarn mår och man inte kommer och hälsar på dem, så är det inte så svårt att lyfta på telefon eller? Det är ju så ansträngande att ringa på barnens födelsedag m.m. Men eftersom hon ej gör det, varför ska då vi göra oss besväret när hon tydligt visar att hon inte är intresserad?



Och Pontus ringer nog lite mer än vad hon gör. Eller ja, det gör han ju för hon ringer aldrig. Eller jo, hon ringde faktiskt förra helgen och tjata om skjuts, vilket slutade i en bilresa som var totalt onödig. Om ni ser vad ni gör mot er son/bror så kanske ni förstår varför han börjat vända er ryggen nu..

2009-09-29 @ 20:20:45
URL: http://mallemu.blogg.se/
Postat av: Milton

Det må hända att hon inte hör av sig, men anledningen skrev jag nyss. Det är för att ni aldrig hör av er eller hälsar på. Det är lite tvärtom hela tiden, liksom.



Skitsamma, så onödigt att bråka, och skiter i sina barnbarn? Sedan närdå? Ni gnäller på, allergier hitochdit, men att rida det kan han? Ni gnäller på att ni ej kan åka bil på sommaren, det är så varmt? Ni gnäller på att ni ej har bensin? Alltid en undanflykt liksom, man tröttnar då! Skulle inte du det?

2009-09-29 @ 21:44:45
URL: http://miltonvestin.se
Postat av: Malin

Svar till "Milton"



Okej, hehe. Då vet vi vart ni står =)

Att er mor inte ringer William eller frågar hur det är med tjejerna är ren lathet och ointresse. En normal människa struntar inte i sina barnbarn för att ens son inte kommer och hälsar på. Barnen har ej gjort henne nått, eller har jag fel?



Och allt ang. allergier m.m. tänker jag int ens dra upp igen, då det börjar bli lite uttjatat. Har du inget nytt att komma med så kan du lika gärna låta det vara. Att dra upp gammalt som du stör dig på tyder bara på att du bråkar för bråkandets skull.

2009-09-30 @ 16:34:31
URL: http://mallemu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl-adress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0